Cum să ușurați durerea herpes cu remedii acasă

Ceea ce numim herpes constă din două virusuri strâns legate, virușii Herpes Simplex de tip 1 și de tip 2 (HSV-1 și HSV-2, respectiv). HSV-1 cauzează cel mai adesea răni la rece sau blistere de febră pe gură și buze, în timp ce HSV-2 îi determină pe organele genitale. Ambele tipuri de herpes sunt foarte mâncărime și condiții dureroase care pot apărea atât la bărbați, cât și la femei. Durerea poate chiar să înceapă înainte ca leziunile să fie vizibile. Virusul Herpes intră în corpul uman prin direct (sex, sărutări, atingere) sau indirect (partajarea elementelor personale contaminate) contact cu persoana infectată. Deși virusul nu are nici un tratament, puteți lua pași acasă sau prin medicul dvs. pentru a reduce durerea și disconfortul asociat focarelor Herpes înainte și după ce apar leziuni, precum și pentru a reduce durata unui focar.

Pași

Metoda 1 din 6:
Tratarea durerii herpes la domiciliu
  1. Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 1
1. Utilizați gheață sau o compresie rece pe zonă. Acoperiți pachetul de gheață cu un prosop, astfel încât să nu devină prea rece. Apoi, plasați pachetul de gheață peste zona cu răni. Lăsați-l în loc de aproximativ 10-15 minute. Apoi, așteptați o oră înainte de a repeta tratamentul. Ați putea, de asemenea, să înmuiați un prosop cu apă cu apă rece și să aplicați comprimarea rece și umedă la leziuni.
  • Gheața oferă o ameliorare imensă față de cele mai multe tipuri de durere, deoarece numără pielea și coboară receptorii de durere din zonă.

Bacsis: Asigurați-vă că acoperiți pachetul de gheață cu un prosop proaspăt de fiecare dată și spălați fiecare prosop în apă fierbinte, cu săpun după utilizare pentru a preveni răspândirea în continuare a infecției.

  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 2
    2. Aplicați o compresă caldă. Dacă frigul nu ajută la ameliorarea durerii, unii oameni primesc mai multă ușurare cu comprese fierbinți / calde. Utilizați un prosop de bumbac curat sau un prosopat pliat astfel încât să acopere întreaga zonă cu răni. Utilizați apă care este la o temperatură caldă la cald. Înmuiați prosopul, strângeți excesul de apă și aplicați în zona dureroasă.
  • Utilizați un prosop curat sau de spălare de fiecare dată când repetați procesul și spălați fiecare element în apă cu săpun fierbinți pentru a preveni răspândirea posibilă a infecției.
  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 3
    3. DAB Propolis pe zona afectată. Propolisul este o rășină ceară făcută de albine care are proprietăți antivirale și pare să accelereze vindecarea rănilor. Puteți utiliza unguente sau salve care conțin propolis pentru a calma și a ajuta la vindecarea rănilor.
  • Multe magazine de sănătate și farmacii de sănătate poartă aceste produse.
  • Asigurați-vă că cumpărați un unguent sau salvă (nu o capsulă sau tinctură) și urmați instrucțiunile producătorului.
  • Pentru propolis și orice alt remediu local de acasă, încercați o cantitate mică într-o zonă neafectată a pielii și așteptați 24 de ore (pentru a vă asigura că nu aveți reacții alergice) înainte de ao aplica la site-ul focarului dvs.
  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 4
    4. Aplicați aloe răciți pentru a ajuta la ameliorarea durerii. Aloe gel sau un unguent aloe pot fi folosite pentru ameliorarea durerii și funcționează chiar mai bine dacă este rece. Plasați tulpina de aloe sau gel în frigider timp de câteva ore înainte de ao folosi. Aplicați aloe-ul răcit direct pe durere. Puteți face acest lucru prin ruperea unui pic de plante aloe și stoarcerea sucului sau prin utilizarea unui produs comercial și prin instrucțiunile producătorului.
  • Puteți lăsa gelul aloe sau unguent uscat și mai târziu spălați crusta. Reaplicați la fiecare 4 ore după cum este necesar.
  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 5
    5. Încercați să luați un supliment de lizină. Trei doze de 1000 mg de lizină pe zi pot scurta lungimea unui focar. Lizina poate fi eficientă la reducerea numărului de focare de răni herpes orale pe parcursul a 6 luni. Cu toate acestea, asigurați-vă că ați verificat cu medicul înainte de a începe acest supliment.
  • Lizina este un aminoacid (un bloc de construcție de proteină ") care poate crește nivelul colesterolului și trigliceridelor, deci verificați cu un profesionist de asistență medicală informat înainte de ao lua.
  • De asemenea, puteți consuma alimente bogate în lizină, cum ar fi pește, pui, ouă și cartofi.
  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 6
    6. Aplicați uleiul de măsline la leziuni. Uleiul de măsline este cunoscut pentru hidratarea pielii. Este bogat în antioxidanți și este una dintre cele mai bune remedii de acasă pentru răni herpes. De asemenea, conține dinitrochlorbenzen, care joacă un rol vital în tratarea infecției Herpes.
  • Încălziți o ceașcă de ulei de măsline într-o oală cu câteva spriguri de lavandă și unele albine de albine. După răcire, aplicați amestecul în zona infectată. Ceara de albine ar trebui să ajute la menținerea amestecului de ulei, dar este posibil să aveți nevoie să vă culcați pentru ao păstra pe durere.
  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 7
    7. Răspândirea miere manuka peste zonă. Mierea Manuka are proprietăți antibacteriene și antivirale. Acesta poate ajuta la vindecarea rapidă a blisterelor Herpes și a rănilor reci. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați miere groasă în jurul regiunii afectate. Aplicați-l de mai multe ori pe parcursul zilei pentru a face mai eficient.
  • Aplicați-o cu tampoane de bumbac sau cu tampoane de bumbac direct pe blistere. Vă poate ajuta la început, dar în curând veți simți o amorțeală pe zona afectată.
  • Asigurați-vă că aplicați miere brută la organele genitale pentru a vă culca pentru a vă asigura că mierea rămâne direct pe zonă și nu se scurgă.
  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 8
    8. Aplicați ulei de oregano direct pe zonă. Oregano ulei, cu proprietățile sale antivirale, ajută la recuperarea rapidă a blisterelor Herpes. Trebuie doar să aplicați un ulei de oregano direct pe zona infectată cu un tampon de bumbac și lăsați-l să stea timp de 10-15 minute. Apoi spălați zona și uscați-vă.
  • Oregano ulei, ulei de calendula sau ulei de jojoba pot fi aplicate singur sau ca un amestec.
  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 9
    9. Încercați să utilizați ulei de arbore de ceai diluat. Uleiul de arbori de ceai a fost salutat ca un remediu veritabil, atunci când vine vorba de orice afecțiune care implică răni deschise. Se utilizează în mod obișnuit pentru a trata răni de canker și dureri de gât și poate ajuta la vindecarea focarelor de herpes. Combinați 2-3 picături de ulei de arbore de ceai cu 1TSP (4.9 ml) de ulei de migdale, nucă de cocos sau ulei de măsline și aplicați amestecul în zona afectată.
  • Majoritatea uleiului de arbore de ceai care este disponibil OTC este concentrat și distilat pentru potența maximă, deci este necesară doar o cantitate mică pentru ca efectele să aibă loc.
  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 10
    10. Uleiul de nucă de cocos neted peste leziuni. Uleiul de nucă de cocos are proprietăți anti-virale împotriva virușilor acoperiți cu lipide, cum ar fi virusul Herpes, care poate ajuta la combaterea focarelor de virus Herpes care provoacă răni. Este, de asemenea, un hidratant eficient de piele.
  • Deși unii medici recomandă consumarea uleiului de cocos pentru a vă stimula sistemul imunitar, utilizați-l cu ușurință. Uleiul de nucă de cocos este de aproximativ 90% grăsime saturată, mult mai mare decât untul (64%), grăsimea de vită (40%) sau untură (40%). Studiile nu au arătat încă că beneficiile sale depășesc riscul potențial de boală de inimă care vine cu consumul de grăsimi prea saturate.
  • Metoda 2 din 6:
    Tratarea durerii herpesului genital la domiciliu
    1. Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 11
    1. Utilizați loțiunea calamine pentru a calma herpesul genital. Loțiunea de calamină vă poate ajuta să uscați blisterele și să calmeze pielea. Utilizați-l numai pe herpesul genital atunci când leziunile nu sunt pe țesutul mucus - așa că nu utilizați loțiune de calamină pe vagin, vulva sau labia.
  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 12
    2. Soak herpes genital se răni într-o baie de ovăz. O baie de ovăz (sau chiar folosind un produs de ovăz, cum ar fi săpunul Aveeno), poate ajuta la reducerea disconfortului rănilor. Plasați aproximativ o ceașcă de ovăz într-o șosete de nailon și plasați șoseaua peste robinet. Permiteți apă foarte caldă să treacă prin fulgi de ovăz. Înmuiați în baia de ovăz atâta timp cât confortabil.
  • Imagine intitulată Ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 13
    3. Luați o baie de sare pentru a usca leziunile herpesului genital. Sarea Epsom conține sulfat de magneziu și alte minerale esențiale care sunt utile în timpul rănilor de uscare, liniștitoare și curățare. Din acest motiv, sărurile Epsom sunt importante în ameliorarea durerii și mâncărimea care vine cu o infecție cu herpes. Pentru a utiliza acest remediu:
  • Cald unele apă de baie și adăugați aproximativ 1/2 cană de sare Epsom. Înmuiați cel puțin douăzeci de minute.
  • Bacsis: Asigurați-vă întotdeauna să uscați bine zona afectată după ce ați avut o baie caldă sau aplicați un prosop cald. Păstrarea zonei uscată va împiedica alimentația, iritarea sau orice posibilă infecție fungică posibilă. Dacă un prosop irită pielea ta durere, utilizați un uscător de păr pe setarea la rece.

  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 14
    4. Aplicați un unguent de balsam de lamaie. Unguentele de balsam de lamaie pot ameliora simptomele acute ale infecțiilor cu HSV. Exemple de produse disponibile sunt modalități înțelepte pe plante pe bază de plante de balsam de lămâie și produse organice de lamaie de lămâie. Urmați instrucțiunile producătorului pentru aplicarea produsului dvs. specific.
  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 15
    5. Încercați o combinație de salvie și rhubarb chinezesc. Într-un studiu, o combinație de salvie cu rhubarb chinez într-o cremă a fost la fel de eficientă ca acyclovir, care este un medicament cu prescripție medicală folosit pentru a trata herpesul. Puteți achiziționa o cremă care conține aceste ingrediente și o folosește pe leziunile pentru a le ajuta să se vindece mai repede.
  • Căutați acest produs online și în magazinele de medicină medicală specializată.
  • Imagine intitulată Ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 16
    6. Utilizați must de top. Topical St John`s Wort este o plantă tradițională utilizată pentru a trata infecțiile virale. Nu au existat niciun studiu uman care utilizează sunătoarele lui Sf. John, dar studiile de laborator au indicat că planta poate inhiba replicarea HSV.
  • Exemple de produse disponibile includ salvele lui Organic St John`s Wort și Bianca Rosa Salve / unguent.
  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 17
    7. Aplicați unguent zinc la răni herpes în afara gurii. Unguentele de zinc sunt eficiente împotriva HSV în testele de laborator. Puteți utiliza un 0.3% cremă de oxid de zinc (cu glicină). Adresați-vă farmacistului pentru a vă ajuta să găsiți aceste și să urmați instrucțiunile producătorului.
  • Metoda 3 din 6:
    Utilizarea tratamentelor medicale la domiciliu
    1. Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 18
    1. Luați în considerare luarea de medicamente antivirale, cum ar fi Zovirax (aciclovir), famciclovir (Famvir) sau Valacyclovir (Valtrex) pentru herpesul genital. Acestea pot fi prescrise de medicul dumneavoastră. Aceste medicamente acționează în principal prin inhibarea polimerazei ADN a virusului herpesului, prevenind multiplicarea sa. Aceste medicamente sunt în general date pentru primul focar și pentru a controla focarele ulterioare.
    • Doar cazuri cu adevărat severe de herpes oral vor necesita aceste medicamente.
    • Zovirax este disponibil în multe forme de dozare, cum ar fi tablete, siropuri, injecții și ca creme topice pentru piele și ochi. Fiecare formular trebuie utilizat în funcție de starea medicală și de vârsta pacientului. Cremele pot fi aplicate direct la blistere dacă sunt în gură sau pe organele genitale.
    • Acyclovir, de exemplu, este prescris ca 800 mg de 5 ori pe zi timp de 7-10 zile.
    • Crema oftalmică este utilă în cazul keratitei herpes (herpes care afectează ochiul care provoacă mâncărime și descărcare) pentru a fi aplicate o dată la culcare.
    • Tabletele și injecțiile sunt mai utile atunci când este dorită calea sistemică. În cazuri severe, comprimatele sunt luate de două ori pe zi.
    • Cele mai frecvente efecte secundare cu aceste medicamente sunt greață și vărsături, diaree, cefalee, oboseală, amețeli și dureri musculare.
  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 19
    2. Încercați să luați un AINS, cum ar fi ibuprofenul. Pot fi luate medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) pentru a reduce iritarea și inflamația la locul afectat. Acestea acționează prin blocarea celor două enzime responsabile pentru producția de prostaglandină, COX-I și COX-II. Prostaglandina este implicată în procesul de inflamație și în producerea durerii. AINS au proprietăți analgezice, antiinflamatorii și antipiretice care pot ajuta la ameliorarea febrei. De obicei, puteți ameliora durerea dintr-un focar de herpes cu AINS peste-the-Counters.
  • Exemplele sunt catafam (sare diclofenac) și brucen (ibuprofen) care urmează să fie luate ca tablete, siropuri, plicuri efervescente, supozitoare sau creme topice. O doză tipică pentru adulți poate fi de 50 mg comprimat Cataflam luat de două ori pe zi după mese.
  • AINS au unele efecte secundare, în cea mai mare parte tulburări gastro-intestinale, cum ar fi greață, vărsături, ulcere peptice sau gastrice. Pacienții cu tulburări renale sau hepatice ar trebui să întrebe mai întâi medicul înainte de a lua aceste medicamente.
  • Luați cea mai mică doză posibilă pentru a vă ameliora durerea. Nu luați AINS mai mult de două săptămâni fără a vă consulta medicul. Utilizarea cronică a AINS este legată de formarea ulcerelor gastrice și a altor condiții de sănătate.
  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 20
    3. Utilizați acetaminofen pentru a controla durerea alternativ. Acest medicament poate fi luat pentru aceleași tipuri de durere ca AINS, dar are mai puține proprietăți antiinflamatorii. Acestea fiind spuse, are încă efecte anti-dureri și anti-febră, ameliind unele dintre simptome.
  • Paracetamolul este disponibil ca Tylenol sau Panadol și poate fi luat ca tablete, siropuri sau supozitoare. O doză tipică pentru adulți poate fi de două comprimate de 500 mg care trebuie luate de până la 4 ori pe zi după mese.
  • Luați cea mai mică doză posibilă pentru a vă ameliora durerea. Acetaminofen Supradozaj poate provoca daune hepatice. Poate fi, de asemenea, legată de boala renală.
  • 4. Încercați un anestezic local, cum ar fi gelul lidocainei. Un anestezic local poate fi aplicat direct pe blistere, în special pe organele genitale sau rect pentru a ușura iritarea și senzația de mâncărime. Un exemplu comun este xilocaina (lidocaina) în formă de gel. Este bine absorbit prin membrana mucoasă pentru a crea o amorțeală la locul pielii.
  • Xylocaina poate fi aplicată de două ori pe zi.
  • Avertizare: Purtați întotdeauna mănuși sau utilizați un tampon de bumbac pentru a aplica lidocaina pentru a evita amorțirea degetelor.

    Metoda 4 din 6:
    Prevenirea unui focar de herpes
    1. Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 22
    1. Utilizați Echinacea pentru a îmbunătăți sistemul imunitar. Echinacea este o plantă medicinală și are proprietăți antivirale. Este cunoscut pentru sporirea sistemului imunitar. Toate părțile plantei Echinacea, și anume flori, frunze și rădăcini pot fi folosite pentru tratarea focarelor Herpes. Poate fi consumată sub formă de ceai, sucuri sau pastile.
    • Suplimentele Echinacea sunt disponibile pe scară largă la majoritatea farmaciilor, anumite magazine alimentare și sunt, de asemenea, disponibile online.
    • Dacă utilizați Echinacea ca un ceai, beți 3-4 cani pe zi.
    • Dacă o utilizați ca supliment, urmați instrucțiunile producătorului.
    • Consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza Echinacea dacă aveți tuberculoză, leucemie, diabet, tulburări de țesut conjunctiv, scleroză multiplă, HIV sau SIDA, boală autoimună sau tulburări hepatice. Echinacea poate interfera cu aceste condiții.
  • Imagine intitulată Ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 23
    2. Încercați rădăcină dulce (glycyrrrhiza glabra). Rădăcina dulce conține acid glicirrizic, care a demonstrat beneficiul terapeutic în tratamentul herpesului. Nivelurile ridicate de acid glicrcrizic au afectat de fapt dezactivarea ireversibilă a virusului Herpes Simplex in vitro. Trebuie remarcat totuși că utilizarea prelungită a licorice poate duce la reținerea de sodiu și o pierdere de potasiu, astfel încât indivizii care suferă de probleme de inimă și femei însărcinate ar trebui să evite aportul de licorice.
  • Pentru tratamentul herpesului, extractele rădăcinilor licorice pot fi eficiente. Alternativ, consumul de două capsule din extractele rădăcinilor de licorice este la fel de benefică.
  • Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza rădăcina Licorice. Glicirrizina, ingredientul activ în licorice, poate provoca pseudoaldosteronism, o afecțiune care provoacă dureri de cap, oboseală, hipertensiune arterială sau chiar atacuri de inimă. Persoanele cu insuficiență cardiacă sau boală de inimă, boală de rinichi sau hepatică, hipertensiune arterială, cancerele sensibile la hormoni, diabetul, potasiul scăzut sau disfuncția erectilă nu ar trebui să ia licorice.
  • Imagine intitulată Ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 24
    3. Utilizați variante medicinale de alge marine. Beaweeds, cum ar fi Pterocladia Capillacea, Gimnogongrus Griffithsiae, Cryptonemia Crenulata și Notogenia Fasigiata (marcă roșie din America de Sud), Bostrychia Montagnei (Mos Moss) și Gracilaria Corticata (o alge marine roșie din India) pot inhiba toate infecțiile cu HSV.Aceste alge marine pot fi folosite ca alimente medicale prin adăugarea lor la salate sau tocană sau pot fi găsite ca suplimente.
  • Dacă îl utilizați ca supliment, urmați instrucțiunile producătorului.
  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 25
    4. Mănâncă o dietă sănătoasă pentru a vă ajuta să vă stimulați sistemul imunitar. Păstrați-vă cât mai sănătos, mâncând bine. Cei mai sănătoși (și sistemul imunitar sunt), cu atât mai bine veți putea trece prin herpes și, eventual, să împiedice focarele și să-și reducă severitatea. "dieta mediteraneana," bogate în ulei de măsline și fructe și legume, poate ajuta la creșterea sistemului imunitar și poate oferi protecție împotriva unor boli inflamatorii.
  • Evitați total alimentele prelucrate, ambalate și pregătite.
  • Doar mâncați alimente întregi. Acestea sunt alimente care sunt cât mai aproape de starea lor naturală. De exemplu, creșteți cantitățile de fructe și legume pe care le consumați. Limitați carnea roșie și creșteți cantitățile de păsări de curte (fără piele). Stick cu carbohidrați complexi, cum ar fi cei găsiți în boabe întregi, linte, fasole și legume. Creșteți piulițele și semințele din dieta dvs., deoarece acestea conțin niveluri ridicate de minerale, vitamine și grăsimi sănătoase.
  • Evitați zahărul prelucrat sau adăugat. Acestea includ zaharuri adăugate la alimentele procesate cum ar fi sirop de porumb cu fructoză mare. Dacă aveți nevoie de o "lovitură dulce", încercați să utilizați Stevia, o plantă care poate oferi 60 de ori dulceața de zahăr sau mănâncă fructe. În plus, evitați îndulcitorii artificiali.
  • Creșteți grăsimile sănătoase. Acestea sunt grăsimile omega-3 găsite în pești și ulei de măsline.
  • Beți vin în mod moderat, dacă beți alcool. Vinul face parte din dieta mediteraneană și, atunci când este consumată cu moderatie, poate contribui la contribuția la sănătatea generală.
  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 26
    5. Bea multa apa. Starea bine hidratată vă va ajuta sistemul să funcționeze mai bine, permițându-vă corpului să se lupte mai bine de pe focarul Herpes. Bea cel puțin 6-8 (8oz) pahare de apă în fiecare zi, indiferent dacă aveți un focar sau nu.
  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 27
    6. Exercitați periodic pentru un sistem imunitar mai sănătos. Exercițiul regulat ajută la menținerea sistemului imunitar într-o formă mai bună, eventual ajuta la prevenirea focarelor. Începeți încet, mergând mai des. Parcați mașina departe, utilizați scări în loc de escalatori sau ascensoare, umblați câinele sau pur și simplu faceți o plimbare! Dacă doriți, să vă alăturați unei sală de gimnastică și găsiți un antrenor de fitness. Ridicați greutățile, faceți antrenamente cardiovasculare, utilizați un eliptic, indiferent de ce vă place și veți rămâne cu.

    Bacsis: Dacă ați fost sedentar pentru o vreme sau dacă aveți o stare de sănătate cronică, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un program de exerciții. Aflați ce nivel de exercițiu poate fi potrivit pentru dvs. și nu vă împingeți prea tare.

  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 28
    7. Utilizați tehnici de relaxare pentru a face față stresului de a trăi cu herpes. A trăi cu herpes poate afecta fiecare aspect al vieții tale. De asemenea, stresul și tensiunea pot declanșa un focar, astfel încât găsirea unor modalități de relaxare poate fi foarte utilă. Încercați yoga, meditație, exercițiu sau respirație profundă pentru a vă liniști. Relieful de stres poate fi chiar la fel de ușor ca găsirea unui hobby pe care vă bucurați sau luați o plimbare relaxantă în cartierul dvs.
  • Metoda 5 din 6:
    Gestionarea unui focar
    1. Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 29
    1. Purtați îmbrăcăminte liberă, de bumbac. Purtați întotdeauna haine de bumbac, în special lenjerie de corp. Bumbacul este natural și moale, blând pe piele și nu irită pielea mai mult decât este deja. Bumbacul va permite pielea dvs. să se vindece și să respire.
    • Alte materiale sintetice nu pot absorbi oricare dintre transpirații și pot inflama, declanșa și agrava herpesul genital. Acest lucru este valabil pentru toate materialele sintetice, cum ar fi nailonul, precum și mătase.
    • Evitați îmbrăcămintea strânsă, deoarece va prinde sudoarea și irită în continuare pielea.
  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 30
    2. Păstrați curat și igienic. Faceți-vă igiena personală o prioritate. Luați dușuri frecvente, mai ales în timpul verii sau în zilele mai fierbinți. Schimbați hainele când sunteți transpirați sau murdari.
  • Utilizați săpunuri de detergent pentru a vă spăla zonele și mâinile afectate, mai ales după fiecare mișcare intestinală, după aplicarea cremelor dvs. topice, după ce ați intrat în contact cu alte persoane și înainte de a mânca.
  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 31
    3. Evitați activitatea sexuală în timp ce aveți un focar. Dacă aveți un focar Herpes, evitați să participați la orice activități sexuale pentru a evita infectarea partenerului dvs. În timp ce îl puteți infecta cu el atunci când virusul este latentat, este mult mai probabil să se întâmple dacă aveți o infecție activă.

    Avertizare: Are întotdeauna sex protejat prin utilizarea prezervativelor pentru a preveni contactul fluidelor cu orice tăieturi posibile în piele. Orice activitate sexuală neprotejată poate pune pe cei cu risc.

  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 32
    4. Ai grijă de tine. Pe măsură ce un focar se poate întâmpla din cauza stresului și bolii, este incredibil de important să aveți grijă de voi înșivă pentru a face focarul actual să plece mai repede și pentru a preveni focare viitoare. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte:
  • Ia 7-8 ore de somn zilnic. A fi obosit poartă sistemul imunitar.
  • Mâncați o mulțime de legume și fructe, cum ar fi merele, varza, spanacul, sfeclatul, bananele, papaya, morcovi, mango etc. Evitați zahărul și alimentele cu junk. Beți doar în mod moderat.
  • Gestionați nivelurile de stres. Ia în considerare luarea în considerare Yoga sau meditaţie Pentru a elimina potențialul stresului, determinând următorul focar.
  • Metoda 6 din 6:
    Înțelegerea HSV-1 și HSV-2
    1. Imagine intitulată Ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 33
    1. Determină cauzele potențiale ale unei infecții cu herpes. Herpesul poate infecta cu ușurință o persoană sănătoasă prin contact direct cu o persoană infectată, fie din saliva lor, descărcarea durerilor de piele sau prin contactul sexual. Persoana infectată poate infecta pe oricine chiar dacă virusul este în stare "latentă", ceea ce înseamnă că sunt în prezent asimptomatice. Unii pacienți nu știu că au virusul până când se confruntă cu un "focar," ceea ce înseamnă a avea prima lor durere sau blister, semnificând herpesul.
    • Virusul prezent în saliva poate fi transferat prin împărtășirea obiectelor personale, cum ar fi periuțele de dinți, ața dentară, machiajul cum ar fi rujul sau luciul, ustensilele folosite, prosoapele utilizate sau prin contactul direct ca sărutarea.
    • HSV-1 provoacă herpes oral, deși unele rapoarte menționează herpesul genital care rezultă din tulpina HSV-1. HSV-2 este, în general, rezervat pentru herpesul genital, deoarece sperma sau fluidul vaginal pot fi mediile perfecte pentru transmiterea HSV-2.
    • Prezervativele trebuie utilizate întotdeauna pentru sexul anal, oral sau vaginal, indiferent dacă persoana infectată este asimptomatică sau nu. Acestea fiind spuse, chiar prezervativele nu garantează faptul că dvs. sau partenerul dvs. nu veți fi infectați, dar ei reduc dramatic riscul.
    • Dacă aveți leziuni orale, nu trebuie să acordați sex oral sau să primiți sex oral de la cineva care are leziuni orale fără protecție.
    • Dacă o femeie însărcinată are un focar de herpes genital în timpul livrării, copilul are o șansă mai mare de a dobândi infecția decât dacă mama este asimptomatică în timpul livrării.
  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 34
    2. Identificați cauzele unui focar pentru a preveni focare viitoare. O persoană infectată cu herpes va purta virusul în fluxul său de sânge pentru restul vieții sale, dar nu va avea simptome tot timpul. Cu toate acestea, există câțiva factori care pot declanșa starea latentă a HSV pentru a face un focar.
  • Boala în corp poate declanșa virusul din interiorul dvs. pentru a fi activ, determinând unele simptome să apară.
  • Stresul sau oboseala poate pune o sarcină de tensiune pe celulele dvs., care afectează multe lucruri din corpul vostru.
  • Orice fel de medicament care poate provoca orice grad de imunosupresie, cum ar fi corticosteroizii sau chimioterapia pentru cancer, poate da HSV o șansă de a fi activată.
  • Viguros sexual sexual poate declanșa herpes genital.
  • Ciclul de menstruație al unei femei poate fi, de asemenea, un factor de declanșare, probabil datorită tulburărilor hormonale, disconfortului general și slăbiciunii corpului.
  • Imagine intitulată Ușurința Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 35
    3. Identificați cum arată simptomele Herpes. Simptomele pot apărea în decurs de 2 săptămâni de infecție și pot dura 2-3 săptămâni. Blisterele, deși efectul principal principal, nu sunt singurele simptome care însoțește o infecție activă de herpes. Simptomele includ: blistere, urinare dureroasă, simptome asemănătoare gripei, durere în picioare, descărcare vaginală și glande umflate.
  • La bărbați, blisterele Herpes apar pe penis, fese, anus, coapse, scrot, în interiorul uretrei sau în interiorul penisului. La femei, apar pe fese, colul uterin, zona vaginală, anus și organele genitale externe. Ele sunt dureroase și mâncărime, mai ales în primul focar
  • Pacienții cu herpes genital pot întâmpina urinare dureroasă sau defecare datorită prezenței blisterelor iritate în jurul organelor genitale sau rect. În unele caz, acest lucru va fi însoțit de descărcarea de la vagin sau penis.
  • Deoarece HSV este o infecție virală, simptomele asemănătoare gripei pot apărea la unii pacienți, cum ar fi febră, cefalee, slăbiciune generală și ganglioni limfatici măriți.
  • Glandele umflate (ganglioni limfatici). Acestea sunt de obicei localizate în gaură, dar pot fi găsite și de-a lungul gâtului.
  • Bacsis: Unele alte cauze ale rănilor genitale pe care medicul dumneavoastră le poate dori să o excludă sunt infecții fungice (cauzate de fungusul Candida - Candidiasis), febra de mână-picior (cauzată de virusul COXSACKIE A ​​tip 16), sifilis ( cauzate de Spirochete, Treponema) și de un herpes zoster (varicella zoster / herpesvirus tip 3) (același virus care provoacă varicela și șindrile).

  • Imagine intitulată Ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 36
    4. Aflați cum funcționează HSV în organism. Sistemul dvs. imunitar va detecta virusul HSV atunci când sunteți infectat sau când aveți un focar. Apoi începe să dezvolte unii anticorpi pentru a lupta împotriva virusului - ganglionii limfatici se umflă ca urmare a producerii și supraîncărcării mai multor anticorpi, iar temperatura corpului crește pentru a crea un mediu nedorit pentru majoritatea bacteriilor și virușilor. Odată ce corpul dvs. primește virusul sub control, în general câteva zile, simptomele vor dispărea.
  • Cu toate acestea, sistemul imunitar nu poate scăpa de virusul în întregime - fiecare persoană cu HSV va continua să o transporte. Acestea fiind spuse, anticorpii formați vor ajuta la împiedicarea pacientului să aibă un alt focar în viitor. Acest lucru rămâne adevărat atât prin HSV-1 cât și HSV-2 și în cazurile în care ambele sunt prezente.
  • Imagine intitulată ușurință Herpes Durere cu remedii acasă Pasul 37
    5. Diagnosticați când aveți o infecție activă. HSV-1 și HSV-2 pot fi diagnosticați în timpul unui focar prin examinarea rănilor și luând o probă care urmează să fie testată într-un laborator. Există, de asemenea, teste de sânge care testează pentru anticorpi la virus. Medicul dvs. vă va întreba despre profilul dvs. medical, despre alte persoane pe care le-ați putut avea împărtășite articole personale, iar starea dvs. maritală. El sau ea ar trebui, de asemenea, să întrebe dacă ați avut vreo activitate sexuală cu un partener sau parteneri și ce măsuri de siguranță sexuală luați.
  • Primul și cel mai eficient test se numește o cultură herpes. Un tampon din fluidul sau descărcarea durerii sau blisterului este luată pentru a exclude orice diagnostic diferențial din orice alte condiții.
  • În unele cazuri, pot fi efectuate alte teste de sânge în cazul absenței blisterelor. Acestea ar trebui să măsoare anticorpii formați împotriva HSV-1 și HSV-2. Cu toate acestea, aceste teste nu sunt întotdeauna corecte. Prin urmare, este mai bine să mergeți pentru cultură.
  • sfaturi

    Rețineți că HSV este foarte comun, indiferent dacă indivizii își dau seama sau nu. Majoritatea adulților au HSV-1 și un număr tot mai mare are HSV-2.
  • Unii pacienți pot avea doar un focar și o anumită experiență mai mult. Răspunsul corpului oamenilor și statele lor medicale diferă, determinând diferențe în cadrul HSV.
  • Tratamentul medical pentru HSV este orientat spre reducerea posibilelor focare de HSV. Obiectivele tratamentului îl păstrează în statul său latent cât mai mult posibil, minimizând riscurile de infectare a altor persoane și reducând simptomele, mâncărurile și durerea însoțită de blistere.
  • Avertizări

    Vedeți un medic dacă aveți leziuni herpes pe sau în jurul ochilor. Este important să solicitați tratament medical în această situație pentru a preveni potențialele probleme de viziune pe termen lung.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar