Cum de a construi un hotel în minecraft

Thiste parere cum să construiți un hotel de bază în Minecraft. Deși este posibil să efectuați acest proces în modul de supraviețuire, construirea unui hotel în modul creativ va fi un proces mult mai puțin consumator de timp.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea
  1. Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 1
1. Generați o idee despre ceea ce doriți ca hotelul dvs. să arate. Nu trebuie să aveți un plan complet de pardoseală sau un plan pas cu pas, dar știind forma generală și dimensiunea hotelului dvs. ideal vă va ajuta să vă concentrați procesul de construcție. Unele criterii preferențiale de reținut includ următoarele:
  • Numărul de etaje
  • Numărul de camere pe etaj
  • Dimensiunea medie a camerelor
  • Layout la hotel
  • Lobby Design
  • Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 2
    2. Începeți un nou joc de Minecraft în modul Creative. În timp ce modul Creative vă va împiedica să achiziționați realizări în timp ce jucați, vă va oferi și o cantitate nelimitată de resurse, cât și capacitatea de a zbura.
  • Dacă aveți o anumită lume pe care doriți să o încărcați, puteți lua șirul de litere și numere de mai jos "Semințe" îndreptându-se în caseta de informare și introduceți-l în noua dvs. lume "Semințe" ca cutie să o recreeze.
  • Sub "De tip mondial" Secțiunea, puteți alege o opțiune intitulată "Apartament" (PE) sau "SuperFlat" (toate celelalte versiuni). Aceasta va crea o lume fără vegetație sau dealuri, făcându-l perfect pentru o sesiune de construcție rapidă.
  • Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 3
    3. Navigați la zona în care vă veți construi hotelul. De obicei, veți dori să găsiți o zonă relativ plată în care nu va trebui să eliminați prea multă vegetație sau să efectuați amenajarea peisajului.
  • Dacă sunteți într-o "Apartament" Tipul lumii, puteți începe să construiți oriunde doriți.
  • Pentru a zbura în modul creativ al lui Minecraft, pur și simplu apăsați pe "a sari" buton.
  • Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 4
    4. Selectați materialele dvs. de construcții. Pentru a face acest lucru, apăsați pe "inventar" butonul și mutați materialele în bara fierbinte din partea de jos a ecranului. Hotbar găzduiește toate articolele dvs. în mână, ceea ce înseamnă că puteți selecta rapid un element prin derularea la ea (sau atingeți-o în Minecraft PE). Unele materiale comune includ următoarele:
  • Podele de lemn)
  • Piatră (pereți, arcuri, garduri)
  • Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 5
    5. Descrieți perimetrul hotelului. Pentru a face acest lucru, pur și simplu eliminați o linie de blocuri cu o singură bloc în jurul zonei în care doriți să vă construiți hotelul. Odată ce ați stabilit granițele dvs. de construcție, le puteți umple cu ușurință cu fundația, pereții și orice altceva care va cuprinde hotelul dvs.
  • Acest proces este mult mai ușor în modul creativ, deoarece fiecare bloc va lua doar o lovitură pentru a sparge.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea fundației, podelelor și camerelor
    1. Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 6
    1. Completați întreaga zonă descrisă. Veți înlocui fiecare bloc în interiorul perimetrului hotelului cu materialul de podea a hotelului (E.G., lemn). Nu vă faceți griji cu privire la crearea de camere sau pereți pentru moment - concentrați-vă doar pe crearea fundației pe care va sta clădirea dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 7
    2. Creați o coloană de blocuri în fiecare colț al hotelului. Fiecare coloană ar trebui să fie înălțimea proiectată a hotelului dvs., deși puteți adăuga întotdeauna mai multe povestiri mai târziu dacă doriți.
  • Motivul pentru care faceți acest lucru este ca să aveți o estimare a ceea ce va arăta scheletul hotelului înainte de a începe să-l umpleți. Dacă hotelul pare prea mic, prea mare sau în mod ciudat proporționat, puteți să revizuiți după cum este necesar, fără a elimina o muncă de câteva ore.
  • Asigurați-vă că plasați o coloană în fiecare colțul hotelului dvs. Dacă hotelul nu este dreptunghiular.
  • Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 8
    3. Adăugați un etaj la hotel. Primul etaj ar trebui să fie cel puțin zece blocuri de la fundație, astfel încât hotelul dvs. este "lobby" apare spațioasă și confortabilă. Veți crea acest etaj completând spațiul dintre toate coloanele clădirii cu un material de construcție de alegere.
  • Acest etaj ar trebui să fie un exemplu de care arată restul podelelor hotelului dvs.
  • 4. Adăugați scări în hol și la primul tău etaj. Aceste seturi de scări vor diferi probabil, deoarece scările din hol la primul etaj pot conduce drept în sus, în timp ce probabil că veți avea nevoie de seturi de scări (sau dublu spate) de-a lungul părților laterale ale etajelor ulterioare pentru a ajunge la Următorul etaj în sus.
    • Dacă ați vrut, ați putea folosi un ascensor de apă cu magma și nisipul sufletului și un semn care spune că se ridică. Acestea sunt mai rapide decât mersul pe scări.Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 9
    1. 1
    2. Scările care sunt comune duble în hoteluri reale.
    3. Când adăugați scări care se dublează, veți avea nevoie de minimum șase blocuri de înălțime, precum și opt blocuri de lățime și patru blocuri de adâncime. Acest lucru este astfel încât să puteți avea două seturi de scări care se confruntă într-un fel, o aterizare, alte două seturi de scări perpendiculare la primul set, o altă aterizare și, în final, un ultim set de scări care se confruntă cu modul opus al primului set.
    4. Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 10
      2. Creați pereții pentru fiecare cameră de la primul etaj. Veți dori să lăsați cel puțin un spațiu unic (lățime x înălțime) în fiecare cameră pentru o ușă orientată spre hol.
    5. Acest proces include construirea peretelui exterior al hotelului, deoarece acest perete este, de asemenea, peretele exterior pentru camerele dvs.
    6. O modalitate bună de a face acest lucru este prin crearea unei contururi cu o singură blocare a fiecărei camere pentru a vă asigura că vă place designul înainte de a continua.
    7. Asigurați-vă că aveți o înălțime a camerei în minte înainte de a face acest lucru.
    8. Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 11
      3. Recați-vă planul de podea la etajul următor. Veți repeta acest proces pentru fiecare etaj până când hotelul dvs. este complet.
    9. Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 12
      4. Adăugați lanterne la fiecare hol. Acest lucru va împiedica hotelul să devină prea întunecat pentru a naviga în timpul ciclurilor de noapte.
    10. Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 13
      5. Creați un zid unic pentru lobby-ul de la parter. De exemplu, s-ar putea să completați lobby-ul cu sticlă, mai degrabă decât cu piatră sau lemn.
    11. Imagine intitulată construi un hotel în Minecraft Pasul 14
      6. Acoperiți partea de sus a hotelului cu un acoperiș. Dacă doriți un acoperis simplu, puteți completa spațiul dintre coloane ca și cum creați un nou podea, luați în considerare utilizarea scărilor ascendente sau blocuri care se întâlnesc în mijlocul clădirii pentru a crea un acoperiș înclinat. Odată ce structura hotelului dvs. este completă și completă, sunteți gata să începeți să adresați camere individuale.
    Partea 3 din 3:
    Decorarea hotelului dumneavoastră
    1. Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 15
    1. Dress up camere individuale. Puteți face acest lucru în felul în care vă place, dar unele modalități comune de a include următoarele:
    • Adăugați o fereastră prin înlocuirea mai multor blocuri în peretele exterior cu sticlă.
    • Puneți un piept într-un colț al unei camere.
    • Adăugați rafturi, imagini sau alte articole plăcute vizual.
    • Plasați torțe sau alte forme de iluminare în întreaga cameră.
  • Imagine intitulată construi un hotel în Minecraft Pasul 16
    2. Adăugați paturi și uși în camere. Ar trebui să aveți deschideri pentru ușile camerei, deși puteți adăuga sau elimina aceste lucruri pe măsură ce vă rugăm să vă potriviți mai bine la plasarea camerei odată ce etajele dvs. sunt complete.
  • De asemenea, puteți lua în considerare crearea unei usi între unele camere pentru a face o suită.
  • Aveți nevoie de cel puțin două blocuri de spațiu liber în fața dvs. pentru a plasa un pat.
  • Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 17
    3. Adăugați decorațiuni și mobilier în hol. Gândiți-vă la lobby ca cea mai bună cameră pentru a decora - deoarece este primul lucru pe care oamenii îl vor vedea când vin la hotelul dvs., veți dori să vă asigurați că este bine luminată cu lanterne, precum și decorate cu imagini, ferestre și Caracteristicile de mediu.
  • S-ar putea să plasați o piscină sau un copac în mijlocul lobby-ului hotelului.
  • Imagine intitulată Construiți un hotel în Minecraft Pasul 18
    4. Luați în considerare adăugarea de articole de amenajare a teritoriului. De exemplu, ați putea adăuga un gard în jurul hotelului sau un iaz în fața lui. Acest pas este opțional, desigur, iar aspectul hotelului dvs. se va schimba probabil cu trecerea timpului pe măsură ce adăugați și eliminați caracteristicile la preferințele dvs.
  • sfaturi

    Luați în considerare adăugarea unui A piscină la hotelul dvs.
  • Combinarea unor blocuri în Minecraft ar putea face hotelul dvs. mai atractiv.
  • Plasați o grădină în partea de sus a hotelului dvs. și o cafenea (dacă doriți).
  • În supraviețuire, utilizați un bloc pe care aveți prea mult. Doar dacă nu este murdăria sau ceva ce nu va face ca hotelul să arate frumos. Cobblestone, cuarț, lemn sau piatră de aproape orice fel este un portar.
  • Avertizări

    Colectarea resurselor și realocarea acestora în modul de supraviețuire este extrem de provocatoare, mai ales odată ce aveți mai mult de zece sau de asemenea blocuri deasupra solului. Dacă alegeți să vă construiți hotelul în modul de supraviețuire, asigurați-vă că aveți o zonă sigură în care puteți cădea, precum și un pat în apropiere pentru punctul dvs. de respawn. Ai putea folosi schele pentru a strânge. Apăsați "Jump" pentru a merge în sus în timpul blocului și apăsați butonul "DOWN" de sub butonul de salt, nu butonul din spate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar