Cum să ieșiți la părinții dvs. Prin e-mail sau scrisoare

Spunând părinților că sunteți gay, lesbiene, bisexuali, trans sau genderqueer este un eveniment de viață major. Scrierea unei scrisori sau e-mail ar putea fi cea mai bună opțiune dacă sunteți îngrijorat de reacția lor sau doriți să evitați să obțineți limbă. Fiți încrezător, scrieți în termeni simpli cine sunteți, spuneți-le puțin despre procesul de auto-descoperire și cereți acceptarea și sprijinul lor. Încercați să aveți răbdare și să le dați timp pentru a procesa știrile. Puneți-vă mai întâi siguranța, iar dacă sunteți preocupat de bunăstarea voastră, ar putea fi mai bine să trimiteți scrisoarea dvs. atunci când sunteți pe cont propriu și independent financiar.

Pași

Metoda 1 din 3:
Scrierea scrisorii dvs.
  1. Imaginea intitulată vin la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 1
1. Să decidă dacă să vină la unul sau la ambii părinți. În primul rând, dați seama dacă ar trebui să vă adresați scrisorii către ambii părinți sau să începeți să ieșiți la unul. S-ar putea să vă simțiți mai confortabil să scrieți scrisoarea dvs. unui părinte, care vă poate ajuta să veniți la celălalt.
  • Dacă adresați o scrisoare către ambii părinți, ar putea fi o idee bună să faceți o copie a scrisorii dvs., să imprimați două exemplare sau să trimiteți fiecare dintre ele un e-mail. În acest fel, fiecare vor avea propria lor copie pentru a citi în propriul ritm și în timpul lor.
  • Înainte de a ieși la părinții dvs., găsiți un prieten de încredere și ieșiți mai întâi la ei. Întrebați această persoană pentru sprijin pe tot parcursul procesului, astfel încât să aveți pe cineva pe care îl puteți baza dacă aveți nevoie de ea.
  • Imaginea intitulată ieșiți la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 2
    2. Utilizați un limbaj simplu și abordabil. Să fie clar și direct, dar utilizați termeni care vă simțiți cel mai confortabil și care va fi mai ușor pentru părinții dvs. să digerați. Uneori, spunându-vă părinților că sunteți atrași de bărbați sau femei este mai ușor decât să spuneți: "Sunt gay."
  • Mai mult, uneori, cei mai spei condiții sunt greu pentru ca părinții să înțeleagă. De exemplu, ar putea fi capabili să înțeleagă că sunteți transgender, dar ați putea să le confundați dacă începeți prin descrierea identității dvs. specifice, folosind termeni pe care nu le-au auzit niciodată.
  • Imaginea intitulată vin la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 3
    3. Explicați-vă că știți cine sunteți. Fiți încrezători și lăsați părinții dvs. să știe că descoperirea cine sunteți ați fost un proces. Spune-le că vrei să fii cinstit cu ei, dar nu-ți cere permisiunea de a fi tu însuți.
  • De exemplu, ați putea scrie: "Sper că înțelegeți că aceasta nu este doar o fază și că a fost nevoie de ceva timp pentru a descoperi și a mă accepta."
  • Imaginea intitulată vin la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 4
    4. Spune-le ce ai nevoie de la ei. După ce ați scris despre cine sunteți și cum ați venit să vă acceptați, trebuie să includeți pași specifici, acționați pe care părinții dvs. îl pot lua. Lăsați-i să știe exact ce vreți și aveți nevoie de ele.
  • De exemplu, spuneți-i că doriți să aveți o relație onestă cu ei. Scrieți că sperați că puteți continua să vă bazați pe ele pentru sprijin și îndrumare.
  • Dacă scrieți la un părinte, spuneți-le că doriți să vă ajute să ieșiți la celălalt părinte.
  • Le-ai putea cere, de asemenea, să-i păstreze acest lucru pentru ei înșiși și să menționeze că doriți să ieșiți la alți membri ai familiei în timpul tău.
  • Imaginea intitulată ieșiți la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 5
    5. Propune modalități de continuare a conversației. Dacă preferați să continuați conversația în scris, cereți-i să răspundă cu scrisori ale lor. Dacă scrieți unui părinte care locuiește departe, cereți-i să vă scrie înapoi sau să renunțe la un moment dat pentru a vorbi la telefon.
  • Dacă nu aveți o preferință, ați putea scrie: "Nu sunt sigur ce măsuri ar trebui să luăm în continuare. Puteți să-mi scrieți o scrisoare dacă vă va ajuta să înțelegeți toate acestea, sau am putea vorbi cu fața în față."
  • Imaginea intitulată ieșiți la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 6
    6. Recitiți și revizuiți scrisoarea dvs. După compunerea scrisorii dvs., puneți-o deoparte într-un loc sigur și luați ceva timp departe de el. Ia un somn bun, apoi citiți-l înapoi la tine însuți. Căutați pete în care ați putea fi mai clară, mai încrezători sau mai respectuoși și să o revizuiți în consecință.
  • Metoda 2 din 3:
    Dând scrisoarea părinților dvs
    1. Imaginea intitulată ieșiți la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 7
    1. Alegeți un timp fără stres pentru a le oferi scrisoarea dvs. Ieșirea este destul de greu, deci evitați să vă dați părinților dvs. scrisoarea dvs. în timpul unui argument sau în timpul unei perioade de criză. Încercați să nu utilizați să ieșiți ca o armă sau o modalitate de a le șoca și de a evita utilizarea alcoolului sau a medicamentelor înainte de a le oferi scrisoarea sau discutarea acestora cu ei.
    • De exemplu, dacă o rudă este bolnavă sau frații dvs. tocmai a avut probleme majore, ați putea dori să așteptați până când lucrurile se vor așeza înainte de a le da scrisoarea dvs.
  • Imaginea intitulată ieșiți la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 8
    2. Să le furnizeze resurse educaționale. Dacă le trimiteți un e-mail, ați putea atașa linkuri către resursele online care le pot informa și îi pot ajuta să proceseze știrile. De asemenea, puteți imprima informații și includeți-o cu scrisoarea tipărită sau scrisă de mână.
  • Părinții se tem adesea că copiii lor LGBTQ se vor confrunta cu prejudecăți, violența, bolile contractuale sau nu vor trăi niciodată o viață fericită. Furnizarea de informații pot ușura temerile lor și le pot ajuta să înțeleagă că veți fi mai fericiți dacă puteți fi deschis și cinstit despre dvs.
  • Puteți găsi o mulțime de site-uri web excelente online. Check out University din Resursele din California de Sud pentru părinți și familie. Pflag (cunoscut anterior ca părinți, familie și prieteni ai lesbienelor și homosexualilor) oferă, de asemenea, o mulțime de informații utile.
  • Imaginea intitulată ieșiți la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 9
    3. Dați-le timp și spațiu pentru a procesa scrisoarea dvs. Dați-le scrisoarea dvs. în persoană, trimiteți-vă sau trimiteți-vă e-mail-ul, apoi lăsați-i să digere știrile din termenii lor. Fiți răbdători și înțelegeți că ar putea avea nevoie de puțin timp să proceseze și, sperăm, să accepte ceea ce ați scris.
  • Când le dați scrisoarea, spuneți-le: "Sper că puteți citi acest lucru cu o minte deschisă și sper că ne putem ocupa de ceea ce am scris despre răbdare și sincer. Vă rugăm să luați tot timpul necesar să îl procesați."
  • Imaginea intitulată ieșiți la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 10
    4. Încercați să urmăriți o conversație. Tu și părinții tăi ar putea găsi că schimbul de câteva scrisori este cel mai bun mod de a gestiona situația. În cele din urmă, încercați să aveți o conversație față în față cu ei. Odată ce ați rupt gheața în scris, ați putea fi mai ușor să discutați cu ei în persoană.
  • Dacă părintele vostru trăiește departe, discutați cu ele la telefon. Data viitoare când le vedeți, aveți o conversație față în față.
  • Metoda 3 din 3:
    Puneți-vă mai întâi siguranța
    1. Imaginea intitulată ieșiți la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 11
    1. Încercați să anticipați reacția lor. Fiți atenți la modul în care părinții dvs. răspund la problemele LGBTQ din știri. Ia notă dacă fac observații homofobe sau vorbesc negativ despre probleme precum egalitatea și adoptarea căsătoriei. Obținerea unui sentiment pentru perspectivele lor de bază vă poate ajuta să anticipați cum ar reacționa dacă și când ieșiți la ei.
    • Când și dacă le spui, înțelegi că părinții tăi s-ar simți șocați, trist, furios, vinovați sau frică. Poate lua unii oameni mai mult timp pentru a procesa știri decât altele. Încercați să respectați răspunsul lor emoțional și să aveți credință că emoțiile lor se pot schimba în timp.
    • Dacă părinții dvs. reacționează furios sau dacă nu au reacția dorită, încercați să nu pierdeți speranța. Amintiți-vă că nu pot defini cine sunteți și aveți dreptul să vă trăiți viața așa cum doriți.
  • Imaginea intitulată ieșiți la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 12
    2. Țineți-vă dacă credeți că ar cauza daune fizice. Într-o lume perfectă, nimeni nu ar trebui să trăiască în dulap. Cu toate acestea, siguranța dvs. ar trebui să fie îngrijorarea dvs. numărul unu. Dacă unul sau ambii părinți au amenințat vreodată să vă rănească pe dvs. sau pe orice membru al comunității LGBTQ, luați în considerare păstrarea până când știți că puteți ieși în siguranță.
  • De exemplu, dacă aveți cu adevărat nevoie să fiți cinstiți cu ei, dar sunteți preocupat de siguranța dvs., ați putea aștepta până când locuiți pe cont propriu sau altfel în afara lui, înainte de a le trimite scrisoarea dvs.
  • Imaginea intitulată ieșiți la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 13
    3. Așteptați până când sunteți independent din punct de vedere financiar dacă este necesar. În plus față de siguranța fizică, luați în considerare bunăstarea financiară atunci când decideți cum, când și dacă ar trebui să ieșiți. Dacă locuiți acasă sau depind de părinții dvs. din punct de vedere financiar, ar putea fi în interesul cel mai bun pentru a ieși când sunteți independent financiar.
  • Întrebați-vă: "Părinții mei fac comentarii homofobe sau indică altfel că nu mă vor accepta pentru cine sunt eu? Ar continua să mă lase să trăiesc acasă sau să plătesc pentru colegiul meu? Care sunt opțiunile mele dacă m-au dat afară din casă?"
  • Imaginea intitulată Comunicarea cu oamenii surzi Pasul 14
    4. Localizați organizații și resurse utile pentru sprijin. Există alții care au trecut printr-un proces similar de ieșire. Dacă vă simțiți frustrați, speriat, singuri sau confuzi, puteți contacta una dintre aceste organizații pentru consiliere, asistență și sprijin. Unele grupuri și organizații naționale utile includ:
  • Pflag
  • Oameni ciudați de culoare și aliați (Qpoca)
  • Campania privind drepturile omului
  • Proiectul Trevor
  • Imaginea intitulată ieșiți la părinții dvs. prin e-mail sau scrisoare Pasul 14
    5. Lanțați-vă pe sistemul dvs. de asistență. Înainte de a ieși la părinții dvs., identificați familia, prietenii și oricine altcineva puteți avea încredere, cum ar fi consilieri sau profesori. Dacă credeți că ați putea avea nevoie de un loc pentru a rămâne, cereți pe cineva să rămână cu ei pentru puțin timp. Cel puțin, având pe altcineva să asculte și să împrumute sprijinul emoțional vă va ajuta să treceți printr-un proces dificil de ieșire.
  • sfaturi

    Faceți un plan de rezervă dacă sunteți preocupat de un răspuns negativ puternic. Au un loc pentru a merge în cazul în care părinții voștri vor să te ducă afară. Împachetați o pungă cu câteva zile de haine și orice articole de toaletă, alimente, apă și bani de care aveți nevoie. Amintiți-vă, siguranța dvs. este prioritatea numărul unu.
  • Încercați să nu vă supărați dacă nu vă acceptă imediat pentru cine sunteți. Fiți răbdători și, sperăm că vor învăța să vă accepte în timp.
  • Dacă nu sunt de acord cu orientarea sexuală, încercați să nu vă faceți griji. Ei nu pot schimba cine ești. Ei sunt părinții tăi și te iubesc. Sperăm că într-o zi în curând vor învăța Accept pentru cine sunteți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar