10+ Moduri elegante de a vă decora peretele holului (cu idei pentru holul mic și îngust prea)

Holurile nu fac adesea capacul frontal al revistelor de design, dar acestea sunt importante "Spații liminale", unde trecem de la un stat la altul. Cum doriți ca un oaspete să se simtă în timp ce intră acasă? Cum doriți să începeți ziua de mers pe jos de la dormitor în bucătărie? Nu există un răspuns corect în design, așa că jucați cu aceste idei până când veți găsi ceva care vă cântă.

Pași

Metoda 1 din 11:
Atârnă o oglindă pentru un aspect strălucitor și spațios.
  1. Imagine intitulată Decorează un zid de hol Pasul 1
1. Oglinzile sunt o soluție excelentă pentru holuri slabe, înghesuite. Nu vă fie frică să mergeți mari - aceasta este șansa dvs. de a vă decora peretele și de a face ca holul să se simtă în același timp.
  • Pentru a face oglinda un punct focal, agățați-l la nivelul ochilor de la intrare. Luați în considerare un ansamblu cu mobilier mic dedesubt, alegând forme și stiluri care contrastează plăcut cu rama oglinzii.
  • Maximizați lumina naturală prin plasarea unei oglinzi mari, opusă unei ferestre sau pe peretele învecinat cu 90 ° din fereastră. Îmbunătățiți iluzia cu un cadru oglindă care imită geamurile ferestrelor.
  • Oglinzile multiple pot fi plăcut eclectice. Plasați-le pe același perete sau poziționați-le cu atenție pentru a evita o reflecție infinită.
Metoda 2 din 11:
Instalați rafturi plutitoare pentru mai mult spațiu de decorare.
  1. Imagine intitulată Decorează un zid de salariu Pasul 2
1. Creați-vă propriul spațiu pentru afișare sau iluminare. Atârnă rafturile plutitoare Dacă doriți să afișați amprente, cărți sau plante de uz casnic. Un raft ridicat este, de asemenea, un loc bun pentru a păstra o lampă, dacă holul dvs. este slab luminat și prea scurt pentru iluminarea plafonului.
  • Chiar și o hol îngustă poate folosi un raft superficial pentru a susține lucrările de artă în loc să-i agătească. Acest lucru face ușor să schimbați adesea arta sau să afișați capacele de albume și alte piese pe care nu le puteți rama cu ușurință.
Metoda 3 din 11:
Accesator cu articole practice.
  1. Imagine intitulată Decorează un zid de hol Pasul 3
1. Alegeți piesele coezive pentru cârligele, depozitarea sau cârligele de acoperire. Holurile de intrare au nevoie de un spațiu pentru pantofi și portofesuri oricum, astfel încât proiectarea intenționată intenționată. Un ansamblu drăguț de tavă de pantofi sub o bancă sau un raft de acoperire de lângă o masă de consolă păstrează totul ordonat.
  • Pentru a face acest lucru mai mult dintr-un punct focal, agățați o pictură sau o oglindă peste mobilier.
Metoda 4 din 11:
Aranjați o galerie de imagini pe perete.
  1. Imagine intitulată Decorează un zid de hol Pasul 4
1. O galerie de imagini ia premiul în compactitate și personalizabilitate. Puteți aranja o mică constelație de artă de la intrare sau puteți acoperi întregul coridor cu fotografii și amprente. Dacă sunteți intimidat de provocarea designului, urmați aceste sfaturi:
  • Cea mai ușoară, dar și cea mai formală, alegerea este o rețea de bucăți similare de aceeași dimensiune.
  • Pentru un aranjament mai informal, dar încă echilibrat, construiți în jurul unei linii orizontale. Centru jumătate din bucăți ușor deasupra liniei și jumătate puțin mai jos.
  • Inventați-vă propriul aranjament prin stabilirea artei pe podea. Începeți cu cea mai mare piesă și amestecați celelalte piese din jurul acestuia pentru a echilibra culorile și dimensiunile din întreaga galerie.
  • O varietate de dimensiuni și stiluri de cadre de imagine ajută la crearea unei galerie mai distractive, informale. Dacă sunteți îngrijorat de un aspect dezordonat, păstrați o distanțare consecventă între cadre - încercați 2 inci (5.1 cm).
Metoda 5 din 11:
Atârnă o acoperire de perete de pânză.
  1. Imagine intitulată Decorează un zid de hol Pasul 5
1. Jucați cu textura, precum și culoarea prin țesături suspendate. O tapiserie, o cârpă decorativă sau chiar o eșarfă de epocă vă oferă o mulțime de opțiuni texturale pentru a juca cu. Așezați-l peste o tijă, uniți colțurile direct la perete sau draperii în stilul baldachinului în jurul unui colț de plafon pentru a crea un spațiu mai moale. Montați-l pe o placă de bază sau întindeți-o peste un cadru în schimb pentru a umple rolul unei piese de artă focală.
Metoda 6 din 11:
Creați un zid de plante verticale.
  1. Imaginea intitulată Decorează un zid de hale Pasul 6
1. Creșteți ierburile, suculentele și alte plante mici în plantre verticale. Atârnând plante mici de la pereții sau tavan se fixează orice hol separat.
  • Un cadru suculent este o mare întreținere redusă, o alegere de spațiu. Pentru a vă face unul singur, creșteți butași suculenți într-un cadru de plantare cu plasă de hardware peste sol. În două sau trei luni, rădăcinile vor ancora ferm prin ochiuri, și puteți să închideți cadrul vertical ca a "Cadru de imagine de locuit."
  • Dacă holul dvs. are lumină naturală scăzută, alegeți plante de uz casnic cu ușurință, cum ar fi Filodendra, Crini de pace sau Evergreens chinezesc. Dacă creșteți din semințe, începeți mai întâi într-o cameră mai luminoasă.
Metoda 7 din 11:
Vopsea și ușă o culoare subtilă.
  1. Imaginea intitulată Decorează un zid de hale Pasul 7
1. Contrast scăzut cu pereții tăi împiedică a "în cutie" sentiment. O ornamente albe în jurul zidurilor întunecate (sau invers) atrage ochiul la granițele înguste ale holului. Cu excepția cazului în care holul dvs. are o mulțime de lumină, este de obicei cel mai bine să vă păstrați culoarea tăiată și a ușii similare cu pereții tăi ".
Metoda 8 din 11:
Du-te monocrom pentru un aspect modern.
  1. Imagine intitulată Decorează un zid de hol Pasul 8
1. Accentuează un spațiu alb cel mai mult cu elemente negre. Dacă designul curat, modern este stilul care vă cheamă, vopsea cea mai mare parte a holului în alb sau bej. O utilizare economică a negruului adaugă interesul pentru spațiu fără a sacrifica eleganța în centrul acestui stil. De exemplu, utilizați culoarea neagră sau întunecată, verde pe cadrele ușii, balustrade de scări, cadre de imagini sau mobilier cu linii curate și drepte.
Metoda 9 din 11:
Paint Hallway Pereți să se simtă mari și luminoase.
  1. Imagine intitulată Decorează un zid de hol Pasul 9
1. Culorile neutre sau cool sunt cele mai bune pentru holurile mici. Culori neutre, cum ar fi crema sau gri fac ca camera să se simtă mai strălucitoare. Culori cool, cum ar fi pereții albastru sau verde, se simt mai departe, deși exemple mai moi cu subtilnați cald îi ajută să se simtă confortabil mai degrabă decât sumbru. Galben cald, saturat și roșii sare la spectator, care se poate simți claustrofobic, cu excepția cazului în care holul dvs. este destul de larg.
  • Nu doriți să renunțați la culoarea dvs. caldă preferată? Alege un "aproape neutru" versiunea cu un aspect palid, cu intensitate scăzută.
Metoda 10 din 11:
Creați ziduri cu două tonuri pentru soi.
  1. Imaginea intitulată Decorează un zid de hol Pasul 10
1. Decorați pereții inferiori cu wainscot sau o vopsea diferită. Aceasta este o modalitate bună de a adăuga interes pentru un hol cu ​​spațiu limitat pentru mobilier. Există nenumărate opțiuni de stil, de la tapetul embosat sub o șină DADO la scândurile verticale simple ale beadboard-ului. Puteți chiar să pictați partea inferioară a peretelui o nuanță diferită, cu o linie de divizare STARK sau o dispărută blândă.
  • Acest lucru arată în mod obișnuit cel mai bine pe treimea inferioară a zidului, dar există o cameră de wiggle. Reglați ușor, astfel încât partea de sus se aliniază cu alte elemente de design sau încercați o înălțime de 2/3 pentru un aspect mai îndrăzneț.
Metoda 11 din 11:
Faceți o declarație cu un zid de accent.
  1. Imagine intitulată Decorează un zid de hol Pasul 11
1. Contrastează designul unui perete pentru a focaliza atenția. Un zid de accent poate fi pur și simplu o culoare diferită de ceilalți, sau puteți jazja holul cu modele geometrice, tapet floral sau o lucrare de artă pictată una de pe perete. Lipirea unui singur perete permite aceste modele îndrăznețe care ar putea copleși un spațiu mic dacă este folosit pe toate părțile.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar