Cum să găsești un avocat bun

Găsirea unui avocat poate fi cel mai important pas pe care îl puteți lua spre câștigarea unui caz juridic și nu trebuie să fie o sarcină dificilă. Cu toate acestea, veți fi nevoie să vă luați timpul cu căutarea. Concentrați-vă eforturile în găsirea unui avocat care sa ocupat de problema juridică specifică în trecut și că vă întâlniți cu personal. Luarea timpului pentru a găsi avocatul potrivit va merita, deoarece sunt mult mai probabil să vă ajute să vă câștigați cazul.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea potențialilor avocați
  1. Imaginea intitulată Găsiți un avocat bun pas 1
1. Determinați ce tip de avocat aveți nevoie. Este întotdeauna preferabil să se localizeze un avocat care are o expertiză specializată în zona de practică pe care o implică cazul dvs. (e.G., Legea malpraxisului, Legea falimentului etc.). Este, de asemenea, o idee bună să găsiți avocați familiarizați cu instanțele și legile zonei în care locuiți. Acest lucru va permite avocatului dvs. să reprezinte cel mai bine interesele dvs. Câteva exemple de domenii de practică includ:
  • Legea falimentului. Acest lucru va fi de ajutor dacă vă luptați cu finanțele voastre.
  • Drept penal. Un avocat care este specializat în dreptul penal este important dacă cazul dvs. implică o infracțiune sau o activitate potențial ilegală.
  • Specialistul de invaliditate. Specialiștii cu dizabilități pot gestiona pretențiile de securitate socială și / sau de invaliditate ale veteranului.
  • Trusturi și proprietăți. Acest tip de avocat se ocupă de aspecte precum planificarea imobiliară, care se califică pentru Medicaid, probabil o proprietate și obținerea tutelă a unui părinte în vârstă sau bunic.
  • Dreptul familiei. Avocații cu drept de familie se ocupă de chestiuni precum separarea, divorțul, acordurile pre-nupțiale, adopția, tutela, custodia și sprijinul copilului.
  • Legea privind prejudiciul personal. Avocații de vătămare corporală se ocupă de cazuri care implică malpraxis medical, mușcături de câini, accidente de mașină și orice vătămare a unei persoane care ar putea fi vina altcuiva.
  • Legea muncii. Avocații de ocupare a forței de muncă vă pot ajuta afacerea să stabilească politici de ocupare a forței de muncă sau să se ocupe de cazuri în care un angajat suge o afacere pentru terminarea ilicită sau un loc în care este acționată o afacere.
  • Mici afaceri sau drept corporativ. Dacă sunteți în căutarea de a stabili o afacere, un avocat de afaceri mic sau un avocat corporativ este cea mai bună alegere.
  • Imaginea intitulată Găsiți un avocat bun Pasul 2
    2. Contactați asociația dvs. de bar local pentru avocații calificați în zona dvs. Asociațiile Baroului de Stat păstrează înregistrările publice despre plângeri și acțiuni disciplinare luate împotriva avocaților autorizați să practice în stat. Cele mai multe asociații de bare locale au, de asemenea, servicii de recomandare gratuite care vă pot ajuta să găsiți un avocat pentru a se potrivi nevoilor cazului dvs.
  • Puteți găsi site-ul web al Asociației Barului, selectând starea dvs. de la pagina asociațiilor de stat și locală oferită de Asociația Baroului American.
  • Imaginea intitulată Găsiți un avocat bun pas 3
    3. Examinați listele online de avocați. Multe site-uri web oferă recenzii gratuite despre companii. Unele locuri de căutat recenziile avocatului includ: Legalozoom, RocketLawyer, legedrades și Avvo.COM.
  • Unele site-uri web, cum ar fi lewhelp.org, concentrați-vă pe ajutorul persoanelor cu venituri mici să găsească avocații.
  • Recenzii de referință încrucișate de la mai multe site-uri web. Acest lucru va ajuta la combaterea oricărei prejudecăți în recenzii pe care le găsiți.
  • Imagine intitulată Găsiți un avocat bun Pasul 4
    4. Obțineți recomandări și recomandări de la prieteni și familie. Discutați cu prietenii și membrii familiei care au folosit un avocat. Aflați cine au angajat, pentru ce tip de serviciu, dacă ar fi mulțumiți de servicii și de ce sau de ce nu. Întrebați dacă ar recomanda avocatul.
  • Imagine intitulată Găsiți un avocat bun Pasul 5
    5. Faceți o listă a potențialilor avocați pe care ați găsit-o în zona dvs. Includeți numele, adresa, numărul de telefon și adresa site-ului. Acest lucru vă va ajuta să vă organizați căutarea pe măsură ce vă deplasați înainte.
  • Imagine intitulată Găsiți un avocat bun pasul 6
    6. Examinați site-ul fiecărui avocat. Veți dori să căutați informații despre tipul de drept practicile avocatului. În plus, căutați informații de fundal la avocat, cum ar fi școala de drept și domeniile de specializare.
  • Căutați câteva informații generale despre tipul de problemă juridică cu care aveți nevoie de ajutor, inclusiv o secțiune frecventă a întrebărilor (FAQ) sau un blog cu articole referitoare la problema dvs. juridică. Cei mai buni avocați vor menține site-uri web bine dezvoltate, oferind o mulțime de informații.
  • Majoritatea site-urilor avocaților vor furniza informații despre fiecare avocat care lucrează pentru firmă. Aruncați o privire la fondul educațional al fiecărui avocat și istoric de lucru.
  • De obicei, ar trebui să căutați un avocat cu cel puțin trei până la cinci ani de experiență practicând tipul de lege cu care aveți nevoie de ajutor. În plus, ar trebui să alegeți un avocat care practică în prezent în zona de care aveți nevoie de ajutor.
  • Amintiți-vă că mulți avocați sunt, de asemenea, pe social media, cum ar fi Twitter, LinkedIn sau Facebook. Verificați și aceste profiluri. Cum un avocat îl transmiteză - sau ea însăși la publicul vă poate ajuta să obțineți un sentiment de modul în care ați putea lucra cu el sau cu ea.
  • Imaginea intitulată Găsiți un avocat bun Pasul 7
    7. Rețineți că dimensiunea firmei poate contează. Firmele de avocatură pot varia în funcție de dimensiunea de la un avocat la mulți avocați, deci trebuie să alegeți o firmă de avocatură pe care o credeți că va fi cea mai potrivită pentru situația dvs. Corporațiile mari pot dori să angajeze o firmă de mare timp să se ocupe foarte complicate, adesea internaționale, juridice. Cu toate acestea, dacă pur și simplu căutați pe cineva care să vă ajute cu divorțul dvs. sau să vă ajute să scrieți o voință, ar trebui să vă simțiți confortabil angajarea unui avocat de la o firmă mai mică.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea unui avocat
    1. Imagine intitulată Găsiți un avocat bun pas 8
    1. Faceți o întâlnire cu orice avocați rămași pe lista dvs. Contactați fiecare avocat și a înființat o consultare. Majoritatea avocaților fac apeluri de consultare gratuite. Cu toate acestea, unii pot percepe o taxă mică pentru o consultare. Asigurați-vă că știți dacă veți fi taxat și nu faceți o întâlnire cu un avocat care nu va fi în legătură cu aceste detalii.
    • Majoritatea avocaților oferă consultări gratuite. Porniți căutarea cu acestea înainte de a vă consulta cu un avocat care acuză consultările inițiale.
    • Dacă nu locuiți în aceeași stare ca avocatul, puteți programa o consultare telefonică în loc de o întâlnire în persoană. Cu toate acestea, pentru că, de obicei, veți dori avocatul dvs. să apară cu dvs. în instanță, ar trebui să încercați să găsiți un avocat local pentru a vă reprezenta.
  • Imaginea intitulată Găsiți un avocat bun Pasul 9
    2. Scrieți întrebări despre practica avocatului. Puteți afla, în general, informațiile de bază despre avocat online, cum ar fi cât de mult a practicat, unde a mers la școala de drept etc. Pentru întrebările dvs. în persoană, întrebați despre chestiuni relevante pentru cazul dvs. specific. Avocatul nu ar trebui să aibă nici o problemă să răspundă la orice întrebări pe care le puteți avea și nu ar trebui să sune ezitant sau nesigur.Domenii de întrebat includ întrebări despre următoarele:
  • Prețuri. Ar trebui să întrebați dacă avocatul oferă prețuri pe oră sau taxe plate? Prețurile de taxe fixe este foarte populară pentru multe domenii de practică, în special a lucrurilor cum ar fi dreptul familiei.
  • Timp de livrare pentru munca legală. Ar trebui să vă întrebați cât de repede vă puteți aștepta ca avocatul să vă completeze proiectul juridic. Avocatul dvs. nu va putea să vă dea un număr exact, dar ar trebui să vă poată spune cât timp au luat cazurile similare anterioare și când vă puteți aștepta probabil o rezoluție.
  • Rata de succes. Probabil că doriți să întrebați ce înregistrările avocatului este cu cazurile ca ale dvs. Avocații nu pot garanta un rezultat (sunt interzise din punct de vedere etic), dar ar trebui să aveți o idee despre ce rezultate vă puteți aștepta în mod rezonabil. De asemenea, puteți solicita referințe de la clienții anteriori. Fiți conștienți de faptul că avocatul trebuie să obțină permisiunea de la clienții anteriori înainte de a vă putea oferi informațiile, astfel încât să nu puteți obține imediat referințe.
  • Disponibilitate. Ar trebui să întrebați cât de repede poate începe avocatul. De asemenea, trebuie să întrebați cine va fi contactul dvs. principal pe tot parcursul cazului. Veți auzi mai ales dintr-un coleg asistent sau junior? Ar trebui să știți cine să contacteze cu întrebări despre cazul dvs.
  • Distracție. În cazul în care avocatul are abateri sau mustrați pe înregistrarea sa - pe care o puteți afla la site-ul de asociere Bar`s Baro - întrebați despre ei. În unele cazuri, infracțiunea poate fi minoră, cum ar fi eșecul de a plăti taxele de bar la timp. Trebuie să decideți dacă infracțiunea este suficient de semnificativă pentru a vă deranja.
  • Imaginea intitulată Găsiți un avocat bun Pasul 10
    3. Aduceți documente sau informații la întâlnire. Avocatul vă poate cere să aduceți anumite documente, dar ar trebui să aduceți, de asemenea, vreunul care credeți că sunt importante pentru caz. Strângeți aceste documente înainte de timp pentru a vă asigura că le puteți localiza în ziua numirii.
  • Imaginea intitulată Găsiți un avocat bun Pasul 11
    4. Participați la consultările dvs. Întâlniți cu sau discutați cu, fiecare dintre avocații pe care ați selectat-o. Simțiți-vă liber să luați note în timp ce vorbiți cu fiecare, astfel încât să vă puteți aminti mai târziu ce a spus fiecare avocat și care au fost impresiile inițiale.
  • Amintiți-vă că intervievați avocatul pentru un loc de muncă. Tratați întâlnirea ca atare, un interviu de angajare. Dacă vă simțiți ca și cum avocatul nu vă ascultă sau nu vă răspundeți la întrebări, alegeți un avocat diferit.
  • Imaginea intitulată Găsiți un avocat bun Pasul 12
    5. Alegeți un avocat cu care vă simțiți confortabil. În afară de experiență și cunoaștere puternică a legii, alegeți un avocat pe care credeți că vă veți întâlni și vă place să lucrați cu.
  • Dacă avocatul te face inconfortabil în nici un fel, ar trebui să alegi pe cineva diferit să te reprezinte.
  • De asemenea, ia în considerare cât de bine avocatul a răspuns la întrebările dvs. Dacă el a ezitat, a folosit prea mult "Legalese," sau nu a participat la nevoile dvs., alege pe altcineva.
  • Dacă mai mult de un avocat are calificările pe care le căutați, ar trebui să alegeți cel pe care îl simțiți cel mai confortabil cu.
  • Partea 3 din 3:
    Având în vedere costurile
    1. Imaginea intitulată Găsiți un avocat bun 13
    1. Înțelegeți modul în care aventurile percepute pentru serviciile lor. În mod obișnuit, există trei modalități majore pe care ATTOSNEYS legea pentru serviciile lor: o taxă fixă, o taxă de urgență sau taxe orare.
    • Un avocat de percepere a unei taxe fixe va percepe o taxă (uneori în avans) pentru manipularea unei chestiuni întregi, indiferent de câte ore ia problema. Câteva exemple de cazuri care sunt gestionate în mod obișnuit, utilizând o taxă fixă, cazuri penale, cazuri de faliment, cazuri de relații interne (cum ar fi divorțul sau aspectele legate de custodie) și redactarea documentelor, cum ar fi redactarea unui Will sau a unui document de încredere.
    • Un avocat de percepere a unei taxe de urgență nu colectează taxe juridice de la client, cu excepția cazului în care avocatul recuperează bani pentru client, fie printr-o decontare, fie printr-un proces. Avocatul va primi un procent din suma de decontare, de obicei între 30 și 40%. Câteva exemple de cazuri care sunt gestionate în mod obișnuit pe baza taxei de urgență sunt cazurile de vătămare corporală, cazurile de discriminare a forței de muncă și alte tipuri de cazuri în care se așteaptă o redresare mare de la o corporație sau o afacere.
    • Avocații care plătesc o rată orară "factură" ore și apoi percep clientul pentru suma de ore lucrate la materia clientului. De obicei, ratele orale sunt utilizate de întreprinderi și corporații care pot fi implicate în litigii. În plus, persoanele pot fi percepute rate orare pentru litigii lungi sau complicate.
  • Imaginea intitulată Găsiți un avocat bun Pasul 14
    2. Negociati o taxa. Buget Ceea ce puteți cheltui și întrebați dacă avocatul va putea să se ocupe de cazul dvs. pentru suma pe care ați bugetat-o. În plus, ar trebui să vă asigurați că ați informat că el sau ea ar trebui să vă informeze înainte de a face ceva în cazul dvs. care o ia din buget.
  • Rețineți că, chiar și cu un buget strict, dacă cazul dvs. devine semnificativ mai complicat sau durează în mod semnificativ mai mult decât avocatul inițial anticipat, este posibil să fie necesar să plătiți mai mult în taxe legale.
  • daca tu nu își pot permite comisioanele avocatului În avans, întrebați despre potențialele aranjamente, cum ar fi planurile de plată. Mulți avocați sunt dispuși să lucreze cu dvs. pe baza nevoilor dvs. financiare.
  • Există mai multe moduri pe care avocații le pot ajuta pe cei din venituri moderate sau scăzute să găsească un avocat juridic. Multe firme oferă "Taxe de alunecare" Bazându-vă pe venitul dvs., astfel încât să plătiți oricât de mult nivelul dvs. de venit permite. Puteți uneori plătiți chiar la barter, prin comercializarea bunurilor sau a serviciilor (e.G., Web design, grădinărit) pentru consiliere juridică. Acest lucru este de până la avocatul individual.
  • Imaginea intitulată Găsiți un avocat bun pas 15
    3. Executați o scrisoare de logodnă sau un dispozitiv de reținere. Avocatul dvs. vă va oferi o scrisoare de logodnă sau un dispozitiv de reținere. Acesta este un contract între dvs. și avocatul dvs. care definește natura angajamentului juridic în care sunteți implicat și condițiile și termenii acordului dvs. cu avocatul dvs.
  • Aceste condiții ar trebui să includă cheltuielile la care sunteți responsabil, rata pe care avocatul va fi taxat și creșterea minimă billabilă. Notă: Creșterea minimă billabilă trebuie să fie de șase minute, nu la 15 minute.
  • sfaturi

    Luați în considerare arderea avocatului dvs. pentru a face oricare dintre următoarele: depunerea de depozitare sau curții, refuzând să vă ofere actualizări cu privire la starea cazului dvs., să nu răspundeți la apeluri telefonice și la e-mailuri și să nu fiți cinstiți și direct atunci când puneți întrebări.
  • Pentru a obține cele mai bune rezultate din cazul dvs., cooperează cu avocatul dvs. Furnizați întotdeauna toate documentele solicitate și nu săriți audieri. Un avocat bun vă va ajuta cu siguranță în cazul dvs., dar există doar atât de mult un avocat care poate face fără cooperare de la dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar