Cum se formează un llc în virginia

LLC sunt companii cu răspundere limitată și sunt o modalitate populară de a structura o afacere. Ca un LLC înregistrat, aveți statut complet corporații, dar impozitele dvs. sunt similare cu impozitele pentru un singur proprietar sau un parteneriat. Statul Virginia are cerințe unice de LLC care trebuie urmate pentru a deveni un LLC înregistrat. Pentru a obține procesul de desfășurare, va trebui mai întâi să vă numiți și să vă înregistrați LLC cu Comisia de Stat Corporation și veți depune formularele necesare cu Comisia de Stat Corporation.

Pași

Partea 1 din 3:
Numirea și înregistrarea LLC
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor colegiu Pasul 32
1. Alegeți un nume pentru LLC dvs. Acesta este unul dintre cei mai importanți pași pentru înregistrarea LLC. Gândiți-vă la un nume care funcționează bine cu afacerea dvs. de afaceri și este accesibil pentru potențialii clienți. De asemenea, doriți să veniți cu numele ușor de căutat online, deoarece mulți dintre clienții dvs. vor fi probabil să vă uitați la informațiile dvs. de afaceri online.
  • Numele trebuie să conțină, de asemenea, cuvintele "societate cu răspundere limitată" sau "LLC". Dacă utilizați cuvinte restricționate precum "banca" sau "banca", va trebui să completați documente suplimentare și / sau să aveți o persoană licențiată ca un medic sau un inginer ca membru al LLC. Nu utilizați cuvinte interzise în numele dvs. LLC, cum ar fi numele agenției federale sau de stat ca FBI, Trezoreria de Stat, Serviciul Secret etc.
  • De asemenea, trebuie să faceți o căutare de nume în baza de date Virginia Nume Business: HTTPS: // cis.SCC.Virginia.Gov / Cont / NameCheckAvailabilitate Pentru a confirma că numele nu este deja luat de o altă afacere sau LLC. De asemenea, trebuie să confirmați numele LLC dvs. este disponibil ca o adresă URL, astfel încât să puteți rezerva numele de domeniu pentru site-ul dvs. de afaceri. Chiar dacă nu faceți imediat un site web, ar trebui să cumpărați numele de domeniu pentru a preveni utilizarea altor întreprinderi.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de colegiu Pasul 8
    2. Înregistrați numele LLC cu Comisia de Stat Corporation. Formular de fișier SCC631 Cerere de rezervare sau pentru reînnoirea rezervării unui nume de entitate de afaceri cu Commonwealth of Virginia State Corporation. Acest lucru va rezerva numele timp de până la 120 de zile. Va trebui să includeți numele, adresa, numărul de telefon și semnătura pe formular și trimiteți formularul prin poștă.
  • Formularul poate fi găsit pe site-ul Virginia SCC: http: // SCC.Virginia.gov / clk / dom_llc.ASPX.
  • Taxa de depunere pentru acest formular este de 100 USD.
  • Imaginea intitulată obține un loc de muncă ca un pas de bancă Pasul 11
    3. Nominalizați un agent înregistrat pentru LLC. Agentul înregistrat este o persoană sau o afacere care poate primi și trimite documente în numele dvs., cum ar fi depunerea anuală a statului. Această persoană trebuie să fie un rezident al Virginiei sau o afacere care este o corporație autorizată să desfășoare afaceri în Virginia. Agentul înregistrat poate fi un individ în cadrul companiei, cum ar fi un partener, coleg sau singur.
  • De asemenea, puteți utiliza un serviciu de agent înregistrat. Există mai multe beneficii pentru utilizarea unui serviciu de agent înregistrat, deoarece acestea vor fi disponibile 9-5 pe tot parcursul săptămânii pentru a accepta documente juridice importante pentru dvs. De asemenea, puteți forma un LLC într-o stare pe care nu o locuiți dacă utilizați un serviciu de agent înregistrat care este situat în acel stat.
  • Serviciile agentului înregistrat asigură, de asemenea, confidențialitatea dvs. prin protejarea adresei dvs. de domiciliu și a informațiilor dvs. personale de la înregistrarea publică. Aceste servicii vă pot reaminti de orice tehnori importante sau de pilituri de stat care se vor asigura că sunteți întotdeauna în conformitate cu legea și veți păstra copii ale documentelor corporative în cazul în care suferiți un furt sau o pierdere.
  • Partea 2 din 3:
    Respectarea cerințelor fiscale și a altor reglementări
    1. Imaginea intitulată obține un loc de muncă ca un pas bancar pas 5
    1. Aplicați pentru un număr de identificare al angajatului (EIN) de la IRS. Dacă LLC dvs. conține doi sau mai mulți membri, va trebui să obțineți un EIN de la IRS, astfel încât să puteți face impozitele. Un EIN este folosit pentru a vă identifica afacerea și acționează ca număr de securitate socială pentru compania dvs.
  • Imagine intitulată Anulează o verificare Pasul 9
    2. Să se familiarizeze cu cerințele de impozit de stat și federale ale LLC pentru Virginia. LLC în Virginia sunt supuse unor clasificări federale privind impozitul pe venit. Acest lucru va depinde de tipul de impozitare pe care ați creat-o pentru LLC, deoarece veți avea diferite responsabilități fiscale federale pe baza planului dvs. de impozitare al LLC.
  • Discutați cu contabilul dvs. despre legile din Virginia privind impozitarea pentru a vă asigura că sunteți conștienți de toate taxele pe care le va trebui să le planifice și de dosar. De asemenea, puteți afla mai multe informații despre înregistrarea fiscală de stat pe ghidul de stat pentru cerințele de depunere fiscală pentru LLCS pentru Virginia: http: // Nolo.COM / Legal-Enciclopedia / 50 de state-ghid-ghid-anual-raportare-taxe-cerințe-LLCS.
  • Ca un LLC, va trebui să vă înregistrați pentru impozitele de stat dacă aveți angajați și vindeți un produs fizic care necesită impozitul pe vânzări în statul Virginia.
  • Imaginea intitulată Obține o comandă de protecție de urgență Pasul 3
    3. Creați un acord de operare cu membrii dvs. LLC. Deși LLC care operează în Virginia nu sunt obligați să aibă un acord de funcționare, este o mișcare inteligentă pentru a crea unul cu ceilalți membri ai LLC, mai ales dacă LLC conține mai mult de un membru. Acordul de operare LLC va fi recunoscut de statul Virginia ca document de guvernare. Ar trebui să evidențieze procedurile de proprietate și de operare ale LLC și să stabilească relația financiară și de lucru între toți membrii LLC.
  • Există șabloane de operare gratuite disponibile aici: http: // howtosartanlc.COM / Learn-the-Basics / Ce-este-an-operare. Dar ar trebui să obțineți un acord de operare profesional elaborat de avocatul dvs. și asigurați-vă că toți membrii LLC semnează acordul. O copie a acordului de funcționare semnată ar trebui păstrată în dosar de către agentul înregistrat pentru LLC dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea unei licențe de afaceri și plata taxei anuale ale LLC
    1. Imagine intitulată Recunoașterea compensării pentru Whiplash Pasul 15
    1. Determinați dacă aveți nevoie de o licență de afaceri sau o autorizație. Acest lucru va depinde de tipul de LLC pe care îl operezi, deoarece există reglementări diferite pentru diferite tipuri de afaceri. De exemplu, este posibil să aveți nevoie de permise de construcție sau de permis de zonare dacă LLC dvs. este implicat în construcții sau clădiri. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să obțineți o licență de afaceri specială pentru a vă asigura că respectați reglementările federale, de stat și locale pentru LLC. Taxele pentru permise și licențe de afaceri vor varia în funcție de tipul de licențe pe care va trebui să le obțineți pentru LLC.
    • Contactați comisarul local de venit sau Departamentul de Finanțe pentru a determina cerințele de acordare a licențelor de afaceri în zona sau statul dvs. De asemenea, puteți contacta biroul Zoning din zona dvs. pentru o listă de cerințe.
    • U.S. Site-ul mic al administrației de afaceri are un ghid cuprinzător privind modul de obținere a licențelor și permiselor corecte pentru LLC dvs .: https: // Sba.gov / conținut / ce-stat-licențe-and-permit-do- dvs.-business-nevoie.
  • Imagine intitulată Anulați o verificare Pasul 10
    2. Plătiți taxa anuală de înregistrare pentru LLC în Virginia. Pentru a vă menține statutul de LLC în Virginia, va trebui să plătiți o taxă anuală de înregistrare anuală de 50 USD. Va trebui să plătiți taxa către Comisia de Stat Corporation în fiecare an pe sau înainte de ultima zi a lunii în care a fost creată LLC-ul dvs. În cazul în care Comisia nu primește plata anuală a taxei, veți primi o pedeapsă de 25 USD și vă puteți pierde statutul LLC.
  • Puteți plăti taxa anuală on-line la pagina web a companiilor SCC E-File Web, HTTPS: // cis.SCC.Virginia.Gov /, sau prin poștă.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor colegiu pasul 25
    3. Aplicați pentru asigurarea de afaceri pentru LLC dvs. Odată ce ați format și ați înregistrat LLC, va trebui să luați în considerare ce tipuri de asigurare cere afacerea dvs. Dacă aveți angajați la LLC, va trebui să solicitați asigurarea de compensare a lucrătorilor. Această formă de asigurare este necesară pentru majoritatea întreprinderilor care angajează lucrători și variază de la stat la stat. Puteți afla mai multe despre cerințele de asigurare de compensare a lucrătorilor din Virginia: http: // Howtosartanlc.COM / Learn-the-Basics / Ce-este-Workers-Compensare.
  • Majoritatea statelor nu necesită asigurare de răspundere generală, care vă protejează activele de afaceri și orice taxe pe care ar putea fi nevoie să le plătiți pentru revendicările legale împotriva afacerii dvs. Dar asigurarea generală de răspundere poate fi la îndemână în cazul unei probleme juridice sau a unui furt sau a unei pierderi. Luați în considerare cumpărarea de asigurare de răspundere generală pentru LLC pentru ao proteja.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar