Cum de a alege avocados

Un avocado este un fruct tropical cu o aromă și textură unică. Avocados poate fi utilizat în diverse scopuri, cum ar fi pentru a face tratamente de guacamole sau de frumusețe de casă, sau pot fi pur și simplu savurate și mâncate pe cont propriu. Alegerea avocadilor corecte pentru scopurile dvs. implică mai întâi decideți ceea ce le veți folosi, apoi selectând tipul și nivelul corespunzător al matrării.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea bazată pe calendarul și utilizarea
  1. Imagine intitulată Alegeți avocados Pasul 1
1. Alegeți Avocado-urile RIPE HASS, dacă faci Guacamole. Hass Avocados sunt disponibile pe tot parcursul anului și alcătuiesc marea majoritate a pieței Avocado. Textura lor de articulară este perfectă pentru a face mari guacamole. Pielea lor dură vă permite să zarim cu ușurință carnea în timp ce este încă în interiorul pielii, apoi scoateți-o să se amestece cu alte ingrediente.
  • Pentru că este greu și flexibil, puteți folosi, de asemenea, pielea Hass Avocado ca o modalitate creativă de a scoop guacamol atunci când îl serviți la oaspeții dvs.
  • Dacă vă felicitați avocados pentru o salată sau pentru a mânca pe cont propriu, du-te cu un fruct puțin mai puțin coapte decât tu pentru Guacamole.
  • Felii vor rămâne intacte mai bine dacă sunt puțin mai puțin coapte, permițând o prezentare mai bună.
  • Imagine intitulată Alegeți avocados Pasul 2
    2. Determinați când serviți avocadosul. Dacă pregătiți o masă care conține avocado și aveți nevoie de ele imediat, alegeți RIPE, Ready-to-Mananca Avocados. Cu toate acestea, dacă cumpărați Avocados în avans, puteți cumpăra fructe necurate și permiteți-le să se înmoaie acasă.
  • Pentru a coace avocados acasă, le puteți păstra la temperatura camerei și ar trebui să se coacă peste trei sau patru zile, în funcție de cât de firmă au fost când le-ați cumpărat.
  • Pentru a accelera procesul de maturare, puneți avocadosul într-o pungă de hârtie maro cu o banană. Banana eliberează cantități mici de gaz de etilenă, care ajută la alte fructe să se coacă mai repede.
  • La Păstrați avocados proaspăt, păstrați-le în frigider.
  • Imagine intitulată Alegeți avocados Pasul 3
    3. Alegeți un soi uleios dacă efectuați hidratant sau o mască de frumusețe. Avocado-urile sunt adesea folosite ca hidratante naturale. Uleiul din carnea lor sunt ceea ce îi face de dorit pentru utilizarea pe piele. Avocado-ul cultivat din California tind să conțină mai mult ulei, deci luați notă de origine atunci când căutați un fruct în scopuri de frumusețe.
  • Hass avocados sunt cele mai ușor disponibile și sunt cu siguranță destul de uleioase pentru a fi utilizate în măștile de frumusețe.
  • Alte soiuri adecvate includ Pinkerton, Sharwil, Anaheim, Daily 11 și MacArthur.
  • Metoda 2 din 3:
    Testarea ripetății și a calității
    1. Imagine intitulată Alegeți avocados Pasul 4
    1. Testarea de testare, simțindu-se cât de ferm sunt avocadosul. Țineți avocadoul în palma mâinii. Strângeți ușor avocado, fiind atenți să nu apăsați cu vârful degetelor, deoarece acest lucru poate provoca vânătăi. Un avocado coapte va fi moale și va da la presiunea blândă, dar nu va fi prea ciudat.
    • Dacă este încă greu, atunci este încă sub coapte și va dura câteva zile pentru a coace.
    • Evitați avocado-urile care sunt prea moi și murim, deoarece acest lucru ar însemna că fructele sunt prea coapte.
    • Asigurați-vă că ați testat întregul fruct și nu judecați matchența simțindu-se în partea de sus a avocadoului cel mai apropiat de tulpina. Aceasta este prima parte a fructului de a coace, deci ar putea fi ușor mai moale, în timp ce restul este prea ferm.
    • Rețineți că puteți opta pentru a achiziționa Fair Avocado dacă le achiziționați cu câteva zile înainte de utilizarea dorită.
  • Imagine intitulată Alegeți avocados Pasul 5
    2. Verificați sub tulpina. Dacă tulpina este încă atașată, dați-i o tragere. Dacă există o rezistență, fructul nu este încă coapte. Dacă vine ușor și zona în care era verde este verde, este perfect coapte. Dacă este galben-verde, ar putea folosi o zi sau cam așa ceva înainte de a fi mâncat. Dacă zona în care a fost tulpina este maro sau verde închis, avocadoul este suprasolicitat.
  • Verificarea sub tulpina este una dintre cele mai rapide și cele mai fiabile trucuri pentru determinarea matrării și elimină riscul de a distruge fructele prin vigoare și prindere cu vârful degetelor.
  • Imagine intitulată Alegeți avocados Pasul 6
    3. Verificați culoarea și petele. Hass Avocados, care sunt tipul pe care cel mai probabil să îl întâlniți la magazinul alimentar, sunt verde atunci când necredincioși și verde închis la aproape negru când coapte. Cu toate acestea, asigurați-vă că verificați dublu orice semnalizare postată pe piață pentru tipul de fructe și unde a fost cultivată. Cele mai multe avocado din Florida, spre deosebire de Hass, au o piele verde mai ușoară, cu ton gălbuie, chiar și atunci când sunt coapte.
  • Avocado-urile care sunt strălucitoare nu sunt încă destul de coapte, dar din nou, puteți cumpăra în continuare aceste și le coace acasă.
  • Alegeți avocado cu piele nemechisă. Evitați fructele cu pete întunecate, pete maro, dents și vânătăi.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea în rândul soiurilor de avocado
    1. Imagine intitulată Alegeți avocados Pasul 7
    1. Cumpărați avocado pe baza preferințelor dvs. de aromă. Odată ce începeți să stăpâniți cum să alegeți coapte, fructe de bună calitate, puteți dezvolta preferințe pentru arome și texturi specifice. Aflați ce soiuri sunt nuctier sau mai ușoare în aromă.
    • Achiziționați soiurile Hass, Miel, Gwen, Reed sau Sharwil dacă preferați avocado cu un gust de nuci.
    • Alegeți soiurile de bacon și zutano pentru avocado care sunt mai ușoare în aromă.
  • Imagine intitulată Alegeți avocados Pasul 8
    2. Aflați mai multe despre conținutul de apă și ulei. Soiurile din Florida conțin în mod obișnuit mai multă apă, în timp ce cei cultivați în California și Mexic sunt petroliți. Aceste tipuri mai grase, mai multe tipuri sunt cele mai bune pentru Guacamole din cauza texturii lor bogate. De asemenea, veți folosi o varietate uleioasă pentru hidratanții cutanată, în timp ce tipurile de apă sunt excelente pentru utilizare în sucuri. Aceste tipuri suculente tind să aibă arome ușoare, dulci și cântăresc până la cinci kilograme.
  • Soiurile de apă includ chquette și hol.
  • În plus față de soiurile uleioase, tipurile cu piei mai groase, cum ar fi Hass și Gwen, sunt, de asemenea, minunate pentru utilizarea frumuseții. Frecați ușor coaja sau pielea pe față în mișcări moi, circulare, apoi clătiți cu apă caldă.
  • În timp ce dimensiunea unui avocado nu se referă direct la calitatea sa, vă poate ajuta să determinați unde provin fructele și dacă are un conținut mai mare de apă sau de ulei.
  • Avocado-uri mai mari, unele cântărind până la cinci kilograme, sunt de obicei din Florida și cresc atât de mari datorită conținutului ridicat de apă. Avocado mai mici, cu conținut mai mic de apă, sunt în general din California sau Mexic.
  • Imagine intitulată Alegeți avocados Pasul 9
    3. Alegeți avocadourile care sunt cele mai bune pentru dieta dvs. Cu dovezi că avocado-urile pot reduce colesterolul și pot reduce riscurile pentru anumite tipuri de cancer, mai mulți oameni consumă avocado în mod regulat sau chiar zilnic. Dacă intenționați să consumați o mare calitate a avocadilor sau consumați un avocado pe zi, ar putea fi cel mai bine să luați în considerare alegerea soiurilor mai puțin bogate. Chiar dacă două treimi din grăsime un avocado conține este mono-nesaturată și considerată sănătoasă, sunt încă un fruct gras și mare de calorii.
  • Tonajul avocados reprezintă un echilibru excelent, deoarece au o textură bogată, dar mult mai scăzută conținut de grăsimi decât majoritatea soiurilor de avocado.
  • În timp ce este cel mai probabil să întâlniți pe piață, Hass Avocados se numără printre cele mai grave soiuri. Rudele sale, cum ar fi zilnicul 11, sunt similare uleioase și grase.
  • Luați în considerare fructele cultivate din Florida pentru calorii inferioare, opțiunile mai mici de grăsimi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar