Cum să hrăniți o veveriță

Veverițele sunt animale obișnuite dacă locuiți în țară sau în oraș. Oferindu-le alimente sunt utile pentru speciile lor, mai ales dacă locuiți într-o zonă care nu are mulți copaci sau arbuști pe care îi pot mânca. Dacă doriți să hrăniți veverițele în curte, puteți configura o mică zonă de hrănire cu o varietate de alimente pentru a alege de la o gustare sănătoasă și pentru a le face să-și dea seama că nu sunteți o amenințare la habitatul lor.

Pași

Metoda 1 din 2:
Alegerea unei metode de hrănire
  1. Imagine intitulată Furajează o veveriță Pasul 1
1. Utilizați un alimentator agățat pentru a atrage veverițele de copaci în curtea ta. Așezați alimentatorul de pe o ramură robustă de 10 picioare (3.0 m) în aer. Utilizați firul metalic sau un cordon gros pentru a atașa alimentatorul la un copac. Asigurați-vă că se blochează în aer, astfel încât veverițele să se simtă suficient de sigure pentru ao folosi.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă observați adesea veverițele care stau în copaci din curte.
  • Imagine intitulată Feed O veveriță Pasul 2
    2. Așezați alimente în boluri pentru veverițele solului. Setați câteva boluri superficiale pe sol de 10 picioare (3.0 m) departe de vegetație. Veverițele trebuie să se simtă suficient de sigure pentru a mânca din boluri, așa că asigurați-vă că le puneți în vegetație și copaci deschisi, astfel încât să poată fugi dacă au nevoie.
  • De asemenea, puteți lăsa boluri de apă pentru veverițe în timpul verii.
  • Imagine intitulată Feed O veveriță 3
    3. Împrăștiați mâncarea în gazonul tău pentru veverițe de găsit. Răspândiți un amestec de nuci și semințe în zonele de dedesubt și prin vegetație în curtea ta. Asigurați-vă că mâncarea este de aproximativ 10 picioare (3.0 m) departe de orice copaci mari, astfel încât veverițele să se simtă ca și cum ar putea fugi în caz de pericol.
  • Dacă vă lăsați alimente în curtea dvs., puteți atrage și păsări.
  • Imagine intitulată Feed O veveriță Pasul 4
    4. Țineți mâncarea în mâinile dvs. pentru a face veverițele apropiate de tine. Odată ce observați o veveriță care mănâncă de la alimentatoarele voastre, țineți-vă un arahide, așa că se apropie de tine. Păstrați-vă încă corpul și nu faceți mișcări bruște, astfel încât să nu sperie veverița.

    Bacsis: Dacă o veveriță se apropie de tine, lăsați-o să aibă arahidele imediat, astfel încât să învețe să aibă încredere în tine. Pe măsură ce se simt mai confortabil cu dvs., puteți aduce arahidele mai aproape de corpul dvs. pentru a face ca veverita să urce pe poala ta.

  • Metoda 2 din 2:
    Alegerea alimentelor pentru a alimenta veverițele
    1. Imagine intitulată Feed O veveriță Pasul 5
    1. Alegeți piulițele pentru o alegere clasică a alimentelor. Veverițele sălbatice iubesc să mănânce piulițe, cum ar fi ghinde, arahide, pecan, nuci și alune. De asemenea, NUTS nu va merge rău dacă nu se udă, astfel încât să le puteți lăsa în alimentatorul dvs. până când toți vor fi mâncați.

    Bacsis: Arahidele nu sunt cele mai nutritive piulițe, așa că încercați să utilizați o varietate în loc de toate arahidele.

  • Imagine intitulată Feed O veveriță Pasul 6
    2. Alegeți câteva semințe pentru o varietate frumoasă. Veverițele iubesc să mănânce semințe de floarea-soarelui și amestecuri de semințe de păsări care conțin o varietate de opțiuni de semințe. Ridicați niște semințe și amestecați-le cu piulițele sau păstrați-le separate pentru a da veverițele o gustare sănătoasă.
  • Puteți cumpăra amestecuri de păsări la cele mai multe magazine de alimentare cu grădină.
  • Imagine intitulată Feed O veveriță Pasul 7
    3. Adăugați fructe și legume proaspete deasupra piulițelor și semințelor. Tăiați niște mere, morcovi, chard, spanac sau prune și plasați-le pe partea superioară a piulițelor și a semințelor se amestecă. Fructele și legumele proaspete vor fi primul lucru pe care veverelele mănâncă, așa că nu ar trebui să strică.
  • Fructele și legumele sunt tratate speciale pentru veverițe, astfel încât le va atrage în curte.
  • De asemenea, puteți atârna fructele și legumele de pe copac pentru a atrage veverițele într-un alimentator agățat.
  • Imagine intitulată Feed O veveriță Pasul 8
    4. Lăsați brânza în timpul iernii pentru a da veverițe extra grăsime. Deși veverițele nu ar mânca în mod normal brânză în natură, grăsimea din ea dă veverițele ceva extra pentru a pune în afara lunilor de iarnă. Stabiliți câteva felii de mozzarella, cheddar, provolone sau brânză elvețiană pentru a face veverițele din zona dvs. foarte fericită.
  • Puteți chiar să vă hrăniți războinici de sandwich de brânză dacă o aveți.
  • Imagine intitulată Feed O veveriță Pasul 9
    5. Utilizați cereale pentru a da veverițe un tratat rapid. Deoarece cele mai multe cereale sunt făcute din cereale, nu este o gustare proastă pentru o veveriță să aibă. Încercați să stați departe de cerealele super-zaharoase și, în schimb, ați pus niște grâu mărunțit, fulgi de porumb sau piulițe de struguri.
  • Zahărul din cereale poate da, de asemenea, veverițe un impuls adăugat de energie.
  • Imagine intitulată Feed O veveriță Pasul 10
    6. Puneți niște hrană pentru câini sau pisici dacă aveți în plus. Alimentele pentru animale de companie sunt încărcate cu substanțe nutritive care sunt excelente pentru păstrarea sănătății sănătoase. Dacă aveți mâncare uscată rămase sau alimente de pisică, stabiliți unii în alimentatorul dvs. sau pe gazon pentru a face câteva veverițe foarte fericite.
  • Evitați să dați veverițe alimente umede de animale de companie, deoarece este mai puțin hrănitoare și ar putea fi rău pentru sănătatea lor.
  • sfaturi

    Fiți răbdători pe măsură ce veverițele din cartierul dvs. vă cunosc și înțelegeți că nu sunteți o amenințare.

    Avertizări

    Nu hrăniți niciodată o bomboană veveriță sau alimente prelucrate. Acest lucru este rău pentru sănătatea lor și le-ar putea face rău.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar