Cum să contactați jk rowling

JK Rowling este autorul seriei de cărți Harry Potter și multe altele. Apreciază e-mailul Fan, dar din moment ce primește atât de mult, ea a cerut ca totul să fie trimis prin editorii ei. Singura modalitate pentru publicul larg de a contacta JK Rowling este prin poștă. Deși devine prea multă e-mail pentru a răspunde la toate, există modalități de a vă îmbunătăți șansele de a obține un răspuns.

Pași

Partea 1 din 2:
Contactați JK Rowling
  1. Imagine intitulată Contactați JK Rowling Pasul 1
1. Scrieți scrisoarea. Veți avea nevoie de un plic poștal - orice plic simplu va face. După terminarea scrisorii, puneți-o în plic.
  • Imagine intitulată Contactați JK Rowling Pasul 2
    2. Pregătiți scrisoarea de expediere. Scrieți receptorul și adresa de returnare pe plic. În partea din față a plicului, scrieți ambele adrese, cu adresa receptorului în mijloc și adresa de întoarcere din colțul din stânga sus. Adăugați o ștampilă în colțul din dreapta sus.
  • Dacă locuiți în SUA, adresați-vă scrisoarea către editorul SUA după cum urmează: J.K. Rowling C / O Arthur A Cărți Levine 557 Broadway New York, NY 10012
  • Dacă locuiți în Marea Britanie, adresați-vă scrisoarea către editorul din Marea Britanie după cum urmează: J.K. Rowling C / O Bloomsbury PLC 50 Bedford Square Londra WC1B 3DP UK
  • Dacă locuiți într-o altă țară decât SUA sau Marea Britanie, adresați-vă scrisoarea către oricare dintre adresele este mai ieftină la adresa de e-mail la.
  • Imagine intitulată Contactați JK Rowling Pasul 3
    3. Trimiteți scrisoarea. Fie o cutie poștală de poștă electronică și să renunți la plic sau să mergeți la oficiul poștal local. Oficiul poștal ar putea avea o jgheab pentru poșta de ieșire sau ar trebui să așteptați în linie.
  • Imagine intitulată Contactați JK Rowling Pasul 4
    4. Încercați-o pe Twitter dacă este o întrebare scurtă. Dacă aveți doar o singură întrebare pentru a cere JK Rowling și nu doriți să trimiteți o scrisoare întreagă, puteți încerca să vă întrebați prin Twitter. Scrieți întrebarea dvs. și adăugați @jk_rowling la începutul Tweet-ului dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Îmbunătățirea mesajului dvs. de ventilator
    1. Imagine intitulată Contactați JK Rowling Pasul 5
    1. Face ca scrisoarea să iasă în evidență. Deoarece JK Rowling devine atât de multă e-mail fan, orice lucru care se evidențiază va fi mai probabil să primească un răspuns. Încercați să vă decorați un pic cu culori și lucrări de artă.
    • Scrierea de mână scrisoarea dvs. va ieși și în evidență, deoarece majoritatea literelor sunt tipărite. Doar asigurați-vă că scrieți foarte clar și lizibil dacă alegeți să scrieți de mână.
  • Imagine intitulată Contact JK Rowling Pasul 6
    2. Faceți scrisoarea dvs. personală. Acesta este poșta voastră fan, așa că nu uitați să vă puneți puțin în el în ea. Începeți prin introducerea dvs. Apoi scrieți puțin despre voi înșivă. Doar nu-l face un roman! Scrieți despre ce înseamnă cărțile ei (cum ar fi Harry Potter) înseamnă dvs. și cât de mult vă bucurați de ea.
  • Menționați câteva părți specifice sau detalii în Harry Potter pe care le-ați plăcut în special și explicați de ce.
  • Imagine intitulată Contact JK Rowling Pasul 7
    3. Întreabă întrebări. Aveți mult mai multe șanse să obțineți un răspuns dacă acordați o întrebare sau două pentru a răspunde. În acest moment, probabil a auzit destul de mult orice întrebare imaginabilă despre Harry Potter. Dar, indiferent, încercați să vă gândiți la ceva oarecum original de întrebat. Ceva vag și neoriginal ca "Ce te-a inspirat să scrii Harry Potter?" nu va face multă interes.
  • Imagine intitulată Contactați JK Rowling Pasul 8
    4. Adăugați ceva creativ la poșta dvs. Dacă aveți orice interese creative, cum ar fi scrierea sau desenul, puneți-le să folosească pentru a vă face scrisoarea către JK Rowling unic. Adăugați un desen sau o poezie împreună cu scrisoarea dvs. Poate fi inspirat de Harry Potter, dar nu trebuie să fie.
  • Imagine intitulată Contactați JK Rowling Pasul 9
    5. Păstrați-l scurt. Nu continuați și în scrisoarea dvs. Rețineți câți dintre aceste dintre aceste română trebuie să le citească în mod regulat. Ar putea fi înțelept să vă întoarceți prin scrisoarea dvs. după ce ați scris-o și o editați, tăiați-o până când este concisă.
  • sfaturi

    JK Rowling nu oferă o adresă de e-mail publică pentru contact.
  • Ca și în cazul unui autor sau celebritate popular, ea nu poate răspunde la fiecare element de poștă primită.
  • Pentru anunțurile despre viitoarele cărți pentru adulți, a se vedea http: // JK Rowling.COM /.
  • Pașii de îmbunătățire a e-mailului Ventilator se aplică dacă sunteți un fan al uneia dintre lucrările lui JK Rowling, altele decât Harry Potter, de asemenea.
  • Ea va răspunde la cele mai multe scrisori, dar ea primește multe, așa că nu fi dezamăgit.
  • Nu fi supărat dacă nu se întoarce la tine imediat. Să-i dați timp și să aveți răbdare păstrarea programului ei în minte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar