Cum să fii perfect (copii / adolescenți)

Desigur, este imposibil să fii perfect, dar vei fi întotdeauna copilul perfect în ochii părintelui tău. Acționând în acest fel poate face ca părinții tăi să vă ofere o atenție deosebită și poate chiar o recompensă sau două, cum ar fi să vă așezați în timpul zilei de culcare, să faceți activități distractive ca o familie sau să obțineți acest nou joc video pe care l-ați murit. Nu ar fi frumos? Urmați acești pași pentru a deveni un copil perfect în ochii părintelui dvs.

  1. Imagine intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 1
1
Faceți patul dvs. de îndată ce vă treziți. Când te trezești de la somnul tău adânc, patul tău va arăta, probabil, atroce de tot ceea ce se întoarce și aruncând. Ridicați orice elemente care au căzut pe podea, cum ar fi perna, pătură sau animale umplute și plasați-le în fața corectă. Mulți copii nu fac adesea acest lucru, așa că va fi un cadou frumos pentru dvs. și părinții dvs. Verificați pentru orice pete sau mirosuri persistente din perna, foaia de pat sau pătură și le aruncați în mașina de spălat.
  • Imaginea intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 2
    2
    Pregătiți un mic dejun nutrițional. Biciuiți un castron de terci cu boabe, scorțișoară, nuci și orice vă place în partea de sus, care vă va ține complet până la prânz. Nu fi tentat să mănânci cerealele zaharoase! Nu un mare fan al terciului? Nici o problemă! Există o mulțime de opțiuni sănătoase de mic dejun pentru a alege de la.
  • Imaginea intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 3
    3. Curățați-vă după tine! Spălați vasul, lingura și ceașcă sau puneți-o în mașina de spălat vase. Lăsând mâncăruri murdare în chiuvetă, va face ca părinții tăi să fie frustrați, ești suficient de mare pentru a curăța după tine!
  • 4. Pregateste-te pentru scoala. Capul înapoi sus, apuca o periuță de dinți, stoarceți niște pastă de dinți și periați. Setați un cronometru timp de 2 minute și nu uitați să utilizați Floss și apă de gură. Utilizați o spălare ușoară a feței pentru a vă curăța fața, aplicați crema de față, chiar dacă aveți pielea grasă pentru a preveni uscarea. Face ceva drăguț, dar simplu, cu părul tău, cum ar fi pigtails, coadă, bun-născut, fier plat, curl-l, jumătate în jumătate de Doe, etc. Dacă sunteți o fată, purtați benzi de cap și clipuri de păr. Alegeți un costum care este adecvat pentru școală și pentru vreme. Asigurați-vă că urmează codul de îmbrăcăminte. Iată exemple de lucruri pe care le puteți purta.
  • În timpul iernii, purtați niște pantaloni calzi sau blugi calde și o cămașă drăguță sau un pulover cu o jachetă.
  • În timpul verii, purtați o cămașă frumoasă cu mâneci scurte cu pantaloni scurți sau o fustă sau o rochie frumoasă. Dacă fusta sau rochia dvs. este scurtă, purtați ciorapi sau jambiere dedesubt.
  • În primăvară, purtați o cămașă frumoasă cu mânecă scurtă sau cu mâneci lungi, cu jambiere, pantaloni sau o fustă. Ați putea purta și un romper sau o rochie.
  • În toamnă, purtați un pulover sau o cămașă cu mâneci lungi cu jambiere sau pantaloni.
  • Evident, nu ar trebui să purtați îmbrăcăminte cu mesaje necorespunzătoare, deoarece probabil că veți avea probleme mari.Imagine intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 4
  • Imagine intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 5
    5. Împachetați tot ce aveți nevoie în rucsac. Obțineți geanta gata și asigurați-vă că temele tale terminate. Finalizați-vă temele cu o noapte înainte, deci este mai ușor dimineața. Nu vă faceți temele în autobuz sau în mașină dacă primiți o călătorie la școală, cu excepția cazului în care nu există altă modalitate de ao completa.
  • Imaginea intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 6
    6. Împachetați un prânz sănătos. Dacă aveți prânzul dvs. vă place, dar este nesănătoasă, faceți-o mai sănătoasă folosind mai puțină sare, ulei, grăsime și adăugarea mai multor legume. Ambalați prânzul în seara înainte de a nu trebuie să vă grăbiți. Amintiți-vă să luați o sticlă de apă reutilizabilă, astfel încât să nu vă însetați sete.
  • Imagine intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 7
    7. Participați la clasa. Ridicați-vă mâna și nu vă bucurați de lucruri în birou. Acest lucru arată că sunteți angajat în lecție și chiar vă puteți îmbunătăți marcajele în ansamblu. Nu vă grăbiți munca. Da, este frumos dacă terminați repede, dar este mai plăcut dacă terminați ultima dată și obțineți totul așa cum ar trebui să fie. Dacă nu înțelegeți o lecție în timpul școlii, nu întrerupeți lecția, așteptați cu răbdare. Ascultați, și dacă încă nu înțelegeți, cereți profesorului un sprijin. Ei vor fi mai mult decât bucuroși să vă ajute.
  • Imagine intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 8
    8. Fă-ți tema. Asigurați-vă că aveți un mediu de studiu organizat care este liniștit și fără distragere a atenției.Când ați terminat, cereți pe cineva să-l verifice și să corecteze greșelile pe care le-ați făcut. Tăiați-vă cărțile și pungile, astfel încât să puteți continua cu ziua dvs.
  • Imagine intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 9
    9. Du-te în camera ta și schimbați hainele școlare. Așezați-l și plasați-l frumos în dulapul dvs. Asigurați-vă că camera dvs. este ordonată. Dacă nu este, ordonați cu atât mai repede cu atât mai bine!
  • Imagine intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 10
    10. Mănâncă-ți cina! Mama / tatăl tău a făcut timp din ziua lor să gătească pentru tine, ai putea să-i mulțumești și să-i mănânci. Când este timpul pentru cină și poate aveți legume, mâncați-le. Acesta va ajuta la școală și vă va păstra sănătoși. Pierderea alimentelor nu este acceptabilă. Dacă nu vă mai puteți mânca cina, dați-i unuia dintre frații voștri și faceți porțiuni mai mici data viitoare.
  • Imagine intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 11
    11. Pregateste-te de culcare. Când timpul pentru pat, periați dinții pentru a scăpa de prânzul zilei. Au o baie sau un duș pentru a obține frumos și curat. Dacă nu este posibil la acel moment, aveți unul mai devreme în timpul seara data viitoare.
  • Imagine intitulată Fii perfect (copii_teens) Pasul 12
    12
    Du-te la somn la timp! Puneți o pereche de pijamale confortabile și intrați în pat. Citiți o carte pentru o vreme dacă nu puteți dormi. Setați o alarmă pentru a merge la o oră înainte de începerea școlii, astfel încât să vă puteți pregăti.
  • sfaturi

    Nu vă așteptați să fiți perfecți într-o singură zi. Va lua timp
  • Nu vă așteptați ca alții să vă îndeplinească standardele.
  • Desigur, nimeni nu este complet perfect, acest articol vă spune doar despre modalități de a vă îmbunătăți. A fi perfect este definit în multe moduri diferite. Acest articol vă ajută să vă perfecționați comportament.
  • Revistele și televizorul sunt bine în mod moderat, dar ar trebui să încercați să citiți romane sau alte texte non-fiction. Adevărul poate fi străin decât ficțiunea - este adevărat!
  • Fi întotdeauna foarte frumos pentru oameni. Le va arăta că sunteți o persoană bună și vor dori să stea cu tine.
  • Aveți întotdeauna o rutină și urmați-o. Vă va ține organizat și productiv!
  • , Faceți-vă temele de îndată ce ajungeți acasă. Nu amânați! Veți avea mai multe șanse să obțineți ceva greșit noaptea când creierul dvs. nu funcționează la maxim!
  • Crede în instinctele tale. Chiar dacă luptele și protestatele nu vă ajută să vă faceți mai perfecți, fiți voi înșivă.
  • Avertizări

    Evitați argumentarea. Dacă faceți acest lucru, încercați să faceți scurt, rămâneți pe subiect, nu trage insulte, nu jucați jocul de vină. Fii matur, nu ca un brat enervant de 3 ani, având un tantrum enervant ca nimeni nu se uită.
  • Nu fi egoist după ce treceți prin toți pașii, mulți sunt disciplinați.
  • Nu fi prea greu pentru tine! Se pare ca un clișeu, dar nimeni este perfect. Dacă vă criticați, nu o luați prea personal. Faceți-o ca o motivație pentru a obține mai bine.
  • Dacă este o bătaie evidentă de la un bully, totuși, nu le ascultați. Trebuie să înveți cum să diferențieze criticile utile și bashing.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar