Cum să decoreze o dressing

Când vă pregătiți acasă, o dressing este un spațiu în care vă puteți lovi cu adevărat înapoi, relaxați-vă și vă puteți concentra asupra dvs. Există tone de modalități pe care le puteți personaliza acest spațiu pentru a se potrivi cu adevărat gusturilor personale și estetice. Luați o privire prin această listă pentru câteva idei pentru a vă ajuta să începeți!

Pași

Metoda 1 din 13:
Alegeți o schemă de culori specifice, astfel încât spațiul să fie coeziv.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 1
1. Rețineți camera dvs. de dressing sau alegeți Wallpaper în culorile dvs. preferate. Puteți merge cu mobilier neutru și culori vopsea sau alegeți culori îndrăznețe. Lăsați-vă hainele, încălțămintea și accesoriile să adauge o mulțime de culori și luminozitate în camera dvs., de exemplu. Sau vopsea 1 a pereților dvs. o culoare strălucitoare, atrăgătoare, care completează culoarea de bază în spațiul dvs.
  • De exemplu, ați putea picta majoritatea lavandă a dressingului dvs. și vopsiți 1 din pereții Fuchsia ca o culoare de accent.
Metoda 2 din 13:
Utilizați mobilier multifuncțional pentru a profita la maximum de spațiu.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 2
1. Maximizați un mic dressing cu mobilier creativ. Alegeți o oglindă cu sertare încorporate sau dublați o otomană ca o unitate de stocare și un scaun confortabil. Acest lucru vă va păstra spațiul atât organizat, cât și funcțional.
  • De exemplu, puteți să vă așezați spațiul cu o oglindă multifuncțională de-a lungul unui zid și o depozitare otomană în centrul camerei.
Metoda 3 din 13:
Faceți mobilier amortizat punctul focal.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 3
1. Aranjați-vă mobilierul înainte de a adăuga accesorii. Otomani, șezlongurile, mesele și insulele sunt toate opțiunile minunate pentru a adăuga atât funcția și stilul în camera dvs. Împărțiți-vă spațiul prin punerea mesei, otomanului sau scaunului în centrul camerei dvs. Puteți utiliza mobilierul dvs. amuzant ca accent de bază sau ca o opțiune suplimentară de ședere - alegerea este a ta!
  • Dacă nu aveți atât de mult spațiu pentru a lucra, un scaun otoman sau amortizat ar putea fi o opțiune bună pentru dvs.
  • Dacă spațiul dvs. este un pic mai mare, o insulă amortizată sau un lounge de șaibă ar putea fi o potrivire mai bună.
Metoda 4 din 13:
Ușurează camera dvs. de dressing cu oglinzi.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 4
1. Oglinzile reprezintă o parte esențială a mesei dvs., fie că sunt mari sau mici. Oglinzile mari, ca o vanitate sau oglindă de perete, adăugați o mulțime de lumină reflectorizantă în spațiul dvs. și sunt de ajutor pe măsură ce vă îmbrăcați și pregătiți. Oglinzile montate pe perete sunt un alt frumos Touch-Plus, veți obține un pic mai multă flexibilitate pe locul în care le-ați atârnat.
  • De exemplu, ați putea închide o oglindă dreptunghiulară ca accent de perete.
  • Ai putea pune o oglindă mică, circulară pe masa ta de dressing.
Metoda 5 din 13:
Închideți un perete care acoperă pentru a adăuga pizazz.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 5
1. Afișați o acoperire pe o întindere mare a peretelui dvs. de dressing. Alegeți o culoare sau o textura pe care oțește bine cu spațiul dvs. de locuit. S-ar putea să păstrați lucrurile calm cu o acoperire neutră, sau să creați un aspect mai îndrăzneț cu culori strălucitoare.
  • Dacă preferați o dressing calmă și relaxată, ați putea dori o acoperire cu iarbă albastră prăfuită - aceasta adaugă o margine elegantă, metalică în spațiul dvs., fără a fi prea copleșitoare.
  • Închideți un perete model care acoperă mașinile de îmbrăcăminte pentru un efect răcoros și mural.
  • Dacă nu sunteți un fan al acoperirilor de perete, puteți întotdeauna să vă reparați mobilierul, așa că se potrivește cu schema de culori din spațiul dvs.
Metoda 6 din 13:
Adăugați decor îndrăzneț și iluminat.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 6
1. Candelabrele și piesele de declarație complexe sunt mari adăugări. Închideți un candelabru sau un alt dispozitiv dramatic de lumină din tavanul camerei dvs. pentru a crea un aspect distractiv, eclectic. O bucată unică de decor de perete poate da, de asemenea, dressing-ul dvs. o mulțime de personalitate.
  • De exemplu, ați putea închide un dispozitiv abstract al luminii în fața vanității.
  • Ați putea închide un craniu de animale decorativ ca o atingere originală, originală.
Metoda 7 din 13:
Luminează camera cu lămpi de masă.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 7
1. Aranjați lămpile de masă pe vanitatea sau alte mobilier. Alegeți 1 lampă distinctă ca un accent unic sau alegeți 2 lămpi pentru un efect mai uniform. De asemenea, puteți juca în jur cu lămpi de birou diferite pentru a oferi vanității dvs. mai concentrat iluminat.
  • Ați putea pune 2 lămpi pe vanitate sau puteți decora suprafața cu o lampă și o plantă.
Metoda 8 din 13:
Respectați îmbrăcămintea ca decor.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 8
1. Aranjați un suport portabil de îmbrăcăminte în camera dvs. de dressing. Închideți umerasele identice pentru un aspect uniform și afișați articolele preferate și cele mai folosite pe rack. Dacă doriți să mergeți la extra mile, închideți hainele care se potrivesc cu schema de culori a camerei.
  • De exemplu, dacă dressing-ul dvs. are pereți roz, ați putea închide hainele albe, cremă- și roz.
Metoda 9 din 13:
Organizați accesorii pe o bord.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 9
1. Pegboards vă ajută să vă transformați pereții în spațiul de depozitare decorativ. Sortați accesoriile preferate după tip, astfel încât să le puteți accesa cu ușurință. Închideți-vă accesoriile cu cârlige și cârlige speciale, astfel încât să puteți lua ceea ce aveți nevoie la un moment dat.
  • Ai putea să-ți organizezi eșarfele, curelele și bijuteriile încurcate pe o bordură.
Metoda 10 din 13:
Afișați gențile preferate.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 10
1. Utilizați rafturile și alt spațiu pentru a afișa accesoriile dvs. preferate. S-ar putea să vă aranjați pungile după culoare sau pur și simplu puneți cele preferate pe ecran complet.
  • Rândurile de rafturi reprezintă o modalitate excelentă de a arăta o mulțime de genți de mână simultan.
Metoda 11 din 13:
Adăugați câteva perne și pături de aruncare.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 11
1. Aruncați pături și perne Adăugați o atingere confortabilă în camera dvs. de dressing. Le aruncați pe orice mobilier din apropiere, ca un scaun sau un salon de ședere.
  • De exemplu, ați putea să vă grăbiți o pătură peste spatele unei șaibe sau ați putea să o aruncați peste spatele unui scaun.
Metoda 12 din 13:
Împrospătați spațiul cu flori sau un plan.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 12
1. Proprietații adaugă o atingere personală fără a merge prea mult în partea de sus. Alegeți un adevărat locuință sau un buchet de flori dacă nu vă deranjează să vă tindeți o dată într-o perioadă de timp sau să afișați flori și plante false ca o opțiune decor cu întreținere redusă.
  • Plante de jad, Yucca, plante de păianjen, crini de pace și Aloes sunt foarte ușor de a avea grijă de.
  • Panioanele sunt flori frumoase care durează mult timp într-o vază.
Metoda 13 din 13:
Creați o murală de fotografii sentimentale.
  1. Imagine intitulată Decorează o dressing Pasul 13
1. Alegeți câteva dintre fotografiile dvs. preferate pentru a adăuga o atingere homey. Aranjați-le în cadre identice și apoi fixați-le pe un perete deschis în camera dvs. de dressing. Afișați-le în rânduri sau aranjați-le într-un colaj abstract pentru un efect de formă mai liberă.
  • Închideți imagini alb-negru pentru un efect răcoros, de epocă.
  • Dacă nu aveți o mulțime de spațiu de perete, încadrați fotografia preferată și puneți-o o suprafață deschisă, ca vanitatea voastră.

sfaturi

Tapetul modelat și covorul de lumină pot da dressing-ului dvs. estetic romantic, luxos.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar