Cum de a vindeca o infecție virală cu remedii la domiciliu

În timp ce există controverse în lumea științifică și medicală asupra faptului că virușii sunt chiar organisme vii, nu există nici o controversă că infecțiile virale provoacă o mare varietate de boli, afecțiuni cronice, cancer, boli pe termen lung, suferință și deces. Există, de asemenea, controverse despre faptul că unele infecții virale sunt vreodată "vindecate."Există mulți viruși care supraviețuiesc în celulele umane cu consecințe pe termen lung și cronice și majoritatea virușilor sunt greu de tratat deoarece sunt protejați de celulele proprii ale gazdei. , , ,Infecțiile virale pot fi acute (pe termen scurt, variind în severitate), cronică (pe termen lung, variind în severitate) sau latentă, așteptând diferite perioade de timp într-un fel de hibernare până când replicarea lor este declanșată.Bolile virale pot fi incomode și vă fac să pierdeți câteva zile de productivitate, dar în general sunt tratabile la domiciliu. Folosind remedii pe bază de plante și dând organismului dvs. nutriție și odihnă adecvată sunt abordări ale combaterii infecțiilor virale.

Pași

Metoda 1 din 6:
Reducerea febrei fără medicamente
  1. Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 1
1. Lăsați febra să-și facă munca. Nu este bine apreciat de majoritatea, dar febrele sunt unul dintre principalele apărare a corpului împotriva infecțiilor.Lăsați febra să alerge cât mai mult posibil, fără prea mult disconfort.
  • Febra este cel mai adesea un simptom al unei infecții, dar poate fi, de asemenea, cauzat de condițiile inflamatorii, boala tiroidiană, cancerul, vaccinurile și unele medicamente.Temperatura este reglată de o glandă mică situată în centrul creierului, hipotalamusul.Glanda tiroidă joacă, de asemenea, un rol în temperatura corpului.Temperatura corpului poate varia în timpul zilei, dar o temperatură normală este considerată 98.6 grade F sau 37 grade C.
  • În timpul unei infecții, agentul de infectare (bacteriile, virusul) produce substanțe crescând la temperatură numite pirogeni.Unele pirogeni sunt, de asemenea, induse de sistemul imunitar.Acești pirogeni spun hipotalamusului să crească temperatura corpului. Acest lucru, la rândul său, stimulează sistemul imunitar să fie mai eficient în lupta împotriva unei infecții. Se crede că temperatura corpului mai mare a omorârii agenților infecțioși.,
  • Pentru adulți, majoritatea febrălor nu sunt periculoase și puteți lăsa febra "Rulați cursul".Dacă febra este susținută la peste 103 grade F (39.4 grade C) sau mai mare pentru mai mult de 12 până la 24 de ore, ia în considerare apelarea unui medic.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 2
    2. Fii precaut cu febră mai mare. În timp ce puteți permite o febră pentru a-și executa cursul, există limite la cât de mare ar trebui să lăsați febra să meargă:
  • Pentru sugari mai tineri de patru luni cu o temperatura rectală de 100.4 grade F (38 grade C) sau mai mare, apelați imediat medicul pentru sfaturi.
  • Pentru copiii de orice vârstă, dacă temperatura lor rectală este de 104 grade F (40 grade C) sau mai mare, apelați imediat medicului dumneavoastră pentru sfaturi.
  • Orice copil șase luni sau mai mare, cu o febră de 103 grade F (39.4 grade c) prin măsurarea pe frunte, urechea sau axile, ar trebui să fie văzută, de asemenea.
  • Imaginea intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 3
    3. Solicitați îngrijiri medicale imediate dacă febra este experimentată cu simptome severe.Se recomandă ca dacă copilul dumneavoastră are febră împreună cu oricare dintre următoarele simptome, apelați cât mai curând posibil medicul (sau serviciile de urgență):
  • Pare bolnavă sau nu are apetit
  • Este foarte agitată
  • Este somnoros
  • Are semne evidente de infecție (puroi, descărcare, erupții cutanate)
  • Are un sechestru
  • Are o durere în gât, o erupție cutanată, o durere de cap, un gât rigid, o ureche
  • La sugari foarte tineri, dacă zona moale din partea de sus a craniului bebelușului este înfundată
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 4
    4. Luați o baie călduță. Începeți prin desenarea unei băi căldute. Au persoana cu o febră intră și se va relaxa în timp ce temperatura apei scade încet. Deoarece temperatura apei scade încet, persoana se răcește încet, de asemenea. Nu doriți ca apa să fie prea cool, deoarece nu doriți să scăpați prea repede temperatura corpului.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 5
    5. Purta șosete umede. Acest tratament este o abordare tradițională naturopatică. Teoria este că picioarele reci stimulează o creștere a circulației și un răspuns sporit din partea sistemului imunitar.Rezultatul este că corpul expăște căldura și se termină uscarea șosetelor și răcirea corpului. Acest tratament poate ameliora și congestia toracică.Șosetele de lână, apropo, servesc ca izolație. Această metodă funcționează cel mai bine peste noapte.
  • Utilizați o pereche de șosete de bumbac suficient de lungă pentru a acoperi gleznele. Acestea ar trebui să fie bumbac pur, deoarece bumbacul absoarbe o mulțime de apă.
  • Umeziți bine șosetele în apă cu robinet rece.
  • Scrierea tuturor excesului de apă și puneți șosetele.
  • Acoperiți aceste șosete de bumbac cu șosete din lână. Șosetele din lână ar trebui să fie lână pură, deoarece aceasta provoacă o izolație excelentă.
  • Persoana care purta șosetele ar trebui să fie acoperită cu o pătură și să se odihnească în pat pentru restul nopții. Majoritatea copiilor vor fi destul de cooperativi, deoarece ar trebui să înceapă să se simtă mai răciți în câteva minute scurte.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 6
    6. Răciți capul, gâtul, gleznele și încheieturile. Luați una sau două prosoape de mână și pliați de-a lungul axei mai lungi.Înmuiați prosoapele fie în apă foarte rece, fie, dacă doriți, apă de gheață.Scoateți excesul de apă și înfășurați prosopul în jurul capului, în jurul gâtului, în jurul gleznelor sau în jurul încheieturilor.
  • Nu utilizați prosoapele peste mai mult de două zone. Adică folosiți prosopul din jurul capului și ale gleznelor sau în jurul gâtului și încheieturilor.În caz contrar, vă puteți răci prea mult.Prosoapele răcoroase sau reci trasează căldura din corp și pot scădea temperatura corpului.
  • Repetați când prosopul este uscat sau nu mai este suficient de rece pentru a da relief. Acest lucru poate fi repetat ori de câte ori este necesar.
  • Metoda 2 din 6:
    Oferind corpului dvs. o energie adecvată
    1. Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 7
    1. Obțineți o mulțime de odihnă. În timp ce nu este întotdeauna ușor, să se odihnească și să rămână odihnitor este important în a obține o infecție virală. Sistemul imunitar al corpului dvs. încearcă să facă munca necesară. Nu poate face acest lucru cu succes dacă utilizați energie pentru muncă, școală sau îngrijirea altcuiva. Deci, stați acasă de la serviciu, păstrați copiii acasă de la școală și păstrați-vă nivelul de activitate scăzut și la fel de ușor ca tine.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 8
    2. Hrăniți corpul cu alimente ușoare. Probabil ați auzit fraza "hrăniți o răceală, o febră de foame" Un articol recent în americanul științific este de acord - cu excepția faptului că nu doriți să mergeți atât de departe încât să "foame" febra ... Pur și simplu nu vrei pentru a deteriora energia organismului cu digestie atunci când energia ar trebui utilizată pentru a controla infecția.
  • Încercați bulion de pui sau supă de pui cu doar orez și unele legume. ,
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 9
    3. Concentrați-vă pe fructele proaspete bogate în vitamina C. Mâncați o mulțime de fructe proaspete, cum ar fi fructe de padure, pepene verde, portocale și cantaloupe.Aceste fructe sunt, de asemenea, bogate în vitamina C, care pot ajuta la combaterea infecțiilor și a febrei inferioare.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 10
    4. Mănâncă iaurt. Încercați fie iaurt simplu sau aromatizat care conține "culturi active" de bacterii. Aceste bacterii intestinale s-au dovedit a fi esențiale pentru un sistem imunitar funcțional.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii la domiciliu Pasul 11
    5. Includeți proteina în masă. Asigurați-vă că includeți o sursă de proteine ​​bună și ușor digerată, cum ar fi ouăle amestecate sau puiul. De exemplu, puteți adăuga câteva bucăți de carne la bulionul de pui.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii la domiciliu Pasul 12
    6. Evitați alimentele grele și prăjite. Evitați alimentele care sunt grele, grase sau uleioase, cum ar fi alimentele de grătar sau prăjite. Evitați alimentele picante cum ar fi aripile de pui, piperoni sau cârnați prea. Acestea sunt prea greu pe sistemul dvs. atunci când sunteți bolnav.
  • Imaginea intitulată vindeca o infecție virală cu remedii la domiciliu Pasul 13
    7. Încercați Dieta Brat. Dieta BRAT este adesea recomandată, mai ales după un virus de stomac. Aceasta constă în alimente blânde și ușor de digerat, inclusiv:
  • Bananas
  • Rgheaţă
  • APlesabece
  • TOast (cereale integrale).
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 14
    8. Mănâncă alimente bogate în zinc. Zincul sa dovedit a reduce durata de timp pe care o are o răceală. Sursele alimentare de zinc includ fructe de mare (stridii, crab rege, homar), carne de vită, carne de pui (carne închisă), iaurt, fasole și nuci (cashews, migdale).
  • Metoda 3 din 6:
    Stai hidratat
    1. Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 15
    1. Bea multa apa.Febra poate duce la deshidratare și doriți să vă asigurați că evitați acest lucru. Vă va face să vă simțiți mai rău.Copiii (și dvs.) s-ar putea să vă bucurați și de popsicule înghețate, dar doriți să evitați prea mult zahăr. Încercați să faceți popsicule din ceaiuri pe bază de plante, cum ar fi musetel sau elderberry. Izele italiene înghețate sau iaurtul sau sherbetul înghețat pot fi și alegeri bune. Dar nu uitați apă curată!
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii la domiciliu Pasul 16
    2. Încercați o soluție de rehidratare orală, cum ar fi pediayte sau cerayte. Poate doriți să luați în considerare utilizarea unei soluții de rehidratare orală pentru copiii mici, cum ar fi cerayte, pediayte. Sunați-vă medicul înainte de a vă face și cereți sfatul lor.
  • Să fie pregătit cu o listă de simptome și despre cât de mult a mâncat copilul dvs., beți și cât de mare a fost febra lor.
  • De asemenea, urmăriți cât de des trebuie să schimbați scutecele sau, pentru un copil mai în vârstă, cât de des trebuie să urineze.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 17
    3. Păstrați alăptarea copilului. Dacă copilul dumneavoastră suferă de o infecție virală, este o idee bună să continuați să alăptați cât mai mult posibil. Acest lucru oferă alimente, apă și confort pentru copilul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 18
    4. Monitor pentru semne de deshidratare. Sunați-vă medicului pentru recomandări, chiar dacă vă vedeți doar semnele de deshidratare ușoară, în special la copii.Acestea pot progresa la o deshidratare mai gravă destul de repede. Unele simptome de deshidratare ușoară includ:
  • Uscat, lipicios gura. Într-un copil, căutați buzele uscate sau crustațea în jurul buzelor / ochilor.Căutați, de asemenea, un comportament "bip-smacking".
  • Mai multă somnolență, agitație sau oboseală decât de obicei.
  • Sete: acest lucru este greu de spus într-un copil mic, dar comportamentul "buza smacking" sau îmbrățișarea buzelor ca și cum ar fi hrănirea poate fi un indiciu.
  • Reducerea ieșirii urinei: Verificați scutecele unui copil. Ar trebui să fie schimbate cel puțin la fiecare trei ore. Dacă scutecul este uscat după 3 ore, acest lucru poate indica o anumită deshidratare.Continuați să împingeți lichide și să verificați după o altă oră. Dacă scutecul este încă uscat, sunați-vă medicul.
  • Verificați culoarea urinei. Cei mai întunecați urina, cu atât mai deshidratat copilul sau copilul poate fi.
  • Constipație: Verificați și mișcările intestinului, mai ales când verificați scutecul pentru urină.
  • Puține sau nu lacrimi când plângând
  • Pielea uscată: strângeți ușor spatele mâinii copilului, tocându-l pe pielea liberă. Bebelușii bine hidratați au piele care se răsucește chiar înapoi.
  • Amețeli sau lightheadness
  • Metoda 4 din 6:
    Luând suplimente
    1. Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii la domiciliu Pasul 19
    1. Îmbunătățiți sistemul imunitar cu doze mari de vitamina C. Medicația orthomoleculară a constatat că vitamina C este importantă în stimularea sistemului imunitar. Într-un studiu, adulții asimptomatici au coborât cu gripa. Ei au primit 1000 mg de vitamina C pe o bază orală pentru șase doze consecutive. Apoi au primit 1000 mg de trei ori pe zi, atâta timp cât au fost simptomatice. Simptomele lor raportate de gripă și rece au fost reduse cu 85% comparativ cu un placebo.
    • Luați 1000 mg de vitamina C la fiecare oră timp de șase ore. Apoi luați 1000 mg de trei ori pe zi până când nu vă mai simți simptomele.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 20
    2. Creșteți aportul de vitamina D3. Vitamina D3 este o vitamină importantă care stimulează sistemul imunitar. Dacă nu luați în mod regulat suplimente de vitamină D3, există o mare probabilitate ca să fiți deficit în vitamina D. Acest lucru poate fi măsurat cu niveluri de sânge de 25-hidroxivitamina D. Dar când o gripă atinge, nu este timp să faceți acest lucru.
  • Pentru adulți: Luați 50.000 UI de vitamina D3 în prima zi în care vă simțiți rău. Apoi luați aceeași sumă în fiecare zi pentru următoarele trei zile. Reduceți doza de vitamina D3 lent în următoarele câteva zile la 5000 UI zilnic.
  • În elevii, un alt studiu a arătat că 1200 UI din vitamina D3 a redus incidența gripei cu 67% față de un grup de control care nu a luat nici un supliment de vitamina D3.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 21
    3. Încercați ulei de cocos. Uleiul de nucă de cocos are acizi grași cu catenă medie care au efecte antivirale, antibacteriene, antifungice și antiparazite fără a avea efecte secundare. Ingredientul principal din uleiul de nucă de cocos este acidul lauric, un acid gras saturat cu catenă medie. Se introduce în membrana exterioară virală și provoacă o rupere și moarte a virusului gripal fără a afecta gazda umană a virusului.
  • Luați una la două linguri de ulei de cocos de trei ori pe zi. Amestecați-l în suc de portocale calde sau luați-o cu o masă. De obicei, în termen de una până la două zile, virusul va fi eliminat. Simptomele dispar adesea într-o zi, când ar fi luat în mod normal cinci până la șapte zile să se recupereze de la o gripă,
  • Metoda 5 din 6:
    Încercarea de remedii pe bază de plante
    1. Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 22
    1. Încercați să beți ceai de plante. Plantele primesc și viruși, așa că face unele sens evolutive că plantele au dezvoltat substanțe antivirale. Puteți cumpăra aceste ierburi în Teabags. Dacă le aveți la îndemână, adăugați o linguriță de plante uscate pentru fiecare ceașcă de apă. Utilizați o jumătate de linguriță pentru copii. Abrupte în apă fiartă timp de cinci minute și aromă, după cum se dorește cu lămâie și miere. Asigurați-vă că ați lăsat ceaiul să se răcească.Evitați adăugarea de lapte - produse lactate tind să crească congestia.
    • Nu utilizați aceste ceaiuri cu sugari, cu excepția recomandărilor unui medic.
    • Încercați un ceai din plante fabricat din următoarele plante:
    • Musetele de mușețel: Chamomilul este sigur pentru copii și are proprietăți anti-virale.,
    • Oregano: Oregano este, de asemenea, sigur pentru copii (dar o face ca un ceai slab) și are proprietăți antivirale.,
    • CHYME: CHYME este în siguranță pentru copii (ca un ceai slab) și are proprietăți antivirale.,
    • Leaf de măsline: acest lucru este sigur pentru copii (ca un ceai slab) și are proprietăți antivirale.
    • Elderberry: Acest lucru este sigur pentru copii (ca ceai sau ca suc) și are proprietăți antivirale.,
    • Leaforice Leaf: Leaforice Leaf este sigură pentru copii (ca un ceai slab) și are proprietăți antivirale.,
    • Echinacea: Acest lucru este sigur pentru copii (ca un ceai slab) și are proprietăți antivirale.,
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 23
    2
    Utilizați o oală neti. Un vas neti poate fi folosit pentru a spăla un nas înfundat. Este un dispozitiv care arată oarecum ca un ceainic. Îl folosiți pentru a vărsa apa în nas pentru a vă spăla cavitățile nazale.
  • Alegeți uleiurile esențiale. Plantele care pot fi folosite pentru a face ceaiuri sunt, de asemenea, alegeri bune pentru tratamentele esențiale de petrol. Acestea includ: musetel, elderberry, rădăcină dulce, ecinacee, rădăcină de măsline, cimbru și oregano. Combinați un număr egal de picături ale uleiurilor alese. Numărul total de picături ar trebui să fie de nouă până la zece cel mult.
  • Într-un castron separat, adăugați una și jumătate de cană de apă distilată foarte caldă. Nu folosiți apă care este atât de fierbinte încât ați scalat țesuturile nazale delicate.
  • Adăugați șase linguri de sare de mare neprelucrată la sol. Se amestecă pentru a dizolva sarea. Sarea este inclusă pentru a vă asigura că țesutul nazal este protejat.
  • Adăugați uleiurile esențiale și amestecați cu atenție.
  • Adăugați lichidul în vasul dvs. neti.
  • Îndoiți înainte de o chiuvetă, întorcându-vă capul într-o parte. Se toarnă încet soluția prin cavitățile nazale pentru a le curăța.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii la domiciliu Pasul 24
    3. Utilizați un difuzor.Această metodă poate fi foarte utilă, mai ales dacă mai mult de un membru al familiei dvs. are o infecție sinusală sau o infecție respiratorie. Alegeți uleiurile din rândul musetelului, vederii, rădăcinilor de licorice, Echinacea, rădăcină de măslini, cimbru și oregano. Sau, puteți face propriul dvs. amestec unic.
  • Urmați instrucțiunile producătorului folosind difuzorul.Cele mai multe utilizează aproximativ o jumătate de ceașcă de apă cu trei până la cinci picături de uleiuri esențiale.
  • Oricine cu o infecție sinusală ar trebui să stea cât mai aproape de difuzor.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii la domiciliu Pasul 25
    4. Utilizați metoda veche de abur. În această metodă, tot ce aveți nevoie este apa și uleiurile esențiale alese sau amestecul de uleiuri. Veți fierbe apă pentru a crea aburi, pe care o veți respira prin nas.
  • Se toarnă apa (distilată este cea mai bună, dar apa de la robinet este bine) până când fundul vasului are aproximativ două centimetri de apă.
  • Încălziți apa la fierbere, opriți căldura și adăugați opt până la zece picături de uleiuri esențiale. Se amestecă.
  • Puteți lăsa oala pe aragaz, fie puteți scoate. Doar fii atent, oricare decideți.
  • Acoperiți-vă capul cu un prosop și respirați aburul prin nas. Puteți, de asemenea, să respirați prin gură, mai ales dacă aveți o durere în gât sau o infecție a gâtului.
  • Faceți acest lucru atâta timp cât aburul crește.Repetați dacă doriți, prin reîncălzirea apei.Aceeași soluție poate fi utilizată peste și peste până când toată apa este plecată.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii la domiciliu Pasul 26
    5. Respirați în aburul infuzat de plante medicinale. Luați metoda de modă veche de respirație a aburului și adăugați ierburi în apă.
  • Se toarnă apa (distilată este cea mai bună, dar apa de la robinet este bine) până când fundul vasului are aproximativ două centimetri de apă.
  • Încălziți apa la fierbere, opriți căldura și adăugați două lingurițe de oregano și două lingurițe de busuioc.Dacă doriți, puteți adăuga un vârf de piper de cayenne. Fii atent!
  • Acoperiți-vă capul cu un prosop și respirați aburul prin nas. De asemenea, puteți respira prin gură, mai ales dacă aveți o durere în gât sau o infecție a gâtului.
  • Faceți acest lucru atâta timp cât aburul crește.Repetați dacă doriți, prin reîncălzirea apei.
  • Metoda 6 din 6:
    Văzând un medic
    1. Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 27
    1. Consultați medicul dumneavoastră dacă sistemul imunitar este compromis. Cu cele mai frecvente virusuri și cu cei mai sănătoși adulți, infecții virale clare fără tratament suplimentar.Dacă, totuși, sistemul imunitar al unui individ este compromis, un medic ar trebui să fie numit de îndată ce apar simptome de infecție. Compromisul imunitar poate apărea la indivizii foarte tineri, cei mai în vârstă, cei infectați cu HIV / SIDA, persoanele care au avut un transplant de organe și pacienții cu cancer care trec prin chimioterapie.Urmăriți aceste simptome comune ale infecțiilor virale:
    • Febră
    • Dureri și dureri comune
    • Durere de gât
    • Durere de cap
    • Greață, vărsături, diaree
    • Erupții cutanate
    • Oboseală
    • Congestie nazala
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii la domiciliu Pasul 28
    2. Apelați imediat un medic dacă simptomele comune se înrăutățește. Dacă oricare dintre simptomele de infecție virală comună devine severă, apelați imediat un medic.Dacă un medic nu este disponibil, solicitați servicii de urgență.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii la domiciliu Pasul 29
    3. Solicitați îngrijiri medicale imediate dacă întâmpinați anumite simptome severe. Dacă întâmpinați oricare dintre următoarele simptome în orice moment, mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență.
  • Orice schimbare în vigilența sau nivelul de conștiință
  • Dureri în piept
  • O tuse de piept profund care produce o flegmă galbenă, verde sau brown (descărcare)
  • Letargie sau lipsă de răspuns la stimuli (sunete, lumină, atingere)
  • Orice formă de confiscare
  • Orice dificultate de respirație, șuierătoare sau orice dificultate respirație
  • Un gât rigid sau dureros sau o durere de cap severă
  • Îngălbenirea pielii sau a sclerei (albii ochilor)
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 30
    4. Obțineți vaccinați. Tratamentul specific depinde întotdeauna de virusul specific.Există sute de viruși diferiți care sunt cunoscuți că infectează oamenii. Mulți pot fi preveniți în mare măsură cu vaccinarea, cum ar fi gripa, poxul de pui, șindrile și altele.
  • Discutați cu medicul dvs. despre vaccinarea împotriva anumitor viruși.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 31
    5. Vizitați medicul dumneavoastră dacă nu obțineți ajutor de la remedii la domiciliu. Dacă întâmpinați simptome pe care credeți că le poate fi o infecție virală pentru mai mult de 48 de ore, fără a obține o ușurare de la abordările enumerate, faceți o programare pentru a vă vedea medicul cât mai curând posibil. Multe infecții virale, cum ar fi frigul comun (rinovirusurile), gripa (virusul gripal), rujeola (rubeola) sau mononucleoza (virusul Epstein-Barr sau EBV), necesită un tratament în primul rând de susținere.Alți viruși provoacă boli grave, care pun viața în pericol, cum ar fi cancerul și Ebola. Unele virusuri persistente provoacă tulburări pe termen lung, inclusiv hepatită, HSV și Varicella-Zoster (provocând varicela și șindrilă) și HIV.
  • Imagine intitulată vindeca o infecție virală cu remedii acasă Pasul 32
    6. Întrebați despre medicamentele antivirale. Până relativ recent, nu au existat medicamente antivirale eficiente. Care se schimbă, fiind introduse mai multe medicamente antivirale.Terapia antivirală este importantă pentru anumite infecții, inclusiv infecții cu virușii herpes (HSVS), citomegalovirusurile (CMVS) și virusul imunodeficienței umane (HIV).
  • O altă abordare tratarea infecției virale este de a utiliza interferoni. Acestea sunt substanțe naturale (citokine) eliberate din celule infectate care funcționează pentru a bloca diferite fațete ale replicării virale.Utilizarea interferonilor este deosebit de importantă în tratamentul virușilor hepatitei (B și C), sarcomul Kaposi asociat cu infecția cu HIV și o infecție cu transmitere sexuală numită Condyloma Acuminata, care are ca rezultat negi genitale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar