Cum se adaugă afacerea dvs. La gps

Sistemele globale de poziționare (GPS) devin un instrument major de marketing pentru companii. Prin adăugarea afacerii dvs. ca un loc de interes (POI) în directoarele de cartografiere GPS, clienții vă pot găsi în mașina lor, pe telefonul lor și online. Pentru a afla cum să adăugați afacerea dvs. la GPS gratuit, conectați-vă doar pe site-urile web ale companiilor de cartografiere și introduceți-vă POI.

  1. Imagine intitulată Adăugați afacerea dvs. la GPS Pasul 1
1. Raportați afacerea dvs. către companiile majore de cartografiere. Există mai multe companii majore de cartografiere din care producătorii GPS trag informațiile. Listează-ți afacerea cu toate acestea, deoarece unele dispozitive GPS utilizează diferite baze de date.
  • Imagine intitulată Adăugați afacerea dvs. la GPS Pasul 2
    2. Strângeți informațiile dvs. de afaceri. Informațiile minime necesare este un nume de companie, adresa și numărul de telefon. Unele site-uri de cartografiere vă permit să încărcați și fotografii și videoclipuri.
  • Imagine intitulată Adăugați afacerea dvs. la GPS Pasul 3
    3. Obțineți adrese web ale fiecărei companii de cartografiere. Companiile majore de cartografiere din care producătorii de GPS trag informațiile sunt NAVTEQ, TELE ATLAS, Actualizare Express By Informații Statele Unite ale Americii și Google Maps. Utilizați cuvinte cheie "Adăugați POI" și nume pentru a găsi pagina de depunere a fiecărei companii de cartografiere. De exemplu, "NAVTEQ Adăugați POI."
  • Imagine intitulată Adăugați afacerea dvs. la GPS Pasul 4
    4. Raportați afacerea dvs. la toate companiile majore de cartografiere. Unele dispozitive GPS utilizează diferite baze de date, astfel încât adăugarea afacerii dvs. la fiecare ON va ajuta să se asigure că devine POI pe GPS.
  • Căutați link-ul Adăugați POI sau editare POI pe fiecare site web. De asemenea, puteți vedea o casetă de interes, faceți clic pe acest lucru.Pe Navteq, căutați "Punctul de interes lipsește."
  • Introduceți adresa dvs. de afaceri și loviți "căutare." Verificați harta care pare să vă asigurați că locația este corectă.Dacă nu, glisați indicatorul în locația dvs. exactă.
  • Adăugați informații despre afaceri. Site-ul va afișa un ecran care vă arată informațiile de afaceri pe care tocmai le-ați adăugat ca punct de interes GPS.
  • Imagine intitulată Adăugați afacerea dvs. la GPS Pasul 5
    5. Verificați-vă informațiile și trimiteți-vă.
  • Imagine intitulată Adăugați afacerea dvs. în GPS Pasul 6
    6. Obțineți confirmare. Unele companii vă vor oferi o confirmare automată online în câteva secunde. Alții au un proces. Pentru Actualizare Express, va trebui să răspundeți la un e-mail pentru a finaliza listarea. Google Maps vă trimite o carte poștală în 2-3 săptămâni. Veți primi un număr PIN și informații despre cum să finalizați depunerea dvs.
  • sfaturi

    Dacă aveți o companie cu mai multe înregistrări, ambele NAVTEQ Acces direct și ContentLink de către Teleatlas oferă uplink-uri pentru mai multe locații.
  • Pe hărțile Google, puteți lista doar o afacere care corespunde adresei IP din care introduceți informațiile. Deci, pentru companiile multinaționale, o persoană din țara fiecărei locații de magazin va trebui să prezinte locația separat dacă companiile dvs. utilizează metoda de trimitere online. Contactați Google Maps prin e-mail pentru mai multe liste internaționale.
  • Avertizări

    Există mai multe site-uri on-line care taxă să vă listați afacerea. Companiile majore de cartografiere nu percep taxe, deci dacă există o taxă asociată cu listarea, căutați în altă parte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar