Cum să vă îngrijiți de pielea după ce a zbătut

Sugering, sau ceară de zahăr, este o formă de îndepărtare a părului folosind zaharuri naturale. Ceara de zahăr este de obicei sigură și poate elimina în mod eficient părul în locuri nedorite. După ce ceară de zahăr, totuși, luați măsuri de îngrijire a pielii dvs. De asemenea, ar trebui să evitați anumite activități, cum ar fi exerciții viguroase, pentru o zi după ce a ceara de zahăr. În unele cazuri, pot apărea complicații precum firele de păr ingrown. Tratați cu promptitudine aceste complicații și discutați cu un dermatolog despre cum să preveniți problemele în viitor.

Pași

Partea 1 din 3:
Îngrijirea pielii
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. după ce a sugerat pasul 1
1. Purtați îmbrăcăminte potrivită. În zilele următoarei zahărului, asigurați-vă că îmbrăcămintea pe care o purtați este liberă. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți o ceară de bikini sau brazilieni. Pielea ta va fi foarte sensibilă după ce a zis, așa că asigurați-vă că purtați îmbrăcăminte de potrivire liberă la întâlnirea dvs. și în primele câteva zile de urmat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. după ce a sugerat pasul 2
    2. Hidratați zona ușor după numirea dvs. Sugering poate provoca uscarea pielii, deci asigurați-vă că hidratează ușor zona după întâlnirea dvs. Dacă intenționați să aveți o altă numire asemănătoare în viitorul apropiat, hidratarea este deosebit de importantă.
  • Hidratați folosind uleiuri naturale peste loțiuni care conțin substanțe chimice. Uleiurile naturale și butoanele de corp funcționează bine.
  • Nu trebuie să vă hidratezi ziua numirii dvs. Așteptați cel puțin 24 de ore pentru a începe hidratarea.
  • Sugeringul nu vă deteriora foliculii de păr sau pielea, astfel încât să vă hidratezi pielea ca și după orice tratament de îndepărtare a părului.
  • Imagine intitulată Îngrijirea pielii dvs. după ce a sugerat pasul 3
    3. Înmuiată cu sare moartă moartă. Fire de păr sunt o complicație comună asociată cu zahăr. Pentru a preveni un păr ingrown, face o sare de mare moartă se înmoaie în primele 24-48 de ore de la numirea dvs. Puteți cumpăra sare de mare moartă online sau la un magazin local de alimente pentru sănătate.
  • Umpleți-vă scufundați cu apă rece și apoi adăugați 2 până la 4 linguri (29.6 la 59.1 ml) de sare. Luați un prosop curat și bucurați-vă o parte din această soluție.
  • Aplicați această compresie la rece în zona în care a fost și plecați părul timp de aproximativ 15 minute.
  • Imagine intitulată îngrijire pentru pielea dvs. după ce a sugerat pasul 4
    4. Exfoliați 24-48 de ore după ce augăriat. Cu sugari, exfolierea este importantă pentru procesul de îngrijire după îngrijire. Ar trebui să exfoliați 2 până la 7 ori pe săptămână după numirea dvs. Pentru a exfolia, puteți utiliza un gel exfoliat pe care îl achiziționați la un magazin de droguri. De asemenea, puteți încerca scrubul de nuc, scrub de pumice sau mănuși de curățare.
  • Cel mai bine este să exfoliați în duș. Frecați gelul ales în zona în care părul a fost îndepărtat. Frecați oarecum viguros, deoarece va trebui să slăbiți pielea.
  • Clătiți când terminați și se usucă când ieșiți din duș.
  • Partea 2 din 3:
    Evitând anumite activități
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. după ce a sugerat pasul 5
    1. Nu atingeți pielea. În zilele următoare întâlnirii dvs., pielea dvs. va fi probabil sensibilă. Păcatul dvs. poate fi, de asemenea, mai predispus la infecție. În timp ce s-ar putea să fiți tentat să zgâriați, deoarece pielea dvs. poate fi mâncărime, abțineți de la a face acest lucru. Aceasta poate fi o iritare suplimentară.
    • Dacă vă aflați foarte tentat să zgâriați, puteți încerca tăierea unghiilor. De asemenea, puteți pune banda de scotch peste unghiile dvs. pentru a vă împiedica să zgâriați.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. după ce a sugerat pasul 6
    2. Evitați exercițiul după tratament. Deoarece exercițiul poate provoca transpirație și iritare a pielii, nu exercită imediat după tratamentul dvs. Poate fi o idee bună să vă faceți treaba înainte de numirea dvs. de zahăr. De asemenea, puteți face numirea într-o zi pe care nu o rezolvăm în mod normal.
  • Discutați cu personalul în care ați făcut numirea dvs. zahărârată despre exercițiu. Când vă puteți exercita din nou, poate depinde de locul în care părul a fost îndepărtat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. după ce a sugerat pasul 7
    3. Păstrați departe de băi și cadă fierbinți. Apa caldă poate irita pielea sensibilă. Băi și cadă fierbinți, în special bacterii portuare, iar pielea dvs. va fi sensibilă la infecție. De asemenea, nu doriți să ardeți foliculi de păr expuși, deoarece acest lucru poate prelungi procesul de vindecare. Stick la dușuri și folosiți apă călduță.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. după ce a sugerat pasul 8
    4. Stați în afara soarelui și a paturilor de bronzare. Pielea suagare este foarte sensibilă la creșterea UV și poate arde mai ușor. Pentru cele 24 de ore de la întâlnirea dvs. de zahăr, rămâneți la soare cât mai mult posibil. De asemenea, ar trebui să evitați paturile de bronzare.
  • Dacă pielea dvs. este arsă, nu aveți un tratament care sugerează. Așteptați până când pielea dvs. sa vindecat să-ți programeze numirea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. după ce a sugerat pasul 9
    5. Abțineți de la sex timp de 24 de ore dacă v-ați aruncat părul pubian. Corpul tău va fi mai predispus la infecție după o întâlnire de zahăr. Dacă ați eliminat părul pubian prin zahăr, evitați sexul timp de cel puțin 24 de ore. Acest lucru vă va da părului suficient timp pentru a vindeca.
  • Partea 3 din 3:
    Vizionând complicații
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. după ce a sugerat pasul 10
    1. Nu vă faceți griji cu privire la spoturile roșii. Va dura oriunde de la 24 la 28 de ore pentru ca pielea ta să se vindece după ce a zbătut. Este foarte comun ca petele roșii să se formeze pe zone sudate. Aceste puncte formează în cazul în care rădăcina de păr a fost îndepărtată și poate să arate oarecum similară cu o arsură de soare. Nu vă faceți griji cu privire la astfel de spoturi, așa cum vor clarifica în câteva zile.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. după ce a sugerat pasul 11
    2. Tratați fire de păr ingovate. În cazul în care obțineți un păr ingrown, tratați-l cu promptitudine. Fire de păr pot provoca iritarea gravă a pielii dacă este lăsată netratată. Puteți utiliza geluri topice concepute pentru a trata părul ingovuit la un supermarket local. Dacă părul îngrădit nu se clarifică pe cont propriu, vezi un dermatolog.
  • Făcând sare de mare se încadrează în mod regulat după o numire de zahăr poate împiedica formarea de fire de păr ingrown.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. după ce a sugerat pasul 12
    3. A se vedea un dermatolog în caz de infecție. Dacă observați înroșire, mâncărime, ardere sau alte simptome care nu dispar în 24 sau 48 de ore, vezi un dermatolog. Sugeringul este de obicei sigur, dar poate face pielea mai susceptibilă la infecții. Dacă aveți o erupție cutanată că suspectați că puteți fi infectați, faceți o întâlnire cu un dermatolog.
  • sfaturi

    Dacă vă sugerează zona bikini, asigurați-vă că purtați lenjerie de corp foarte moale pentru următoarele două zile. În special evitarea dantelă zgârietoare sau elastice strânse care vor irita foliculii de păr.
  • Utilizați săpunuri ușoare sau organice în zilele următoarei dvs. numire. Ar trebui să evitați, de asemenea, loțiuni parfumate și parfumuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar