Cum se îmbracă când ești grăsime

Învățarea de a îmbrăca pentru tipul corpului dvs. este o abilitate importantă de a dezvolta. Chiar dacă sunteți supraponderal, acest lucru este posibil să faceți. Aflați cum să vă accentuați caracteristicile pozitive și să vă simțiți mai încrezători cu ceea ce purtați.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând alegeri bune de îmbrăcăminte
  1. Imagine intitulată rochie când sunteți grasimea 1
1. Știți ce modele de lucru funcționează cel mai bine. Evitați dungile orizontale și modelele excesive. Acestea vor atrage atenția nedorită a corpului dumneavoastră pe care ați încercat să o evitați. Culorile solide sunt o alegere mai sigură dacă doriți să apariți mai subțire.
  • Regula încercată și adevărată este că negrul este, în general, foarte slăbit și măgulitor. Lipirea cu culori mai întunecate sunt un pariu sigur, deoarece culorile mai luminoase / mai ușoare atrage atenția asupra corpului dvs. și sunt mai puțin eficiente la camuflarea anumitor zone de probleme.
  • Dacă alegeți un model, gândiți-vă vertical. Orice dungi verticale sau modele care curg vertical vor urma lungimea corpului și o alungită mai degrabă decât o tăiere ca modele orizontale.
  • Imagine intitulată rochie atunci când ești pasul de grăsime 2
    2. Purtați un sutien care este dimensiunea potrivită. Statisticile arată că multe femei poartă zilnic dimensiunea incorectă a sutienului. Mergeți la un magazin și pregătiți profesional pentru un sutien. Grefierul magazinului vă va asigura că vă dați seama că dimensiunea corectă exactă pentru dvs. Dacă sutienul dvs. este prea mic, vă poate face să arătați mai devreme - dacă sutienul dvs. este prea mare, vă va face să arătați îngrozitor.
  • Un sutien bine amenajat poate avea, de asemenea, un efect minim pentru femeile care simt că sunt prea mari.
  • Imagine intitulată rochie când ești pasul de grăsime 3
    3. Investiți în unele forme de îmbrăcăminte. Purtarea de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte sub îmbrăcămintea dvs. vă va ajuta să vă slăbiți figura, linii netede și vă dau o mai bună poziție. Toate acestea sunt lucruri bune care vă vor ajuta hainele să pară mai măgulitoare.
  • Imagine intitulată rochie atunci când sunteți grasimea pasului 4
    4. Alegeți accesoriile potrivite. O centură largă (nu o centură slabă) vă va ajuta să vă ascundeți burta dacă aceasta este o zonă de probleme pentru dvs. Cercei strălucite sau benzi de cap pot atrage atenția de la corpul dvs. și pot direcționa oamenii să se uite în altă parte.
  • Imagine intitulată rochie atunci când sunteți grăsime Pasul 5
    5. Alegeți pantofii de măgulator. În general, pantofii care se opresc la gleznă sau au curele de gleznă vă vor face ca picioarele să pară mai scurte și vor tăia liniile netede ale corpului. În schimb, du-te cu niște cizme înalte sau apartamente de balet. Și, bineînțeles, tocurile fac ca picioarele tuturor să arate grozav.
  • Partea 2 din 3:
    Arătând forma dvs
    1. Imagine intitulată rochie când sunteți FAT Pasul 6
    1. Evitați țesăturile mari și rochii de corturi. Este o practică obișnuită de a crede că purtarea îmbrăcămintei supradimensionate ascunde figura dvs. În realitate, totuși, accentuează numai caracteristicile pe care încercați să le ascundeți. Purtarea de haine care sunt prea mari doar atrage atenția asupra faptului că încercați să vă ascundeți în spatele hainelor și vă face silueta mai puțin distinctă. Acest lucru vă va face să arătați mai mare pe termen lung.
    • Evitați îmbrăcămintea prea strânsă, de asemenea, hainele dvs. ar trebui să vă scoată figura, mai ales în jurul taliei.
  • Imagine intitulată rochie când sunteți FAT Pasul 7
    2. Alegeți pantaloni care se potrivesc. Este ușor să crezi că purtarea pantalonilor prea mari sunt mai măgulitoare decât pantalonii care sunt prea mici (cu toții vrem să evităm partea superioară a brioșei îngrozitoare!). Dar faptul că problema este că ambele opțiuni sunt la fel de nefolositoare. Pantaloni care sunt prea mari ascunde forma ta și te fac să pari voluminoase. Obțineți o pereche de blugi de potrivire plăcută - sau dacă nu puteți găsi unul, au un croitor creați o pereche doar pentru dvs. de la unii pe care îl dețineți deja. O pereche perfect de pantaloni de potrivire va merge mult.
  • În plus, scopul de pantaloni tăiat de boot. Acest stil este ușor mai larg în partea de jos și va face șoldurile și coapsele să arate mai proporționale.
  • Imagine intitulată rochie când sunteți grasimea 8
    3. Selectați o fustă. Fustele de creioane sunt minunate pentru fetele curbier, deoarece merg cu curbura naturală a corpului tău. Vă îmbrățișează în toate locurile potrivite și vă ajută șoldurile / coapsele să arate mai echilibrate, la fel ca blugi tăiat.
  • Imagine intitulată rochie când sunteți grasimea Pasul 9
    4. Purtați o rochie de stil A sau Empire. Aceste stiluri vă vor accentua curbele, în timp ce încă mai camuflează burta, coapsele sau fundul. Jumătatea inferioară a rochiei este mult mai măgulitoare decât un tip montat care va arăta fiecare bulgăre sau imperfecțiune.
  • Un stil universal de măgulant pentru majoritatea tipurilor de corp este rochia de înfășurare.
  • Imagine intitulată rochie când sunteți FAT Pasul 10
    5. Subliniați talia ta. Indiferent de dimensiunea, este mai bine să vă arătați figura dvs. decât să nu. Alegeți hainele care accentuează talia. Chiar și doamnele mai mari au cifre de hârtie și este important să le arătați. Acest lucru înseamnă purtarea de haine care se potrivesc corect și accentuează caracteristicile dvs., mai degrabă decât să încerce să le ascundă sau să le acopere. Utilizați culorile și modelele în avantajul dvs. pentru a atrage atenția asupra taliei cu dungi verticale sau o centură interesantă.
  • Căutați vârfuri care ascund părțile laterale ale taliei dvs., precum și din față - nu ar trebui să fie prea strânse sau prea bagate.
  • Partea 3 din 3:
    Dressing pentru bărbați
    1. Imagine intitulată rochie când sunteți grasimea Pasul 11
    1. Obțineți potrivirea potrivită. Bărbații mai mari tind să creadă că ascunderea de sub îmbrăcămintea bagată va camufla dimensiunea lor - totuși, acest lucru nu este adevărat. Hainele potrivite sunt pur și simplu mai măgulitoare (și mai confortabile!) decât hainele care sunt prea mari. Îmbrăcămintea baggică arată neglijentă și nepăsătoare.
    • În mod similar, hainele care sunt prea mici vă vor evidenția doar greutatea suplimentară. Purtând haine care se potrivesc drept este important.
  • Imagine intitulată rochie când sunteți FAT Pasul 12
    2. Evitați îmbrăcămintea groasă. Cu cât materialul mai greu, cu atât mai mult se adaugă la cea mai mare parte a corpului. Pulovere groase și cămăși vă pot face să arătați mai mare decât de fapt sunteți. Plus că pot contribui la mai multă transpirație, ceea ce reprezintă o problemă comună pentru bărbații mai mari.
  • Imagine intitulată rochie când ești pasul de grăsime 13
    3. Distrează-te de casual. Cele mai multe haine ocazionale este mai puțin atractivă pentru bărbații mai mari. Haine baggice și tricouri subțiri nu vor face nici o favoruri pentru un om greu. Faptul este că pantalonii echipați cu un blazer va arăta mai bine pe un om mai mare decât blugi și un tricou va. Încercați să vă îmbrăcați dulapul de zi cu zi un pic pentru a găsi lucruri care sunt mai măgulitoare și vă fac să vă simțiți mai confortabil.
  • Imagine intitulată rochie când sunteți FAT Pasul 14
    4. Nu te complica. Îmbrăcămintea care se desfășoară prea mult pe model, vă va accentua corpul și va atrage mai multă atenție la cadrul dvs. Încercați să lipiți cu amprente solide sau obiecte minimate. Acest lucru va ajuta la flatter forma corpului dvs., mai degrabă decât aducerea directă a ochiului.
  • Imagine intitulată rochie când sunteți grasimea pasului 15
    5. Mențineți proporțiile normale ale corpului. Faceți decizii de îmbrăcăminte care ține proporțiile corpului intact. De exemplu, dacă aveți o burtă mai mare, nu purtați pantalonii sub intestinul tău. Acest lucru vă va face pauza mai vizibilă și pronunțată. În schimb, purtați pantalonii la nivelul normal în jurul navalului. Asta va masca grăsimea suplimentară de burtă oarecum și să mențină proporțiile normale pentru corpul tău.
  • Dacă aveți probleme, păstrați-vă pantalonii, purându-le la acest nivel, încercați suspendați în loc de o centură. Ele sunt elegante și vor rezolva această problemă pentru dvs!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Purtați culori care vă place și că vă potrivește.
  • Au o atitudine pozitivă și fii tu însuți.
  • Ignorați comentariile sau oamenii negativi.
  • Arăți bine, așa cum ești. Nu lăsați reprezentările mass-media ale frumuseții să vă facă să vă schimbați!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar