Cum să crezi în dumnezeu

La fel de asemănătoare cu câteva vederi ale lui Dumnezeu, construirea unei relații cu Dumnezeu este o căutare pe care o persoană trebuie să o ia pentru sine. Această căutare personală nu înseamnă neapărat creștinismul, oricare dintre credințele abrahamice sau nici o altă religie particulară. Crezând în Dumnezeu înseamnă a crede într-o putere mai mare. Iată câteva lucruri de luat în considerare în timp ce căutați credință în Dumnezeu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Având credință
  1. Imagine intitulată BE KEMETIC PASUL 17
1. Măsurători fizice separate de la credință. Gândiți-vă la cunoașterea lui Dumnezeu nu prin evenimente măsurabile, ci printr-o prezență intangibilă în tot ceea ce faceți. Dumnezeu este Duhul, experimentat intuitiv, oarecum cum ar fi iubirea, aerul și gravitatea și iubirea și harul nefolositor.
  • Cunoașterea lui Dumnezeu are mai mult de-a face cu inima (credințele de bază) decât cu obiectele. Credința pe care o formați prin credință și într-o putere mai mare decât voi, nu se întâmplă doar. Nu te trezești într-o dimineață, să-ți speli dinții și să spui, "Astăzi voi crede în Dumnezeu. Astăzi am de gând să am încredere". Ceva trebuie să se întâmple pentru a avea nevoie și de a căuta acea credință.Dacă abordați credința din această premisă, atunci veți vedea că credința în Dumnezeu este de a reflecta asupra impactului pe care îl are asupra voastră și asupra altora.
  • Veți găsi că credința nu este prin mijloace materiale, ci prin dezvoltarea personală a credinței spirituale, deoarece Dumnezeu este în general privit ca un spirit viu, fără a avea un trup decăzut, el poate fi măsurat prin lucruri necorporale, cum ar fi recunoașterea prezenței sale, credințele noastre , plus căile și reacțiile noastre.
  • Gândiți-vă la toate lucrurile în care credeți.Este posibil să credeți că o echipă este cea mai bună echipă din sportul dvs., de exemplu.Dar ceea ce se bazează pe?Le favorizați pentru că au statistici superioare și mai multe campionate?Șansele le favorizați din cauza impactului specific pe care îl au asupra voastră ca fan.Aprecierea dvs. pentru ei se bazează pe ceva în interiorul dvs., individual și incomensurabil.
  • Imaginea intitulată Fiți recunoscător pas 2
    2. Înlocuiți dovada cu încredere.Având încredere implică luarea unui a alegere.Aceasta înseamnă a decide să se încreadă fără certitudine absolută.
  • Șansele vă luați decizii privind credința în fiecare zi.Dacă ați comandat vreodată mâncare dintr-un restaurant, ați făcut un pas de credință.Acest restaurant particular poate avea un rating ridicat de evaluare a clienților și scor de sănătate stelar, dar șansele nu ați fost martorii de la prima mancare a alimentelor.Trebuie să încredere că bucătarii și-au spălat mâinile și ți-au pregătit mâncarea în mod corespunzător / în siguranță.
  • Văzând că nu este întotdeauna crezând.Există încă lucrurile pe care știința nu le poate măsura, dar oamenii încă mai cred în ei.De exemplu, astronomii nu pot de fapt vedea găuri negre în spațiul cosmic, deoarece prin definirea au absorb materialele și lumina care este necesară pentru noi să le respectăm.Dar observând comportamentul materiei și orbitele stelelor în jurul unei găuri negre, putem prezice că este prezent.Dumnezeu este, de asemenea, non-vizibil, dar are calități cunoscute și o influență observabilă, care îi atrage pe oameni.
  • Gândiți-vă la un moment în care un membru al familiei a fost bolnav și a devenit mai bun.Te-ai rugat vreodată sau sper că la ceva mai mare pentru recuperarea lor?Poate că acest eveniment este ca o stea orbitană, iar Dumnezeu este ca o gravitate care își exercită tragerea pe toate lucrurile.
  • Imagine intitulată Provocări față Pasul 15
    3. Nu mai încercați să controlați totul. Probabil în toate religiile care au un concept de Dumnezeu, această credință este constantă: Dumnezeu a creat toate lucrurile.Pentru că Dumnezeu este Creatorul, numai el este în controlul deplină.
  • Renunțarea la controlul anumitor aspecte ale vieții tale nu înseamnă că ești neputincios.Nu vă gândiți la Dumnezeu ca un păpușă care vă trageți șirurile, ci ca un părinte care vă menține în siguranță.Încă mai alegi cursul vieții tale, dar viața nu poate să se descurce așa cum planificați sau doriți.În vremuri, este important să vă amintiți că Dumnezeu este acolo pentru a vă ajuta.
  • Știind că nu sunteți în controlul totul poate fi împuternicit.Programele de recuperare, cum ar fi alcoolicii anonimi, se bazează pe premisa că oamenii nu sunt pe deplin în control, iar această credință într-o putere mai mare restabilește echilibrul prin faptul că eul rupt.Odată ce acceptăm că nu putem controla totul, învățăm să acceptăm lucrurile pe care le putem controla.
  • Luați în considerare rugăciunea de seninătate: "Dumnezeu mi-a dat serenitatea să accepte lucrurile pe care nu le pot schimba - curajul de a schimba lucrurile pe care le pot ... și înțelepciune să cunosc diferența."Există multe lucruri pe care le puteți schimba, dar lucrurile pe care nu le puteți face. S-ar putea să credeți că există puteri mai mari care modelează rezultatul vieții voastre.Acesta este un mare loc de plecare pentru a descoperi credința în Dumnezeu.
  • Metoda 2 din 3:
    Învățați despre Dumnezeu
    1. Imaginea intitulată Alăturați-vă bisericii Mormon (Biserica lui Isus Hristos a Sfinților Ziului din urmă) Pasul 8
    1. Du-te la locuri de cult.Încercați să participați la un serviciu evreiesc, musulman sau creștin.Ascultați cuvintele pe care le spune ministrul, rabinul, imam-ului sau pastorului și încearcă să o relaționeze în viața voastră.
    • Clerul livrează adesea un discurs, numit o predică, care se referă în fiecare zi în viața de credințe în Dumnezeu.Vedeți dacă lucrurile pe care le spun se conectează cu dvs. la nivel personal.Deși este posibil să nu cunoașteți specificul textului dvs. religios, poate un sentiment sau un punct pe care îl face difuzorul se va conecta cu dvs. într-un mod mare (de exemplu, tratarea vecinului dvs. așa cum vă veți trata).
    • Nu vă faceți griji că nu sunteți de acea credință.Deși s-ar putea să fiți limitat de la partajarea în anumite practici, cum ar fi primirea comuniunii, nu există restricții de ascultare.De fapt, creștinii ar trebui să fie și de obicei sunt foarte fericiți atunci când oamenii noi devin curioși și interesați de învățăturile lui Dumnezeu.
    • Serviciile Bisericii se încadrează duminică și, de obicei, durează aproximativ o oră. Serviciile sinagogii se încadrează sâmbătă. Rugăciunea Jumu`ah are loc în zilele de vineri după amiază. Este obișnuit ca patronii obișnuiți să ajungă la timp și să rămână pe tot parcursul, deși nu este obligatoriu pentru participanții casual.
    • Masa catolică este, de obicei, un eveniment formal la semi-formal.Asigurați-vă că vă îmbrăcați în mod corespunzător.Cămăși, pantaloni de rochie și rochii lungi sunt îmbrăcăminte acceptabilă.De asemenea, nu uitați să fiți respectuoși - fără utilizare de telefonie mobilă și nici o gumă de mestecat în timpul serviciilor bisericești.
  • Imaginea intitulată Alăturați-vă Bisericii Mormon (Biserica lui Isus Hristos a Sfinților Zilei din urmă) Pasul 14
    2. Vorbește cu oameni care cred în Dumnezeu.Poate cineva pe care-l cunoști are o relație bine înființată cu Dumnezeu.Vorbește cu el sau cu ea despre ce și cum credința este atât de puternică.
  • Întreabă întrebări."De ce crezi în Dumnezeu?""Ce te face sigur că Dumnezeu este acolo?" "De ce ar trebui să cred în Dumnezeu?"Acestea sunt toate întrebările pe care un prieten ar putea avea o perspectivă unică.Nu uitați să fiți respectuoși și să puneți întrebări într-o manieră curioasă, dar neagresivă.
  • Pastorii nu sunt disponibili numai în timpul convertirii sau mărturisirii.Dacă participați la biserică într-o zi de lucru, șansele sunt că veți putea vorbi cu el înainte sau după un serviciu.Astfel de profesori ai lui Dumnezeu vor fi probabil fericiți să răspundă la orice întrebări pe care le aveți despre a crede în el.
  • Imagine intitulată Menținerea bunei sănătate spirituală Pasul 1
    3. Rugați-vă și recunoașteți pe Dumnezeu în tot ceea ce spuneți și faceți.Multe religii consideră că o relație bună cu Dumnezeu începe cu rugăciune constantă de comunicare cu el.Dumnezeu nu va răspunde probabil verbal rugăciunilor voastre, dar există alte semne care arată că ascultă.
  • Rugăciunea este deosebit de importantă în momente de nevoie.Mulți oameni au o concepție greșită că rugăciunea este un vehicul pentru împlinirea dorințelor.De fapt, rugăciunea nu-i cere lui Dumnezeu să vă rezolve toate problemele pentru dvs. - îl cere să vă ajute să vă ocupați de problemele / oportunitățile voastre.
  • S-ar putea să aveți o decizie dificilă înaintea dvs .: urmăriți un loc de muncă sau continuați cu educația dvs?Încercați să vă rugați lui Dumnezeu pentru îndrumare.Vedeți ce alegere faceți și observați rezultatul.Deși lucrurile ar putea să nu ajungă cum planificați, gândiți-vă la aceasta ca o altă ocazie de a vă ruga.
  • Imaginea intitulată Luați un salt de credință Pasul 8
    4. Nu vă gândiți la rezultatele rele ca rezultat al lui Dumnezeu să nu asculte sau să fie prezent, ci de a răspunde rugăciunii voastre într-un mod pe care nu l-ați considerat încă. Biblia subliniază faptul că Dumnezeu lucrează în moduri misterioase.Gândiți-vă la Dumnezeu ca profesor, ajutându-vă să învățați lecții de viață importante care nu vă dau doar răspunsul, dar ajutându-vă să ajungeți la acel răspuns singur.Gândiți-vă la școală și întrebați-vă, "Profesorii mei mi-au spus răspunsurile, sau a preda cum să înțeleg problemele și să rezolvăm problemele?"Gândiți-vă la evenimente din viața voastră ca "Lecții" mai mult decât "răspunsuri."
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind activ în comunitate
    1. Imaginea intitulată deveni un pas taoist 4
    1. Voluntar.Încercați să dați altora mai puțin norocoși decât vă ajutându-vă la o bucătărie de supă sau o mașină de hrană.
    • Crezând într-o putere mai mare înseamnă schimbarea accentului pe dvs.Ajutând alții este o mare oportunitate de a vă uita la viața dvs. dintr-o perspectivă diferită. Interacționarea cu alții care sunt mai puțin norocoși vă ajută adesea să apreciați lucrurile pe care le luați în viața voastră.
    • Lucruri de bază cum ar fi adăpostul, mâncarea alimentelor sau capacitatea de a dormi în mod solid sunt luxul că unii nu au.Acestea sunt toate lucrurile pe care le puteți mulțumi lui Dumnezeu și vă pot ajuta să credeți că Dumnezeu se uită la tine.
    • Fii recunoscător și fii persistent. Observați cum oamenii care nu au avut anumite lucruri pot înflori.Tony Melendez, un bărbat născut fără arme, a jucat recent chitara pentru Papa Ioan Paul al II-lea folosind picioarele lui.Fiind recunoscător pentru lucrurile pe care le-ați schimbat atenția din toate lucrurile care lipsesc în viața voastră.Concentrați-vă pe optimismul pozitiv este o piatră pasivă pentru a crede în ceva mai mare decât tine.
  • Imagine intitulată Menținerea bunei sănătate spirituală Pasul 6
    2. Faceți fapte bune.Încercați să vă extindeți actele caritabile în viața de zi cu zi.Voluntariatul este atât neegoist, cât și generos, dar nu trece cu vederea lucrurile mici.
  • Când Petru a vorbit despre vindecarea omului paralizat (Fapte 3: 2-8) El a descris ca o faptă bună (Fapte 4: 9)Credincioșii adevărați din Dumnezeu pot oferi și vindecarea bolnavilor ca Petru a făcut
  • Imagine intitulată practică acte aleatorii de bunătate Pasul 9
    3. Arată dragostea și îngrijorarea de a găsi pe Dumnezeu. Puteți echipa cu Dumnezeu pentru a servi ca mâinile și picioarele lui. Pur și simplu țineți deschiderea ușii pentru cineva care să lumineze ziua acelei persoane.Lucruri mici, cum ar fi zâmbind, renunțând la scaunul persoanelor în vârstă pe transportul public sau doar spunând "mulțumesc" te poate aduce mai aproape de Dumnezeu.Nu subestimați efectul că o faptă bună poate avea asupra sentimentului dvs. și crezând cum o putere mai mare afectează pe alții prin voi.
  • Gândiți-vă la momente când cineva, poate chiar un străin complet, a făcut ceva bun pentru tine.Poate că ți-ai renunțat la telefonul mobil și cineva a luat-o și te-a oprit să o returnezi.Ați întrerupt vreodată să vă gândiți la acțiunile acelei persoane?Poate că persoana respectivă a fost un răspuns la cea mai simplă rugăciune: "Te rog, Dumnezeu, ajută-mă să trec astăzi."
  • "Dumnezeu sa te binecuvanteze", Ați ajutat vreodată pe cineva și ați spus asta?Încercați să lăsați aceste cuvinte să se scufunde cu adevărat și să aprecieze că profund.Ce se întâmplă dacă o faptă bună este într-adevăr Dumnezeu care vă spune că El ne aude și ne vede și vă permite intențiile și scopurile dvs. să-și exprime dragostea?
  • sfaturi

    Dacă lucrurile par disperate, păstrați-vă la ea. Aveți un scop și Dumnezeu o cunoaște!
  • Nu renunta la credinta ta, pentru ca o provocare vine de-a lungul. Când te bate în genunchi, uită-te în sus și te rogi. Dumnezeu a avut un motiv pentru a permite voința și alegerea liberă. Nu suntem roboți, nici programați de instincte sau unități incorecte ca animale. Când îl cauți mai devreme, îl vei găsi. O ușă va fi deschisă. Când Dumnezeu închide o ușă - deschide altul...
  • Totul în viață, fiecare cale pe care o luați, ați luat pentru un motiv, dacă urmăriți voința lui Dumnezeu. Scrieți-l în jos și urmați calea. Apoi, într-o zi, citiți acea carte și urmăriți acea cale pe care ați luat-o. Înțelegeți modul în care prima cale a condus la un mod vechi, o cale dreaptă.
  • Când găsiți credință, țineți-o strâns - nu lăsați-o să alunece - nu opriți credința. Într-o zi, puteți înțelege esența cunoașterii, Am un scop în viață, și dacă încă mai căutați, puteți găsi un scop mai mare, poate chiar și atunci când vă așteptați cel mai puțin.
  • Ai credinta. Nu deveniți obosiți în a face bine, nici nu cadeți. Cred, și nu veți fi niciodată singur. Nu trebuie să credeți sau să vă alăturați unei religii speciale pentru a avea încredere în Dumnezeu.
  • Du-te la un site care îți spune mai multe despre nevoia ta de Dumnezeu și începe O nouă viață cu Dumnezeu astăzi.
  • Dacă cei dragi mor, și vă întrebați "De ce?"... "De ce au murit?"... "De ce am rămas singur?": Nu renunta la cer. Un motiv vă poate fi arătat în timp. Până atunci, amintiți-vă "...mers pe jos prin credință și nu prin vedere" -- până când Dumnezeu determină că sunteți gata să auziți răspunsul - aveți încredere în Dumnezeu.
  • Acest articol se aplică Dumnezeului personal și presupune propria voastră și existența lui Dumnezeu este necesară și intenționată. Deși diferite credințe mărturisesc opinii diferite ale lui Dumnezeu, ei depășesc ideile noastre despre orice ființă, fie că este bărbat sau femeie: Dumnezeu este mai mare decât acest lucru...
  • Mulți spun că "a vedea e a crede", dar este așa cu Dumnezeu? Daca spui "Sunt creștin." -- Dar nu credeți într-un Dumnezeu real, să examinați sensul creștinismului și să vă dați seama că relația dvs. cu Dumnezeu se găsește că l-au căutat cu toată inima și la acceptarea lui prin credință. Isus a spus. "Dacă m-ai văzut, l-ai văzut pe Tatăl."

    Dumnezeu influențează, intervine / interferează (nu coerele), iar inteligența decide realitatea, de ce viața este liberă, logică (nu robotică), sensibilă (nu amorțită). Designul fin reglat a dat inteligență, control fizic, simțuri și emoții - acel punct pentru trăsături organizate și intenționate (nu aleatoare) cu consecințe și recompense acum și mai târziu.
  • Aflați despre mărturiile personale de la persoane ale căror vieți au fost salvate sau transformate de credința lor în Dumnezeu.
  • Avertizări

    Oamenii nu vor fi de acord cu dvs. de mai multe ori, nu faceți o mare afacere din ea. Respectați religiile altor persoane, ei cred în mod diferit decât tine. Asta pentru fiecare persoană să decidă. Este în regulă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar