Cum se adresează unui avocat pe un plic

Unul dintre semnele distinctive ale profesiei juridice este de înaltă calitate și comunicații profesionale scrise. Indiferent dacă sunteți un client care scrie o scrisoare către avocatul dvs., o afacere în speranța de a vinde produse, un solicitant de locuri de muncă sau o organizație care caută un vorbitor, primul dvs. contact cu un avocat este adesea plicul scrisorii dvs. Folosind o combinație de metode și convenții de adresare tradiționale și moderne, puteți pune cel mai bun picior înainte de îndată ce vă va scoate scrisoarea din căsuța de e-mail.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru a aborda plicul
  1. Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un pas cu pas 1
1. Decideți dacă scrieți la un avocat sau un avocat. Cuvintele sunt adesea folosite interschimbabil, dar au semnificații diferite. Avocații au absolvit școala de drept și au primit un medic Juris (J.D.) Gradul. Avocații au fost admiși la bar și sunt licențiați să practice legea.
  • Mulți oameni profesioniști au diplome de drept, dar nu lucrează în domeniul juridic. Dacă da, ar trebui să urmați regulile de etichetă pentru profesia aleasă.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un pas de plic 2
    2. Categorizați corespondența dvs. În general, scrisorile scrise și adresate avocaților vor fi din una din mai multe motive: personale, de afaceri client, afaceri pentru afaceri, onorific sau social. Motivul din spatele scrisorii va dicta nivelul de formalitate.
  • Afacerea la afaceri include terenuri de vânzări pentru produse sau servicii.
  • Un exemplu de scrisoare onorific ar fi o invitație de a vorbi la un prânz. Corespondența socială este o invitație la un eveniment în care avocatul ar fi oaspete și nu face parte din program.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un pas 3
    3. Aflați despre avocat. Primul pas este să știi cine va primi scrisoarea. Trebuie să știți dacă persoana este bărbat sau femeie și dacă face parte dintr-o firmă de avocatură. Un pic de informații de bază vă ajută să respectați regulile de etichetă în corespondența formală.
  • Partea 2 din 3:
    Adresându-se plicului unui avocat
    1. Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un pas cu plicul 4
    1. Începeți cu o adresă de întoarcere completă și lizibilă. Dacă scrisoarea dvs. este deteriorată sau direcționată în timpul procesului de livrare, este esențial ca oficiul poștal sau o cameră de corespondență să identifice expeditorul în cazul în care literele trebuie returnate.
    • Adresa dvs. de retur va fi în colțul din stânga sus al plicului.
    • Prima linie este numele dvs. complet. Nu utilizați inițialele. Un alt beneficiu pentru o adresă de returnare clară este să-ți recunoască avocatul numele tău. Dacă este de așteptat scrisoarea dvs., probabil va fi deschisă și citită mai repede.
    • Următoarea linie este adresa dvs. completă. Dacă avocatul dvs. dorește să trimită un răspuns imediat, nu va trebui să meargă la fișierul dvs. pentru a vă adresa adresa dvs.
    • Ultima linie este codul dvs., de stat și cod poștal. Exprimați numele orașului și nu utilizați abrevieri locale. S-ar putea să știți ce "S. B. Twnshp" înseamnă, dar nu-ți asumi avocatul tău. Utilizați abrevierea post oficiu pentru statul dvs.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un Plic Pasul 5
    2. Formatați adresa de livrare. Fără o adresă clară de livrare, scrisoarea dvs. către un avocat nu poate fi livrată corect. Din cauza manipulării automate a corespondenței, este important să urmați regulile poștale de bază pentru formatarea adresei de livrare.
  • Adresa de livrare trebuie să fie paralelă cu cea mai lungă parte a plicului și să fie justificată.
  • Utilizați un font simplu de tip care are cel puțin 10 puncte sau o mână de imprimare a adresei în cerneală închisă pentru a facilita cititorilor de mașini poștali. Elaborarea fonturilor de tip sau caligrafie fantezie arata frumos, dar poate intampla livrarea scrisorii dvs.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un pas 6
    3. Adresați-vă Plicului avocatului dvs. după nume. Există câteva reguli în ceea ce privește abordarea corectă a unei scrisori către un avocat. Regulile corespund motivului pentru care scrieți. Cum formați adresa și titlul oferă un tactic în ceea ce privește motivul pentru care scrieți.
  • În scrisori de afaceri sau client, nu utilizați o onorifică, cum ar fi dl. sau doamna. În schimb, utilizați numele complet al avocatului. Consultați o carte de vizită sau un document juridic dacă aveți nevoie de ajutor. De exemplu, utilizați Jane a. Smith, sau Robert Jones, Jr.
  • Pentru corespondența socială sau dacă scrisoarea este adresată unui cuplu, puneți partidul cu mai multă experiență sau în primul rând și utilizați dl. sau doamna. Pentru a doua parte. De exemplu, un cuplu în care unul este judecător și celălalt avocat, ar citi "Onorabilul Mary Ellen Smith și MR. John Smith".
  • Un nume exact este important deoarece în firmele de drept de familie sau partajarea birourilor, mulți avocați cu nume similare pot depinde de același funcționar pentru a-și sorta poșta. Un nume ambiguu poate fi livrat avocatului greșit.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un pas cu pas 7
    4. Alegeți între Esquire, avocat în drept și J.D. Esquire, abreviat la esq. se încadrează din uz comun. Este extrem de formală, mulți consideră că este pretențios. Cu toate acestea, nu este niciodată incorect și poate fi mai adecvat pentru avocații și partenerii de rang înalt. Avocatul de drept este mai comun și, de asemenea, potrivit pentru toate afacerile, clientul și corespondența socială. Utilizarea creditelor academice este corectă în circumstanțe limitate.
  • "Esq." este pus direct după numele, de exemplu, "Robert Jones, Jr. Esq." Nu folosiți niciodată "Esq." Atunci când se adresează unui profesionist juridic care nu este licențiat pentru a practica legea.
  • Dacă utilizați "Avocat," Puneți-o pe linia sub numele. Utilizați unul sau altul. Nu utilizați ESQ. și avocat în drept în adresa.
  • Pentru corespondențe onorifice și academice, cum ar fi o invitație de a contribui la un jurnal sau de a vorbi la o afacere educațională, utilizați acreditările avocatului după numele ei. Cel mai frecvent vor fi "J.D." Pentru medicul Juris sau LL.M pentru un maestru al legii.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un pas Pasul 8
    5. Adăugați adresa de afaceri. Folosind formatul poștal preferat, adăugați numele firmei de avocatură pe linia următoare. Omiteți acest pas pentru avocații care sunt practicanți solo. Verificați site-ul firmei de avocatură, carte de vizită sau listarea cărților telefonice pentru a obține corect numele, ordinea și ortografia. Aceasta este atât o curtoazie profesională, cât și arată că vă luați în serios corespondența.
  • Fii foarte specific cu adresa stradală și nu omiteți cutia, camera sau numerele de suite. Firmele mari pot avea câteva sute de avocați care lucrează la diferite etaje ale clădirii sau mai multe firme pot împărtăși o clădire. Mailul intră adesea într-o cameră de poștă electronică centrală pentru distribuție. Nerespectarea numărului de suite poate întârzia scrisoarea dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Asamblarea unei scrisori către avocatul dvs
    1. Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un plic Pasul 9
    1. Utilizați hârtie profesională și plicuri profesionale. Este mai puțin important ca corespondența dvs. să fie fantezie decât să fie îngrijită. Hârtia de tastare a albului simplu va imprima cu ușurință sau va lua scrierea în cerneală fără a mângâia.
    • Mulți avocați și firme de avocați scanează toată corespondența, inclusiv plicurile, în fișierele centrale ale computerului. Ca rezultat, preferă formatarea simplă tipărită, tipărită sau scrisă în cerneală închisă. Regula poștală este că plicul ar trebui să fie lizibil la lungimea brațului.
    • Dacă hârtia de calitate slabă, cum ar fi paginile notebook-uri sfâșiate este singura opțiune, tăiați marginile înainte de a trimite.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un pas cu pas 10
    2. Identificați-vă la începutul literei. Avocații primesc o mulțime de corespondență și este important să vă separați corespondența de la ceilalți. După salutare, identificați-vă, compania dvs. și de ce scrieți. Nu face ca destinatarul să ghicească cine sunteți.
  • Numele meu este Joe Smith și am anexat documentele pe care le-ați cerut la ultima noastră întâlnire despre cazul meu.
  • Numele meu este Mary Jones și cu mine reprezentăm Biroul de vorbitori pentru Big Corp.
  • Numele meu este Mario Gomez și scriu pentru a întreba despre oportunitățile de angajare cu firma dvs. de avocatură.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un pas cu un plic 11
    3. Terminați scrisoarea cu informațiile dvs. de contact. Avocatul dvs. are un fișier cu adresa dvs. și numărul de telefon. Cu toate acestea, ar fi putut să-și aducă casa de mail pentru weekend sau să nu aibă dosarul dvs. la îndemână. Adăugați informațiile dvs. de contact, inclusiv numele complet, adresa de corespondență, numărul de telefon și adresa de e-mail la fiecare literă. Acesta este marca corespondenței profesionale și rezultă adesea într-un răspuns mai rapid.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un pas cu plic 12
    4. Împingeți scrisoarea pentru plic. Modul standard de a plia o scrisoare de afaceri este în treimi. Îndoiți al treilea rând, primul și al treilea al doilea. Acesta este acest lucru cititorul va vedea numele dvs. și adresa de întoarcere de îndată ce vă deschide scrisoarea. Dacă trimiteți un cec, o carte de vizită sau altă carcasă mică, introduceți-o în interiorul primului ori.
  • Imagine intitulată Adresa unui avocat pe un pas cu pas 13
    5. Sigiliul plicului și Afișează poștale. Acest pas simplu este prea adesea trecute cu vederea. Dacă o scrisoare nu este sigilată corespunzător, conținutul ar putea fi pierdut sau informații confidențiale compromise. O scrisoare fără ștampile suficiente este probabil să vă returnați fără livrare.
  • Cu excepția cazului în care utilizați hârtie specială grea, puteți trimite de obicei 3 pagini și un plic pentru o ștampilă. Dacă aveți vreo îndoială, luați scrisoarea către oficiul poștal care urmează să fie cântărită.
  • sfaturi

    Scopul clarității și respectului. Vă scrieți la avocatul dvs. pentru a-i atrage atenția. Vrei ca scrisoarea ta să citească înainte de toate celelalte în căsuța de e-mail. Un plic curat lizibil profesional vă va ajuta să realizați acest obiectiv.
  • Scopul pentru ușurința livrării. Când vă puneți scrisoarea în căsuța poștală, îl trimiteți într-o călătorie care ar putea traversa statul înainte de a încrucișa orașul. Acordarea atenției la regulile de formatare a oficiului poștal, folosind plicuri de bună calitate care pot rezista la sortarea automată, iar utilizarea postului potrivit va primi scrisoarea dvs. livrată mai repede și în stare mai bună.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar