Cum de a alege un avocat de transport online

Cumpărarea sau vânzarea unei case este atât interesantă, cât și stresantă. Odată ce prețul de achiziție este setat, tranzacția trebuie să fie păstorată prin sistemul juridic. Solicitorul dvs. de transport va întocmi contractele, va accelera orice anchete și inspecții și va transfera titlul. Din ce în ce mai multe firme oferă servicii de transport online. Aceasta vă lărgește alegerile și, de obicei, reduceți costurile.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui avocat de transport
  1. Imagine intitulată Alegeți un avocat de transport online Pasul 1
1. Căutați specialiști. Candidatul dvs. ideal se va specializa în transportul și ar trebui să aibă o reputație stabilită. Nu angajați un solicitant care gestionează divorțele sau cazurile penale. Nu vă fie frică să vă numiți candidatul și să întrebați despre experiența lor în transportare.
  • Imagine intitulată Alegeți un solicitant de transport online Pasul 2
    2. Căutați recomandări pentru un avocat de transport. Cuvântul de gură este adesea cea mai bună publicitate pentru o firmă de avocatură. Vorbind altora cu experiență în cumpărarea și vânzarea de proprietăți pot fi mai luminante decât se bazează pe reclame.
  • Multe agenții imobiliare au relații bune cu solicitările de conveieri și pot recomanda pe cineva care are o înregistrare satisfăcătoare a completării tranzacțiilor de proprietate într-o manieră competent și în timp util.
  • Discutați cu prietenii, familiile și asociații de afaceri care au cumpărat recent sau au vândut o casă. Întrebați dacă ar recomanda solicitantul de transport care a tratat tranzacția și de ce spun că este o alegere bună sau rea.
  • Discutați problema cu banca dvs. ipotecară. Unii creditori vor avea un grup aprobat de solicitanți de transport de transport. Dacă doriți să utilizați o firmă de transport care nu este pe panoul băncii dvs., discutați acest lucru cu agentul dvs. de împrumut.
  • Imagine intitulată Alegeți un Solicitor de transport online Pasul 3
    3. Cunoașteți diferența dintre un solicitant și un transportor. Termenii sunt utilizați uneori interschimbabil sau suprapuneri. Cu toate acestea, există o diferență între un solicitant de transport și un transportor direct.
  • Un solicitant este un profesionist juridic care este membru licențiat al societății de drept. Un avocat este un avocat complet instruit care este specializat în negocierile de tranzacții și pregătirea documentelor.
  • Un transportor este un paraprofesionist cu formare specializată în tranzacțiile imobiliare. Un transportor calificat va fi certificat de Consiliu pentru transportatori licențiați. Multe firme juridice vor avea conveieri cu personalul de a face legile în tranzacție sub supravegherea unui solicitant.
  • Imagine intitulată Alegeți un solicitant de transport online Pasul 4
    4. Decideți dacă un avocat de transport online este alegerea potrivită. Dacă sunteți confortabil să faceți afaceri prin telefon sau prin e-mail, este posibil să doriți să luați în considerare o companie on-line de conweancing Solicitor. Întreaga tranzacție va fi la distanță, nu veți întâlni niciodată solicitantul dvs.
  • Avantajele includ taxe competitive. Mulți solicitanți tradiționali vă vor percepe de oră într-un acord tradițional de reținere. Firmele de transport online vor avea mai multe șanse să perceapă o taxă fixă ​​care se plătește numai dacă tranzacția are succes. Nici o vânzare nu înseamnă nicio taxă. De asemenea, puteți să vă conectați la site-ul firmei și să verificați progresul tranzacției dvs.
  • Dezavantajul principal este probabil că nu veți vorbi niciodată cu solicitantul care manipulează tranzacția. Vă veți ocupa probabil cu grefieri și cu reprezentanții clienți ai serviciilor clienți.
  • Partea 2 din 3:
    Evaluarea unui avocat de transport online
    1. Imagine intitulată Alegeți un Solicitor de transport online Pasul 5
    1. Cercetați reputația firmei. Dacă veți folosi un avocat tradițional, puteți vizita biroul său și îl intervievează față în față. Cu toate acestea, cu un avocat de transport online, trebuie să faceți mai multe cercetări pentru a alege compania potrivită.
    • Folosind motorul de căutare preferat de Internet, introduceți numele firmei solicitantului și "revizuire" sau "înșelătorie." Veți afla dacă firma a făcut obiectul plângerilor online.
    • Vizitați site-ul web al fiecărei firme pe care le aveți în vedere. Căutați mărturii și descrieri ale serviciilor Ofertele firmei.
  • Imagine intitulată Alegeți un Solicitor de transport online Pasul 6
    2. Contactați solicitantul de transport. Utilizați numărul de telefon sau adresa de e-mail de pe site și discutați nevoile dvs. Pentru o tranzacție rezidențială tipică, lista serviciilor este standard. Dacă există ceva diferit de transportul dvs., cum ați cumpăra o repovărare sau o proprietate de tranzacționare, discutați despre efectul pe care îl va avea asupra comisioanelor sau al domeniului de aplicare al serviciilor.
  • Imagine intitulată Alegeți un Solicitor de transport online Pasul 7
    3. Comparați comisioanele de transport. Ca orice alt serviciu, prețul unui solicitant de transport va varia. Folosirea unei firme de avocatură într-un contract direct va avea o medie de £ 850. O firmă de transport online va varia de la £ 500 la £ 650.
  • Se așteaptă să plătească până la 450 de lire sterline pentru alte taxe de înregistrare și de tranzacție, cum ar fi căutările de titlu și taxele de transfer bancar.
  • Cereți o rată fixă ​​a taxei. Dacă utilizați un serviciu online, ar trebui să găsiți un serviciu care oferă o taxă fixă, spre deosebire de o taxă orară mai scumpă.
  • Asigurați-vă că obțineți o cotație completă. Unele servicii vor avea taxe ascunse care se pot adăuga rapid. Cereți o taxă care include o bună estimare a posibilelor taxe suplimentare (numite plăți). Plățile valide pot include costurile de căutare și taxele de registru funciare. Unele plăți discutabile pot lua forma taxelor de fotocopie și a taxelor de telefon.
  • Obțineți o completare - nici o ofertă de taxe. Găsiți un avocat online care își va colecta doar taxa dacă vânzarea trece prin.
  • Partea 3 din 3:
    Executarea unui transportor de proprietăți
    1. Imagine intitulată Alegeți un Solicitor de transport online Pasul 8
    1. Negociați termenii contractului. Există mai mult la o tranzacție imobiliară decât prețul. În Marea Britanie, o transportare a proprietății nu este obligatorie din punct de vedere juridic până când cumpărătorul și vânzătorul au făcut schimb de contracte semnate.
    • Cumpărătorul și vânzătorul trebuie să convină asupra a ceea ce corpuri, mobilier și accesorii transmit cu proprietatea. De exemplu, sunt incluse aparatele și tratamentele de ferestre sau vânzătorul le elimină?
    • Părțile trebuie să convină asupra unor reparații care sunt necesare și dacă cumpărătorul sau vânzătorul va fi responsabil.
  • Imagine intitulată Alegeți un Solicitor de transport online Pasul 9
    2. Efectuați toate căutările necesare. Solicitantul dvs. de transport se va ocupa de asta pentru dvs. Ea va asigura că există un titlu bun și căutați lucruri precum zonarea, servitoarele, restricțiile de utilizare și construcția planificată în zonă.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de transport online Pasul 10
    3. Se stabilește la o dată de completare. În anumite circumstanțe, cum ar fi o vânzare de numerar, contractele și transportul pot fi finalizate în aceeași zi. Cu toate acestea, majoritatea vânzărilor durează câteva săptămâni pentru a finaliza. Acest lucru oferă timp cumpărătorului pentru a finaliza finanțarea și ambele părți timp pentru a aranja mișcarea și reparațiile.
  • Imagine intitulată Alegeți un avocat de transport online Pasul 11
    4. Plătiți depozitul. Odată ce contractele sunt finalizate, cumpărătorul va plăti un depozit de 5 până la 10% din prețul de vânzare în escrow cu solicitantul de transport.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar