Cum se adaugă orez la o rețetă crock pot

Folosind un vas de ceruri este o modalitate excelentă de a pregăti o masă dimineața și de a veni acasă la un fel de mâncare delicioasă gătită lentă. Dacă rețeaua pe care o utilizați pentru orez, totuși, va trebui să o adăugați aproape de sfârșitul timpului de gătire. În caz contrar, orezul va fi suprasolicitat și soggy. Continuați să citiți pentru instrucțiuni privind adăugarea orezului la o rețetă Crock Pot.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați orez la o rețetă Crock Pot Pasta 1
1. Luați în considerare rețeta.
  • În timp ce multe rețete pot avea orez adăugat la ele, nu toate rețetele se vor împerechea bine cu adăugarea de orez. O rețetă de pui și legume ar fi pereche mare cu orez, în timp ce un an Apple Crisp gătit în vasul Crock nu s-ar împerechea bine cu orezul.
  • Imagine intitulată Adăugați orez la o rețetă Crock Pot Pot Pasul 2
    2. Alege-ți orezul.
  • Există multe tipuri diferite de orez, fiecare cu propriul timp de gătit sugerat. Orezul convertit albă va găti mult mai repede decât orez brun. Orez salbatic ia cea mai lungă pentru a găti.
  • Imagine intitulată Adăugați orez la o rețetă Crock Pot Pasta 3
    3. Adăugați orezul la vasul Crock.
  • Cu excepția cazului în care reteta dvs. stă în mod diferit, orezul ar trebui să fie adăugat la vasul Crock la sfârșitul timpului de gătire. Rice stânga pentru a găti în vasul Crock timp de ore tinde să devină muschi și fără gust. Adăugați întotdeauna suficientă apă sau lichid pentru a găti orezul. Urmați liniile directoare de mai jos.
  • Orezul convertit albi trebuie adăugat la vasul de aproximativ 2 ore din stânga timpului de gătire - Adăugați o cantitate suplimentară de 1 1/2 cesti (360 ml) de apă sau alt lichid pe 1 cană de orez la vasul Crock. Gătiți la căldură scăzută.
  • Orez brun ar trebui să fie adăugat la vasul de crăpătură cu 3 ore rămase de gătit - adăugați încă 1 1/2 cani (360 ml) de apă sau alt lichid pe 1 cană de orez la vasul Crock. Gătiți la căldură scăzută.
  • Orezul sălbatic ar trebui să fie adăugat la vasul de crăpătură cu 3 ore rămase de gătire - Adăugați o cantitate suplimentară de 2 cani (480 ml) de apă sau alt lichid pe 1 cană de orez sălbatic la potul de croșe. Gătiți la căldură scăzută.
  • Imagine intitulată Adăugați orez la o rețetă Crock Pot Pot Pasul 4
    4. Pregătiți orezul înainte de timp.
  • O altă opțiune pentru adăugarea orezului la o rețetă Crock Pot este de a pregăti orezul pe vârful aragazului și să-l adăugați la vasul Crock în ultimele câteva minute de gătire. Pur și simplu pregătiți orezul conform instrucțiunilor din pachet. Orezul poate fi chiar făcut înainte de timp și poate fi refrigerat până când sunteți gata. Dacă orezul este rece, adăugați-l pur și simplu la potul de crock cu 30 de minute rămase de timpul de gătire.
  • Imagine intitulată Adăugați orez la o rețetă Crock Pot Pot
    5. Terminat.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Dacă masa de oală de crăpături devine prea uscată după adăugarea orezului, adăugați mai mult lichid puțin la un moment dat până când orezul este gătit și felul de mâncare este consistența dorită.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar