Cum de a alege produsele de îngrijire a pielii

Nu fiți distrași de publicitatea și ambalarea elaborată. Acest articol discută ce să caute în ingrediente, iar regimul adecvat să urmeze într-adevăr o piele mai frumoasă, care este mai fină, mai radiantă și mai tinerească.

Pași

Partea 1 din 2:
Având în vedere factorii relevanți
  1. Imagine intitulată Alegeți produsele de îngrijire a pielii Pasul 1
1. Cunoașteți tipul de piele. Judecă dacă pielea este uleioasă, uscată, combinație atât sau sensibilă. Veți dori să cumpărați produse special pentru acest tip.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele de îngrijire a pielii Pasul 2
    2. Luați în considerare orice problemă a pielii. Gândiți-vă dacă aveți o problemă legată de piele, cum ar fi ridurile, mărcile, cosurile, capacele sau acnee, puteți cumpăra produse pentru a vă ajuta. Anumite produse pot provoca, de asemenea, arderea sau mâncărimea sau agravarea pielii sensibile, astfel încât doriți să fiți deosebit de atenți dacă pielea este deja sensibilă.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele de îngrijire a pielii Pasul 3
    3. Țineți minte orice alergii pe care le aveți. Citiți ingredientele produselor cutanate pentru a evita orice problemă.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele de îngrijire a pielii Pasul 4
    4. Decideți cât de mult puteți cheltui. Prețul produselor de îngrijire a pielii variază foarte mult între branduri. Nu trebuie neapărat să petreceți multe pentru a obține rezultate bune.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele de îngrijire a pielii Pasul 5
    5. Discutați cu un expert în îngrijirea pielii. Dacă aveți probleme specifice ale pielii și nu sunteți sigur cum să le ajutați, discutați cu un dermatolog.
  • Partea 2 din 2:
    Picking produse
    1. Imagine intitulată Alegeți produsele de îngrijire a pielii Pasul 6
    1. Du-te pentru mai puțină cantitate la început. La început, cumpărați o sumă mai mică și nu se aplică direct pe față. Încercați pe altă zonă a pielii pentru a vedea cum reacționați la el. Dacă nu suferiți reacții rele, sunteți bine să o utilizați mai larg. Apoi, dacă vă place produsul, puteți cumpăra întotdeauna mai mult.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele de îngrijire a pielii Pasul 7
    2. Alegeți un exfoliator. Exfolierea este una dintre principiile de îmbunătățire a tinereței pielii dvs. prin utilizarea puterii uimitoare a corpului uman.Cele două produse primare pentru exfoliere sunt creme de microdermabraziune și de curățare a acidului glicolic.
  • Ambele servesc la îndepărtarea stratului exterior al celulelor pielii plictisitoare, moarte din piele.Acest proces are un beneficiu de două ori: nu numai că este mai tânăr, pielea mai proaspătă, dar procesul de exfoliere stimulează, de asemenea, producția de noi celule ale pielii. Persoanele cu piele uscată vor dori să utilizeze crema de microdermabraziune. Cei cu piele uleioasă sau combinată utilizează cel mai bine acidul glicolic.
  • Unul dintre mai mulți acizi alfa hidroxilici disponibili, acidul glicolic este cel mai eficient datorită dimensiunii moleculei mici, ceea ce îi permite să pătrundă în piele.Când achiziționați acidul glicolic, asigurați-vă că ați cumpărat unul cu o concentrație nu mai mare de 10% - ceva mai puternic trebuie administrat de un estetician sau dermatolog licențiat.Cu toate acestea, o soluție de 10% poate fi utilizată în siguranță acasă pe o bază zilnică.
  • În ceea ce privește crema de microdermabraziune, ar trebui să cumpărați unul cu aceleași cristale minerale utilizate de profesioniști - acest lucru ar fi oxid de aluminiu.Din cauza naturii abrazive a cremei microdermabraziunii, asigurați-vă că achiziționați unul care conține, de asemenea, uleiuri liniștitoare, cum ar fi Jojoba sau Unt Shea.Rețineți că, după orice procedură de exfoliere, este important să utilizați o bună calitate a soarelui sau să evitați expunerea la soare pentru o săptămână după o săptămână.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele de îngrijire a pielii Pasul 8
    3. Găsiți un produs pentru întinerirea colagenului în pielea dvs. care a diminuat în mod natural cu vârsta.Nu există pilule magice sau creme topice care pot înlocui colagenul pielii.
  • Din fericire, există o modalitate inteligentă de a accelera producția corpului dvs. de această componentă a pielii importante: peptide.
  • Când colagenul se descompune, anumite peptide sunt eliberate.Acestea semnalează pielea că a fost deteriorată și trebuie să se producă colagen nou.
  • Aplicarea directă a peptidelor la pielea dvs. va face ca să creadă că a pierdut recent colagenul și trebuie să facă mai mult.
  • Cea mai frecvent utilizată peptidă "semnal" pentru îngrijirea pielii în această funcție este Palmitoyl Penta-peptidă (matriceil). Utilizarea regulată a peptidelor poate întoarce ceasul de timp de mulți ani.Nu au fost raportate niciodată efecte secundare adverse în utilizarea peptidelor.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele de îngrijire a pielii Pasul 9
    4. Găsiți un hidratant de înaltă calitate.În timp ce acesta este ultimul loc pe care doriți să utilizați produsele "afacere", după cum se spune mai devreme, asigurați-vă că nu plătiți pentru ambalaje fantezie și bugete de publicitate grele și, mai presus de toate, citiți cu atenție eticheta.
  • Ingredientele sunt enumerate în ordinea concentrației, astfel încât ingredientul activ este în jos pe listă, produsul conține doar o sumă token.
  • Fără îndoială, cel mai eficient ingredient de hidratare a pielii pe care îl puteți găsi este acid hialuronic.Acest compus uimitor deține 1000 de ori greutatea sa în umiditate.Acidul hialuronic este adesea turnat pentru capacitatea sa de a "verso" sau opriți îmbătrânirea și a fost numită "Cheie pentru fântâna tinerilor."
  • Acest lucru se datorează faptului că substanța are loc în mod natural (și destul de abundentă) la oameni și animale și se găsește în pielea tânără, țesuturile neonatale și lichidul articulat.Ha este o componentă a țesuturilor conjunctive ale organismului și este cunoscută perne și lubrifiați.
  • Pe măsură ce îmbătrâniți, totuși, forțele naturii distrug această substanță vitală a pielii și trebuie să fie completată.
  • Imagine intitulată Alegeți produsele de îngrijire a pielii Pasul 10
    5. Stick cu regimul. Odată ce aveți arsenalul dvs. de produse de îngrijire a pielii la îndemână, în urma unui regim atent vă va oferi pielea cea mai mică, radiantă, netedă doriți.Iată procesul pe care trebuie să-l utilizați.Urmați-l cu credincioșie și veți vedea rezultate uimitoare în câteva săptămâni.
  • Dimineata: Spălați-vă fața cu un cleanser de piele de calitate, aplicați un hidratant care conține acid hialuronic, apoi un sunblock UVA / UVB și în cele din urmă, machiajul dvs.
  • Seara: În funcție de tipul de piele, exfoliați zilnic cu acid glicolic 10% sau de 2-3 ori pe săptămână cu cremă de microdermabraziune. Clătiți bine cu apă limpede, apoi aplicați o cremă multi-peptidă înainte de culcare.
  • Avertizări

    Evitați schimbarea produselor cutanate prea des.
  • Utilizați suma potrivită, așa cum este descris în instrucțiuni. Utilizarea mai mult poate duce la efecte secundare.
  • Verificați întotdeauna data de fabricație și de expirare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar