Cum se aplică peroxidul de benzoil

Benzoil peroxid, care lucrează pentru a ucide bacteriile care provoacă acnee, vine într-o varietate de formate. În plus față de tratamentele cu acnee de prescripție medicală, formulele supra-the-counter sunt disponibile în concentrații cuprinse între 2% și 10%. Când vă pregătiți pentru a trata pielea, spălați-vă mâinile și fața cu un săpun ușor. Apoi, urmați instrucțiunile de dozare prezentate de dermatologul dvs. sau de ambalajul produsului. Asigurați-vă că ați clătit sau lăsați la produsul medical conform indicațiilor.

Pași

Metoda 1 din 4:
Aplicând o loțiune, gel, spumă sau o formă de stick
  1. Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 1
1. Spălați-vă fața cu apă caldă și un săpun ușor sau o curățare facială. Înainte de a aplica peroxidul de benzoil, eliminați orice machiaj sau alte produse cutanate. Începeți cu mâinile curate și utilizați un săpun sau un aparat de curățare ușoară, fără medicamente pentru a spăla uleiul și murdăria din față. Apoi, pielea se usucă cu un prosop moale.
  • Să se abțină de la utilizarea oricăror produse exfoliere sau abrazive.
  • Imagine intitulată Aplicați peroxidul Benzoil Pasul 2
    2. Răspândiți loțiunea medicală, gelul, spuma sau formula stick în piele. Strângeți un dollop de loțiune medicină, gel sau spumă în palmă. Apoi dați produsul pe pielea dvs. cu vârful degetelor. Pentru o formulă de stick, glisați produsul medicamentos solid peste piele. Scopul pentru acoperirea completă a zonei afectate. În cele din urmă, masați-l ușor în piele și lăsați-l.
  • Urmați suma de dozare recomandată de dermatologul dvs. sau de ambalajul produsului contra-the-counter - nu utilizați mai mult sau mai puțin decât direcționat.
  • Pentru majoritatea produselor, va trebui să aplicați un strat foarte subțire de peroxid de benzoil pentru a preveni iritarea pielii.
  • Nu clătiți un produs de plecare. De asemenea, nu lăsați un produs de curățare medicină care este proiectat să fie clătit.
  • Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 3
    3. Utilizați o loțiune de loțiune, gel, spumă sau lipiți de mai mult de 4 ori pe zi. Aplicați peroxidul de benzoil cât de frecvent sau rar este dermatologul dvs. recomandă. O rutină tipică ar fi o aplicație de dimineață și de seară. Dar nu depășiți recomandările maxime descrise de producătorul dvs. dermatolog sau al producătorului de produse.
  • O loțiune de peroxid de benzoil sau un gel poate fi aplicată până la 4 ori pe zi, în timp ce un baston sau o formulă de spumă trebuie utilizată numai de până la 3 ori pe zi.
  • Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 4
    4. Așteptați cel puțin 5 minute înainte de a aplica hidratantul sau machiajul. Benzoil peroxidul vă va usca pielea, astfel încât să aplicați un hidratant noncomedogen care conține cel puțin SPF 30 la pielea dvs. zilnic după tratament. Permiteți cel puțin 5 minute între aplicația de tratament și hidratant pentru a permite pielea să absoarbă pe deplin peroxidul de benzoil. Urmăriți cu produse cosmetice dacă doriți.
  • Evitați utilizarea oricăror produse faciale care conțin alcool, deoarece acestea vă vor usca în continuare pielea.
  • Optați pentru o fundație de înaltă calitate, noncomedogenă, concealer și alte produse pentru a preveni o altă iritare a pielii dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Spălarea cu o bară de curățare sau lichid
    1. Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 5
    1. Umpleți pielea afectată cu apă caldă. Începeți cu mâinile curate și apăsați apă caldă pe zona afectată. Lichidele și barele de curățare medicină pot fi folosite pentru a vă spăla fața sau spatele. Încercați să vă spălați spatele în duș, dar simțiți-vă liber să vă spălați fața într-o chiuvetă.
    • Nu este nevoie să utilizați nici o altă față. Cu toate acestea, ar trebui să scoateți orice machiaj sau alte produse cutanate înainte de a utiliza Benzoyl Peroxide Cleanser.
  • Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 6
    2. Acumularea săpunului medicamentos în zona afectată. Se toarnă un dollop de săpun lichid medicat în mână și la masajul în fața sau înapoi, conform instrucțiunilor dermatologului sau ambalajului de produs. Sau într-o bară de curățare medicală și frecați spațiile în piele.
  • Aplicați numai peroxidul benzoil la părțile afectate ale spatelui. Utilizați o spălare ușoară, fără medicamente sau o bară de săpun pentru a curăța restul corpului în duș
  • Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 7
    3. Clătiți de pe clema medicală după 2 până la 5 minute. Odată ce ați răspândit produsul în zona afectată, permiteți-i să stea neperturbată timp de aproximativ 2 până la 5 minute pentru a permite medicamentelor să lucreze în piele. Apoi clătiți bine curățarea cu apă caldă.
  • Utilizați un prosop moale, non-abraziv pentru a vă usca ușor pielea.
  • Dacă vă spălați spatele, în cazul în care pielea este mai groasă, lăsați curățarea pe mai aproape de 5 minute.
  • Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 8
    4. Spălați pielea cu clema medicală de 1 până la 3 ori pe zi. O bară de peroxid de curățare de benzoil poate fi utilizată până la 3 ori pe zi, în timp ce formula lichidă trebuie utilizată o dată sau de două ori mai mare. O rutină tipică pe care o puteți urmări este spălarea pielii afectate o dată dimineața și o dată înainte de culcare.
  • Amintiți-vă să urmați îndeaproape îndrumarea dermatologului dvs. și ambalajul produsului pentru doza corectă și calendarul.
  • Metoda 3 din 4:
    Purtând o mască facială
    1. Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 9
    1. Spălați-vă fața cu un cleanser nemedicat și apă caldă. Începe cu mâinile curate. Splash apă caldă pe față și masați ușor săpunul în fața ta, înainte de ao clăti complet. Pat pe pielea uscată folosind un prosop moale.
    • Îndepărtați orice machiaj și alte produse cutanate înainte de a utiliza dispozitivul de curățare ușoară.
    • Utilizați numai cleanser non-medicament și nimic abraziv sau exfoliant care vă poate irita pielea.
  • Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 10
    2. Froti masca faciala pe pielea uscata intr-un strat gros. Ridicați un dollop de produs cu vârful degetelor și dați-l pe față. Construiți un strat opac care acoperă complet zona afectată. Apoi spălați-vă mâinile cu săpun pentru a elimina excesul.
  • Să se abțină de la aplicarea măștii în zone lipsite de afectate sau să obțineți peroxidul de benzoil în zone sensibile, cum ar fi ochii, nasul și gura.
  • Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 11
    3. Așteptați între 15 și 25 de minute înainte de a clăti masca cu apă caldă. Lăsați masca pe aproximativ 15 până la 25 de minute sau așa cum este indicată de dermatologul dvs. sau de producătorul de produse. Masca poate începe să se usuce, dar nu o deranjează. După ce timpul este în sus, clătiți bine produsul medicamentos de pe față și prindeți pielea uscată.
  • Poate doriți să vă spălați din nou mâinile după clătirea feței.
  • Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 12
    4. Aplicați o mască de față medicamente o dată în fiecare săptămână. Spre deosebire de alte formule, o mască de față nu trebuie utilizată zilnic. În schimb, aplicați-o doar o oră pe săptămână. Urmați instrucțiunile de distribuție și dozare descrise de dermatologul dvs. pentru cele mai bune rezultate.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind o cremă de bărbierit medicină
    1. Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 13
    1. Umeziți pielea afectată cu apă caldă. Cu mâini curate și o față curată, stropiți apă caldă pe barbia și zona maxilarului.
    • Nu uscați pielea - păstrați-l umed pentru a permite crema de ras să se înmoaie și să-ți dorească pielea.
  • Imagine intitulată Aplicați peroxidul benzoil Pasul 14
    2. Frecați crema de bărbierit în piele înainte de ras. Utilizați o cantitate moderată de cremă, cum ar fi un dolop de dimensiuni trimestriale, conform instrucțiunilor dermatologului dvs. sau de direcțiile de utilizare ale produsului. Masați-l ușor în piele, acoperind zona afectată, precum și oriunde veți fi ras. Apoi continuați cu bărbierit După cum faceți de obicei.
  • Asigurați-vă că utilizați o rasare curată și ascuțită pentru a preveni iritarea pielii.
  • 3. Clătiți-vă fața cu apă caldă și prindeți pielea uscată. După bărbierit, splasați-vă fața cu apă caldă pentru a spăla toate resturile de miriște și crema de peroxid de benzoil. Utilizați un prosop moale pentru a vă usca ușor pielea.
  • Clătiți aparatul de ras sub apă caldă, de asemenea, pentru a elimina complet produsul medicamentos.
  • Să nu aplice orice aftershave. Aftershave vă va usca pielea și poate provoca iritații.
  • sfaturi

    sfaturi

    Spălați-vă bine mâinile înainte de a aplica peroxidul de benzoil pentru a preveni transferul de uleiuri și murdărie pe piele. Apoi spălați-vă din nou mâinile după aplicarea pentru a elimina produsul medicamentos din pielea nefixată.
  • Efectuați un test la fața locului atunci când utilizați peroxidul de benzoil pentru prima dată. Observați dacă aveți iritarea pielii sau o reacție adversă după 3 zile. Dacă totul pare să fie bine, utilizați produsul conform instrucțiunilor.
  • Acneea dvs. poate începe să se înrăutățească la început și este posibil să nu observați efectele peroxidului de benzoil până când au trecut 4 până la 6 săptămâni. Stick cu tratamentul cu excepția cazului în care aveți efecte secundare.
  • În timp ce produsele supra-the-counter în concentrație de la 2% de la 10% peroxid de benzoil, o concentrație mai mare nu are nevoie neapărat la rezultate mai bune sau mai rapide. Începeți cu o concentrație mai scăzută pentru a evita exacerbarea pielii sensibile.
  • Urmați recomandările dermatologului pentru utilizarea corectă a peroxidului de benzoil.
  • Dacă pielea devine iritată, căutați un produs cu un procent mai mic de peroxid de benzoil.

    Avertizări

    Evitați obținerea de peroxid de benzoil în ochii, gura și nasul. Se intenționează numai pentru utilizarea locală, ci să se abțină de la aplicarea acesteia la zone sensibile, cum ar fi pielea rănădătoare sau rănită. Dacă obțineți produsul în oricare dintre aceste zone, clătiți imediat cu apă.
  • Benzoil peroxidul va înălbi țesături întunecate, deci evitați să purtați haine întunecate sau să folosiți prosoape întunecate în timpul aplicării.
  • Benzoil peroxidul este toxic pentru unele animale de companie, deci nu lăsați pisica sau câinele dvs. să-ți lingă fața după aplicare.
  • Pielea dvs. va fi mai sensibilă la expunerea la soare după tratamentul cu peroxid de benzoil. Aplicați un hidratant care conține cel puțin SPF 30 înainte de a ieși afară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar