Cum să găsiți un avocat de familie

Avocații cu drept de familie se ocupă de cazuri care implică căsătoria, divorțul, sprijinul copiilor, adopția și alte probleme care implică familia. Avocații de drept al familiei practică dreptul civil, care este complet separat și distinct de sistemul de justiție penală. Dacă aveți nevoie de un acord pre-nupțial, un divorț sau aveți în vedere să adoptați un copil, ar trebui să luați în considerare angajarea unui avocat de calitate a familiei. În timp ce pot exista o mulțime de avocați de a alege, nu toți avocații sunt la fel de buni ca alții.

Pași

Partea 1 din 3:
Începutul dvs. Căutarea unui avocat de drept familial
  1. Imagine cu titlu de conduită Pasul 4
1. Decideți dacă aveți nevoie de un avocat de drept familial. Uneori, realizând nevoia dvs. de avocat cu experiență poate fi cel mai greu lucru. De multe ori ați putea crede că vă puteți ocupa de problemele familiei pe cont propriu, dar în realitate, obținerea de ajutor de la un avocat de drept familial poate fi cea mai bună opțiune. Navigarea sistemului juridic poate fi adesea confuză și complicată. Dacă aveți în vedere oricare dintre următoarele, trebuie să vă gândiți la angajarea unui avocat:
  • Obținerea unui divorț-
  • Decizia de aspecte ale custodiei copilului-
  • Colectarea suportului pentru copii-
  • Adoptarea unui copil-
  • Determinarea drepturilor legale ale unui copil - sau
  • Obținerea unui acord prenupțial sau postnupțional.
  • Imaginea intitulată obține un loc de muncă într-un alt pas 2
    2. Determinați unde va trebui să angajați avocatul. Profesia juridică este reglementată pe o bază de stat de stat. Prin urmare, avocații sunt autorizați să practice numai în state specifice și nu sunt de obicei capabile să practice oriunde vor. Pentru a angaja un avocat care vă va putea ajuta, va trebui să căutați un avocat care poate practica legea în jurisdicția dvs.
  • De exemplu, dacă locuiți în California și doriți un divorț acolo, va trebui să angajați un avocat care să poată practica legal în acel stat.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 18
    3. Știți ce să căutați într-un avocat. Când căutați să angajați un avocat, încercați să găsiți unul care este familiarizat cu judecătorii locali, personalul instanței, obiceiurile, regulile și alți avocați. Găsirea unui avocat cu experiență care este familiarizat cu aceste lucruri, va crește foarte mult șansele de a avea o întâlnire pozitivă și de succes cu avocatul pe care îl angajați. Când treceți prin procesul de angajare, gândiți-vă la aceste lucruri când faceți lista dvs. de candidați posibili.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 6
    4. Faceți cercetarea. În aceste zile există multe modalități de a găsi un avocat de calitate a familiei familiei. Dacă doriți să utilizați Internetul, asigurați-vă că treceți prin surse online de reputație și fiabile și evitați înșelătoriile. Un loc minunat de început este Asociația Baroului American (ABA). În timp ce nu vă pot ajuta direct, au resurse excelente pentru a începe. ABA menține o bază de date națională a asociațiilor de baruri locale care au adesea directoare de avocați.
  • După găsirea asociației dvs. de baruri locale, mergeți la site-ul lor și utilizați serviciile lor. De exemplu, în Ohio, puteți căuta avocații nu numai prin numele lor, ci și prin specializarea lor. Acest lucru este minunat pentru că puteți căuta avocați care fac în mod specific dreptul familiei.
  • De asemenea, puteți utiliza site-uri de interes public precum leyhelp.Org. Un site ca acesta se concentrează pe ajutorul persoanelor cu venituri mici să găsească avocați de calitate.
  • Încercați directoarele online, dar fiți conștienți de limitările lor. Aceste site-uri sunt adesea pentru profitul și numai avocații care plătesc pentru a face parte din serviciu. Directoarele populare includ cele găsite la avocați.COM, Lawinfo.com, și Findlaw.COM. Utilizați mai mult de un director pentru a obține cele mai bune rezultate.
  • Imaginea intitulată decide dacă are sau nu un pas de copil 1Bullet2
    5. Discutați cu prietenii și familia. În afară de utilizarea internetului, vorbind cu prietenii și familia poate fi o modalitate excelentă de a găsi un avocat de calitate. Întrebați-le dacă au folosit serviciile avocatului de drept familial și, dacă da, cum le-au plăcut experiența lor. Rețineți că opiniile lor pot fi înclinate pe baza rezultatului cazului lor. Chiar și avocații mari nu câștigă fiecare caz.
  • Cele mai importante întrebări care vă adresați familiei și prietenilor dvs. implică întrebări de proces. De exemplu, întrebați-le care au fost taxele avocatului, întrebați-le despre punctualitatea și profesionalismul avocatului și întrebați-le despre cunoașterea legii.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o relație cu un pas cu un client 4
    6. Uită-te la recenzii ale avocatului. Când este posibil, luați ceva timp pentru a vă uita la recenzii de avocați. Recenzii sunt o modalitate excelentă de a obține o idee despre experiența altor oameni cu un anumit avocat. O mulțime de site-uri web oferă aceste recenzii, inclusiv Avvo, Findlaw și avocați.COM.
  • De asemenea, puteți verifica prezența socială a procurorului, care ar putea include Twitter, Facebook și LinkedIn. Aceste site-uri vor include adesea informații personale despre un avocat, inclusiv istoricul lor educațional și istoria muncii.
  • Faceți o căutare online generală a numelui avocatului și verificați orice povești de știri sau comunicate de presă disponibile. Avocații cu profil înalt vor fi adesea în știri pentru cazurile lor și puteți învăța multe despre un avocat prin ce posturi de știri spun despre ei și despre cazurile pe care le iau.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 5
    7. Verificați istoria unui avocat de disciplină. Înainte de a lua orice decizie, trebuie să verificați istoria unui avocat de disciplină, care poate fi găsită cu ușurință online. Un avocat poate fi disciplinat de Asociația Baroului de Stat pentru a sparge regulile etice sau pentru a intra în probleme legale. Nu trebuie să angajați un avocat care are o istorie de a fi în dificultate, deoarece este un semn al unui individ nedrept. Pentru a verifica istoria avocatului, mergeți la site-ul dvs. Suprem al Curții Supreme sau Bar Bar.
  • De exemplu, în Ohio, puteți accesa istoricul disciplinei căutând directorul de avocat al statului, care se găsește la site-ul Ohio Suprem Court.
  • În California, veți merge la site-ul California de stat pentru a căuta un avocat și istoria lor de disciplină.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 3
    8. Restrânge alegerile tale. Odată ce aveți o listă de candidați, veți dori să restrângeți lista în primele trei la cele cinci opțiuni. Factorii pe care îi veți folosi pentru a restrânge lista dvs. vor depinde de situația dvs. și de ceea ce găsiți importante. De exemplu, unii oameni pot fi axați pe costul angajării avocatului, în timp ce altele pot fi concentrate asupra educației și experienței avocatului.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând o decizie
    1. Imagine intitulată Contactați IRS Pasul 17
    1. Sunați la alegerile dvs. de top. După ce ați redus lista de candidați la aproximativ cinci ani, trebuie să le numiți și să puneți câteva întrebări generale. Acest apel telefonic nu ar trebui să fie o conversație aprofundată despre cazul dvs. În schimb, ar trebui să apelați pentru a vă simți la birou și modul în care avocatul își ocupă afacerea. În timpul apelului telefonic, trebuie să întrebați câteva dintre următoarele întrebări:
    • Indiferent dacă există o taxă pentru o consultare inițială-
    • Ce aranjament comun de taxă poate să pară ca și cum
    • Dacă caută mai mulți clienți.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 7
    2. Configurați consultările inițiale. Dacă sunteți mulțumit de conversația dvs. de telefon, ați stabilit o consultare inițială. O consultare inițială este o șansă de a întâlni avocatul în persoană și de a le întreba orice doriți despre cazul dvs. În timp ce aceasta nu va fi o conversație aprofundată cu privire la punctele forte și punctele slabe ale problemei juridice, vă va oferi o idee despre modul în care avocatul va face față cazul dvs. În timp ce mulți avocați oferă consultări inițiale gratuite, unii nu. Programați-vă consultările inițiale gratuite înainte de a vă planifica unul va trebui să plătiți. Puteți găsi un avocat dorit înainte de a trebui să plătiți pentru o întâlnire.
  • Imagine cu titlu de conduită Pasul 19
    3. Adunați documente în anticiparea întâlnirilor dvs. Când vă duceți la consultarea inițială, veți dori să aduceți cât mai multe documente cu privire la problema juridică. Chiar dacă avocatul nu vă cere să aduceți nimic, ar trebui să faceți acest lucru oricum. Asigurați-vă că nu aduceți originale în cazul în care se pierd pe drumul dvs. spre biroul avocatului. Face copii și aduceți pe aceia. În domeniul dreptului familiei, un avocat poate dori să vadă unele sau toate documentele următoare:
  • Declarații fiscale și pay stubs (în special pentru divorțuri, sprijin pentru copii și prenuptiale)-
  • Documente care prezintă activele pe care le aveți, care ar putea include stocuri, obligațiuni și conturi de investiții (în special pentru divorțuri)-
  • Orice documente instanței pe care le-ați primit ca parte a unui caz în curs - și
  • Orice documente referitoare la legislația de familie din trecut, cum ar fi decretele divorțului și înregistrările de adopție.
  • Imaginea denumită inovarea pasului 14
    4. Știți despre cazul dvs. În timpul consultării inițiale, avocatul vă va întreba probabil în profunzime și axat întrebări cu privire la faptele cauzei dvs. și despre persoanele implicate. Dacă sunteți în măsură să răspundeți la aceste întrebări, avocatul va fi mai bine să vă ofere o descriere exactă a cazului dvs. și a problemelor juridice care le înconjoară.
  • Imaginea intitulată Fii un antreprenor de succes Pasul 3
    5. Faceți o listă de întrebări pe care să le întrebați. În timp ce avocatul vă va pune cu siguranță întrebări, veți avea și posibilitatea de a pune întrebări despre ele. Veniți pregătiți cu o listă de întrebări, nu numai despre cazul dvs., ci și despre avocat. Unele zone de abordare includ:
  • Taxele avocatului-
  • Contextul lor personal-
  • Calificările lor educaționale-
  • Istoria lor de lucru-
  • Domeniile lor de expertiză-
  • Gândurile lor despre puterea cazului tău și
  • Idei despre cum s-ar rezolva cazul dvs.
  • Imagine intitulată Convingeți șeful dvs. pentru a vă permite să lucrați din pasul 5
    6. Participați la consultarea inițială. Asigurați-vă că ajungeți la timp și sunteți îmbrăcați în mod corespunzător. În timp ce căutați să angajați avocatul, avocatul poate refuza întotdeauna să ia un caz dacă nu se simt confortabil. Acordați atenție detaliilor biroului și vedeți cum interacționează toată lumea. Dacă ajungeți să angajați acel avocat, veți fi în biroul lor destul de mult interacționând cu angajații.
  • Puneți întrebările dvs. și răspundeți la întrebările avocatului. După consultarea inițială, le mulțumiți pentru timpul lor și să le informați pe calendarul dvs. pentru a lua o decizie.
  • Imagine intitulată Convingeți șeful dvs. pentru a vă permite să lucrați de la pasul de acasă 3
    7. Face o alegere finală. După ce ați terminat toate consultările inițiale, este timpul să faceți o determinare finală despre cine să angajeze. Uită-te înapoi în orice note pe care le-ai luat în timp ce cercetați avocații și uitați-vă înapoi la informațiile pe care le-ați adunat în timp ce participați la consultarea inițială. Utilizați aceste informații pentru a vă lua decizia. Avocatul pe care îl angajați ar trebui să fie demn de încredere, punctual, gen și informat. Mai presus de toate, ar trebui să vă simțiți confortabil să lucrați cu avocatul pe care îl alegeți.
  • Asigurați-vă că alegeți un avocat care gestionează în mod regulat tipul de caz. De exemplu, dacă treceți printr-un divorț, angajați un avocat de divorț și nu un avocat care gestionează de obicei adopții.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând avocații răi
    1. Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 12
    1. Ai grijă de avocații care vă solicită. Avocații sunt interzis să solicite afacerea direct de la dvs. în persoană. Trebuie să fiți deja și să vă exprimați interesul sau să le acordați permisiunea de a vă contacta pentru a solicita să solicite afaceri de la dvs. Dacă un avocat vă găsește, spre deosebire de invers, ar trebui să vă gândiți să rămâneți departe de ei.
  • Imaginea intitulată Spune-ți șeful tău
    2. Nu angajați un avocat care vă presează. Dacă un avocat vă acuză să faceți o decizie de angajare, probabil că au motive ulterioare pentru că doriți să le angajați. Să nu mai vorbim, un avocat este interzis să vă presați în orice aranjament de taxe sau relații cu clienți-avocat. Dacă vă simțiți că sunteți presați, găsiți un alt avocat.
  • Imagine intitulată Deal cu hărțuirea la locul de muncă și hărțuirea pasului 1
    3. Evitați avocații care nu vor discuta acreditările lor. Un avocat ar trebui să fie fericit să vorbească despre mediul lor educațional și despre acreditările profesionale. Dacă nu doresc sau ezită să facă acest lucru, ar trebui să vă uitați în altă parte. Chiar și atunci când un avocat vă oferă acreditările lor, asigurați-vă că urmăriți și verificați ce spun ei. O modalitate excelentă de a face acest lucru este căutând avocatul în baza de date a avocatului dvs. de stat. Acestea sunt adesea găsite online la site-ul dvs. de bară de stat sau pe site-ul Curții Supreme ale statului dvs.
  • Imaginea intitulată Spune-ți șeful tău
    4. Uită-te la avocații neetice. Avocații care vă minț, care nu sunt punctuali sau care acționează într-o manieră generală neetică nu ar trebui angajați. Avocații trebuie să respecte regulile de conduită profesionale și de acei avocați care nu ar trebui să fie de încredere.
  • De exemplu, dacă un avocat vă cere să aflați pe standul martor sau vă spune să ardeți un document, trebuie să vă reconsiderați imediat alegerea dvs. pentru a angaja acest avocat.
  • sfaturi

    Când angajezi un avocat, ei lucrează pentru tine (nu invers). Prin urmare, dacă nu sunteți complet mulțumiți de reprezentarea dvs., este bine în limita drepturilor dvs. de a trage avocatul. Înainte de a trage un avocat, stai jos și discuta problemele tale. De multe ori, arderea unui avocat poate duce la întârzieri în cazul dvs. în timp ce căutați unul nou.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar