Cum să vă exfoliați sprâncenele

Exfolierea feței dvs. este probabil o parte obișnuită a rutinei dvs. de îngrijire a pielii, dar ați făcut vreodată timp pentru a vă exfolia sprâncenele? Pielea moartă se poate construi cu ușurință sub păr acolo, care poate părăsi zona să privească uscat și fulgi. Exfolierea sprâncenelor dvs. este, de asemenea, importantă dacă încercați să le creșteți, deoarece ajută la stimularea și îmbunătățirea circulației foliculilor de păr. Din fericire, exfolierea frunții nu este dificilă - trebuie doar să cunoști produsele potrivite pentru a fi utilizate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind un scrub pentru a exfolia
  1. Imagine intitulată Exfoliați sprâncenele Pasul 1
1. Spala-te pe fata. Sprâncenele dvs. ar trebui să fie curate de orice murdărie, machiaj sau alte resturi înainte de a exfolia. Umpleți-vă fața și utilizați curățarea feței preferate pentru a vă curăța ușor fața, inclusiv zona frunții. Clătiți-vă fața cu apă caldă și bateți-o cu un prosop.
  • Dacă ați folosit un creion, o pompa sau un alt produs, poate fi necesar să utilizați un dispozitiv de îndepărtare a machiajului din zona frunzei înainte de a vă curăța fața pentru a vă asigura că toate machiajul vine off.
  • Imagine intitulată Exfoliați sprâncenele Pasul 2
    2. Aplicați o curățare a sprâncenelor dvs. Odată ce suprafața frunsei dvs. este curată, luați o cantitate mică de frecare facială și lăsați-o peste sprâncene. Nu vrei să aplice prea mult, dar ar trebui să fie suficient pentru un strat subțire pe întreaga frunte.
  • Scruburile faciale sunt uneori prea moi pentru a îndepărta eficient celulele moarte ale pielii și stimulează foliculii de păr. Cu toate acestea, scrubs de corp sunt de obicei prea dur. Poate doriți să achiziționați un scrub conceput special pentru zona frunții.
  • Dacă preferați produsele naturale de îngrijire a pielii, puteți să vă puteți face propriul scrub pentru sprâncenele dvs. Amestecați 2 părți ulei de măsline cu 1 part Sare de mare într-un castron și aplicați-l la sprâncene. Puteți adăuga o picătură sau 2 din uleiul dvs. esențial preferat pentru a adăuga un miros plăcut la frecare dacă doriți.
  • Imagine intitulată Exfoliați sprâncenele Pasul 3
    3. Masați curățarea peste piele. Cu frecare răspândită peste sprâncene, masați-o ușor în piele. Utilizați o mișcare circulară și o presiune moderată pentru a lucra produsul prin părul frunții până la rădăcini. Curățați fiecare frunte timp de 1 minut pentru a vă asigura că eliminați toată pielea moartă și creșteți fluxul sanguin în zonă.
  • Dacă spranii dvs. încep să se simtă licitații pe măsură ce vă spălați, opriți imediat, chiar dacă minutul nu este în sus. Pielea ta poate fi prea sensibilă la scrub pentru acel lung.
  • Imagine intitulată Exfoliați sprâncenele Pasul 4
    4. Clătiți sprâncenele cu apă caldă. Când ați masat curățarea peste sprâncenele timp de aproximativ un minut, clătiți-o cu apă caldă. Ușor pe zona uscată cu un prosop curat și terminați cu restul rutinei dvs. de îngrijire a pielii.
  • 5. Uimurizați-vă pielea după exfoliere. Este deosebit de important să vă hidratezi dacă aveți o problemă cu pielea uscată și fragilă sub spargerile dvs. Hidratantul va absorbi mai ușor în piele, astfel încât zona va fi efectiv hidratată. Puteți utiliza hidratantul zilnic de față.
  • Metoda 2 din 3:
    Exfolierea cu o periuță de dinți
    1. Imagine intitulată Exfoliați sprâncenele Pasul 5
    1. Sanitizați periuța de dinți în alcool. Ajută la represiunea unei periuțe de dinți folosite pentru a vă exfolia sprâncenele, deoarece utilizarea regulată îndică părul, astfel încât acestea să nu fie prea dură pe piele. Cu toate acestea, ar trebui să sancizi peria înainte de ao folosi pe sprâncene. Se toarnă niște alcool de frecare într-o ceașcă sau un castron și se înmoaie pe părul pentru o clipă. Clătiți peria cu apă caldă.
    • După dezinfectarea inițială, dați-vă periuța de dinți exfoliată în alcoolul de frecare la fiecare 3 până la 4 săptămâni pentru ao păstra fără germeni și bacterii.
    • Dacă doriți să utilizați o periuță de dinți nouă pentru a exfolia sprâncenele, asigurați-vă că alegeți unul cu părul foarte moale sau moale pentru a vă asigura că nu va fi prea dur.
  • Imagine intitulată Exfoliați sprâncenele Pasul 6
    2. Aplicați un cleanser la periuța de dinți. Veți avea nevoie de lubrifiere în zona frunzei pentru a păstra periuța de dinți de la zgârierea pielii prea aspru. Adăugați o cantitate mică de cremă preferată sau de curățare a lichidului la periile pentru a le permite să se deplaseze mai ușor pe suprafața frunții.
  • Clătiți-vă fața cu apă caldă și puneți excesul de umiditate departe, cu un prosop moale pentru a ajuta la curățarea fără probleme a pielii.
  • Dacă aveți o piele foarte uscată, rezistentă, este posibil să doriți să utilizați o curățare fină a cerealelor pe periuța de dinți în loc de un produs de curățare.
  • Puteți folosi un ulei sau un amestec de ulei și sare pe periuța de dinți pentru a exfolia și zona frunții. Acest lucru funcționează bine dacă aveți o piele foarte uscată.
  • Imagine intitulată Exfoliați sprâncenele Pasul 7
    3. Frecați peria peste sprâncenele în mișcări circulare. Cu curățarea pe periile periuței de dinți, o rulați ușor peste fruntea timp de 30 de secunde până la 1 minut. Lucrați într-o mișcare circulară pentru a vă ajuta să eliminați pielea moartă și să îmbunătățiți circulația în zonă pentru a vă ajuta să încurajați creșterea părului.
  • Dacă periuța de dinți se simte prea dură sau pielea începe să se aprindă pe măsură ce sunteți exfoliați, ar trebui să treceți la o perie mai moale.
  • Imagine intitulată Exfoliați sprâncenele Pasul 8
    4. Clătiți zona frunzelor cu apă caldă. Când ați rulat periuța de dinți peste sprâncenele timp de aproximativ un minut, clătiți cu atenție reziduul de curățare și pielea moartă departe cu apă caldă. Blocați-vă sprâncenele uscate cu un prosop curat și aplicați restul produselor dvs. de îngrijire a pielii.
  • Metoda 3 din 3:
    Crescând sprâncenele
    1. Imagine intitulată Exfoliați sprâncenele Pasul 9
    1. Exfoliați-vă navele de noapte. Dacă vă exfoliați sprâncenele pentru a le ajuta să le dezvoltați, este important să o faceți în mod regulat. Utilizați o frecare sau o periuță de dinți pe sprâncenele dvs. în fiecare noapte timp de 2 până la 4 săptămâni. Care va contribui la îmbunătățirea circulației în zonă pentru a promova creșterea părului.
    • Dacă descoperiți că pielea dvs. este prea sensibilă pentru exfolierea zilnică, încercați să vă spălați sprâncenele în fiecare noapte sau la fiecare două nopți. Semnează faptul că pielea dvs. poate fi prea sensibilă includ o uscare și roșeață crescută.
  • Imagine intitulată Exfoliați sprâncenele Pasul 10
    2. Aplicați un ser de frunte după exfoliere. Dici după ce vă exfoliați sprâncenele, masați un ser de creștere a frunții în zonă. Aceste produse conțin peptide, în timp ce ajută la promovarea creșterii la folicul de păr. În cele mai multe cazuri, trebuie să aplicați serul zilnic, dar consultați instrucțiunile de pe produsul dvs. pentru o utilizare corectă.
  • Poate dura până la 6 săptămâni pentru a vedea rezultatele dintr-un ser de creștere a frunzei. Asigurați-vă că ați aplicat dvs. în mod regulat pentru a obține rezultatele pe care le doriți.
  • Imagine intitulată Exfoliați sprâncenele Pasul 11
    3. Înclinați părul de păr cu gel. În timp ce vă aflați în procesul de a vă dezvolta sprâncenele, probabil veți trece printr-o fază ciudată cu fire de păr sau fire de păr care sunt prea lungi. Rezista nevoii de a-ți scoate fricările, totuși. În schimb, utilizați un gel de frunze pentru a-ți îngriji cu grijă sprâncenele în poziție și păstrați-le acolo toată ziua, astfel încât acestea să arate curat și ordonat.
  • Puteți găsi formule clare și colorate de gel de brow. Gelul clar este o opțiune bună dacă nu aveți multe lacune în sprâncenele dvs. Cu toate acestea, gelul colorat poate fi o alegere mai bună dacă aveți nevoie să completați găuri în fruntea dvs., deoarece poate salva pasul de utilizare a unui creion, pulbere sau o pomadă.
  • Imagine intitulată Exfolierea sprâncenelor Pasul 12
    4. Luați sprâncenele în formă profesională. Când începeți în cele din urmă să vedeți o creștere a sporilor, puteți să vă desfaceți toate lucrările pe care le-ați făcut dacă ridicați o pereche de pensete și încercați să le modelați singur. În schimb, vizitați un specialist în fruntea profesională pentru a vă forma sprâncenele exact așa cum doriți să vă asigurați că rămân pline și luxuriante.
  • Dacă nu vă place ideea de a merge la un specialist în frunte la fiecare câteva luni pentru a obține sprâncenele în formă, nu vă faceți griji. Odată ce le-ați avut în formă profesională, puteți folosi munca specialiștilor ca ghid și a tweeze-o pe părul înspăimântător.
  • sfaturi

    Chiar dacă nu încercați să vă dezvoltați sprâncenele, exfolierea zonei este încă o idee bună. De asemenea, face mai ușor să tweeze sau să ceară sprâncenele pentru a le ține îngrijorate.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Exfolierea cu un scrub

    • O frunte sau o frecare facială
    • Apa calda
    • Un prosop curat

    Exfolierea cu o periuță de dinți

    • O periuță de dinți moale
    • Spirt
    • Un curățitor facial
    • Apa calda
    • Un prosop curat
    • Un ser de creștere de frunze
    • Un gel de frunte
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar