Cum de a determina dacă să scapi un câine senior

Câinii mai în vârstă au adesea dificultăți cu incontinența. Poate fi o adevărată provocare pentru proprietarii de animale de companie, mai ales atunci când casa dvs. este în mod constant expusă riscului de a fi murdară prin urină sau fecale. Aflați dacă scuterarea câinelui dvs. este cea mai bună soluție pentru dvs. și animalul dvs. de companie, luând în considerare starea lor, resursele dvs. și alternativele potențiale. Acest lucru se va asigura că anii de amurg al câinelui dvs. sunt la fel de sănătoși și confortabili cum pot fi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evaluarea situației dvs
  1. Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 1
1. Urmăriți semnele de incontinență. Câinii seniori au adesea probleme cu controlul urinării și intestinelor. Dacă au accidente frecvente în interior sau urină de driblare în jurul casei, este o cauză de îngrijorare care trebuie abordată. Scutecele ar putea face parte din soluție.
  • Unii câini sunt afectați numai în timpul somnului. Verificați în mod regulat pentru a vedea dacă așternutul lor a fost murdar, deoarece acest lucru poate fi, de asemenea, un semn de incontinență.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă să scufundați un câine senior Pasul 2
    2. Fi în căutarea lingerii. Chiar dacă câinele tău nu pleacă în jurul casei, ei ar putea să picure urina. Lins constant al zonei lor uretra sau iritarea pielii în jurul ei sunt, de asemenea, semne de incontinență.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior pas 3
    3. Determină dacă este o afecțiune cronică. Nu toate incontinența este permanentă - poate fi un simptom al unei stări temporare sau tratabile, cum ar fi anxietatea sau o infecție a tractului urinar. Sau, poate fi un semn al unei boli mai grave. Faceți o întâlnire cu VET pentru a determina cauza incontinenței câinelui dvs. și pentru a vedea dacă este probabil să fie o problemă pe termen lung.
  • Nu recurgeți la utilizarea scutecelor înainte de a verifica dacă starea de bază este tratabilă sau nu.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 4
    4. Luați în considerare igiena câinelui dvs. Dacă incontinența curentă a câinelui vă pune o mizerie pe pielea lor, puneți animalul dvs. de companie cu risc de infecții și iritații. Dacă acesta este cazul, folosind scutecele este o modalitate bună de a atenua riscul de infecție și de a le menține senzație de curățare și confortabilă.
  • Acest lucru vă va economisi timp, deoarece nu va trebui să le spălați de mai multe ori pe zi.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 5
    5. Nu scutește un câine dacă problema este diaree. Dacă animalul dvs. de companie are diaree, scutecele nu sunt susceptibile de a fi o opțiune bună pentru motive de igienă. Diareea este dezordonată și conține o mulțime de acid, care poate arde pielea câinelui dvs. dacă nu o curățați imediat.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 6
    6. Luați în considerare costul. Scutece de unică folosință variază de la aproximativ 10 - $ 15 pe 12 pachete. Scutecele lavabile pot varia oriunde de la $ 7 - 30 USD per scutec. Este posibil să aveți nevoie de 2-5 scutece pe zi, care poate fi o cheltuială considerabilă. Dacă nu vă puteți permite, este posibil să trebuiască să luați în considerare opțiunile alternative de abordare a incontinenței câinelui.
  • Pe termen lung, scutecele lavabile sunt mai rentabile. Cu toate acestea, sunt, de asemenea, mai intensiv de muncă, deoarece va trebui să faci o mulțime de rufe.
  • Există, de asemenea, alte accesorii conexe, cum ar fi suspendatele pentru a păstra scutecele în poziție.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 7
    7. Ține seama de angajamentul de timp. Purtarea unui scutec poate proteja casa și mobilierul moale, dar nu este neapărat o opțiune fără efort.Dacă utilizați scutece pe câine, acestea vor trebui schimbate adesea pentru a preveni erupțiile cutanate, infecțiile și mesele. Dacă dvs. sau un alt îngrijitor nu veți fi în jur pentru a avea grijă de câinele dvs. pe parcursul zilei, este posibil să trebuiască să luați în considerare o alternativă la scutece.
  • Dacă câinele dvs. deferați, cineva ar trebui să fie la îndemână pentru a-și schimba imediat scutecul.
  • Dacă câinele dvs. are de-a face cu probleme urinare, ar trebui să schimbați în continuare scutecul câinelui de câteva ori pe zi.
  • Așa cum organele genitale ale copilului trebuie curățate de fiecare dată când scutecul său este schimbat, la fel și câinele tău.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 8
    8. Decideți dacă va îmbunătăți câinele și calitatea vieții. Dacă incontinența este singura problemă de sănătate a câinelui dvs., folosind scutece pentru a face vârsta bătrână mai confortabilă este probabil o idee bună. Dacă scutecele sunt soluția cea mai convenabilă la problemele PET, atunci sunt, de asemenea, probabil o idee bună pentru dvs. ca proprietar de animale de companie.
  • Pe de altă parte, dacă câinele dvs. rezistă în mod constant purtând scutece sau a face astfel, afectează în mod semnificativ confortul și / sau mobilitatea lor, probabil că nu este cea mai bună opțiune pentru animalul dvs. de companie.
  • Metoda 2 din 3:
    Luând în considerare alternativele
    1. Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 9
    1. Adresați-vă medicului veterinar despre opțiunile medicale. Uneori, condițiile care provoacă incontinență pot fi tratate cu suplimente hormonale, medicamente și / sau chirurgie. Vorbiți cu medicul veterinar despre curele potențiale sau tratamente pentru câinele dvs. care ar face scutecele inutile.
    • Dacă câinele dvs. ia în prezent medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală, întrebați dacă oricare dintre medicamentele lor ar putea provoca incontinență ca efect secundar. Dacă acesta este cazul, o ajustare a dozei lor ar putea ajuta la abordarea problemei.
    • Rețineți că multe dintre aceste tratamente pot fi scumpe, temporare și / sau au efecte secundare grave. Asigurați-vă că ați factorizat aceste considerații în decizia dvs. cu privire la faptul dacă să le urmăriți sau nu de abordarea simptomelor cu scutece și alte măsuri.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 10
    2. Creați un spațiu desemnat pentru câinele dvs. Luați în considerare limitarea câinelui dvs. într-o zonă a casei dvs. ușor de curățat. Alternativ, puteți proteja în mod activ o zonă a casei dvs. prin așezarea foliilor de plastic acoperite cu prosoape sau pături ușor de spălat.
  • Există, de asemenea, paturi speciale disponibile pentru câini incontinenți pentru a vă menține podelele curate și câinele dvs. de dormit într-o băltoacă.
  • De asemenea, puteți proteja mobilierul și podelele cu tampoane lavabile pee, care sunt disponibile din orice afacere medicală.
  • Rețineți că această alternativă la scutece este, de asemenea, intensivă de muncă, deoarece implică spălarea și curățarea constantă. De asemenea, prezintă o modificare semnificativă la estetica și curățenia casei dvs.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 11
    3. Dă-ți câinele mai mult timp în afara. Permiteți-vă câinelui tău să-i facă să-i păstreze curate și să-și atenueze anxietățile cu privire la accidente.
  • Acest lucru este, de asemenea, plăcut de făcut pentru câinele dvs. dacă vă decideți să le puneți în scutece de când le oferă o șansă de a petrece o parte din scutecul de zi.
  • Amintiți-vă să faceți acest lucru numai când vremea permite. Câinii de rang înalt sunt mai puțin capabili să-și regleze temperaturile corpului și nu ar trebui lăsate nesupravegheate în vreme caldă sau rece.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea scutecelor potrivite
    1. Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 12
    1. Alegeți între scutecele lavabile și de unică folosință. Dacă câinele dvs. are probleme de incontinență pe termen scurt, obținerea unui pachet de Scutece de unica folosinta este probabil cea mai bună soluție. Dacă câinele dvs. se va ocupa de incontinență pe termen lung, scutecele lavabile vor fi cea mai ecologică și cea mai rentabilă soluție eficientă.
    • În ciuda implicațiilor costurilor, este posibil să doriți să utilizați scutece de unică folosință deoarece sunt mai convenabile. Scutece lavabile, la urma urmei, trebuie spălate în mod regulat.
    • Celelalte pro cu scutecele lavabile includ o potrivire mai bună și mai puțin zgomot de la plasticul ruginit când câinele dvs. se mișcă în jur.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 13
    2. Supliment scutece cu tampoane de incontinență pentru scurgeri grele. Dacă câinele dvs. scapă foarte mult, este posibil să trebuiască să adăugați plăcuțe de incontinență de unică folosință sau la spălabil la sculerul lavabil al câinelui pentru a absorbi umiditatea. Dacă câinele dvs. se defectează în scutecul lor, este esențial să utilizați o căptușeală de unică folosință pentru o curățare ușoară și igienică.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 14
    3. Luați în considerare o bandă de burtă pentru câinii de sex masculin. Dacă aveți un câine de sex masculin care are doar dificultăți cu urina de driblare, ați putea folosi o bandă de burtă în locul unui scutec. Bandele de burtă sunt împachetări lavabile de mașini care oferă o protecție împotriva scurgerilor, protejând în același timp pielea câinelui.
  • Bandele de burtă tind să fie mai puțin obstructive decât scutecele pentru câinele dvs. și mai puțin hassle pentru dvs., deoarece în general, Velcro și off.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă doriți să scutească un câine senior Pasul 15
    4. Obțineți dreptul de dimensionare. Scutecele vin în general cinci dimensiuni, de la extra-mici până la extra-mare, care au diferite greutăți și dimensiuni ale taliei.
  • Verificați graficul de dimensionare pentru fiecare marcă pentru a vă asigura că obțineți dimensiunea potrivită. În general, defecțiunile pentru greutăți și dimensiunile taliei sunt după cum urmează: extra-mic - 4-8 lbs / 10-13 ", mic - 8-15 lbs / 13-19, mediu - 15-35 lbs / 18-25 ", Mare - 35-55 lbs / 20-27", extra-mare - 55-90 lbs / 25-34 ".
  • Câinii masculi au nevoie uneori de o dimensiune până la adaptarea genitală.
  • Pentru a vă asigura că dimensiunea este corectă, va trebui să testați scutecele de pe câine. Ar trebui să fie confortabil suficient pentru a preveni scurgerile, dar suficient de confortabile încât nu provoacă șlefuirea, în special în jurul deschiderilor elastice.
  • sfaturi

    În timp ce scutecele pot arăta inconfortabil, câinele dvs. este probabil să fie mai confortabil și încrezător purtând unul dacă au o problemă serioasă de incontinență.
  • Rețineți că puteți rezerva scutece pentru acele momente când câinele dvs. are nevoie cel mai mult. De exemplu, dacă câinele dvs. are doar probleme atunci când dorm, puteți pune un scutece pe ele doar atunci când se stabilesc pentru un pui de somn sau un pat.
  • Amintiți-vă să fiți mereu răbdători și natură cu câinele dvs. de îmbătrânire. Incontinența este dificil de rezolvat, dar nu au control asupra ei. Câinii nu-i place să-și murdărăm casele mai mult decât tine.
  • Vă puteți ajuta să vă păstrați câinele scaun curat prin păstrarea părului foarte scurt în jurul lor și cozile și prin utilizarea șervețelor hipoalergenice pentru copii.
  • Avertizări

    Este important să vă supravegheați câinele în timp ce purtați un scutec, mai ales la început. Unii câini pot fi tentați să-și mănânce scutecele, ceea ce pot duce la probleme digestive grave.
  • Purtați întotdeauna mănuși atunci când schimbați scutece astfel încât să evitați bacteriile din excrementele animalului dvs. de companie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar