Cum să decoreze o cameră cu un plafon boltit

O cameră cu tavan înalt poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem. Pe partea plus, aveți o zonă spațioasă, spațioasă, cu o mulțime de lumină naturală și posibilități. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că aveți de două ori mai mult spațiu pentru a afla cum să decorați și să-l puneți împreună. Odată ce ați decis cu privire la iluminare și de culoare, totul începe să cadă în poziție.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unei culori de perete
  1. Imaginea intitulată Decorează o cameră cu un tavan boltit 1
1. Creați o vibrație spațioasă cu culori neutre luminoase. Nuanța pereților camerei poate afecta foarte mult nu numai aspectul, ci și simțul unui spațiu. De exemplu, dacă doriți o zonă deschisă, spațioasă, păstrați pereții o culoare luminată, neutră, cum ar fi albă, ouă de ouă sau cremă. Aceste culori sunt mai reflexive și ajută la maximizarea oricărei lumini naturale din cameră.
  • Puteți chiar să pictați declanșarea peretelui sau turnarea unei culori mai ușoare decât pereții dvs., ceea ce va face ca pereții să apară înapoi înapoi. Făcând astfel camera să apară mai mare.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră cu un tavan bolos Pasul 2
    2. Utilizați culori închise pentru a minimiza spațiul.Dacă doriți să combateți cantitatea de spațiu deschis și faceți ca camera să se simtă puțin cozie, vopsea pereții o culoare întunecată. Culorile mai întunecate absorb lumina și vor face ca o cameră să pară mai mică decât este.Încercați un gri de cărbune sau albastru de ardezie. Puteți chiar să pictați plafonul o culoare mai închisă, ceea ce o va face să se simtă mai jos.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră cu un tavan bolnav pas 3
    3. Separați spațiul prin pictarea unui zid de accent. Majoritatea zidurilor de accent sunt primele ziduri pe care le vedeți când intrați într-o cameră. Cu toate acestea, puteți alege orice perete dorit. Încercați un zid care este vizual interesant, de exemplu, unul cu un șemineu sau un turnare unică. Alegeți culoarea luminoasă sau îndrăzneață, cum ar fi cărămidă roșie sau veșnic verde sau o culoare contrastantă la celălalt vopsea de perete. Acest zid va atrage ochiul și va sparge camera în sus.
  • Partea 2 din 3:
    Lucrul cu iluminatul
    1. Imaginea intitulată Decorează o cameră cu un tavan boltit 4
    1. Evitați corpurile de iluminat care strălucesc numai în jos. Când alegeți iluminarea pentru un plafon boltit, doriți să vă asigurați că evidențiați tavanul, mai degrabă decât să vă îndepărtați de ea. Încercați să stați departe de orice dispozitiv de iluminare care strălucește lumina direct în jos și, în schimb, instalați un dispozitiv ca un candelabru care aruncă lumină în toate direcțiile.
    • Luminurile de lumină la nivelul ochilor produc, de obicei, cea mai importantă lumină.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră cu un tavan boltit Pasul 5
    2. Alegeți un dispozitiv care este subtil. Dacă doriți ca plafonul să fie punctul focal al unei camere, mergeți la un dispozitiv de iluminare minimalist. De exemplu, puteți utiliza iluminatul încastrat pentru un aspect sofisticat care este discret. Nu va atrage de la frumusețea tavanului, dar va oferi în continuare o acoperire semnificativă a luminii în cameră.
  • De asemenea, puteți încerca să reflectăm pentru un aspect mai modern.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră cu un plafon boltit Pasul 6
    3. Accentuează iluminatul natural. Cele mai multe camere cu plafoane bolnave au ferestre înalte care oferă o multitudine de lumină naturală. Cu toate acestea, puteți mări această lumină adăugând luminatoare sau punerea în oglinzi pentru a reflecta lumina din jurul camerei.
  • Încercați să plasați oglinzi pe pereții opuși pentru a sări lumina înainte și înapoi.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră cu un tavan boltit 7
    4. Investiți în tratamente pentru ferestre. Pentru a păstra o cameră spațioasă, lăsați ferestrele deschise și descoperite. Încercați să utilizați blind-uri într-un alb strălucitor care nu atrage prea multă atenție. Cu toate acestea, dacă doriți să aduceți mai multă intimitate sau apropiere de o cameră, instalați perdele. Nu numai că acestea se adaugă delicat la un spațiu, pot lucra, de asemenea, pentru a atrage ochiul în care doriți. De exemplu, dacă alegeți perdele care se potrivesc întregii lungimi ale peretelui, acesta va ajuta la tragerea ochiului în sus. Pe de altă parte, dacă doriți să reduceți cât de înaltă se simte camera, alegeți perdele mai scurte.
  • De asemenea, puteți face Windows să apară mai mari prin setarea perdelelor de pe partea exterioară a marginilor ferestrelor.
  • Culoarea și modelul perdelelor dvs. sunt o modalitate bună de a adăuga și un pic de personalitate.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de piese de accent
    1. Imaginea intitulată Decorează o cameră cu un tavan boltit 8
    1. Amintiți-vă de regula treimilor. Când lucrați cu o mulțime de spațiu de perete, rupeți zona în bucăți în bucăți. Regula comună este vizualizarea spațiului împărțit în treimi, ceea ce vă va ajuta să vă planificați cum să plasați piesele. Decorați treptele de jos și mijlocii și lăsați partea superioară. De exemplu, plantele, sculpturile și alte piese de podea ar face parte din treimea de jos a peretelui. Artă, tapiserii și oglinzile ar merge în al treilea mijloc. Lăsând ultima treime din spațiul gol pentru a ajuta la prevenirea aglomerației.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră cu un tavan boltit Pasul 9
    2. Puneți bucăți mari de artă. Deoarece zona de perete dintr-o cameră cu tavane boltite este de obicei spațioasă, este mai bine să rămâi cu bucăți mai mari. La urma urmei, punerea obiectelor mici poate face ca spațiul să pară chiar mai mare decât este și se sfârșește să se uite ciudat. Vă puteți organiza arta, oricum doriți, dar păstrați fiecare pictură sau perete de galerie la nivelul ochilor sau la nivelul ochilor pentru ca oamenii să se bucure.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră cu un tavan bolnav Pasul 10
    3. Adăugați plante înalte sau piese de podea. Obiecte verticale mari cum ar fi ceasurile bunicului sau plantele în ghivece pot adăuga o mulțime de caracter într-o cameră. Încercați să le păstrați de-a lungul pereților pentru un efect de frontieră sau să le plasați în interior coloanele mimice. De asemenea, puteți adăuga sculpturi mari, biblioteci sau lămpi de podea pentru a utiliza spațiul.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră cu un tavan boltit 11
    4. Schimbați plafonul. Dacă aveți șansa, încercați să jucați cu aspectul tavanului. De exemplu, puteți adăuga grinzi de baril din lemn sau a unor ferme expuse pentru un stil vechi din lume. De asemenea, puteți schimba textura prin acoperirea plafonului în lemn sau cupru disstate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar