Cum să fii o fiică bună

Pentru a fi o fiică bună, va trebui să vă arătați părinților pe care îi iubiți și să le respectați. Nu există niciun fel de a face acest lucru, deoarece fiecare familie este diferită, dar, în general, acest lucru înseamnă că ar trebui să vă ascultați părinții, să fiți responsabili și să vă ajutați în jurul casei și să fiți deschisi, cinstiți și natură. Indiferent dacă încercați să vă îmbunătățiți relația cu părinții dvs. sau sperând să vă faceți pentru a nu fi în cel mai bun comportament, fiind respectuos este cel mai bun mod de a fi o fiică bună și să arătați părinților dvs. cât de mult înseamnă pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind responsabil
  1. Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 1
1. Ajuta prin casa.Asigurați-vă că faceți toate treburile dvs. fără ca părinții dvs. să vă reamintească.Dincolo de aceasta, luați și responsabilități suplimentare.Curățați nu numai camera dvs., ci și zonele comune, cum ar fi camera de zi și sala de mese, de asemenea. Părinții dvs. vor aprecia ajutorul suplimentar.
  • Nu luați comenzi rapide pe treburile voastre.Faceți o slujbă bună și amănunțită.
  • Țineți-vă ochii deschiși pentru lucruri mici pe care le puteți ajuta cu curățarea mesei după cină.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 2
    2. Ajutor cu frații mai tineri.Dacă aveți frați mai tineri, ajutați-i părinții cu ei.Dacă puteți, schimbați scutecele, fixați sticlele sau ajutați-vă cu temele.Dacă sunteți destul de bătrân, oferiți-le să le babyit, astfel încât părinții dvs. să poată ieși în oraș.
  • Dacă sunteți în stare să rămâneți acasă singur, părinții dvs. vă pot lăsa să vă babyit frații mai tineri.
  • Le puteți întreba spunând: "Hei Mama și tata, din moment ce v-ați lăsat să fiu acasă mai des acum, am vrut să vă spun că nu mă deranjează să-mi păstrez copiii uneori dacă vrei să ieși la cină sau la o film."
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 3
    3. Asculta-i.Când părinții dvs. vă oferă sfaturi sau doar împărtășiți informații cu dvs., luați Heed.Ei au o mulțime de experiențe pe care nu le-ați avut încă, respectați cunoștințele lor.Utilizați sfaturile în viața voastră, astfel încât să puteți evita greșelile pe care le-au făcut.
  • De exemplu, dacă vă spun că urmați limitele de viteză, asigurați-vă că conduceți cu atenție.Dacă nu au încredere în unul dintre prietenii dvs., petreceți mai puțin timp cu acel prieten.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 4
    4. Respectați deciziile lor.Dacă părinții tăi au pus o curfew de 11pm pentru tine, fii acasă până la 10:45.Întotdeauna onorează regulile lor atâta timp cât trăiești în casa lor.Arătați-le că le respectați și nu le ignorați niciodată.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 5
    5. Fă-ți tema.Dacă sunteți încă în școală, asigurați-vă că ați făcut temele cât mai curând posibil.Nu vrei ca ei să trebuiască întotdeauna să vă reamintească.Dacă aveți nevoie de ajutorul lor, întrebați-le doar!Părinții de obicei le place să se simtă necesari, chiar și atunci când copiii lor sunt mai în vârstă.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 6
    6. Fi cinstit cu ei.Dacă vă luptați cu ceva sau ați făcut ceva greșit, spuneți-le.Nu păstrați secrete de la ei, ci în schimb vin la ei în mod deschis. Dacă trebuie să le spuneți ceva serios, așezați-i pe amândoi pentru a avea o discuție.
  • De exemplu, poate că nu reușești o clasă la școală.Stai jos și spune-le problema și ce intenționați să faceți pentru ao repara.Cereți-le și pentru ajutor și sfaturi.
  • Imaginea intitulată Întâlnește prietenul tău
    7
    Setați și urmați cu obiectivele dvs. Setarea și urmărirea prin obiective vor arăta părinților dvs. determinarea dvs. Spuneți părinților dvs. despre obiectivele dvs. și lăsați-i să vă sprijine pe măsură ce lucrați față de ei. Prin realizarea obiectivelor dvs., veți demonstra părinților dvs. că sunteți responsabili și independenți. Acest lucru vă va ajuta să dezvoltați o legătură mai puternică și cu părinții dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 7
    8. Oferă ajutor suplimentar.Dacă vedeți părinții dvs. care se luptă, oferă să-i ajute.Dacă mama ta are greu să aducă produsele alimentare, spune-i să se așeze jos și să-i ia toate pentru ea. Dacă părinții dvs. au un timp greu financiar, obțineți un loc de muncă cu fracțiune de normă, astfel încât nu trebuie să întrebați bani.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 8
    9. Introduceți-le prietenilor și părinților prietenilor dvs.Păstrați părinții implicați în viața voastră, lăsându-i să-și întâlnească prietenii și să ofere să le introducă și la părinții prietenilor tăi. Este important ca părinții dvs. să știe cine vă petreceți cel mai mult timp, așa că păstrați-i în știință.
  • Dacă vă aflați să vă întâlniți cu prietenii, spuneți-i cu cine veți fi cu.
  • Asigurați-vă că vă întâlnesc și pe altele semnificative, de asemenea.
  • Metoda 2 din 3:
    Arătând dragostea ta pentru ei
    1. Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 9
    1. Amintiți-vă zilele de naștere și aniversările. Înseamnă o mulțime de părinți atunci când fiicele lor își amintesc zile importante ca zile de naștere sau aniversări. Setați mementouri în calendarul din telefon sau pe planificatorul dvs. pentru a apela acasă sau pentru a face ceva special în aceste zile.
    • S-ar putea să le luați la cină sau să le faceți o carte sau să le luați un cadou.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 10
    2. Trimiteți texte și cărți dulci.De multe ori, trimiteți textele părinților dvs. spunând "Te iubesc" sau "sperăm că aveți o zi bună."Deși acest lucru va dura doar câteva secunde, va însemna mult pentru ei.Puteți face acest lucru dacă locuiți încă acasă sau dacă v-ați mutat.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 11
    3. Cumpărați sau le faceți mici cadouri.Dacă sunteți în stare, cumpărați cadouri de părinți.Aceste daruri pot fi ceva mare ca un televizor nou sau ceva mic și grijuliu ca o carte pe tatăl tău dorește.Oricum, oferind un cadou arată dragostea și grijuliu.
  • Dacă nu vă puteți permite un cadou, faceți unul!Există multe cadouri DIY pe care le puteți face, care sunt la fel de bune ca și cumpararea ceva.
  • Întrebați-i dacă există ceva ce puteți face pentru ei.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 12
    4. a exprima muțumire.Mai mult decât daruri sau orice acte pe care le faceți, părinții dvs. probabil vor doar să știe că le apreciați. Amintește-le că sunteți recunoscători pentru tot ceea ce au făcut și continuă să facă pentru dvs.
  • Spuneți "Mulțumesc atât de mult pentru a fi părinți minunați pentru mine.Ai fost astfel de exemple bune pentru mine și sunt recunoscător că te-am făcut ca părinți."
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 13
    5. Petrece timp cu ei.Planificați ceva timp în fiecare săptămână pentru a vă petrece cu părinții dvs.Cu cât primești mai în vârstă, cu atât mai mult vor prețui acest timp cu dvs.Aveți un picnic în parc, ieșiți la bowling, sau du-te doar pentru plimbări lungi după cină.
  • Petreceți și timp cu ei separat.Du-te la cină cu mama ta uneori și cu tatăl tău la filme, de exemplu.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 14
    6. Reminisce pe amintiri bune.Trageți albumele foto vechi și aruncați o privire înapoi la toate orele distractive pe care le-ați avut cu părinții dvs.Stați cu aceste albume pe pridvor sau în timpul cină într-o zi.Utilizați acest timp pentru a le spune cât de importante au fost acele momente pentru dvs.
  • De exemplu, ați putea spune "Wow, îmi amintesc în acea zi la plajă!Am avut atât de multă distracție cu tine în acea zi.Nu voi uita niciodată cât de greu am râs când crabul ți-l bate, tată."
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind o fiică bună ca adult
    1. Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 15
    1. Sunați-vă săptămânal părinții.Dacă sunteți mai în vârstă și trăiți departe de casă, nu uitați să verificați părinții dvs.Sunați-le pentru a discuta și aflați ce se întâmplă. Actualizați-le și pe lucruri importante din viața voastră.
    • Uneori vă puteți ocupa și nu aveți timp să apelați și să vorbiți de mult timp. Când se întâmplă acest lucru, încercați să trimiteți părinților dvs. un text rapid pentru a le spune că le iubiți și vă gândiți la ele. De asemenea, puteți utiliza acest lucru ca o oportunitate de a programa un apel prin telefon, pe Skype sau folosind FaceTime.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 16
    2. Discutați cu ei despre deciziile majore.Înainte de a face o alegere dură, apelați-vă pe oamenii voștri.Ei vor aprecia că le-ați întrebat pentru sfaturi. De asemenea, s-ar putea să vă ajute să luați cea mai bună decizie.
  • De exemplu, s-ar putea să decideți pe ce colegiu să meargă sau la care acasă să cumpere.
  • Păstrați-le actualizați despre viața dvs. în general, nu doar decizii majore.Aceasta include lucruri cum ar fi munca și școala, cine vă întâlniți, arată sau filme pe care le-ați bucurat în ultima vreme.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 17
    3. Vizitați de multe ori.Dacă nu mai trăiți cu părinții dvs., vizitați-le cât de des puteți.Încercați să vizitați cel puțin o dată lunar pentru a avea cina sau a vedea un film. Dacă părinții dvs. sunt vârstnici, scoateți-i să ruleze comisioane sau să meargă la casa lor pentru ao curăța.
  • Dacă sunteți căsătoriți și aveți copii, încercați să vă luați familia dvs. pentru a vă vedea oamenii de cel puțin câteva ori pe an.Puteți chiar să planificați vacanțe pentru voi toți să luați împreună, astfel încât să se poată lega cu soțul și copiii dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 18
    4. Să fie acolo pentru a le sprijini.La fel ca atunci când erai copil și ai nevoie de ei, știi că acum vor avea nevoie ocazional de tine.Dacă au o intervenție chirurgicală, apar să fie cu ei.Sau poate că primesc un premiu la locul de muncă - arată sus la sprijin. Fiind o fiică bună înseamnă să fii acolo pentru ei.
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 19
    5. Planificați o călătorie împreună.Nu doar vacanță cu prietenii tăi sau de interesul dragostei, vacanțe cu oamenii tăi!Planificați o zi de plajă distractivă pentru cei trei sau o excursie și mai lungă dacă sunteți în stare. Petrece timpul de calitate cu ei și fii cea mai bună fiică vreodată!
  • Imaginea intitulată Fii o fiică bună Pasul 20
    6. Petrece timp să facă lucruri pe care le bucură.Părinții tăi s-au așezat probabil prin atâtea desene animate și parcuri de distracții pe care nu le-au plăcut neapărat doar pentru tine.Returnați favoarea pentru ei.S-ar putea să nu-ți placă muzeele de artă, dar dacă fac mama ta zâmbet, du-te cu ea.Sau poate găsiți Birdwatching plictisitor, dar dacă tatăl tău o iubește, fă-o pentru el.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar