Cum sa gasesti hoteluri pentru un sejur lung pe termen lung

Călătoria vă va ține uneori într-o locație pentru o săptămână sau mai mult. Hoteluri oferă o serie de opțiuni pentru călătorul care stau mai mult. Sortarea prin câteva dintre aceste posibilități vă va ajuta să găsiți camera dvs. potrivită pentru costurile de sejur și de control. Dacă sunteți interesat să încercați ceva nou, există și opțiuni de cazare pe care nu le-ați fi luat în considerare.

Pași

Partea 1 din 3:
Cercetarea alegerilor
  1. Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 1
1. Căutați hoteluri extinse-ședere. Hoteluri extinse, cum ar fi Candlewood Suites, Hotelurile mele, și Suites TownePlace oferă apartamente la prețuri accesibile. Comparați mai multe hoteluri extinse cu ședere cu site-uri web, cum ar fi rețeaua de ședere extinsă sau rețeaua hotelieră extinsă.
  • Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 2
    2. Uita-te într-un hotel tradițional.Deși nu oferă multe dintre aceleași avantaje ca hoteluri extinse, unele hoteluri tradiționale oferă apartamente, chicinete mici sau mic dejun tip bufet. Optați pentru unul dintre aceste hoteluri, dacă acesta este cel mai convenabil situat și oferă facilitățile care sunt importante pentru dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 3
    3. Contactați hoteluri independente. Indiferent dacă alegeți un hotel extins sau un hotel tradițional, hoteluri independente au cea mai mare flexibilitate atunci când lucrați cu clienții. Acestea pot oferi stimulente, cum ar fi carduri cadou, reduceri sau upgrade de cameră, pentru a concura cu hoteluri mai mari de lanț. Întrebați ce au disponibil.
  • Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 4
    4. Uită-te la site-urile de rezervări terțe. Verificați site-urile web precum Expedia, Orbitz sau Hoteluri.COM pentru liste de hoteluri din apropiere și facilitățile lor.Aceste site-uri oferă reduceri la rezervări, deși acestea sunt limitate în flexibilitatea pe care o pot oferi, mai ales dacă trebuie să vă extindeți șederea sau să o tăiați scurt. Comparați site-urile diferite la ceea ce hotelul poate oferi direct pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună afacere.
  • Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 5
    5. Adresați-vă prietenilor și familiei pentru recomandări. Dacă știți oameni care locuiesc în zonă sau au vizitat acolo, întrebați sfatul lor despre locurile de ședere. Ei pot avea idei pe care nu le-ați auzit. Oamenii se bazează pe recomandări personale mai mult decât orice altă metodă de alegere a unui hotel. Ajungeți la oamenii pe care îi cunoașteți.
  • Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 6
    6. Verificați facilitățile oferite. Hoteluri extinse oferă o varietate de servicii care nu sunt disponibile la hoteluri tradiționale. Ele pot fi foarte importante când sunteți departe de casă. Verificați dacă sunt oferite următoarele facilități:
  • Facilități de spălătorie la fața locului. Aceasta este o confort importantă, care vă eliberează de la găsirea unui serviciu de spălătorie sau spălătorie.
  • Mese care sunt incluse în preț. Unele hoteluri includ micul dejun și cina în costul apartamentelor lor, iar unele chiar includ cocktailuri gratuite cu cină.
  • Bucătării în suită. O altă modalitate de a evita cheltuielile restaurantelor este de a pregăti mese pentru tine. De asemenea, posibilitatea de a găti câteva mese vă poate face șederea să se simtă puțin mai mult ca acasă.
  • Facilități prietenoase cu animalele. Unele hoteluri permit oamenilor să aducă pe anumite animale. Apelați înainte pentru a vă asigura că animalul dvs. este permis.
  • Serviciu personal. Deoarece oamenii stau mai departe la aceste hoteluri, personalul va ajunge adesea să le cunoască. O ședere extinsă departe de casă poate fi singură și senzație ca o parte a unei comunități poate ajuta.
  • Partea 2 din 3:
    Obtinerea cea mai buna afacere
    1. Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 7
    1. Faceți rezervări cu hotelul. Atât hotelurile extinse, cât și hotelurile tradiționale pot oferi cele mai bune oferte direct. Sunați la recepție, mai degrabă decât să faceți rezervări online sau prin numărul 1-800 al hotelului. Explicați cât timp va fi șederea dvs. și veți vedea dacă puteți obține un procent de pe factura dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 8
    2. Întrebați despre potrivirea prețurilor. Hoteluri vor potrivi adesea prețului unui concurent. Pentru o ședere extinsă, o ajustare a prețurilor se va adăuga. Dacă găsiți un hotel care costă mai puțin, dar aveți inima setată într-o altă locație, întrebați dacă rata mai mică poate fi potrivită.
  • Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 9
    3. Utilizați un site de licitare. Ofertă pentru camerele cu discount prin site-uri precum priceline și hotwire. Veți cunoaște doar locația hotelului și ratingul său atunci când luați camere pentru a licita. Utilizați această opțiune dacă vă simțiți confortabil cu faptul că nu știți exact la care hotel veți fi până după ce este rezervat.
  • Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 10
    4. Adresați-vă angajatorului despre o reducere corporativă. Angajatorul dvs. poate oferi reduceri la anumite hoteluri ca un beneficiu de margine. Întrebați despre ceea ce este disponibil prin muncă. Comparați această reducere la alte oportunități de economii.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unei cazare alternativă
    1. Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 11
    1. Rezervați o subvenție pe termen scurt. Verificați afacerile, cum ar fi Airbnb sau Flipkey, unde proprietarii de case oferă închirieri pe termen scurt ale proprietății lor. Comparați prețurile, spațiul oferit și evaluări furnizate de clienții anteriori. Dați-vă timp să sortați prin alegeri.
  • Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 12
    2. Participați la un schimb de case. Pentru o taxă de membru, site-uri web precum schimbul de acasă și dragostea la domiciliu swap coordonează oportunități pentru proprietarii de case la case pentru vacanțe.Dacă vă simțiți confortabil ca alții să rămână în casa dvs., utilizați acest lucru pentru a avea o locuință completă pentru șederea dvs. Cercetare Pentru a vă asigura că opțiunile disponibile sunt destul de aproape de destinația dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți hoteluri pentru un ședere pe termen lung Pasul 13
    3. Rămâneți în locuințe pentru studenți. Pentru o opțiune fără frizeri, dar foarte accesibilă în timpul verii, contactați universitățile locale. Ei vor permite uneori oamenilor să închirieze camere de dormit goale. Încercați acest lucru dacă nu căutați cazare luxuriantă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar