Cum să faceți trucuri uimitoare de carduri

Trucurile de carduri pot varia de la trucuri începător la trucuri profesionale de grad. Toată lumea trebuie să înceapă undeva. Aceste trucuri sunt direcționate mai mult pentru magicianul amator și nu pot ajuta pe magicianul mai avansat. Nu uitați să nu lăsați pe nimeni să observe cum faceți trucul.

Pași

Metoda 1 din 5:
Aducând cartea aleasă în partea de sus
  1. Imagine intitulată Do trucuri de carte uimitoare Pasul 1
1. Pregătiți-vă puntea. Țineți o punte normală de cărți în mâinile voastre. Păstrați unul sau doi jokeri în punte. Arătați punții la audiență și lăsați-i să vă vadă să-l amestecați.
  • Imagine intitulată Do trucuri de carte uimitoare Pasul 2
    2. Sneak un vârf. Este esențial ca publicul dvs. să nu observe că vă aflați pe cartela de jos. Va trebui să memorați cardul de jos. Acționați casual și arătați-le în partea de sus a punții în timp ce vă uitați la partea de jos.
  • Imagine intitulată Do trucuri de carte uimitoare Pasul 3
    3. Angajați audiența. Adresați-vă unui membru al audienței să aleagă un card. Odată ce aceștia au cartea, le cere să o memoreze și să o așeze pe partea de sus.
  • Insistă că nu vă lasă să vedeți cardul, ci să le spuneți să-i arătați pe alții dacă doresc.
  • Imagine intitulată Do trucuri de carte uimitoare Pasul 4
    4. Tăiați puntea în jumătate. Așezați jumătatea inferioară deasupra cartelei plasate în partea de sus. Acest lucru pune cardul pe care l-ați memorat direct pe partea de sus a cardului lor. Puteți face cât mai multe tăieri pe cât doriți, atâta timp cât sunt tăieturi unice.
  • Imagine intitulată Do trucuri uimitoare de card Pasul 5
    5. Uită-te prin carduri. Pretindeți că căutați joke-uri și scoateți-le, dar găsiți și cardul pe care l-ați memorat. Cardul lor se odihnește direct pe ea. Tăiați din nou pachetul, astfel încât cardul lor să fie pe partea de sus.
  • Tăierea puntei a doua oară poate lua câteva încercări și erori înainte de a face acest lucru fără probleme.
  • Imagine intitulată face trucuri uimitoare de card Pasul 6
    6. Finalizați trucul. Să aleagă un număr între zece și douăzeci. Dealați că multe cărți de pe partea de sus a punții. Luați acea cantitate de cărți și țineți-le între degetul mare și pointerul, le-ați lovit cărțile și cel mai îndepărtat la stânga ar trebui să fie cardul lor.
  • Asigurați-vă că țineți-o pe cineva strâns, astfel încât să nu cadă.
  • Adăugarea plăcii de card și amestecurile suplimentare adaugă la showmanshipul trucului cardului. Acești pași suplimentari ajută, de asemenea, distrage atenția publicului cât de simplu este într-adevăr.
  • Metoda 2 din 5:
    Lăsați jokerii să vă ghideze
    1. Imagine intitulată Do trucuri uimitoare de card Pasul 7
    1. Pregătiți-vă puntea. Veți avea nevoie de o punte cu doi jokeri în ea. Înainte ca trucul să înceapă, să găsească ambii jokeori și să locuiască pe partea de sus și una în partea de jos a punții. Acum, trucul este gata să fie efectuat!
  • Imagine intitulată face trucuri uimitoare de card Pasul 8
    2. Angajați audiența. Adresați-vă unui membru al publicului să aleagă un card oriunde în punte. Odată ce aleg un card le memorează pe card.Cereți-i să-i arate pe alții, dar să le spună să nu vă arate. Așezați membrul audienței cartea memorată pe partea de sus a punții.
  • Imagine intitulată face trucuri uimitoare de card Pasul 9
    3. Tăiați puntea. Fan The Pardul afară și cereți participantului să vă spună când să vă opriți. Când spun opriți, împărțiți puntea. Din orice parte ați oprit, luați jumătatea inferioară și puneți-o pe partea de sus a punții. Acum, cardul lor este între ambii joke.
  • Imagine intitulată face trucuri uimitoare de card Pasul 10
    4. Utilizați cuvintele magice. Cereți concurentului să-și pună mâna peste punte și să spună "Jokers găsesc cardul meu." Acum, întoarceți cărțile peste și împingeți cărțile. Cardul lor ar trebui să aibă dreptate între Jokers.
  • Ridicați cardul și întrebați dacă acesta este cardul lor.
  • Metoda 3 din 5:
    Efectuarea turnurilor gemene
    1. Imagine intitulată Do trucuri uimitoare de card Pasul 11
    1. Pregătiți puntea. Separați toate cărțile negre de pe cărțile roșii în două piloți separați. Acum plasați o grămadă pe partea de sus a celuilalt pentru a face o punte plină. Faceți acest lucru înainte de a arăta trucul nimănui.
  • Imagine intitulată face trucuri de carte uimitoare Pasul 12
    2. Împărțiți puntea. În fața audienței dvs., împărțiți puntea în două grămezi. Încercați să fiți casual și să separați piloții după culori. O modalitate prin care ați putea face acest lucru este să aveți una dintre cărțile care se potrivesc. Acest lucru va indica semnul la jumătatea puntei.
  • Imagine intitulată Do trucuri uimitoare de card Pasul 13
    3. Lăsați-i să aleagă un card. Lăsați membrul audienței să aleagă unul dintre piloți. După selectarea unei grămezi, veniți cărțile și le puteți selecta o cartelă. Să le memoreze cardul și să-l alunească în cealaltă grămadă.
  • Imagine intitulată face trucuri uimitoare de card Pasul 14
    4. Amestecați cealaltă grămadă. Petreceți ceva timp amestecând grămada de cărți pe care le-au pus cartea. Vrei să le arăți că ești amănunțit. Nu vă faceți griji cu privire la pierderea cardului, deoarece va fi singura carte a unei culori diferite.
  • Imagine intitulată face trucuri uimitoare de card Pasul 15
    5. Uită-te prin carduri. Acum, rapid, scoțați prin carduri fără a vedea spectatorul. Este crucial ca publicul să nu vadă că ați ridicat puntea. Selectați cardul care iese în culori și proclamă o expresie magică ca "Shazam."
  • Metoda 4 din 5:
    Sărind mufa
    1. Imagine intitulată face trucuri uimitoare de card Pasul 16
    1. Aduna mâna ta. Pentru acest truc, va trebui să tăiați una dintre cărțile dvs. în jumătate. Faceți acest lucru cu un pachet de trucuri pe care nu intenționați să îl utilizați pentru jocurile de cărți. Scoateți patru cărți: trei cricuri de orice costum și un card numeric (4 din inimi sau 7 din diamante).
  • Imagine intitulată Do trucuri uimitoare de card Pasul 17
    2. Pregătiți cardul numeric. Utilizați o pereche de foarfece pentru a tăia cardul numeric în jumătate, astfel încât partea superioară și inferioară a cardului sunt încă clare. Apoi folosiți banda pentru a vă alătura capetelor cartelei tăiate împreună. Nu bandă în fața interiorului cardului.
  • Cardul dvs. ar trebui acum să poată fi îndoit fără afișarea benzii.
  • Imagine intitulată Do trucuri uimitoare de card Pasul 18
    3. Masca unul din cricuri. Pliați cardul numeric deasupra uneia dintre cricuri. Țineți cărțile astfel încât Jack mascat să fie în mijlocul celeilalte cricuri. Când se arată mâna oamenilor, ar trebui să arate ca o carte numerică între Jacks.
  • Imagine intitulată Do trucuri uimitoare de card Pasul 19
    4. Configurați trucul. Odată ce aveți cărțile pregătite în mână, sunteți gata să încercați pe cineva. Arătați mai întâi publicului dvs "Trei" carduri. Faceți un anumit tip de linie cu privire la modul în care o singură carte este sandwichată între două cricuri. Vrei să-i gândești la cele două cricuri din mâna ta.
  • Imagine intitulată face trucuri uimitoare de card Pasul 20
    5. Face mufa "a sari." Acum sunteți gata să finalizați trucul. Întoarceți cardurile, astfel încât acestea să fie cu fața în jos și să le trageți pe o suprafață începând cu cartela de jos. Jack mascat va arăta ca orice cartelă veche cu fața în jos. Este important să prindeți și să ascundeți cardul manșonului. Au cineva din audiență să răstoarne cărțile.
  • Când ați terminat cu succes, publicul va vedea trei cricuri.
  • Practicați ascunderea "masca" și lucrați la preformarea rapidă a acestui truc. Cu cât puteți face mai repede trucul, cu atât este mai convingător a mea.
  • Metoda 5 din 5:
    Tragerea cardurilor din aer
    1. Imagine intitulată face trucuri uimitoare de card Pasul 21
    1. Înțelegeți trucul. Acesta este un truc simplu care necesită multă practică și controlul cardurilor pentru a avea succes. Nu vă trageți cu adevărat cărți din aerul subțire, dar faceți că arată ca acesta. Tot timpul "Tragerea cardurilor din aer," Îi țineți cu adevărat în palmă.
  • Imagine intitulată face trucuri uimitoare de card Pasul 22
    2. Palm cardurile tale. Luați un mic teanc de cărți dintr-o punte mai mare. Alegeți o cantitate de cărți pe care vă simțiți confortabil, ascunse. Utilizați o oglindă pentru a vedea cât de ascunse cardurile apar publicului.
  • Imagine intitulată face trucuri uimitoare de card Pasul 23
    3. Practicați mutarea. Acest truc se bazează pe degetul mare, controlând o carte pentru a apărea din aer subțire. Prinde marginea puntei cu degetele și folosiți degetul mare mutați cardul de sus. Continuați să mutați cardul de sus cu degetul mare până când este în vizualizarea publicului. Cardul va fi ținut în poziție de degetul mare și arătător. Acest lucru va lua o mulțime de practici.
  • După ce ați încercat mutarea de câteva ori, ar trebui să înțelegeți câte cărți pentru a ține în mână.
  • Imagine intitulată Do trucuri uimitoare de card Pasul 24
    4. Efectuați trucul. Ar trebui să arătați doar acest truc după o practică extinsă. Aceasta este o tehnică simplă care este foarte dificil de preforma fără probleme. Odată ce înțelegeți ritmul pentru truc, puteți produce carte după carte "Aerul subțire."
  • Pentru a vă convinge mai bine publicul, rotiți-vă mâna pe măsură ce treceți cardul cu degetul mare.
  • Din nou, nu aduceți acest truc la public dacă nu sunteți gata.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Dacă efectuați un card de card mai mult decât o dată la aceeași persoană, este posibil ca spectatorul să-ți descopere secretul!

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Punte de 52 de cărți de joc și un joker sau două
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar