Cum de a alege un avocat de afaceri

Avocații de afaceri gestionează o gamă largă de probleme juridice de afaceri, multe dintre ele vă protejează banii și vă protejează afacerea din litigii legale. Indiferent dacă afacerea dvs. este una pe care o conduceți singur sau aveți mulți angajați, veți intra în chestiuni juridice care necesită asistența unui avocat. Trebuie să știți cum să găsiți un avocat bun și de încredere. Când găsiți candidați calificați, trebuie să știți cum să selectați cea mai bună pentru nevoile dvs.

Pași

Partea 1 din 4:
Solicitând trimiteri
  1. Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 1
1. Începeți să căutați înainte de a avea nevoie de ajutor. Rularea unei afaceri bune este despre anticiparea nevoilor dvs. și selectarea unui avocat nu este diferit. Ar trebui să plănuiți să găsiți un avocat bun pentru afacerea dvs. înainte de o nevoie reală. Dacă așteptați, puteți să vă simțiți să vă simțiți presiunea de timp, poate fi deja în dificultate și puteți încheia să plătiți mai mult pentru același ajutor juridic.
  • De exemplu, dacă vă încorporați afacerea dvs., ar trebui să căutați un avocat înainte de a vă încorpora, astfel încât avocatul vă poate ajuta cu acest proces.
  • Nu doriți să așteptați până când, de exemplu, compania dvs. devine dat în judecată din anumite motive. Dacă așteptați atât de mult și apoi aveți nevoie de un avocat, vă veți confrunta cu termenele limită de judecată pentru a răspunde la pleduri. Acest tip de întârziere face ca activitatea avocatului să fie mai dificilă (și mai scumpă).
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 2
    2. Contactați colegii de afaceri pentru recomandări. Uitați-vă în comunitatea dvs. pentru alte întreprinderi care sunt oarecum similare cu ale dvs. Fără a sparge confidențele de afaceri sau dezvăluie orice secrete de companie, ar trebui să puteți cere trimiteri de avocați. În multe cazuri, cea mai bună sursă pentru o sesizare poate fi un alt proprietar de afaceri care se ocupă de aceleași probleme pe care le faceți.
  • Contactați pe cineva pe care îl cunoașteți sau doar apelați un alt proprietar de afaceri în zona dvs. Lăsați-i să știe că începeți în afaceri și întrebați dacă ar recomanda avocatul lor de afaceri. În general, nu va fi nici o preocupare pentru un conflict de interese, atâta timp cât tu și cealaltă afacere nu se opune direct reciproc într-un caz juridic.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 3
    3. Consultați asociația locală sau a barelor de stat. O asociație de bare este o organizație profesională a avocaților care servește mai multe scopuri diferite. Printre altele, asociația de bare oferă adesea liste de contacte de avocați sau firme de avocatură, aranjate de locația și zona de specialitate. Puteți apela fie biroul Asociației Baro din zona dvs., fie verificați site-ul său web.
  • Asociația Baroului American este un grup național de avocați.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 4
    4. Căutați avocați cu un serviciu de recomandare comercială. Multe servicii de recomandare comerciale au site-uri online pe care le puteți utiliza. Un site popular este Findlaw.com, unde puteți căuta după locația dvs., precum și de specialitate.
  • Pentru a găsi aceste servicii de recomandare, căutați online. Introduceți "Referințe avocate" în motorul dvs. de căutare preferat.
  • Unele dintre aceste servicii comerciale pot încerca să colecteze o taxă pentru o trimitere legală. Nu trebuie să plătiți. Dacă găsiți un site care necesită o taxă, treceți la un alt site sau stick cu asociația dvs. de bare.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 5
    5. Întrebați un alt avocat. Dacă știți un avocat prin alte relații, ați putea să-l întrebați pentru o trimitere. De exemplu, dacă ați lucrat cu un avocat pentru o achiziție imobiliară, acel avocat poate să nu vrea să-ți reprezinte afacerea, dar ar putea cunoaște pe cineva care o face. Avocații cunosc adesea reputația altora în domeniu și pot recomanda pe cineva care se poate ocupa de nevoile dvs. de afaceri.
  • Partea 2 din 4:
    Cercetarea recomandărilor
    1. Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 6
    1. Examinați fiecare site al avocatului. După ce primiți câteva recomandări calificate, vizitați site-urile web pentru acei avocați. Majoritatea avocaților mențin site-urile web în aceste zile și ar trebui să puteți obține o idee bună despre domeniile de expertiză ale avocatului. Uită-te peste site și căutați discuții despre nevoile dvs. specifice.
    • Când revizuiți site-ul unui avocat, acordați atenție atât conțintului site-ului, cât și aspectului său general. Dacă site-ul web apare neclintit sau conține greșeli sau erori gramaticale, ar trebui să vă îngrijorați că munca scrisă a avocatului poate apărea în același mod.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 7
    2. Verificați acreditările avocatului. Site-ul unui avocat ar trebui să conțină câteva informații de bază despre munca și istoria avocatului. Examinați site-ul web pentru unele dintre aceste detalii. Prin citirea întregului site, puteți lua o decizie mai informată. Căutați următoarele informații:
  • Unde și când avocatul a absolvit școala de drept. Nu fiecare avocat bun a trebuit să meargă la Harvard, dar ar trebui să vă asigurați că școala era o școală de drept acreditată, cu o reputație pozitivă.
  • Tipurile de cazuri pe care le are în general avocatul. Multe site-uri web vor raporta mai multe cazuri reprezentative, cu rezumate scurte ale faptelor și rezultatelor.
  • Mărturii client. Unii avocați pot include numele altor clienți de afaceri și oferă câteva comentarii pozitive de la ofițerii companiei.
  • Indiferent dacă avocatul are acreditări ca specialist. Unele state permit avocaților să câștige acreditări specializate în anumite domenii de drept. De exemplu, în California, un avocat poate deveni un specialist certificat în drept de franciză și distribuție, precum și în impozitare.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 8
    3. Ia în considerare dimensiunea firmei. Trebuie să decideți dacă doriți un avocat care lucrează singur sau care face parte dintr-o firmă de avocatură mai mare. Pe măsură ce mărimea firmei crește, costul este probabil să crească, de asemenea. Cu toate acestea, o firmă de avocatură mai mare poate să ofere mai multe servicii pe care afacerea dvs. ar putea avea nevoie. Ar trebui să luați în considerare viitorul companiei dvs. și ce muncă juridică aveți nevoie.
  • Costul nu ar trebui să fie singura dvs. considerație. Firmele mai mari au adesea specialiști în mai multe domenii. Dacă aveți nevoie de ajutor cu o problemă de proprietate intelectuală, avocatul dvs. ar putea să se înscrie la ajutorul unui avocat IP în firmă. Dacă sunteți brusc dat în justiție pentru discriminarea ocupării forței de muncă, atunci aceeași firmă poate avea avocați de muncă care vă pot ajuta.
  • Firmele mici nu pot găzdui toate specialitățile de care aveți nevoie sub un singur acoperiș și nu pot avea reputația și ajunge la o firmă mai mare. Cu toate acestea, acestea percep considerabil mai puțin decât firmele mai mari. Dacă executați o afacere mică, locală, o mică firmă poate să se ocupe de toate nevoile dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 9
    4. Aflați orice istorie disciplinară. Fiecare stat are o comisie disciplinară care primește și investighează plângerile privind avocații. Ar trebui să găsiți agenția statului dvs. și să căutați istoria avocatului. Dacă găsiți o înregistrare a oricăror încălcări grave, poate doriți să direcționați clar.
  • Ia în considerare calendarul oricărei încălcări. Un avocat cu o încălcare la înregistrare de acum 20 de ani, de exemplu, poate fi perfect bine acum. Poate doriți să întrebați avocatul despre detalii, dar fiecare înregistrare nu trebuie să fie în mod automat o descalificare.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 10
    5. Căutați recenzii online. Multe site-uri web conțin comentarii despre avocați-Avvo, Yelp, Google+. Aceste recenzii pot fi de ajutor, dar ar trebui să fiți atenți să le luați prea serios. Astfel de recenzii sunt adesea postate anonim și, prin urmare, postarea persoanei poate avea prea multă libertate. Să înțeleagă că oamenii care sunt supărați sunt adesea mai motivați să posteze ceva decât oamenii care erau mulțumiți. Ca rezultat, aceste recenzii sunt adesea înclinate spre feedback negativ.
  • În plus, este posibil să angajeze agenții pentru a posta recenzii pozitive, deci un șir de rapoarte neobișnuit de pozitive ar putea să nu fie legitim nici.
  • Partea 3 din 4:
    Intervievând candidații
    1. Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 11
    1. Planificați consultări introductive. Avocații oferă, în general, consultări introductive pentru a se întâlni și a vorbi despre experiența lor. Dacă sunteți deja implicați într-o chestiune juridică, ați putea discuta despre faptul că și meritele cauzei dvs. Consultările inițiale pot dura treizeci de minute până la o oră și pot avea loc în biroul avocatului. Dacă conduceți o afacere mare, ați putea întâlni avocatul pentru cină sau prânz.
    • Din lista dvs. de recomandări, selectați doi sau trei candidați care par a fi cel mai probabil să vă servească nevoile.
    • Când faceți primul apel, întrebați direct în cazul în care avocatul va fi taxa pentru prima consultare. Majoritatea avocaților nu se vor percepe doar pentru a vă întâlni.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 12
    2. Pregătiți întrebări. Când mergeți la întâlnirea inițială, ar trebui să luați o serie de întrebări despre nevoile dvs. specifice. Luați în considerare acest interviu de angajare și decideți dacă să angajați această persoană. Trebuie să examinați dacă avocatul va fi capabil să vă satisfacă nevoile atât acum, cât și în viitor. Poate doriți să întrebați următoarele tipuri de întrebări:
  • "Cât de multă experiență aveți în acest domeniu special?"De exemplu, dacă începeți o etichetă de înregistrare, veți dori un avocat care practică divertismentul și dreptul contractelor, dar probabil că nu vă pasă de experiența imobiliară. Cereți o listă de clienți reprezentativi.
  • "De cât timp ați practicat?"Întrebați mai ales despre ani de muncă legală. Unii avocați pot raporta că au absolvit școala de drept cu 20 de ani în urmă, dar atunci puteți afla că timp de zece ani au făcut alte lucrări non-juridice.
  • "Ați tratat vreodată acest tip specific de problemă?"De exemplu, este posibil să aveți nevoie de ajutor încorporarea unei afaceri. Întrebați avocatul dacă au făcut vreodată acest lucru înainte.
  • "Cum comunicați cu clienții?"Întrebați întrebări specifice despre e-mail sau prin utilizarea telefonului. Încercați să aflați cât de solicitat este avocatul despre returnarea apelurilor telefonice.
  • "Puteți să mă referim la oricare dintre clienții dvs. actuali?"Ar trebui să înțelegeți că detaliile specifice ale unor chestiuni de afaceri pot fi privilegiate, dar un avocat bun ar trebui să vă poată referi la câteva contacte pentru referințele clientului.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 13
    3. Întrebați despre plată. Plata este o parte importantă de a face afaceri și nu există niciun motiv pentru a evita întrebarea. Întrebați direct cât de mult acționează acuzațiile și cât de des veți fi facturat. Aflați dacă avocatul poate lua în considerare un aranjament alternativ de taxe.
  • În mod tradițional, avocații se încarcă de ora și factura în creșteri de zece sau cincisprezece minute. De exemplu, un avocat care acuză 200 de dolari pe oră va factura 50 de dolari pentru cincisprezece minute de muncă și 100 de dolari pentru o jumătate de oră de muncă.
  • Unii avocați pot fi dispuși să perceapă o taxă fixă ​​pentru chestiuni de rutină, cum ar fi încorporarea unei afaceri sau revizuirea unui contract. Întrebați avocatul dacă acesta este dispus să ofere aranjamente de taxe fixe.
  • Fi pregătit să plătească un "reținere."Aceasta este o sumă de bani pe care o plătiți înainte de timp, ca un depozit. Avocația depozitează că într-un cont de fonduri client și se plătește de la acei bani, deoarece emite facturi pentru dvs. Dacă aveți nevoie de muncă obișnuită, atunci avocatul dvs. ar putea percepe un dispozitiv de reținere lunar.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 14
    4. Luați documente relevante de-a lungul consultării. Dacă sunteți deja implicat într-o chestiune juridică, puteți utiliza timpul în timpul consultării inițiale pentru a le examina cu avocatul. Acesta vă va ajuta dacă luați documente relevante cu dvs. Avocatul ar putea să revizuiască documentele și să vă ofere o analiză mai bună a cazului.
  • De exemplu, dacă ați fost recent notificat că sunteți dat în judecată pe un contract, luați o copie a contractului și a oricăror încasările de plată pe care le-ați putea avea.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 15
    5. Luați note bune în timpul sau imediat după întâlnirea dvs. După întâlnirea cu candidații, scrieți câteva note despre gândurile dvs., astfel încât experiența dvs. să rămână proaspătă în memoria dvs. În timpul consultării, poate doriți să luați note despre planul pentru cazul dvs., practicile de facturare ale avocatului sau orice alt detaliu pe care doriți să-l amintiți. În special, gândiți-vă la următoarele aspecte:
  • Impresiile dvs. ale abilităților de comunicare ale avocatului. Cât de bine ați înțeles problemele? Avocatul vă face să simțiți că veți face parte din luarea deciziilor? Avocatul ți-a explicat în mod clar opțiunile?
  • Este biroul avocatului într-o locație convenabilă? Trebuie să luați în considerare dorința voastră de a călători, fie pe distanțe lungi, fie prin trafic. Dacă aceasta este o preocupare pentru dvs., atunci puteți dori pe cineva care este local.
  • Cât de confortabil a făcut avocatul să te simți? Ar trebui să vă dați seama că va trebui să puteți comunica nevoile companiei dvs. și ar trebui să puteți înțelege răspunsurile avocatului dvs. Dacă simțiți că avocatul vorbește spre dvs. sau întotdeauna vorbește în "Legalese", poate că nu este cineva pe care doriți să îl angajați.
  • Partea 4 din 4:
    Efectuarea selecției finale
    1. Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 16
    1. Selectați cel mai bun candidat. Examinați notele pe care le-ați făcut din consultările dvs. și orice sesizare pe care ați primit-o de la alte persoane. Selectați avocatul care pare să răspundă cel mai bine nevoilor companiei dvs., oferind în același timp un nivel de comunicare și confort pe care îl puteți avea încredere. Amintiți-vă că nu sunteți blocat în alegerea dvs. Puteți elibera întotdeauna avocatul și treceți la altcineva, dacă apare nevoia. Când vă luați decizia finală, țineți cont de următoarele preocupări:
    • Veți fi confortabil să lucrați cu această persoană?
    • Avocatul pare a fi suficient de experimentat pentru a vă ajuta?
    • Sunteți mulțumit că taxa avocatului este rezonabilă?
    • Te simți confortabil cu nivelul de comunicare între tine și avocat?
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 17
    2. Intrați într-o scrisoare de logodnă. Când vă luați decizia finală, contactați avocatul. Întrebați despre pașii următori. Avocatul va avea probabil o procedură de preluare a unui nou client. În mod obișnuit, avocatul va pregăti o scrisoare de logodnă, care servește drept contract între compania dvs. și avocatul. Avocatul va personaliza scrisoarea de angajament, inclusiv orice detalii care sunt specifice companiei dvs. sau a cazului dvs. și apoi vă dați-vă să vă revizuiți și să semnați.
  • Scrisoarea de angajament ar trebui să sublinieze exact ceea ce va face avocatul pentru dvs. și ce sunteți de acord să faceți. De asemenea, ar trebui să explice procedurile de facturare ale avocatului, inclusiv plata practicilor de reținere și de facturare lunară.
  • Examinați cu atenție acordul. Dacă aveți întrebări, fie despre elementele care sunt în scrisoare sau despre orice ați discutat că nu este în scrisoare, ar trebui să întrebați despre ei. Simțiți-vă liber să solicitați ca scrisoarea să fie revizuită dacă este necesar. Nu ar trebui să nu știți o scrisoare de logodnă dacă nu sunteți de acord cu totul în el.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de afaceri Pasul 18
    3. Plătiți taxa de reținere. Dacă plata unui dispozitiv de reținere face parte din acord, trebuie să o plătiți cât mai curând posibil. Mulți avocați nu vor începe să lucreze pentru dvs. până când nu primesc această plată. Asigurați-vă că înțelegeți suma și procedurile de facturare. De obicei, prin legea statului, fondurile sunt depuse într-un cont de încredere a fondurilor client și sunt acuzați de vremea avocatului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Site-urile personale ale avocaților sunt o modalitate excelentă de a investiga potențialii avocați înainte de a avansa cu procesul de interviu. De asemenea, este posibil să puteți găsi mărturii client online, precum și clasamente de confidențialitate din directoarele avocatului.
  • Cereți o listă de clienți actuali pentru fiecare avocat de afaceri pe care îl aveți în vedere. În cazul în care avocatul reprezintă concurența dvs. și / sau o entitate de afaceri, ați putea ajunge într-o dispută cu, atunci este posibil să nu fie o idee bună să alegeți acel avocat.
  • Avertizări

    Nu dezactivați alegerea unui avocat până când aveți nevoie de reprezentare juridică pentru o dispută. Deși este adevărat că serviciile de avocat costă bani, disputele pot costa mult mai mulți bani. Un avocat vă va sfătui cu privire la măsurile de evitare a disputelor înainte de a se întâmpla.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar