Cum să obțineți pielea sănătoasă, strălucitoare (bărbați)

Să fim real - să avem o piele impecabilă este la fel de mare de îngrijorare pentru bărbați, așa cum este pentru femei. Ca un tip, este posibil să vă păstrați pielea care să privească și să se simtă minunat fără a recurge la furtul de loțiune de la prietena dvs. sau prin răsturnarea prin revistele de frumusețe ale surorii dvs. pentru sfaturi. Principalul lucru este de a stabili o rutină consistentă de îngrijire a pielii care include curățarea, hidratarea și exfolierea. De asemenea, va ajuta să rămâneți hidratați, să mâncați o dietă echilibrată și să minimalizați factorii de risc cum ar fi expunerea la soare și lipsa de somn care pot avea efecte dăunătoare asupra pielii dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stabilirea unei rutine de îngrijire a pielii
  1. Imagine intitulată obține sănătoasă, strălucitoare piele (bărbați) Pasul 2
1. Spălați-vă zilnic fața și corpul. În timp ce sunteți în duș, spumă cu un săpun sau spălare corporală hidratantă și utilizați un scruber natural pentru a îndepărta pielea moartă și pentru a restabili umiditatea vitală. Dacă aveți piele regulată sau uscată, probabil că puteți scăpa cu curățarea pielii o dată pe zi sau chiar în fiecare zi. Dacă aveți o piele deosebit de uleioasă, este posibil să aveți nevoie să o faceți până la două ori pe zi. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă spălați pielea oricând devine transpirație, cum ar fi după ce ați lucrat.
  • Pentru a păstra lucrurile simple, căutați un curățitor pe care îl puteți utiliza atât pe corp, cât și pe față. Cu toate acestea, dacă sunteți predispus la Breakouts, atunci vă recomandăm să investiți într-un produs de curățare special pentru fața dvs. Căutați curățitoare facială cu vitamine A, C sau E. Aceste vitamine vor ajuta la spălarea iritanților obișnuiți care ajung pe pielea dvs. în timpul zilei.
  • Evitați săpunurile de bare, cu excepția cazului în care acestea conțin hidratante adăugate. Săpunurile de bar au tendința de a fi uscate și, dacă le folosiți în fiecare zi, efectele lor vor începe rapid să arate.
  • Imagine intitulată Obțineți sănătoși, pielea strălucitoare (bărbați) Pasul 4
    2. Uimurizați-vă fața și corpul o dată pe zi pentru a vă menține moale și suplă. Strângeți cantitatea specificată de hidratant (de obicei un blob de dimensiuni mici) într-o mână și o frecați împreună între palme. Apoi, lucrați-l în frunte, obrajii, nasul și zona din jurul ochilor, până când nu mai este vizibilă. Aplicați o cantitate liberală de loțiune de corp la corpul dvs. o dată pe zi, de asemenea. Repetați procesul în fiecare dimineață și seară, sau cât de frecvent este necesar pentru tipul dvs. de piele particular.
  • Pentru majoritatea oamenilor, o loțiune de hidratare obișnuită va funcționa foarte bine. Pentru patch-uri mai dure de piele ca și cele din genunchi și coate, poate ajuta la apucarea unui unt de corp pentru a nu hrăni mai adânc.
  • Când faceți cumpărături pentru un hidratant bun, asigurați-vă că cuvântul "noncomedogen" apare undeva pe sticlă. Aceasta înseamnă că produsul nu va înfunda porii, ceea ce poate provoca breakouts. Cu toate acestea, dacă aveți pielea uscată, atunci produsul pe care îl alegeți nu include acest lucru pe etichetă și acesta este în regulă.
  • 3. Exfoliați cel puțin o dată pe săptămână pentru a îndepărta pielea moartă, fragilă. Exfolierea este deosebit de importantă pentru bărbați, deoarece poate ajuta la prevenirea părului facial îngrozitor. Închideți-vă loofahul sau un tampon de spălare proiectat special pentru exfolierea și treceți peste piele pe fața și corpul folosind mișcări netede, circulare. Eliminând celulele pielii moarte care au tendința de a se acumula în mod natural vor dezvălui o piele mai ușoară, dedesubt.
  • Supra-exfoliere poate provoca rosu și iritat, deci limitați sesiunile de spălare la 3-4 ori pe săptămână.
  • De asemenea, puteți utiliza spălări corporale și creme de față care conțin particule de exfoliere dacă loofahurile nu sunt lucrurile tale. Doar asigurați-vă că nu obțineți genul cu margele de plastic, deoarece acestea sunt rele pentru mediu.
  • Imaginea intitulată Obțineți sănătoși, pielea strălucitoare (bărbați) Pasul 3
    4. Utilizați creme de piele medicamentate pentru a trata acnee. Dacă vă găsiți adesea zituri de luptă, petele și imperfecțiunile, ridicați un produs care conține acid salicilic sau peroxid de benzoil ca ingredient activ. Începeți prin aplicarea cremei o dată pe zi primul lucru dimineața. După aceea, puteți lucra treptat până la două ori pe zi.
  • Aplicați-vă crema de acnee de alegere față de fața dvs., umeri, înapoi, și oriunde altundeva aveți tendința de a izbucni
  • Ca o ultimă soluție pentru acnee, utilizați o cremă care conține cel puțin 2% acid salicilic și o urmează cu o loțiune topică cu 5-10% procent de benzoil peroxid. Țineți minte că acest lucru vă poate lăsa pielea uscată și fulgeră, deci nu este ceva ce ar trebui să faceți în mod regulat.
  • Metoda 2 din 3:
    Protejarea pielii de daune
    1. Imaginea intitulată obține sănătoasă, piele strălucitoare (bărbați) Pasul 1
    1. Puneți protecția solară dacă petreceți mult timp în afara. Faceți-o un punct pentru a purta blocul de soare cu un SPF de cel puțin 30 în fiecare zi. Dacă sunteți deosebit de echitabil, ați putea încerca, de asemenea, să purtați o pălărie și păstrați-vă pielea acoperită cu un strat de îmbrăcăminte ușoară pentru protecție suplimentară.
    • În cazul îngrijorării pielii, este mai ușor să se prevină decât să se vindece. Micșind glonțul și frecare pe un pic de protecție solară poate acum să vă împiedice să se termine cu o piele uscată, crăpată, cu piele, mai târziu în viață.
    • Utilizarea consecventă a protecției solare poate reduce, de asemenea, amenințarea cu protecția pielii, cum ar fi eczema și melanomul, care sunt legate de razele UV.
  • Imagine intitulată Păstrați buzele umede Pasul 5
    2. Aplicați periodic chapstick sau balsam de buze pentru a vă menține buzele moi. Este deosebit de important să păstrați un balsam hidratant de buze la îndemână în vreme rece. Dacă este posibil, găsiți un produs care conține un sunblock SPF 5-10 pentru a vă proteja pielea de buze vulnerabilă de la soare, de asemenea. Unii tipi sunt reticenți în a folosi produsele de buze, dar faptul că acestea fac o mare diferență în sănătatea generală (și aspectul) buzelor tale.
  • Aruncă-ți buzunarul de buze sau balsam de buze în buzunar sau păstrați un tub de rezervă în compartimentul pentru mănuși al mașinii. În acest fel, nu veți fi niciodată prinși fără ea.
  • Asigurați-vă că nu utilizați prea des Chapstick sau buzele dvs. pot deveni dependente de el și nu mai sunt hidratează.
  • Imagine intitulată Protejați-vă gâtul de la Soare Pasul 5
    3. Limitați expunerea la condițiile meteorologice dure. Dacă nu aveți de ales decât să fiți în afara perioadelor lungi de timp, îmbrăcați-vă în mod corespunzător cu un strat de înaltă colorare, eșarfă și mănuși în timpul morților de iarnă și purtați îmbrăcăminte cu mâneci scurte, în lunile de vară. Nu poți controla vremea, dar poți să-ți planificați cel puțin.
  • Este posibil să fie necesar pentru a vă ridica rutina hidratantă în timpul iernii.
  • Aerul rece și vântul înalți vă pot usca sever fața și buzele, făcându-le crăpate și dureroase. Pe partea flip, căldura provoacă adesea transpirație profundă, care vă poate lăsa să vă simțiți grași și să creșteți probabilitatea unei breakout.
  • Imagine intitulată Aveți grijă de pielea dvs. Pasul 18
    4. Tăiat înapoi pe obiceiuri dăunătoare, cum ar fi fumatul și băutura. Având un puf ocazional sau o băutură este în regulă, dar consumul excesiv poate provoca haos pe piele. Țigările, în special, sunt știri proaste, scăzând fluxul sanguin, producând riduri și chiar agravând simptomele psoriazisului. Ca și cum ai avea nevoie de un alt motiv pentru a renunța!
  • Dacă poftele dvs. pentru nicotină ajung să fie prea mult pentru dvs., luați în considerare Trecerea la gumă sau patch-uri in schimb. Aceste tipuri de SIDA fac posibilă zgârierea acelui mâncărime, fără a vă trata pielea ca un porc într-o fum.
  • Metoda 3 din 3:
    Formând obiceiuri sănătoase
    1. Imaginea intitulată Obțineți sănătoși, pielea strălucitoare (bărbați) Pasul 6
    1. Mănâncă o dietă echilibrată constând din alimente întregi și grăsimi sănătoase. Fructele proaspete și legumele sunt alegeri minunate, desigur. Lucruri cum ar fi morcovi, roșii, fasole, fructe de padure și verzi cu frunze, în special, sunt remarcate pentru beneficiile lor de sănătate a pielii. Este, de asemenea, perfect pentru a mânca carne slabă ca carnea de vită, pui și carne de porc, atâta timp cât nu mergeți peste bord.
    • Studiile au arătat că acizii grași din alimente precum avocados, ciocolată neagră, nuci și ulei de nucă de cocos sunt, de asemenea, un contributor major la pielea strălucitoare.
    • Tăiați înapoi pe carnea roșie și încărcați-vă pe alimente cum ar fi peștele, ouăle și leguminoasele dacă obiectivul dvs. este de a vă menține consumul de proteine ​​ridicat fără sabotarea pielii.
    • Luați în considerare luarea unei multivitamine de bărbați o dată pe zi pentru a vă asigura că primiți toate substanțele nutritive esențiale pe care nu le obțineți din dieta dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți sănătoși, pielea strălucitoare (bărbați) Pasul 7
    2. Exercițiu timp de 30 de minute până la o oră de mai multe ori pe săptămână. Mergeți la o alergare, greutăți de ridicare, practicați yoga, jucați sport, sau bucurați-vă de orice altă formă de activitate care vă interesează și vă faceți în mișcare. Ceea ce faceți este mai puțin important decât faptul că o faceți în mod consecvent.
  • Activitatea fizică promovează circulația corectă, reglementează zahărul din sânge și se îndepărtează substanțele nedorite prin sudoare. Este, de asemenea, bun pentru inima ta, metabolismul, funcția creierului și aproape orice altceva!
  • Imaginea intitulată Obțineți sănătoși, pielea strălucitoare (bărbați) Pasul 8
    3. Bea cel puțin 2 litri (68fl oz) de apă pe zi. Starea hidratată este, de asemenea, cheia pentru a curăța pielea. Înțelepciunea clasică dictează că ar trebui să bei aproximativ 8 8fl oz (0.24 l) Ochelari într-o perioadă de 24 de ore. Cu toate acestea, un sistem mai bun este pur și simplu să beți când vă simțiți însetat. Doar încercați să nu vă scufundați sub 2 litri recomandați (68FL OZ).
  • O modalitate bună de a spune dacă obțineți suficientă apă este să aruncați o privire la culoarea urinei dvs. data viitoare când vă duceți la baie. Dacă este clar sau galben deschis, înseamnă că ești hidratat corespunzător. Dacă este galben închis, turnați-vă un alt pahar.
  • Stați la apă, ceai și cafea cât mai mult posibil. Soda și alte băuturi dulci sunt pline de zahăr și au fost legate de acnee și alte probleme ale pielii.
  • Imaginea intitulată Scapă de pliuri nazolabiale rapide Pasul 17
    4. Asigurați-vă că primiți 7-9 ore de somn pe noapte. Suma exactă de odihnă a fiecărei persoane are nevoie să difere, dar majoritatea experților sunt de acord că 7-9 ore este o țintă bună de a urmări pentru a vă menține aspectul și sentimentul dvs. Somnul este vital pentru sănătatea pielii dvs., deoarece oferă corpului dvs. o șansă de a repara țesutul deteriorat și de a produce celule noi sănătoase.
  • Așezați-vă pe spate când vă întoarceți noaptea pentru a vă menține fața de la intrarea în contact direct cu perna.
  • Dacă preferați să dormiți pe stomac, faceți upgrade la o mătase, satin sau o pernă de bumbac de bază. Țesăturile fugher pot crea abraziuni microscopice.
  • sfaturi

    Puteți găsi de obicei produse de curățare masculină pentru toate tipurile de piele diferite din secțiunea de igienă personală a supermarketului dvs. preferat.
  • Asigurați-vă că vă spălați părul de fiecare dată când dușul (sau de fiecare dată, dacă aveți părul uscat natural). Uleiurile din părul dvs. pot fi ușor transferate pe fața dvs., începând cu ciclul de pete, breakouts și pielea grasă din nou.
  • Dacă nu veți face altceva, cel puțin obțineți obiceiul de a spăla pielea în fiecare zi și hidratantă și exfoliată de 2-3 ori pe săptămână. Sunt șanse, veți începe să vedeți o îmbunătățire în câteva săptămâni scurte.
  • Avertizări

    Discutați cu medicul dumneavoastră dacă observați erupții cutanate neobișnuite, creșteri sau alte mărci în timp ce vă îngrijiți pielea. Acestea ar putea fi semne de o problemă medicală mai gravă.
  • Păstrați o mână constantă în timp ce ras. Pielea dvs. altfel perfectă nu va ieși în evidență dacă este acoperită cu tăieturi și zgârieturi!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar