Cum să mănânci soursop

Soursop este un fruct verde-galben, cu vârfuri mici, care se găsește în multe țări vorbite de limba spaniolă. Ea are un gust similar cu un ananas și merge printr-o varietate de nume, inclusiv Apple cu cremă, Graviola și Guanabana. Pentru a vă bucura de un fruct de la Soursop, îndepărtați pielea exterioară dură și scoateți semințele interioare toxice. Utilizați pulpa interioară ca bază pentru smântână, milkshakes și alte băuturi răcite. De asemenea, puteți friga secțiuni mari ale pulpei sau mâncați-o brută în cuburi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ajungând la pulpă
  1. Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 1
1. Alegeți un Soursop cu piele galben-verde. Un Soursop UNRIPE are o piele verde închisă. Poate dura o săptămână sau mai mult pentru a coace. Când se ripește culoarea pielii se va schimba la mai mult de un ton gălbui. Un fruct de la Soursop ar trebui, de asemenea, să se simtă moale și ușor de mușcat la atingere atunci când este gata să mănânce.
  • Un fruct de la Soursop va coace și în frigider, deși poate dura un pic mai mult.
  • Dacă mâncați un Soursop unupel, va gusta tartul și pulpa va fi foarte dură și granuloasă.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 2
    2. Spălați-l cu apă caldă. Înainte de a vă pregăti să vă mâncați Soursop, țineți fructele sub apă caldă de la robinet timp de 2-3 minute. Frecați mâinile de-a lungul suprafeței fructului pentru a îndepărta orice murdărie sau alte resturi. Pentru un nivel și mai înalt de curățenie, puteți să clătiți fructele cu o soluție de curățare a produselor, pe care o puteți cumpăra la magazinul alimentar.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 3
    3. Scoateți pielea. Pielea exterioară a sursopului nu este comestibilă, deci va trebui să o eliminați. Scor capătul fructului cu cuțitul dvs., astfel încât tăieturile să formeze un "x."Faceți-o destul de adâncă pentru a ajunge pe piele și în pulpă. Apoi, utilizați degetele pentru a separa secțiunile pielii. Apucați o singură secțiune a pielii la un moment dat și trageți-o în jos și departe de pulpă, îndepărtează efectiv fructele.
  • Se coace ca și cum ai fi o banană. Utilizați cuțitul pentru a curăța orice zone în care pulpa nu este expusă.
  • Soursopul are spini mici răspândiți peste pielea lui. Cu toate acestea, acestea nu sunt de obicei suficient de fermi pentru a vă irita pielea atunci când manipulați fructele.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 4
    4. Tăiați-o îndelungată. Obțineți un cuțit ascuțit. Așezați fructele pe o placă de tăiere. Ținându-l ferm, tăiați-l în jumătate în mijloc. Cu un sursop coapte, ar trebui să puteți face o tăietură curată. Dacă doriți mai mult acces la semințe, atunci îl puteți tăia încă o dată în patru.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 5
    5. Scoateți semințele. Când tăiați deschideți Sourop-ul, veți vedea carne colorată cu o mână de semințe negre lungi și netede. Puteți săturați în carne cu o lingură de grapefruit și ridicați fiecare sămânță. Unii oameni preferă să-și folosească degetele pentru a simți fiecare sămânță. Încercați să scoateți toate semințele, deoarece conțin neurotoxine.
  • În fiecare dintre podurile de semințe lungi pe care le vedeți sunt zeci de semințe mai mici.
  • Asigurați-vă că aruncați cu grijă semințele după îndepărtarea acestora, astfel încât nici un animal sau oameni să aibă acces la ele.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 6
    6. Stocați piesele rămase într-un recipient etanș. Obțineți un recipient din plastic sau din sticlă cu un capac strâns. Plasați secțiunile de la Soursop în recipient și așezați-o strâns. Fructul va dura în frigider timp de aproximativ o săptămână.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Făcând produse alimentare de la Soursop
    1. Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 7
    1. Mănâncă-o crudă. Obțineți o lingură și împingeți-o chiar în pulpa interioară moale. Sau, puteți zapa cu un cuțit ascuțit și să o mâncați în bucăți de mâncare. O altă opțiune este de a amesteca pulpa într-o pastă și apoi mâncați pasta cu o lingură.
    • Un fruct de la Soursop are o aromă similară cu un ananas. Ca multe fructe tropicale, conține atât arome dulci și acru, amestecate împreună.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 8
    2. Refrigerați pulpa pentru a crește dulceața. Dacă încercați să vă mâncați fructul de la Soursop și irită sau vă tinge gura, așteptați câteva zile și apoi încercați din nou. Între timp, depozitați pulpa în frigider într-un recipient etanș. Dacă așteptați, veți observa, de asemenea, că fructele sunt progresive mai dulci.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 9
    3. Friptura-o. Un salariu coapte poate fi preparat la fel ca o legume pentru consum. Puteți plasa bucăți de la Soursop sau jumătăți într-un cuptor pe 350 de grade Fahrenheit (176 grade Celsius) și gătiți timp de 20-30 de minute sau până la cel mai moale. Pentru a adăuga chiar mai multă aromă, presărați Soursopul cu scorțișoară sau nucșoară înainte de prăjire.
  • La fel ca ananasul, puteți plasa și felii de Soursop pe un grătar fierbinte. Puneți aceste piese cu miere pentru a face un tratament deosebit.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 10
    4. Utilizați-l pentru înghețată de casă. Ieșiți-vă manualul sau producătorul de înghețată electrică. În compartimentul de amestecare, adăugați împreună ¾ Cupa (180 ml) PUREP PUREP SOURSOP, 1 cană (240 ml) lapte, cupă (150 g) zahăr granulat și 2 cani (475 ml) Cremă de biciuire grea. Urmați instrucțiunile de pe gheața dvs. pentru procesare și scoateți produsul final când ați terminat.
  • Dacă nu aveți un producător de înghețată, puteți îngheța acest amestec în cuburi de gheață.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 11
    5. Face o plăcintă de smântână. Într-un castron mare, amestecați împreună ½ cană (120 ml) de gălbenuș de ou cu ceașcă de ¾ (75 g) de zahăr pudră. Adăugați în 1 cană (240 ml) cremă mare. Într-o tigaie mică, încălziți 1 cană (240 ml) Soursop Puree împreună cu 2 uncii (28 g) gelatină pulverizată. Se amestecă 12 uncii (350 ml) Couverture albă de ciocolată și 1 cană (240 ml) Negru proaspăt Sapote în tigaie. Se toarnă amestecul de cremă în tigaie. Se amestecă bine și apoi se toarnă din tigaie într-un vas de plăcintă. Chill timp de 2 ore sau până la fermă.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 12
    6. Fii precaut atunci când mănânci pentru scopuri medicinale. Deși există câteva afirmații că Soursop poate ajuta la terapiile de cancer, aceste informații nu au fost încă testate de autoritățile medicale. Există, de asemenea, unele preocupări legate de consumul de cantități mari de Soursop, datorită prezenței urmelor de neurotoxine.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Făcând băuturi de la Soursop
    1. Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 13
    1. Face un fruct smoothie. Puteți obține un pic creativ atunci când lucrați cu Soursop și alte fructe. Plasați bucățile de la Soursop în blenderul dvs. alături de banane, kiwis, căpșuni sau afine. Umpleți restul blenderului cu gheață. Amestecați până când amestecul este neted și alimentat. Se toarnă unele într-un pahar și refrigerați restul pentru mai târziu.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 14
    2. Faceți un milkshake. Așezați pulpa de la 1 fructe de soiou, 1 banană înghețată, ½ ceasca (120 ml) apă de nucă de cocos și ½ ceasca (120 ml) lapte de migdale într-un blender. Adăugați o linie de scorțișoară și aromă de vanilie pentru un gust suplimentar. Amestecați până când amestecul este neted și cremos. Se toarnă shake-ul într-un pahar. Garnisați cu un pic de scorțișoară de pământ pe partea de sus.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 15
    3. Face o băutură răcită. Adăugați pulpa de la 1 fructe soursop coapte și 2 cani (475 ml) într-un blender. Piure până la netedă. Apoi, adăugați 1 cană suplimentară (240 ml) de apă, 1 poate fi îndulcită lapte condensat, 2 linguri (30 ml) Suc proaspăt de lime, 1 lingură de vanilie și 1 linguriță (5 ml) nucșoară rasă în blender. Amestecați până când amestecul este neted. Se toarnă într-un pahar și se bucură!
  • Această băutură poate fi servită răcită sau chiar peste gheață.
  • Dacă nu vă place gustul laptelui condensat, puteți să vă îndoiți băutura prin adăugarea de miere în loc.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 16
    4. Brew Soursop Ceai. Puneți 2 sau 3 Soursop frunze într-o ceașcă de ceai. Se toarnă apă fierbinte deasupra frunzelor și lăsați paharul să stea timp de 5-10 minute. Scoateți frunzele cu o lingură. Adăugați zahăr sau miere pentru dulceață extra. Ceaiul de la Soursop este bun atât fierbinte, cât și rece, deci nu este nevoie să așteptați să vă bucurați de ea.
  • Atașat la tulpina fiecărei piese de fructe de la Soursop sunt de la 4 la 6 frunze. Frunzele sunt luminoase verde în formă și ovală în formă. Puteți cumpăra o bucată de fructe cu frunzele încă atașate sau puteți cumpăra frunze uscate de la magazinul local de produse alimentare.
  • Imagine intitulată mănâncă Soursop Pasul 17
    5. Pune-l într-un storcător. Obțineți o manevră de mână sau un juicer electric. După ce v-ați curățat și ați dezamăgit-o, tăiați-o în bucăți mici. Hrăniți aceste bucăți în juicerul dvs. Asigurați-vă că ați plasat un pahar la gura pentru a colecta sucul. Aruncați modul de pulpă rămas. Puteți bea sucul de suc de la Soursop sau adăugați-l la înghețată sau iaurt.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Asigurați-vă că vă spălați mâinile atunci când manipulați și pregătiți fructele de la Soursop.

    Avertizări

    Aveți grijă dacă consumați cantități mari de Soursop în timp ce sunteți însărcinată. Consultați-vă cu medicul dumneavoastră.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar