Cum se formează un llc în iowa

O societate cu răspundere limitată (LLC) este o modalitate specifică de înființare și de structurare a unei afaceri. Acest tip de corporație oferă proprietarilor o protecție juridică împotriva răspunderii personale pentru datorii și revendicări. Cu alte cuvinte, ajută la asigurarea că activele personale ale proprietarului de afaceri nu sunt căutate în cazul în care afacerea are o datorie sau este acționat în judecată. Puteți forma un LLC în Iowa în conformitate cu capitolul 489 din Legea statului. Procesul de depunere este relativ ușor, deși există o serie de documente și taxe necesare pentru a vă încorpora afacerea ca un LLC.

Pași

Partea 1 din 2:
Planificarea afacerii dvs
  1. Imagine intitulată Conflictul de mâner Din punct de vedere al resurselor umane Pasul 4
1. Alegeți numele afacerii dvs. Numele afacerii dvs. este ca și marca dvs. - alegerea unui bun va ajuta clienții sau clienții să o caute. Pentru a vă încorpora afacerea ca un LLC, totuși, numele dvs. de activitate trebuie să fie, de asemenea, unic. Puteți să vă asigurați că nici o altă afacere nu are deja același nume căutând Baza de date Iowa LLC.
  • Numele de afaceri trebuie să conțină fraza "Societate cu răspundere limitată" sau "societate cu raspundere limitata," sau abrevierea "L.L.C.," "LLC," "L.C.," sau "LC." Cuvantul "limitat" pot fi abreviate ca "Ltd.," și "Companie" pot fi abreviate ca "Co."
  • Imagine intitulată face bani ca prețurile petrolului Rise Pasul 7
    2. Înregistrați numele afacerii dvs. Odată ce decideți despre numele afacerii dvs. și determinați că nu este deja în uz, va trebui să îl înregistrați cu secretarul de stat Iowa. Pentru a face acest lucru, trebuie să depuneți "cererea de rezervare a numelui", disponibilă de pe site-ul Iowa SOS.
  • Cererea dvs. trebuie să includă numele oficial al afacerii, precum și adresa sa.
  • Există o taxă de 10 USD pentru depunerea "cererii de rezervare a numelui", plătibilă prin cecul efectuată la "secretarul de stat."
  • Trimiteți formularul finalizat împreună cu plata către: Secretarul de Stat, Divizia de Afaceri, Lucas Clădirea 1 Etajul 1, Des Moines, Iowa 50319.
  • Imagine intitulată Notarizarea unei puteri de avocat Pasul 2
    3. Fișier O "rezoluție fictivă a numelui" dacă compania dvs. va funcționa în Iowa sub un alt nume. Compania dvs. poate practica afaceri în Iowa sub un nume diferit de numele său oficial sau numele pe care îl folosește în altă parte. Acest lucru este cunoscut ca un "nume fictiv."Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați un nume fictiv pentru compania dvs., trebuie să depuneți" rezoluția fictivă a numelui ", disponibilă de pe site-ul Iowa SOS.
  • Există o taxă de 5 USD asociată cu acest formular (plătibilă prin cecul efectuată la "secretarul de stat").
  • Formularul finalizat trebuie trimis prin plata către: Secretarul de Stat, Divizia de Afaceri, Lucas Clădirea 1 etajul 1, des Moines, Iowa 50319.
  • Imagine intitulată Segmentul O Piață Pasul 2
    4. Decideți cine va proteja LLC. Un LLC poate fi organizat pentru a oferi o protecție juridică unui individ. De exemplu, dacă vă dețineți propria afacere și sunteți singurul proprietar, formarea unui LLC vă poate proteja împotriva oricărei pierderi sau a răspunderii companiei dvs. Cu toate acestea, dacă afacerea dvs. este compusă din mai mulți parteneri, puteți lua în considerare depunerea documentelor de încorporare ale LLC ca grup. Acest lucru va proteja partenerii împotriva datoriilor și pierderilor individuale sau grupului.
  • Imagine intitulată vinde ceva pas 11
    5. Numiți o persoană de contact. Pentru a aplica pentru a forma un LLC, precum și pentru a-l menține, afacerea dvs. trebuie să desemneze o persoană care să servească drept punct de contact între afacere și secretarul de stat Iowa. Această persoană, cunoscută sub numele de agent înregistrat, va gestiona toată corespondența legată de încorporarea LLC. În funcție de modul în care este structurată afacerea dvs., persoana de contact poate fi dvs., un manager (cum ar fi CEO), avocatul dvs. juridic sau un alt individ.
  • Imagine intitulată Obține un ID fiscal federal (SUA) Pasul 3
    6. Aplicați pentru un număr de identificare al angajatorului (EIN), dacă este cazul. Dacă compania dvs. are mai mult de un angajat (inclusiv dvs.), va trebui să vă înregistrați la serviciul de venituri interne (IRS) pentru a primi un EIN unic pentru colectarea și raportarea fiscală.
  • Nu există nici o taxă pentru a obține un ein.
  • Puteți contacta IRS-ul online, prin fax sau prin poștă la aplicați pentru un ein
  • Dacă compania dvs. are doar un angajat, dar credeți că ați putea angaja mai mult la un moment dat, poate doriți să mergeți și să aplicați pentru un EIN. Acest lucru va permite companiei dvs. să fie impozitată ca o corporație, mai degrabă decât ca un singur proprietar și poate face lucrurile mai ușor atunci când angajați pe alții.
  • Partea 2 din 2:
    Depunerea documentelor de încorporare
    1. Imaginea intitulată Obțineți o comandă de restricție Pasul 18
    1. Finalizați certificatul de organizare. Acest certificat este o declarație a intenției dvs. de a forma LLC. Acesta trebuie trimis secretarului de stat Iowa online sau la biroul local SOS. Există o taxă de 50 USD pentru depunerea certificatului, care poate fi plătită online prin furnizarea unui cont bancar sau a unui număr de card de credit. Nu există un formular stabilit pentru a fi utilizat pentru certificat, dar ar trebui să furnizați o scrisoare sau un document care include informații importante, cum ar fi:
    • Numele companiei
    • Adresa companiei
    • Individul sau grupul de persoane care solicită certificatul
    • Numele persoanei care va servi ca punct de contact pentru companie
  • Imaginea intitulată renunță la drepturile părintești (SUA) Pasul 2
    2. Așteptați spre aprobare. Un LLC este format oficial când secretarul de stat al Iowa aprobă și dosar certificatul de organizare. De obicei, veți primi notificare în 5-7 zile că LLC dvs. a fost aprobat.
  • Dacă doriți, puteți specifica o dată efectivă întârziată pentru încorporarea LLC. Deși puteți depune certificatul de organizare înaintea datei efective ale LLC, încorporarea nu va fi aprobată ca fiind operabilă până la data oficială efectivă.
  • Imagine intitulată Coborârea impozitelor de proprietate Pasul 11
    3. Dosar un amendament la certificatul de organizare, dacă aveți nevoie. Lucrările de încorporare ale unui LLC pot fi modificate sau repetate în orice moment care este necesar (de exemplu, dacă doriți să modificați numele companiei dvs.). Trebuie să depuneți un amendament oficial certificatului de organizare cu Iowa SOS pentru a schimba certificatul. Există o altă taxă de 50 USD pentru depunerea acestui amendament, care poate fi plătită online prin furnizarea unui cont bancar sau a unui număr de card de credit. Nu există un formular stabilit pentru modificarea certificatului de organizare, dar ar trebui să trimiteți o scrisoare sau un document la Iowa SOS care include următoarele informații:
  • Numele companiei
  • Data la care a fost depusă certificatul de organizare al companiei
  • Schimbările pe care doriți să le faceți la certificat
  • Imagine intitulată Obțineți Licența dvs. imobiliară Texas Pasul 4
    4. Fișier o declarație de schimbare a sediului înregistrat și / sau a agentului înregistrat, dacă este necesar. Acest formular este utilizat în cazul în care trebuie să modificați adresa dvs. înregistrată sau dacă o altă persoană devine noul punct de contact al companiei. Formularul este disponibil de pe site-ul Iowa SOS - nu există nici o taxă asociată cu depunerea acestuia pentru un LLC.
  • Formularul finalizat ar trebui trimis prin poștă la: Secretarul de Stat, Divizia de Afaceri, Lucas Clădirea Etajului 1, des Moines, Iowa 50319.
  • Imagine intitulată Obține împrumuturi Payday cu Credit rău Pasul 4
    5. Trimiteți un raport bienal. Pentru a vă menține statutul de LLC care operează în Iowa, afacerea dvs. trebuie să depună un raport cu Iowa SOS, fiecare an impar. În luna ianuarie a fiecărui an impar, agentul înregistrat al companiei dvs. va primi o notificare privind raportul bienal și informațiile pe care ar trebui să le conțină.Există o taxă de 45 de dolari asociată cu depunerea acestui raport. Acest raport poate fi depus online.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În plus față de depunerea documentelor de încorporare, asigurați-vă că afacerea dvs. are permisiuni de care trebuie să efectueze afaceri. Permisele necesare vor varia în funcție de tipul de activitate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar