Cum să decoreze o cameră

Fie că vă deplasați într-un apartament nou, o casă sau o cameră de dormit, decideți cum să decorați o cameră goală poate părea copleșitoare. Dacă învățați câteva reguli de bază de decorare și găsiți o mică inspirație (poate chiar și în ceva ce deja deținut!), puteți crea un spațiu unic că veți fi fericit să apelați acasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Inspirați-vă și faceți un plan
  1. Imagine intitulată Decorează o cameră Pasul 1
1. Determinați scopul și starea de spirit a camerei. Vibrația din camera de zi va fi foarte diferită de vibrația din dormitor. Gândiți-vă la modul în care este folosit camera - este un loc de relaxare, un loc pentru a se aduna cu prietenii, un loc de lucru, un loc de a dormi - și cum doriți să vă simțiți când vă aflați în cameră.
  • Funcția camerei este la fel de importantă ca aspectul general. Funcția principală a dormitorului dvs. este ca un loc de relaxare și de a dormi, astfel încât, în timp ce vă placeți acei amplificări puternice, ar putea fi mai potrivite într-o cameră cu mai multă acțiune.
  • Faceți o listă de cuvinte care descriu modul în care doriți să vă simțiți în cameră: productiv, liniștit, social, inspirat. Păstrați aceste cuvinte în minte atunci când vă decorați și întrebați-vă dacă mobilierul, culorile și accentele pe care le alegeți Suport starea de spirit dorită.
  • Faceți o mică cercetare pe teoria culorilor pentru a accentua starea de spirit. Culorile luminoase încurajează comportamentul social, așa că funcționează bine într-o cameră de zi. O cameră care este o singură culoare nu este la fel de interesantă, dar funcționează bine în cazul în care doriți o vibrație calmă, ca un dormitor.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră Pasul 2
    2. Obțineți idei din bloguri de proiectare și reviste. Utilizați un site web ca Pinterest pentru a colecta imagini de camere doriți. Selectați numai camerele care vă inspiră într-adevăr și arătați ca locuri în care vă veți bucura de timp. Odată ce aveți o colecție bună, treceți prin imagini și alegeți toate elementele comune pentru a încorpora în propria schemă de design.
  • Uită-te la culori, texturi, teme și stiluri (cum ar fi rustic, modern sau nautic), mobilier, iluminat sau orice altceva pe care îl observați că apar în camerele dvs. de inspirație.
  • Nu uitați să luați în considerare simțul camerei. Dacă una dintre camerele dvs. de inspirație vă face să vă simțiți fericiți, încercați să identificați ceea ce este vorba despre acel spațiu care scoate aceste sentimente. Este pentru că există o mulțime de lumină naturală? Sau culorile luminoase?
  • Imagine intitulată Decorează o cameră Pasul 3
    3. Măsurați lungimea, lățimea și înălțimea camerei și faceți un plan de podea. Există tone de site-uri web și aplicații care vă permit să introduceți măsurătorile camerei dvs., astfel încât să puteți juca cu plasarea mobilierului. Puteți vedea dacă un pat de dimensiuni de regină copleșește dormitorul tău mic sau dacă biroul tău arată mai bine la poalele patului sau împotriva peretelui opus.
  • Luați măsurătorile dvs. ori de câte ori mergeți la cumpărături de mobilier, astfel încât să nu ajungeți în mod accidental cu mobilierul care nu se potrivește în camera dvs.
  • Luați în considerare și spațiile din afara camerei dvs.: Este posibil să nu puteți obține o canapea imensă prin ușă dacă există o mulțime de colțuri strânse care duc la camera dvs. Măsurați ușile și ascensoarele și aflați dacă puteți lua mobilier mai mare. Chiar și deșurubând picioarele de pe o canapea poate ajuta.
  • Marcați locația prizelor dvs., astfel încât să puteți planifica în cazul în care ilumina, televizorul, computerul și alte electronice pot plugin.
  • Metoda 2 din 3:
    Aflați unele elemente de bază de proiectare
    1. Imagine intitulată Decorează o cameră Pasul 4
    1. Alege un "conduce" bucată pentru camera ta. Selectați o pernă, covoare, țesături, artă sau mobilier care va "conduce" restul deciziilor de decorare. Ar trebui să fie colorat, astfel încât să aveți un palat complet pentru a lucra și ar trebui să le legați în energia și starea de spirit pe care doriți să o stabiliți.
    • Nu vă opriți la culori - luați în considerare modelul (geometric, organic) și textura piesei dvs. de plumb și cum să lucrați la elementele în restul camerei.
    • Piesa ta de plumb nu trebuie să fie ceva nou. Ar putea fi ceva pe care-l dețineți deja sau o piesă de epocă sau antică pe care o găsiți pe Craigslist.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră Pasul 5
    2. Faceți iluminarea unei priorități și creați cel puțin trei surse de lumină în cameră. O parte adesea ignorată, dar esențială a decoratării are iluminatul potrivit. Se bazează pe lumina naturală din ferestre, masă și lămpi de podea și încercați să evitați iluminarea dureroasă.
  • Camerele și chiriile de dormit au adesea o singură lumină deasupra capului fixată pe tavan. Dacă puteți, schimbați-l pentru ceva mai atractiv, ca un candelabru ieftin de la IKEA (amintiți-vă să salvați iluminatul original pentru a înlocui când vă mișcați) sau înmuiați lumina, susținând o eșarfă sau o acoperi cu o lămpidă.
  • Amintiți-vă că iluminatul va afecta modul în care apar culorile în camera dvs. Această nuanță frumoasă de verde pe care ți-ai pictat zidurile poate arăta ca apa de mlaștină în iluminare proastă.
  • Utilizați oglinzi și alte suprafețe reflectorizante pentru a crea surse de lumină.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră Pasul 6
    3. Vopsiți camera dvs. o culoare selectată din piesa de plumb. Puteți alege o versiune mai luminată sau mai puțin dezactivată a culorii pentru a accentua diferite stări.
  • Odată ce ați selectat o culoare, rămâneți la culori complementare sau analoage (cele opuse culorii sau chiar lângă culoarea dvs. pe o paletă de culori) pentru a evita ciocnirea.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră Pasul 7
    4. Nu vă fie frică de spațiu negativ (gol). Nu trebuie să strângeți fiecare centimetru pătrat al camerei dvs. pline de imagini și mobilier - camera dvs. va ajunge să se uite nefocalizată, ocupată și aglomerată.
  • Având o mulțime de spațiu într-un dormitor, poate face starea de spirit mai calmă și senină.
  • Dacă aveți o lucrare mare de artă sau ceva ce doriți să ieșiți din restul camerei, încercați să-l înconjurați cu spațiu negativ. Acesta va atrage atenția pentru a sublinia acea piesă specială.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră Pasul 8
    5. Luați în considerare echilibrul și fluxul fiecărei camere. Uneori, o cameră se poate simți "Off," și șansele sunt de a face cu echilibrul. O cameră echilibrată înseamnă că nu aveți toate mobilierul dvs. greu pe o parte sau toate țesăturile voastre interesante și lucrarea de artă clustered împreună de la un perete gol. Poate dura ceva timp pentru ao face dreptate, dar încercați să mutați lucrurile în jurul valorii de faptul că lucrurile care domină camera sunt în egală măsură întinse.
  • Încercați să mergeți prin cameră pentru a vă asigura că nu există obstacole și vă puteți mișca liber în camera următoare sau în masă, canapea sau patul.
  • Dacă utilizați imprimări, încercați să amestecați pentru a aduce echilibrul în cameră. Dacă utilizați tapet dungat, încercați să adăugați mai puțin structuri, mai multe detalii organice, ca o pernă cu un model floral.
  • Metoda 3 din 3:
    Decorarea unui spațiu închiriat
    1. Imagine intitulată Decorează o cameră Pasul 9
    1. Aflați ce ați permis să vă schimbați. Nu vă pierdeți depozitul de securitate pentru că ați încălcat regulile din leasingul dvs. Adresați-vă proprietarului sau examinați contractul de închiriere pentru a vedea dacă vi se permite să pictați (și dacă trebuie să-l pictați înapoi la culoarea originală atunci când vă mutați) sau faceți orice alte modificări majore.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră Pasul 10
    2. Dacă nu vi se permite să vă pictați camera, să vă creați! Atârnă un covor colorat, texturat. Puneți tapetul temporar sau încadrați o foaie de tapet și atârnă-o ca accent. Așezați arta colorată și fotografiile pentru a aduce viața pe pereții dvs. goală.
  • Proprietarul dvs. poate fi de acord să vă lăsați să vă pictați pereții o culoare neutră, cum ar fi alb, cremă sau gri.
  • Adăugați fotografii ascunse de culoare blocând spatele unui raft sau laturi de pictură și în interiorul sertarelor dvs. o culoare strălucitoare.
  • Nu uitați să păstrați ceva ce eliminați astfel încât să îl puteți înlocui când este timpul să vă mișcați. Dacă schimbați hardware-ul, jaluzelele sau iluminatul, păstrați originalul într-un loc sigur.
  • Imagine intitulată Decorează o cameră Pasul 11
    3. Trade hardware cum ar fi butoanele de cabinet, plăci de comutator de lumină și usiknobs. Proprietarul dvs. probabil a mers cu cea mai ieftină opțiune. Găsiți hardware care se potrivește în schema de design și înlocuiește cele vechi, ieftine cu ceva care este mai mult "tu" (Din nou, nu uitați să păstrați hardware-ul original pentru a reveni când vă mutați!).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă locuiți acasă cu părinții dvs., gândiți-vă la ele ca proprieizații. Discutați cu ei despre schimbările pe care doriți să le faceți și să le luați bine înainte de a face ceva major.
  • Ignorați tendințele care vor deveni rapid depășite.
  • Daca esti Decorarea unei case mici, Apoi luați în considerare oglinzile agățate pe perete pentru a crea o iluzie a spațiului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar