Cum să decoreze o casă veche

O casă mai veche este adesea plină de frumusețe și o mulțime de potențial de decorare. Dacă sperați să decorați o casă veche, este o idee bună să veniți cu un plan de decorare înainte de a începe astfel încât casa dvs. este coezivă în loc de nepotrivire. Există o mulțime de moduri în care puteți face o casă veche arată modernă sau tradițională, în funcție de ceea ce căutați. Cu puțină vopsea, mobilier special, și un timp liber, casa ta veche va fi decorată doar așa cum vă place.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind vopsea pentru a vă actualiza casa
  1. Imaginea intitulată decora o casă veche pas 1
1. Vopsea pereții o umbră de alb pentru a aduce lumină în cameră. Vizitați magazinul local de îmbunătățire a casei și alegeți o nuanță de alb pe care doriți să o utilizați pe pereții din casa dvs. Albul este minunat pentru a face o cameră să arate mai mare și mai strălucitoare, și va ajuta la ca vechea ta casă să arate mai nou. Plus, pereții albi sunt foarte ușor de decorat și de a merge cu multe combinații de culori.
  • Dacă nu doriți o culoare albă dreaptă, optați pentru o altă nuanță neutră de vopsea pentru un aspect actualizat, cum ar fi gri sau un ton de împământare.
  • Dacă mergeți cu un aspect tradițional, ați putea alege mai mult o culoare cremă, în timp ce un alb mai strălucitor este bun pentru un aspect modern.
  • Alegerea unei nuanțe mai întunecate neutre va face ca camera dvs. să arate mai întunecată.
  • Imagine intitulată Decorează o casă veche pas 2
    2. Alegeți o culoare strălucitoare pentru ușa din față pentru a vă actualiza aspectul casei. Alegeți o culoare ca roșu, galben sau verde și vopsea ușa din față a casei dvs. această culoare. O culoare strălucitoare vă va face ca casa dvs. să arate acasă și să fie invitată în timp ce îi dau o molid de tineret și creativitate.
  • Dacă casa dvs. are mai multe uși care vă duc afară, luați în considerare pictura tuturor aceleași culori strălucitoare.
  • Luați în considerare coordonarea culorii ușii cu culoarea exterioară a casei dvs. de origine.
  • Culorile ușilor luminoase sunt excelente pentru adăugarea unei atingeri moderne.
  • Imaginea intitulată Decorează o casă veche pas 3
    3. Ascunde imperfecțiunile prin pictura peretelui, tavanul și tăiați aceeași culoare. Dacă observați orice note pe pereți sau neconcordanțe în culoarea vopselei, alegeți o nuanță neutră (alb este întotdeauna o alegere excelentă) pentru a picta nu numai pereții, ci tavanul, panourile de bază și orice alt fel. Acest lucru vă va da pereților dvs. un aspect uniform și curat.
  • Imagine intitulată Decorează o casă veche pas 4
    4. Actualizați corpurile de aparate sau finisaje cu vopsea pentru o privire proaspătă. Acoperiți lucrurile cum ar fi corpurile de iluminat vechi, metalul sau balustradele din lemn sau orice alte elemente din jurul casei care au finisaje vechi pe ele cu un strat proaspăt de vopsea. Dacă elementul este ușor de eliminat, vopseaua de pulverizare este o opțiune excelentă pentru o acoperire uniformă și fără urme de perie. În caz contrar, alegeți o culoare de vopsea care se potrivește cu casa dvs. și tipul de material pe care îl utilizați.
  • De exemplu, s-ar putea să transformați o lumină veche de aur într-una neagră modernă sau să actualizați o sconce de aur cu un strat proaspăt de vopsea de aur pentru ao menține tradițional.
  • Nisip elementul înainte de a aplica vopseaua dacă a avut deja un strat de vopsea sau suprafața este dur.
  • Imagine intitulată Decorează o casă veche pas 5
    5. Scapă de vechea tapet, astfel încât zidurile arată reîmprospătați. Dacă vechea ta casa ta are tapet, care se estompeste, peeling sau arata murdar, este mai bine sa scapi complet de ea. Scoateți tapetul cu atenție folosind un răzuitor de tapet și curățați pereții oricărei biți de hârtie sau murdărie înainte de a vă picta pereții o nouă culoare.
  • Simțiți-vă liber să înlocuiți tapetul vechi cu Wallpaper New dacă doriți.
  • Imaginea de fundal devine o alternativă din ce în ce mai populară pentru a picta și vine într-o varietate de modele gustoase.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea mobilierului
    1. Imaginea intitulată Decoreaza o casă veche pas 6
    1. Decora cu mobilier contemporan pentru a face ca casa ta să se simtă modernă. Alegeți piesele moderne ca un scaun minimalist sau o masă de cafea contemporană pentru a transforma o casă mai veche într-una mai nouă. Împreună o cameră prin selectarea mobilierului pe care toate lucrările funcționează împreună, ca o canapea albastră cu o masă de cafea simplă și piese de accent alb.
    • De exemplu, s-ar putea să aveți rafturi negre moderne și o canapea gri cu iluminare geometrică.
    • Decorați un dormitor cu un cap de țesătură, o bancă din piele albă și lămpi moderne.
  • Imagine intitulată Decorează o casă veche a casei 7
    2. Alegeți piesele antice pentru a îmbrățișa vechiul simț al spațiului dvs. Folosind bucăți mai vechi de mobilier din casa dvs. este o modalitate bună de a ridica decorațiunile și de a aduce într-adevăr aspectul împreună. Selectați o masă tradițională din sufragerie, Cabinet vechi din China sau canapea antică pentru a vă ajuta să decorați o cameră.
  • De exemplu, o masă tradițională de mese din lemn ar arăta grozav cu scaune antice care au fost acoperite într-o țesătură proaspătă.
  • S-ar putea să alegeți un cadru de pat antic și un cap ca punct focal al camerei.
  • Luați în considerare decorarea dormitorului dvs. cu toate mobilierul antic și pictura mobilierului într-o culoare, cum ar fi alb sau albastru deschis.
  • Imaginea intitulată Decorează o casă veche pas 8
    3. Amestecați mobilierul antic cu piese mai moderne pentru a vă crea propriul stil. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă conecta la simțul de epocă a casei dvs., de asemenea, aduceți-o la curent. Alegeți o bucată de antică de declarație sau două, apoi adăugați elemente contemporane pentru a merge cu el.
  • De exemplu, ați putea alege o canapea roz de epocă, precum și alte două scaune moderne acoperite în țesături.
  • Plasați un cabinet de china antic și oglindă în sala de mese și optați pentru mai multe scaune și draperii moderne.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imaginea intitulată decora o casă veche pas 9
    1. Decora cu covoare pentru a aduce camera împreună. În timp ce podele din lemn de esență tare sunt minunate, uneori ați putea dori un covor pentru a adăuga o ușurință și un model în cameră. Alegeți un covor suficient de mare pentru a merge sub mobilierul principal din cameră, cum ar fi o canapea și scaune și selectați o schemă de culori și un model de covor care merge și cu camera.
    • Covoarele mari care acoperă cea mai mare parte a podelei fac piese de declarație excelente într-o cameră.
  • Imaginea intitulată Decorează o casă veche Pasul 10
    2. Schimbați draperii grele pentru cei mai brichete și mai strălucitoare. Dacă vechea locuință vine cu draperi întunecate sau grele care acoperă ferestrele, iau în considerare trecerea lor pentru cei mai brichete. Alegeți perdele sau draperii din țesături ușoare, cum ar fi lenjeria, bumbacul sau mătase, și alegeți și culori mai ușoare.
  • Perdelele ușoare în culorile luminoase vor ajuta la aducerea luminii solare naturale pentru a vă face casa să arate mai strălucitoare.
  • Dragurile moderne tind să fie cele mai ușoare și mai aerise, în timp ce drapele de stil tradiționale vor fi făcute dintr-un material mai greu.
  • Imaginea intitulată Decoreaza o casă veche Pasul 11
    3. Utilizați iluminat pentru a vă face casa modernă sau tradițională. Luminile de iluminat pe care le alegeți pot avea un impact mare asupra modului în care arată casa dvs. S-ar putea să alegeți să accentuați iluminatul tradițional care este deja în casa dvs. sau să îl actualizați cu corpuri moderne de lumină pentru a face o declarație îndrăzneață în cameră.
  • De exemplu, plasați lămpile de epocă în jurul camerei sau optați pentru un candelabru geometric pentru un aspect modern.
  • Imaginea intitulată Decorează o casă veche Pasul 12
    4. Schimbați capacele de evacuare crăpate sau decolorate. Chiar dacă ați pictat zidurile cu un strat proaspăt de vopsea, lăsând capacele vechi de ieșire pe perete, poate să ia departe de aspectul casei dvs. Înlocuiți capacele de ieșire care sunt îngălbeniți, crăpați sau acoperiți în vopsea cu articulație cu capace noi pentru un aspect mai coeziv.
  • Imaginea intitulată decora o casă veche pas 13
    5. Afișați caracteristicile care sunt unice pentru vechea ta casă. Poate că casa ta are o sticlă frumoasă, podele naturale din lemn sau ziduri de cărămidă. Acestea sunt caracteristici excelente pentru a sublinia și a pune pe display pentru a face ca casa dvs. să arate unic și special. Afișați aceste caracteristici, lăsându-le expuși pentru a vă bucura.
  • Coroana de turnare este o altă caracteristică excelentă pe care o au case veche.
  • Imaginea intitulată Decorează o casă veche Pasul 14
    6. Actualizați corpurile vechi sau mobilier cu hardware nou. Dacă doriți să oferiți mobilier sau aparate mai vechi un aspect mai nou, alegeți noi corpuri de corp pentru ei. Acest lucru ar putea fi sconturi pentru pereți, trage sertar sau orice alt punct mic care poate fi modernizat.
  • Vizitați magazinul hardware pentru a găsi corpuri actualizate și moderne.
  • Imaginea intitulată decora o casă veche pas 15
    7. Alegeți opera de artă modernă pentru a face ca spațiul să se simtă mai actualizat. Atârnă o bucată mare de artă modernă pe un zid uriaș pentru un mare punct focal sau atârnă o colecție de bucăți mai mici pe perete pentru un aspect stil de galerie. Așezați lucrarea de artă, astfel încât să fie la nivelul ochilor pe perete.
  • Alegeți arta modernă care funcționează cu culorile și simțul camerei pe care le decorați.
  • Dacă preferați să vă faceți acasă mai tradițional, puteți opta pentru a închide piesele clasice de artă în schimb.
  • Imaginea intitulată Decorează o casă veche Pasul 16
    8. Atârnați oglinzile pentru a aduce lumină în camere. Folosirea oglinzilor în camerele dvs. este o modalitate excelentă de a nu numai ca lumina să reflecteze în cameră, ci pentru a face ca camera să pară mai mare și mai mare. Agățați o oglindă pe un perete care este perpendicular pe o fereastră, astfel încât lumina să poată sări de pe ea.
  • Utilizați această metodă atât pentru schemele moderne și tradiționale de decorare.
  • sfaturi

    Au un inspector de acasă să se uite la casa ta înainte de a începe să-l decorați, așa că știți dacă ceva trebuie să fie fixat mai întâi.
  • Vizitați vânzările de curte, licitații sau magazine antice pentru a găsi piese de anticare excelente pentru a utiliza în casa dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar