Cum se formează un llc în indiana

Dacă sunteți antreprenor și doriți să faceți afaceri în Indiana, luați în considerare formarea unei societăți cu răspundere limitată (LLC).Acest tip de entitate de afaceri vă oferă protecția personală a răspunderii unei corporații fără sarcina fiscală puternică.Dacă doriți să formați un LLC în Indiana, adunați informațiile necesare și contactați biroul secretarului de stat din Indiana de stat.

Pași

Partea 1 din 5:
Alegerea unei structuri și formarea afacerii dvs
  1. Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 1
1. Obțineți sfaturi de la un avocat înainte de a alege o structură juridică pentru afacerea dvs.Alegerea unui formular pentru afacerea dvs. transportă consecințe juridice.Structura juridică a afacerii dvs. afectează cât de mult plătiți în impozite și natura oricăror cerințe de raportare în curs.Luați în considerare nevoile afacerii dvs. și a nevoilor dvs. personale ca proprietar.Luați în considerare problemele pe termen lung cu structura juridică pe care o alegeți, inclusiv ce se întâmplă dacă mori sau dacă doriți să vă vindeți cota în afaceri.Biroul secretarului de stat din Indiana nu poate oferi consultanță juridică.Dacă aveți întrebări juridice, trebuie să contactați un avocat.
  • Puteți găsi un avocat în Indiana de la Indiana Findlaw Anuar, Indiana Roll de avocați sau Asociația Baroului Indianapolis.
  • Știu în ce măsură trebuie să fii protejat de răspundere juridică.Decideți dacă sunteți sau nu dispuși să acceptați răspunderea personală pentru pierderile asociate întreprinderii.
  • Găsiți oportunități pentru a minimiza impozitarea.
  • Să învețe costul formării și cerințele de raportare și de înregistrare continuă.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 2
    2. Cunoașteți diferența dintre asociațiile formale și informale.Asociațiile informale nu necesită depunerea la secretarul de stat din Indiana.Aceste structuri de afaceri includ propriile proprietăți și parteneriate generale.Impozitul pe venitul de stat pentru aceste întreprinderi este raportat ca parte a venitului personal al proprietarilor.Asociațiile oficiale trebuie să depună documentele de încorporare cu statul.Acestea includ societăți corporații și societăți cu răspundere limitată (LLC).Aceste întreprinderi au cerințe fiscale specifice.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 3
    3. Alegeți să formați o societate cu răspundere limitată (LLC).Un LLC este un hibrid care reunește elemente ale corporațiilor și parteneriatelor.Oferă proprietarilor de afaceri cu protecția răspunderii unei corporații cu simplitatea fiscală a unui parteneriat.Câștigurile și pierderile sunt raportate cu privire la declarațiile de impozitare a veniturilor personale ale proprietarilor.
  • Spre deosebire de o S-Corporation, LLC nu au limite asupra numărului de membri ai afacerii.Orice membru poate presupune un rol deplin participativ în operațiunile de afaceri.
  • Distribuția profiturilor și a pierderilor către membri nu trebuie să se bazeze pe suma de bani pe care o pune fiecare.
  • LLC nu au acțiuni sau certificate de stoc.
  • Proprietarii unui LLC trebuie să facă o mulțime de înregistrări și să înregistreze mai multe rapoarte cu statul.Este mult mai mult documente decât un singur proprietar sau un parteneriat.
  • Membrii LLC care participă la afaceri pentru mai mult de 500 de ore pe an, lucrează într-un serviciu profesional LLC (cum ar fi asistența medicală sau legea) sau contractele de semn în numele LLC trebuie să plătească un 15.3% impozitul pe cont propriu asupra poziției lor din profituri.
  • Partea 2 din 5:
    Alegerea unui nume pentru afacerea dvs
    1. Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 4
    1. Alegeți un nume pentru afacerea dvs.Luați în considerare modul în care numele dvs. de afaceri va privi pe pagina dvs. web, ca parte a unui logo sau pe social media.Alegeți un nume care reflectă filozofia și cultura companiei.De exemplu, decideți dacă numele sună sau nu prea corporativ sau formal pentru natura afacerii dvs.Alegeți un nume care va atrage pe piața țintă.Alegeți un nume care este unic și nu va fi confundat cu alte întreprinderi asemănătoare.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 5
    2. Determinați dacă este disponibil un nume de activitate.Legea Indiana vă cere să utilizați un nume care se deosebește de alte LLC care operează în stat.Pentru a vedea dacă este disponibil un nume, puteți apela linia de disponibilitate a numelui la (317) 232-6576. Realizați că aceasta este doar o verificare preliminară asupra disponibilității numelui.Nu garantează că veți putea utiliza acest nume pentru afacerea dvs.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 6
    3. Fișier o aplicație pentru a rezerva numele.Dacă numele este disponibil, puteți continua să depuneți articolele de încorporare.Cu toate acestea, dacă nu sunteți gata să faceți acest lucru, puteți rezerva numele timp de 120 de zile.Vizitați site-ul de înregistrare a entității de afaceri și urmați instrucțiunile pentru a depune o cerere pentru a rezerva numele.Veți plăti o taxă de 20 de dolari pentru a rezerva numele.
  • Partea 3 din 5:
    Scrierea unui acord de funcționare
    1. Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 7
    1. Aflați definiția unui acord de funcționare.Un acord de exploatare evidențiază operațiunile financiare și funcționale ale unei companii.Aceasta definește modul în care operațiunile interne zilnice ale afacerii vor avea nevoie de nevoia de întreprindere și de proprietarii săi.Toți membrii LLC trebuie să semneze acordul.Unul pe care l-au semnat, acordul de exploatare acționează ca un contract oficial obligatoriu.Acest lucru obligă pe membrii LLC să respecte termenii săi.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 8
    2. Înțelegeți de ce aveți nevoie de un acord de funcționare.Starea Indiana nu necesită un LLC să aibă un acord de funcționare.Cu toate acestea, este încă înțelept să creați unul.Un acord de funcționare servește trei funcții.În primul rând, protejează statutul companiei ca LLC, în special atunci când vine vorba de a adăposti membrii de răspundere personală.În continuare, aceasta comite acorduri între membri să scrie.În cele din urmă, acordul vă protejează LLC în ochii statului.
  • Formalitatea unui acord de funcționare vă păstrează LLC să privească prea mult ca un singur proprietar sau un parteneriat.Acest lucru protejează membrii de răspundere personală.
  • Dacă dezacordurile apar între membrii privind operațiunile interne ale afacerii, acordul de exploatare servește drept cuvânt final cu privire la modul în care ar trebui tratate problemele.
  • Statul Indiana are reguli implicite care guvernează modul în care ar trebui să funcționeze LLC.Acestea se aplică LLC fără acorduri de operare.Dacă vă scrieți propriul acord de operare, vă puteți personaliza regulile pentru a vă satisface nevoile.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 9
    3. Includeți toate informațiile relevante cu privire la modul în care funcționează afacerea dvs.Explicați procentajul fiecărui membru și care sunt drepturile și responsabilitățile de vot.Descrieți puterile și îndatoririle membrilor și ale managerilor.Clarificați modul în care sunt distribuite profiturile și pierderile între membri.Descrieți cât de des sunt organizate întâlnirile membre.Definirea procedurilor de transferare a calității de membru ar trebui să moară sau să aleagă să vină.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 10
    4. Păstrați acordul de funcționare cu alte înregistrări importante.Acordul de exploatare nu trebuie depus cu statul.Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să vă referiți la acesta pentru a finaliza articolele de încorporare.Majoritatea întreprinderilor își păstrează contractul de funcționare cu alte înregistrări importante de afaceri.Acordul de exploatare ar trebui păstrat confidențial.
  • Partea 4 din 5:
    Formarea oficială a dvs. LLC
    1. Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 11
    1. Solicitați articolele de formulare de încorporare.Puteți obține formularele necesare vizitând Oficiul Secretarului de Stat din Indiana în persoană.Adresa este 201 Casa de Stat, Indianapolis, în 46204.De asemenea, puteți trimite o cerere scrisă pentru a primi formularele prin poștă.Puteți apela linia de informații la 317-232-6576 și solicitați să aveți formularele trimise sau trimise prin fax.În cele din urmă, puteți descărca formularele de pe site-ul web al Divizia de servicii de afaceri.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 12
    2. Numiți un agent înregistrat.Agentul înregistrat este reprezentantul legal și contactul pentru afaceri.Agentul înregistrat nu poate fi afacerea în sine - trebuie să fie o persoană.O altă opțiune este de a alege ca agentul înregistrat o altă asociație formală de afaceri care a fost încorporată în Indiana și are un agent înregistrat în Indiana.Adresa agentului înregistrat poate fi doar o p.O. Box dacă un număr de traseu rural face parte din adresa.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 13
    3. Fișier Actul de încorporare.Includeți numele afacerii.Numele de afaceri trebuie să se încheie cu "societate cu răspundere limitată" sau "LLC."Definirea perioadei de durată a LLC sau durata de timp în anii că afacerea dvs. va funcționa.Furnizați numele și adresa agentului înregistrat.Lucrările trebuie semnate de cel puțin un manager, organizator sau membru al LLC.Taxa de depunere a articolelor de încorporare este de 90 USD.
  • Puteți să vă depuneți articolele de încorporare online la secretarul de stat din Indiana Online].Puteți crea un cont și puteți începe înregistrarea entității de afaceri.Dacă nu aveți toate informațiile dvs. în momentul în care creați contul, puteți să vă deconectați și să reveniți mai târziu pentru a vă termina înregistrarea.De asemenea, vă puteți conecta la acest site pentru a verifica starea înregistrării dvs.
  • De asemenea, puteți depune actul de încorporare în persoană la biroul secretarului de stat din Indiana.Adresa este 201 Casa de Stat, Indianapolis, în 46204.
  • Dacă aveți întrebări cu privire la înregistrarea dvs., puteți apela secretarul de stat de afaceri din Indiana la 317-232-6576.
  • Partea 5 din 5:
    Respectarea cerințelor legale în curs de desfășurare
    1. Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 14
    1. Fișier Bienală Rapoartele entității de afaceri.Un raport al entității de afaceri oferă statului informații curente despre afacerea dvs.Acesta include numele și adresa actuală a afacerii, numele și adresa agentului actual înregistrat și numele și adresele ofițerilor și directorii afacerii.Raportul este depus bienal sau la fiecare doi ani.
    • Dacă ați format LLC dvs. într-un an chiar, atunci trimiteți raportul în fiecare an.Dacă ați format-o într-un an ciudat, atunci trimiteți raportul în fiecare an ciudat.Fișăm raportul în luna în care a fost încorporată afacerea dvs.
    • Biroul secretarului de stat vă va trimite un memento, dar este responsabilitatea dvs. pentru a depune raportul.
    • Puteți depune raportul despre Raportul entității de afaceri de înregistrare Website.
    • Taxa pentru depunerea raportului este de 30 USD.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 15
    2. Înregistrați-vă la serviciul de venituri interne (IRS).Trebuie să obțineți un număr de identificare a angajatorului (EIN) de la IRS prin depunerea formularului SS-4.Acesta este un număr de nouă cifre care este folosit pentru a identifica contribuabilii și ce formulare de impozitare trebuie să depună la IRS.Dacă aveți deja un EIN și formați o altă afacere, este posibil să fie necesar să solicitați un număr nou.
  • Puteți depune formularul online la Site-ul IRS.Veți primi imediat einul.
  • Poti Descarca Forma și faxul la 859-669-5987.Veți primi EIN în patru zile lucrătoare.
  • Poti Descarca Formularul și corespondența la Centrul de servicii interne de venit, ATTN: Operațiunea internațională Ein, Cincinnati, OH 45999.Va dura patru până la cinci săptămâni pentru a primi numărul dvs. EIN.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 16
    3. Înregistrați-vă la Departamentul de Vendent Indiana.Pentru a vă înregistra la starea Indiana, trebuie să trimiteți o cerere de impozitare a afacerii (BT-1).Acest lucru permite statului să creeze conturile fiscale adecvate pentru afacerea dvs.Citiți publicația statului "Biztax" Pentru a înțelege mai bine legile privind impozitarea din Indiana.Toate taxele de afaceri din Indiana trebuie depuse online la Intax.
  • Imagine intitulată formează un LLC în Indiana Pasul 17
    4. Vizitați Departamentul de Dezvoltare a forței de muncă.Departamentul de Dezvoltare a forței de muncă din Indiana are publicații și buletine de știri care ajută întreprinderile să gestioneze responsabilitățile de a avea angajați.Puteți vizita site-ul web pentru Departamentul de Dezvoltare a forței de muncă Pentru a găsi informații despre beneficiile angajaților, angajatorul de postare de locuri de muncă, forța de muncă și datele economice și formarea în carieră și educația adulților.Statul publică, de asemenea, un ghid al biroului angajatorului.Puteți obține unul prin apelarea Departamentului de Dezvoltare a forței de muncă la (317) 232-7436 sau (800) 437-9136.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar