Cum să umpleți un scaun de pungi de fasole

Populară largă în dormitoarele de colegiu și camere de familie, scaunele de sac de fasole sunt reglabile infinit.Ele sunt disponibile pe Internet într-o varietate de forme, dimensiuni, culori și țesături. Completarea (sau reumplerea) acestora poate fi dificilă, deci urmați acești pași, apoi faceți o odihnă în noul dvs. scaun!

Pași

  1. Imagine intitulată umple un scaun pentru sac de fasole Pasul 1
1. Inspectați pachetul livrat pentru daune. Returnați pachetul imediat dacă există o problemă.
  • Imagine intitulată umple un scaun sac de fasole Pasul 2
    2. Inspectați cu atenție scaunul tău plat de fasole, verificând orice semne de rupuri și găuri în țesătură. Scaunele de boabe de calitate superioară, construite din materiale, cum ar fi pielea, tind să fie mai durabile, mai puțin probabil să perforate și să ofere o mai mare longevitate, dar sunt disponibile o varietate de alte materiale.
  • Imagine intitulată umple un scaun pentru sac de fasole Pasul 3
    3. Să vă ajute să vă ajutați scaunul. O persoană deține scaunul deschis, în timp ce celălalt se toarnă cu atenție umplerea în scaun. Umpleți scaunul într-o cameră fără briza, astfel încât umplerea ușoară nu suflă și face procedura mai dificilă.
  • Imagine intitulată umple un scaun sac de fasole Pasul 4
    4. Închideți fermoarul. Unele fermoare au blocări pentru a menține fermoarul închis. Alții au patch-uri speciale pentru a le păstra în siguranță în jurul copiilor mici.
  • Imagine intitulată umple un scaun pentru sac de fasole Pasul 5
    5. Stați pe scaun. Veți observa imediat un sentiment de scufundare, cum ar fi așezat în nisip rapid, deoarece setlele de umplere și aerul prins este împins din scaun.
  • Imagine intitulată umple un scaun pentru sac de fasole Pasul 6
    6. Adăugați mai multe umpluturi dacă doriți un scaun rigid.
  • Imagine intitulată umple un scaun pentru sac de fasole Pasul 7
    7. Relaxați-vă și bucurați-vă de cele mai bune mobilier care a intrat în viața ta de mult timp. Scaunul tău va fi noul tău cel mai bun prieten. Oh, și nu uitați să ieșiți din scaun și să vă curățați mizeria!
  • sfaturi

    Unii preferă ca șeziații de sac de fasole să fie de aproximativ jumătate umplută pentru mai multe "se scufundă" senzație în timp ce alții preferă să fie aproape umpluți în partea de sus. Scaunele de sac de fasole pot fi achiziționate nefolosite, permițând personalizarea în cantitatea de umplere pentru a obține exact sentimentul dorit.
  • Încercați să obțineți un scaun de sac de fasole cu coasere de calitate și un material durabil, cum ar fi pielea. Doriți să faceți o investiție într-un produs care va dura și oferă ani de confort.
  • Puteți comanda completări suplimentare. Cel mai frecvent tip de umplere este polistirenul, termenul tehnic pentru Styrofoam, care este de asemenea utilizat pentru a face răcitoarele de styrofoam. Umplerea utilizată în scaunele de sac de la Bean este polistiren care a fost împământată în pelete de stil mic pentru a furniza o umplutură ușoară și confortabilă. Polistirenul vă oferă exact simțul confortabil potrivit. Polistirenul este, de asemenea, ieftin și durează.
  • Scaunul este conform cu o amprentă a corpului, ceea ce le face atât de confortabil. De asemenea, puteți să lustruiți și să modelați scaunul în orice poziție dorită, iar peletele din polistiren reglate vor conține această formă.
  • Achiziționați un scaun pentru sac de fasole cu fermoar în partea de jos pentru a adăuga mai multe completări pe tot parcursul vieții scaunului. De-a lungul timpului, umplerea în interiorul scaunului sacului de fasole devine comprimată prin utilizarea frecventă. Fermoarul vă permite să adăugați completarea atunci când este necesar, creșterea considerabilă a utilității pe viață a scaunului.
  • Magazin în jurul valorii de un scaun de pungi de fasole. Cercetare pentru a afla opțiunile disponibile deoarece există mai mulți comercianți cu amănuntul online care oferă produse de calitate.
  • Examinați mărturiile pe care clienții anteriori au plecat, să aibă o achiziție mai încrezătoare și mai plină de satisfacții.
  • Avertizări

    Dacă vă decideți să vă umpleți scaunul pentru sacul de fasole cu polistiren de reglare, asigurați-vă că ați cumpărat suficientă umplere pe care veți avea mai puțin mai departe când ați terminat.De-a lungul timpului, umplerea va deveni comprimată și se stabilește, deoarece aerul este împins din scaun.Puteți utiliza partea stângă pe umplutură pentru a vă reîncărca scaunul de pungi de fasole și păstrați-l într-o stare nouă.
  • Dacă aveți copii, fiți avertizați că copiii vor dori adesea să sară pe scaunul sacului de fasole. Toate scaunele de pungi de fasole sunt construite pentru a face abuz, dar au limitări.Cel mai bine este să-l păstrați pe copii să sări de la mobilier sau pe scări și pe scaun.
  • Polistirenul de umplere poate prezenta un pericol de sufocare pentru copii.Dacă aveți copii, vă recomandăm să achiziționați un scaun pentru sac de fasole cu fermoar securizat sau cu clapetă de securitate pe care copiii nu le pot deschide cu ușurință.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar