Cum se copiază numai celulele vizibile din excel

Implicit, când copiați celulele în Excel, programul copiază celulele ascunse și filtrate, precum și celulele vizibile. Thiswill vă învață cum să copiați numai celulele vizibile, astfel încât să nu copiați informații inutile. Va trebui să utilizați programele desktop pentru a face acest lucru, deoarece versiunea web nu are caracteristica de care aveți nevoie.

Pași

  1. Imagine intitulată Copiază numai celulele vizibile în EXCEL PASUL 1
1. Deschideți documentul în Excel. Puteți deschide documentul din excel prin a merge la Fişier > Deschis sau puteți să faceți clic dreapta pe fișierul din browserul de fișiere, selectați Deschis cu și excela.
  • Imagine intitulată Copiază numai celulele vizibile în EXCEL PASUL 2
    2. Selectați datele pe care doriți să le copiați. Puteți selecta o singură celulă sau multipli prin glisarea și scăderea conturului de selecție.
  • Imagine intitulată Copiază numai celulele vizibile în EXCEL PASUL 3
    3. Faceți clic pe fila Home (dacă nu este deja selectată). Veți vedea acest lucru de-a lungul primului document de editare.
  • Imagine intitulată Copiază numai celulele vizibile în EXCEL PASUL 4
    4. Clic Găsiți și selectați sub o pereche de binocluri. Veți vedea acest lucru spre partea dreaptă a ferestrei de lângă o pictogramă a unui filtru în "Editare" Gruparea.
  • Imagine intitulată Copiază numai celulele vizibile în EXCEL PASUL 5
    5. Clic Du-te la special. Aceasta este de obicei cea de-a patra listă în meniul derulant. "Du-te la special" Fereastra de dialog va fi pop-up.
  • Imagine intitulată Copiază numai celulele vizibile în EXCEL PASUL 6
    6. Faceți clic pentru a umple cercul de lângă "Numai celulele vizibile." Cercul se va umple pentru a indica faptul că este selectat.
  • Imagine intitulată Copiază numai celulele vizibile în EXCEL PASUL 7
    7. Clic O.K. Veți vedea acest lucru în partea de jos a ferestrei pop-up. Orice date ascunse vor fi neselectate din selecția dvs.
  • Imagine intitulată Copiază numai celulele vizibile în EXCEL PASUL 8
    8. presa Ctrl+C (Windows) sau ⌘ cmd+C (Mac). Veți copia datele vizibile.
  • Imagine intitulată Copiază numai celulele vizibile în EXCEL PASUL 9
    9. Inserați selecția. Numai acele celule care au fost vizibile vor fi lipite. Puteți apăsa Ctrl+V (Windows) sau ⌘ cmd+V (Mac) pentru a lipi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar