Cum de a dezvolta o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată

Aveți pielea uscată, strânsă și sensibilă pe față? Se simte uscat neconfortabil și arata fulgi și uneori roșu, mâncărime și durere? Apoi tipul de piele este uscat. Indiferent dacă ați avut întotdeauna pielea uscată sau este vremea de iarnă sau produsele de îngrijire a pielii care au cauzat acest lucru, nu este nevoie să vă faceți griji. Prin simpla dezvoltare o rutină rapidă de îngrijire a pielii, pentru a ajuta pielea uscată din interior și din afară, pielea vă va simți minunat și va fi hidratată, dar nu uleioasă în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 4:
Dimineața
  1. Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 1
1. Dă-ți fața o stropire rapidă cu apă caldă, doar pentru a-ți împrospăta și deschide ochii somnoroși.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 2
    2. Utilizați un cleanser de hidratare blând, specializat pentru tipurile de piele uscate și sensibile. Alegeți unul natural sau unul care (precum și ființa hidratantă) nu are substanțe chimice dure în ea. Crema sau gelul de curățare a gelului funcționează cel mai bine. Masați curățarea în pielea umedă și urmați instrucțiunile de pe produs, înainte de a clăti cu apă caldă.
  • 3. Nu utilizați un toner deoarece vă pot usca și apa este de fapt o alternativă mai bună. Scopul tonerului este de a ajuta la crearea "umiditate" că hidratantul dvs. poate atunci "sigiliu in". Veți vedea rezultate mai bune dacă înlocuiți tonerul cu un ser.
  • Utilizați apa de trandafir ca o alternativă.Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 3
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 4
    4. Utilizați hidratantul. Dacă aveți creme speciale pentru patch-uri uscate, acum este momentul să le aplicați, înainte de a alege un hidratant zilnic subțire pentru pielea sensibilă. Aplicați doar un strat subțire de acest lucru, masându-l cu mișcări circulare. Dacă aveți pielea uscată, găsiți un hidratant bogat. În mod ideal, o cremă.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 5
    5. Utilizați smântână. Asigurați-vă că protecția solară este un spectru larg (protejează de razele UVA și UVB). Acest lucru vă ajută să vă protejați pielea și dacă alegeți o cremă hidratantă pentru pielea uscată și sensibilă, vă va ajuta să vă mențineți pielea hidratată pe tot parcursul zilei.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 6
    6. Optați pentru un hidratant colorat în schimb, sau o bază minerală pentru pielea uscată dacă doriți să purtați fundație. Aplicați doar un pic, dar dacă aveți nevoie de o acoperire suplimentară, utilizați Concealer sau sublinier.
  • Metoda 2 din 4:
    În timpul zilei
    1. Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 7
    1. Puneți toaletelor și aplicați un alt strat subțire al hidratantului pe care l-ați utilizat dimineața la timpul de dimineață de dimineață sau la pauza de acoperire. Din nou, masați-l cu atenție și să acorde o atenție deosebită patch-urilor uscate. Asigurați-vă că hidratantul dvs. este fără ulei, iar dacă pielea dvs. se simte încă hidratat și hidratat înainte de pauza de dimineață, apoi săriți acest pas.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 8
    2. Să ia timp pentru a aplica un balsam bun sau unt (magazinul de corp face foarte multe!) În timp ce sunteți în toalete. Dacă încă mai vă place să purtați rujul și luciul, atunci aplicați un strat bun de balsam înainte, apoi utilizați rujul / luciul / culoarea deasupra.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 9
    3. Cumpărați o sticlă mare de apă în acest moment. Apa potabilă re-hidratează pielea din interior și chiar dacă aveți deja o băutură cu dvs., unele lichide suplimentare nu vor face nici un rău. O băutură mare vă va dura pe tot parcursul zilei.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 10
    4. Apucați o altă băutură la amiază (așa cum ar trebui să beți cel puțin 2 litri de apă în fiecare zi) și obțineți un prânz sănătos. Fructele pe bază de apă și VEG sunt recomandate pentru a ajuta pielea uscată, precum și fructele și vegul bogate în antioxidanți și vitamina A, B și C. Câteva idei trebuie să aducă o supă de legume și o salată de fructe pentru desert sau poate o salată sănătoasă, câteva bucăți de fructe și niște iaurt?
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 11
    5. Pop în toalete din nou înainte de a vă întoarce la muncă / școală / locuri de muncă etc după prânz. Poate doriți să completați pe un hidratant sau protecție solară.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 12
    6. Mănâncă sănătoși, beți încărcături și păstrați-vă pe pielea uscată prin hidratare tot timpul în timpul restului zilei.
  • Metoda 3 din 4:
    Inainte de culcare
    1. Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 13
    1. Începeți prin a vă aduce o cină sănătoasă care vă va ajuta pielea uscată. Încercați un pahar de lapte cu niște căpșuni.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 14
    2. Splash-ți fața cu o apă călduță, înainte de a folosi un remover de machiaj blând. Asigurați-vă că este pentru pielea sensibilă sau uscată, precum și pentru a fi eficiente.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 15
    3. Utilizați același cleanser blând ca cel folosit în dimineața, din nou, masați-l înainte de clătire. Apoi puteți folosi din nou apă de trandafir acum dacă doriți.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 16
    4. Utilizați un hidratant groasă cremoasă sau o cremă de noapte bogată. Folosind unul dintre acestea se va înmuia în timpul nopții și hrăniți-l în timp ce dormiți, lăsând pielea să se simtă mai hidratat dimineața. Aplicați un strat bun, acordând o atenție deosebită zonelor de uscător.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 17
    5. Luați-vă la culcare și puneți o sticlă de apă la îndemână.
  • Metoda 4 din 4:
    O dată pe săptămână
    1. Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 18
    1. Utilizați un exfoliator pentru a curăța porii și pentru a elimina celulele moarte ale pielii săptămânale ale pielii uleioase sau combinate. Dar pentru persoanele cu piele uscată, exfoliatorii pot fi dur și uscați pentru piele. În schimb, masați ușor pielea în mișcări circulare cu un prosop pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii înainte de a utiliza curățarea și hidratantul zilnic.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 19
    2. Simțiți-vă liber să utilizați o mască de față o dată pe săptămână, indiferent de tipul de piele. Pentru pielea uscată, căutați rețete de masă de casă sau cumpărați un hidratant, hidratant și de preferință natural (Lush au măști de față excelente pentru toate tipurile de piele diferite!). Ingredientele comune pentru măștile de față pentru pielea uscată pot include miere, uleiuri, banane, iaurt, lapte și uneori unt și ciocolată.
  • Imagine intitulată Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată Pasul 20
    3. Cu această rutină, pielea dvs. ar trebui să fie mult mai bună în cel mai scurt timp. În plus, veți obține beneficiul de a mânca sănătos dacă mâncați unele dintre alimentele menționate pentru a ajuta pielea uscată!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Persoanele cu piele uscată ar trebui să evite utilizarea apei calde pe piele, deoarece adesea face ca pielea să se simtă strânsă și uscată.
  • Nu aveți timp să ieșiți să cumpărați un hidratant? Doar amestecați o linguriță de ulei (cum ar fi nucă de cocos sau avocado), cu 2 lingurițe de miere și aproximativ 2 lingurițe de apă de trandafir și se toarnă într-un recipient mic. Acest hidratant este natural și blând pe piele, astfel încât să puteți adăuga cantități mai mari de ingrediente, astfel încât să existe mai multe aplicații ale acesteia.
  • Căutați rețete sănătoase care implică fructe și VEG cu vitamina A, B și C în ele (pentru repararea și reînnoirea pielii) și sunt pe bază de apă (pentru hidratare). Unele legume includ morcovul, țelina, castraveții, ardeii și spanacul, iar unele fructe sunt căpșuni, portocale, struguri, afine, roșii și caise.
  • Când alegeți curățarea zilnică, alegeți o cremă blândă care este fără alcool. Cleanserii de spumă poate fi uscată.
  • Sunteți pe drum spre școală / muncă în timp ce citiți acest lucru și aveți pielea uscată, dar nu ați făcut niciunul dintre cele de mai sus? Nu vă faceți griji, există un lucru care vă va salva pielea uscată între timp. Vaseline, jeleu de petrol sau aloe vera gel! Cele mai multe fete femei, și, uneori, bărbații au un astfel de lucru cu ei în orice moment. Ei vor calma patch-urile uscate și să ușureze pielea uscată.
  • Nu sunteți prea dornici pe apă simplă? Preferă ceva cu puțină aromă? Doar strângeți sucul din unele dintre fructele menționate mai devreme și adăugați la un pahar de apă. Va gusta minunat!
  • Întotdeauna amintiți-vă să fiți fericiți cu pielea în care vă aflați!
  • Ia o noapte devreme, ca un alt lucru cheie pentru pielea mare este somn. Ea luminează pielea, scapă de cercuri întunecate sub ochi și îți revigorează pielea în timp ce dormi. Așa că somnul de frumusețe există într-adevăr!
  • Fiind în apă pentru perioade excesive pot usca și pielea. Când vă aflați într-o piscină, de fapt, transpirați mai mult decât în ​​afara apei, iar acest lucru vă poate face ca pielea să fie mai puțin hidratată și mâncărime. Majoritatea bazinelor au, de asemenea, clor care pot afecta și irita pielea, astfel încât reduceți sesiunile de piscină.
  • Deoarece apa este una dintre lucrurile cheie pentru pielea hidratată, hidratată, ori de câte ori utilizați hidratant, splash-vă mai întâi fața și fără a-l usca, aplicați hidratantul. Acest lucru va ajuta apa să se înmoaie.
  • S-ar putea să fiți într-o grabă, dar când utilizați curățirea dvs., unul dintre cele mai importante lucruri de făcut este să o masați. Acest lucru va stimula uleiul pentru a produce în piele.
  • Dacă sunteți acasă la prânz, de ce să nu gătiți o omletă cu ardei și spanac pe partea de sus, apoi amestecați unele dintre fructele menționate sau o gustare sănătoasă? Sau poate încercați o supă de casă cu unele dintre legumele menționate sau adăugați unele dintre ele într-o tocană sau o caserolă, și faceți un fruct Pavlova, Tart, salată sau înghețată pentru desert? S-ar putea chiar să striciți niște fructe tăiate sau veg menționate peste unele dintre felurile preferate!
  • Exercitarea și aerul proaspăt pot face minuni la pielea ta. De ce nu mergeți la școală sau faceți o plimbare în jurul parcului în pauza de prânz? Sau poate să ia timp pentru a merge la un jog după muncă / școală. Ai putea ajunge să dezvolți un nou hobby!
  • Alegeți alimente care au un conținut ridicat de sulf, cum ar fi ouăle.
  • Lumina soarelui excesivă vă poate usca pielea. Asigurați-vă că aplicați protecția solară și urmați procedurile corecte de siguranță solare pentru a evita pielea ITChy și iritată.
  • Rețineți că hidratarea excesivă într-o perioadă de căldură înseamnă hidratanții uleioși care nu se absoarbă datorită transpirației și în loc să se amestece cu ea, făcându-vă să fiți incomod și umed. În timpul verii, acest lucru vă va afecta cel mai rău, dar nu există nici o modalitate reală de a evita acest lucru.
  • Avertizări

    Citiți ingredientele de pe spatele tuturor hidratatoarelor, curățătorului, balsamului de buze etc., pentru a vă asigura că nu sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Dacă sunteți, nu utilizați produsul!
  • Faceți același lucru pentru pielea sensibilă (care este foarte uscată, devine inflamată și devine ușor de iritat, este mâncărime și adesea roșii și răi) și pielea normală (care gestionează și echilibrată).
  • Alternativ, dacă aveți pielea grasă, căutați rutine pentru acel tip de piele pentru a dezvolta câteva modalități minunate despre cum să gestionezi cu ea.
  • Dacă știți că o anumită marcă sau un produs irită pielea în orice mod, atunci nu o folosiți deloc.
  • Dacă pielea dvs. este într-adevăr uscată și nu pare să se îmbunătățească, este posibil să aveți o afecțiune a pielii, cum ar fi eczema. Vedeți medicul dumneavoastră.
  • Când aplicați orice cremă, curățare, balsam, etc la pielea dvs., aveți grijă să evitați ochii și linia de păr. Dacă produsul nu este pentru buze, evitați buze și atunci când aplicați.
  • Veți fi foarte impresionați de rezultate dacă urmați această rutină!
  • Dacă sunteți alergic la orice alimente menționate, nu faceți, mâncați sau nu le beți.
  • Aveți patch-uri uscate pe piele, dar și zone uleioase? Sau aveți obraji de uscător și o zonă t uleioasă, predispus la pete? Apoi aveți o piele combinată. În loc să urmați această rutină, căutați rutine pentru pielea combinată, deoarece o parte din această rutină pentru pielea uscată pot fi prea hidratante pentru zonele uleioase.
  • Nu sunteți sigur dacă un produs vă va irita pielea? Faceți un test de patch-uri prin simpla aplică un pic de produs pe spatele încheieturii mâinii. Pleacă de mult timp și dacă zona devine iritată, roșie, mâncărime sau durere în orice mod, spălați-l pe tot, întrerupeți utilizarea, aruncați produsul în coșul de gunoi și, cu siguranță, nu puneți produsul în apropierea pielii din nou , sau oriunde în apropierea feței tale!
  • Nu uitați să urmați cu atenție toate instrucțiunile pe produsul pe care îl veți folosi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar