Cum să obțineți frumoasa piele afro-americană

Ca un american african, pielea ta este bogată în melanină, care vă poate ajuta să vă protejați de la deteriorarea soarelui și de riduri. Cu toate acestea, îngrijirea bună a pielii dvs. este încă foarte importantă. Pentru a face acest lucru, intrați într-o rutină de îngrijire a pielii și urmați-o în fiecare zi. De asemenea, faceți alegeri sănătoase cu privire la modul în care mâncați, să dormiți și să rămâneți hidratați pentru a vă menține pielea strălucitoare și netedă și tratați orice probleme de îngrijire a pielii pe care le apar pentru a preveni semnele întunecate și cicatrizarea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea unei rutine zilnice de îngrijire a pielii
  1. Imagine intitulată Obțineți frumoasa piele afro-americană Pasul 1
1. Spălați-vă fața în dimineața și înainte de culcare. Când vă treziți dimineața, spălați-vă din nou fața pentru ao curăța de orice uleiuri și celule de piele care au construit în timpul nopții. Apoi, spălați-vă fața din nou noaptea pentru a elimina murdăria, murdăria, uleiul și machiajul care ar putea bloca porii și pentru a provoca acnee în timp ce dormi.
  • Alegeți produsele de îngrijire a pielii care sunt formulate pentru tipul dvs. de piele. De exemplu, dacă pielea ta tinde să devină uleioasă pe parcursul zilei, s-ar putea să folosiți un cleanser spumant și un hidratant ușor când vă spălați fața.
  • Imagine intitulată obține frumoasa african american piele pas 2
    2. Utilizați o loțiune de hidratare de fiecare dată când vă spălați pielea. În timp ce toată lumea beneficiază de o loțiune bună, pielea uscată poate fi mai vizibilă pe pielea africană americană. Fiind vigilent despre aplicarea lotiunii este deosebit de importantă pentru a obține frumoasa piele africană americană.
  • Este posibil să aveți nevoie de un hidratant separat pentru fața și corpul. Pentru fața ta, asigurați-vă că ați ales unul care spune că nu este comedogenic, deoarece este mai puțin probabil să vă înfundă porii.
  • Dacă aveți o piele deosebit de uscată, este posibil să trebuiască să aplicați o loțiune pe bază de ulei sau cremă pe timp de noapte. Perioadele de noapte sunt de obicei mai groase decât formulele de zi. În plus, ele pot conține produse cum ar fi retinolul care vă pot face pielea sensibilă la soare, așa că nu le folosiți în locul unui produs normal în timpul zilei.
  • Imagine intitulată obține frumoasa african american piele pas 3
    3. Treceți la apa caldă când faceți duș. Utilizați apă călduță ori de câte ori faceți o baie sau un duș. În timp ce apa foarte caldă se poate simți bine pe mușchii tăi, se poate desprinde uleiurile din piele. Care vă poate duce pielea să se simtă inconfortabil și strâns și, de-a lungul timpului, poate provoca chiar să devină uscată și crăpată.
  • De asemenea, încercați să păstrați dușurile la aproximativ 5-10 minute pentru a evita uscarea pielii.
  • Imagine intitulată obține frumoasa african american piele pas 4
    4. Alegeți un săpun delicat de corp. Căutați un săpun care este etichetat ca "blând" sau "pentru pielea sensibilă.Săpunurile aspre vă pot usca pielea, determinând să aveți nevoie să utilizați hidratanzi suplimentari pentru a contracara acest lucru.
  • Pentru mai multă hidratare, alegeți un săpun care a adăugat hidratante.
  • Imagine intitulată Obțineți frumoasa piele afro-americană Pasul 5
    5. Șterge pielea uscată. Trageți-vă pielea cu un prosop după ce ieșiți din duș vă va agita pielea și uscați-o afară. În schimb, blot ușor pielea uscată cu prosopul pentru a vă menține pielea senzație de moale și sănătoasă.
  • De asemenea, utilizați un prosop de pluș cu o absorbție bună, mai degrabă decât un prosop dur, cu bord care vă determină să treceți peste piele de mai multe ori.
  • Imagine intitulată Get frumoasa Africa American Skin Pasul 6
    6. Alegeți machiajul drept pentru pielea dvs. Unii afro-americani au pielea grasă asociată cu pori mai mari și, dacă cădeți în această categorie, trebuie să vă asigurați că ați ales un machiaj construit pentru asta. Machiajele de finisare Matte sunt o opțiune excelentă pentru că pot să se absoarbă petrol în timp ce le purtați.
  • Pe de altă parte, dacă aveți pielea de uscare, atunci cu siguranță doriți să săriți Fundația Matte și mergeți pentru ceva care are mai multă greutate. Alegeți ceva care este cremoasă în schimb.
  • Imagine intitulată Obțineți frumoasa pielii africane americane Pasul 7
    7. Protejați-vă pielea de soare. În timp ce aveți o piele mai întunecată, oferă o anumită protecție de la soare, soarele vă poate deteriora pielea în timp, și protejarea pielii poate să o păstreze frumos. În fiecare zi, utilizați un protecție solară care conține cel puțin SPF 30 și care blochează atât raze UVA, cât și UVB. De asemenea, încercați să alegeți una care este rezistentă la apă în cazul în care vă transpirați și reaplicați la fiecare 2 ore sau după transpirație, înotați sau uscați-vă de pe piele. În plus:
  • Dacă veți fi la soare, acoperiți-vă pielea cu îmbrăcăminte strânsă și purtați o pălărie și ochelari de soare pentru a vă proteja fața. Puteți găsi chiar îmbrăcăminte cu protecție încorporată a pielii.
  • Evitați să mergeți cât mai mult posibil între orele 10 a.M. și 2 p.M., Când razele de soare sunt la cele mai puternice. Dacă trebuie să ieșiți afară, găsiți umbra sau folosiți o umbrelă.
  • Nu vă lăsați păcăliți de nori. Puteți obține încă raze deteriorate în zilele noroase. De asemenea, puteți obține soarele reflectat de suprafețele ușoare, cum ar fi zăpada, betonul și orice suprafață care este vopsită alb sau culoare deschisă.
  • Bacsis: Pentru a vă proteja buzele, căutați un balsam de buze care conține și protecția solară.

    Metoda 2 din 3:
    În urma unui stil de viață sănătos
    1. Imagine intitulată obține frumoasa african american piele pas 8
    1. Beți multă apă pe tot parcursul zilei. Dacă sunteți deshidratat, pielea este deshidratată și dacă se usucă prea uscată, ea poate deveni azimă. Dacă sunteți o femeie, aveți nevoie de aproximativ 11.5 cani (2,700 ml) de apă pe zi și, dacă sunteți un bărbat, aveți nevoie de aproximativ 15.5 cani (3700 ml) în fiecare zi. Cu toate acestea, o regulă bună de degetul mare este să beți suficientă apă, astfel încât să nu vă simțiți niciodată sete în timpul zilei.
    • Alte băuturi ca ceaiul și sucul se bazează spre aportul de apă, deși ar trebui să fiți conștienți de faptul că sucul poate adăuga calorii goale.
    • Dacă aveți probleme să obțineți suficientă apă în timpul zilei, încercați să purtați o sticlă de apă reutilizabilă cu dvs. și să o umpleți ori de câte ori obțineți o șansă.
    • Încercați să adăugați felii de fructe și legume, cum ar fi grapefruit, portocaliu și castraveți, pentru a vă face apa mai răcoritoare.
  • Imagine intitulată Obțineți frumoasa piele afro-americană Pasul 9
    2. Mănâncă o dietă bogată în fructe și legume. Obținerea tuturor substanțelor nutritive potrivite din dieta dvs. este un pas important pentru a crea o piele frumoasă. Asigurați-vă că includeți fructe și legume la fiecare masă. În plus, mâncați proteine ​​slabe, cum ar fi puiul și peștele - grăsimi sănătoase, cum ar fi nuci, avocado și pește - boabe întregi și produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi.
  • Evitați alimentele bogate în grăsimi, zaharuri și carbohidrați prelucrate, cum ar fi chips-uri, sucuri, bomboane, fast-food și alimente prăjite.
  • Știați? În urma unei diete sănătoase, poate, de asemenea, să prevină acnee.

  • Imagine intitulată Obțineți frumoasa piele afro-americană Pasul 10
    3. Renunțați la fumat țigări, dacă le folosiți. Poate fi foarte greu de renunțat, dar dacă doriți o piele sănătoasă, ar trebui să opriți fumatul sau să utilizați alte produse care conțin nicotină. Țigările vă privesc pielea de oxigen. La rândul său, nu la fel de multe substanțe nutritive la celulele pielii, ceea ce poate duce la mai multe linii și riduri.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor să renunțați, să discutați cu medicul dumneavoastră și să vă adresați prietenilor și familiei pentru sprijin.
  • Imagine intitulată obține frumoasa african american piele pas 11
    4. Păstrați stresul sub control. În timp ce s-ar putea să știți că stresul vă poate afecta sănătatea, este posibil să nu știți că vă poate afecta pielea. De exemplu, stresul poate provoca breakouts acnee pe față, ceea ce poate duce la cicatrizare.
  • Un lucru pe care îl poți face pentru a reduce stresul este să înveți să spui "Nu" Când aveți prea multe lucruri. Dacă sunteți jonglând o situație stresantă la domiciliu și un nou loc de muncă, este bine să spunem "Nu" Pentru a coace pentru vânzarea de coacere școlară.
  • Pentru a ajuta la ameliorarea stresului, participați la hobby-urile pe care le bucurați. Fie că vă place să castra, vopsiți sau să vizionați filme, asigurați-vă că faceți timp pentru lucrurile pe care le bucurați.
  • De asemenea, puteți încerca să practicați respirația profundă atunci când vă aflați stresat. Ia o clipă pentru a găsi un loc liniștit. Închideți ochii și concentrați-vă asupra respirației. Respirați încet, numărând la 4 în cap. Apoi, respirați, numărați din nou la 4. Păstrați-l până când vă simțiți calmați-vă.
  • Imagine intitulată obține frumoasa african american piele pasi 12
    5. Ia un somn bun în fiecare noapte. Somnul este esențial pentru o mulțime de motive diferite, dar poate afecta de fapt sănătatea pielii dvs., de asemenea. Acest lucru se datorează faptului că somnul ajută la restabilirea echilibrului fluidelor din corpul dvs. care sunt esențiale pentru piele sănătoasă și strălucitoare.
  • În plus, obținerea de multă somn vă va ajuta să vă ocupați de stres mai bine, ceea ce vă poate afecta și pielea.
  • Imagine intitulată Obțineți frumoasa piele afro-americană Pasul 13
    6. Adăugați umiditate la domiciliu pentru a combate pielea uscată. Dacă vă luptați cu pielea uscată, poate fi benefică să vă faceți casa mai umedă pentru a vă ajuta să vă păstrați pielea de la uscare și de la alia. Luați în considerare adăugarea unui umidificator în dormitorul dvs. pentru a absorbi beneficiile unui aer mai umed.
  • În timp ce puteți face acest lucru în orice moment al anului, este deosebit de benefică în timpul lunilor de iarnă uscate.
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă cu probleme specifice ale pielii
    1. Imagine intitulată Obțineți frumoasa piele afro-americană Pasul 14
    1. Tratați cu promptitudine acnee pentru a preveni cicatricile. Dacă aveți piele mai întunecată și sunteți predispuși la acnee, este posibil să aveți mai multă inflamație când obțineți o lovitură. La rândul său, care poate duce la mărci întunecate și la cicatrizare, așa că doriți să vă asigurați că tratați acneea de îndată ce veți vedea o breakout pentru a ajuta la diminuarea efectului.
    • Începeți cu creme topice, cum ar fi cele care conțin retinoizi, antibiotice sau peroxid de benzoil, deși peroxidul de benzoil poate fi iritant. Adresați-vă medicului ce tratament este cel mai bun dintre voi.
    • De asemenea, puteți solicita medicului dumneavoastră despre un tratament oral, cum ar fi antibioticele sau accutane, dacă acneea dvs. este deosebit de severă.
    • Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu dermatologul dacă ar trebui să utilizați alte produse de îngrijire a pielii pentru a vă ajuta să vă luptați cu acnee. De exemplu, unele fundații au ingrediente încorporate, cum ar fi acidul salicilic, pentru a trata și a preveni breakout-urile.
  • Imagine intitulată Obțineți frumoasa piele afro-americană Pasul 15
    2. Bărbieriți în direcția părului dvs. pentru a preveni umflarea razorului. Pentru a evita obținerea unor lovituri de ras dureroase, iritate, vă radeți întotdeauna părul în direcția că este în creștere. Deoarece părul african american tinde să fie curbat, vârful părului poate crește înapoi în piele dacă a fost ras prea scurt.
  • Folosind o rasare de siguranta si ras in fiecare zi, mai degraba decat zilnic, poate ajuta, de asemenea, reduceri de ras.
  • Dacă obțineți umflături de ras, le puteți trata cu unguente topice, cum ar fi loțiune de acid glicolic sau un gel antibiotic topic, pe care medicul dumneavoastră îl poate prescrie. Luând o pauză de la bărbierit până când părul crește poate ajuta, de asemenea.
  • Imagine intitulată Get frumoasa Africa American Skin Pasul 16
    3. Exfoliați pentru a ajuta la prevenirea hiper-pigmentării și cicatricile acneei. Hiper-pigmentare înseamnă că pielea ta este blotchy și este obișnuită printre afro-americanii. Uneori, cosurile și acneea pot lăsa zone mai întunecate. O modalitate de a face față acestei probleme este de a utiliza un exfoliant, cum ar fi un exfoliant chimic care are alfa sau beta hidroxi. Frecați ușor exfoliatul pe piele, apoi clătiți-l.
  • O altă opțiune este o exfoliant fizic, cum ar fi mănușile de exfoliere sau chiar un prostii de bază. Doar frecați ușor pielea umedă într-o mișcare circulară în sus și în jos corpul tău.
  • sfaturi

    Avertizări

    Evitați tratamentele cu laser pentru îndepărtarea părului sau strângerea pielii, deoarece acestea pot duce la hiperpigmentare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar