Cum să faci bine în clasa a șasea (pentru fete)

Mutarea în clasa a șasea poate părea greu, cu testele sale majore și proiecte mai mari. Mulți oameni tranziția un pic greu. Dar, cu unele reguli și sfaturi, veți putea să vă prindeți și poate chiar să vă bucurați de clasa a șasea. Este de fapt un fel de distracție când știi ce să faci când te pregătești pentru comutarea clasei.

Pași

  1. Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 1
1. Fii curat. Sunteți într-o cameră plină de studenți. În funcție de vreme și de sănătatea tuturor, ar putea fi germeni în jur. Deci, este mai bine să mențineți igiena pentru propriul dvs. drag. Când sunteți în clasa a șasea, unii oameni vă judecă foarte repede. Chiar și profesorii observă când un student arată necurat. Amintiți-vă să vă păstrați unghiile tăiate și curățați-vă. Periați dinții, limba și chiar interiorul obrajilor tăi ca limba și obrajii să se țină la bacterii. Spălați-vă părul după cum este necesar.
  • Ați putea chiar să puneți un pic de luciu de buze dacă doriți, dar nu exagerați machiajul.
  • Baie în fiecare zi și folosiți deodorant dacă aveți nevoie.
  • 2. Puneți haine proaspete, călcate și încălțăminte curată. Nu purtați haine care sunt prea revelatoare sau strânse. Purtați haine care se simt confortabile și se potrivesc personalității.
  • Dacă sunteți în perioada dvs., purtați lenjerie de corp și purtați tampoane sau tampoane. Dacă fluxul dvs. este un pic mai greu și nu vă simțiți confortabil cu tampoane mai mari, încercați un tampon și o căptușeală de pantaloni. De asemenea, dacă vă simțiți că sunteți pe punctul de a vă începe perioada, păstrați tampoanele în dulap și purtați o căptușeală în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 2
    3. Păstrați dulapul organizat și un fel personalizat. Adăugați o oglindă magnetică și câteva imagini dacă doriți. Păstrați cărțile în ordinea clasei. (Dacă limba engleză este în primul rând, păstrați cartea engleză pe partea de sus) Este o idee bună să vă păstrați organizat deoarece, deși puteți avea timp liber între clase, doriți să fiți pregătiți.
  • Puneți memento-urile de notă lipicioase în interiorul dulapurilor dvs. și pe cărțile dvs., astfel încât să nu uitați proiectele viitoare, temele sau misiunile.
  • Păstrați plăcuțele în spatele dulapului dvs. pentru situații de urgență și asigurați-vă că băieții nu le văd.
  • Nu începeți pachetul de rating, deoarece atunci când începeți să vă aruncați gunoiul și mâncarea în dulapul dvs., acesta va adăuga toți la o mizerie mare. Înainte de a arunca coaja de banane și miezul Apple în dulapul dvs., gândiți-vă la consecințe. Dulapul tău va începe să prindă, atragerea de bug-uri și turnare. În fiecare săptămână, pulverizați un uscător de aer în dulapul dvs. dacă este permis. Unii oameni sunt alergici la mirosuri. În fiecare lună, ștergeți dulapul cu Kleenex sau doar țesut umed simplu. Va păstra dulapul tău curat și fără praf.
  • Asigurați-vă că aveți un dulap cu o încuietoare care are o combinație pe care o puteți aminti, astfel încât nimeni nu vă poate fura lucrurile.
  • Dacă aveți un dulap cu un cârlig, puteți să vă închideți rucsacul sau jacheta pe ea. Dacă nu, atunci cumpărați doar cele pe care le puteți lipi cu adeziv.
  • Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 3
    4. Aflați cum să luați note. Notă este foarte importantă în clasa a șasea. Te ține înainte de clasă și îți returnează creierul de fiecare dată când te uiți la ea. Încercați să acordați atenție și să luați note de lucruri importante, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie și să nu faceți o mulțime de spațiu. Cu toate acestea, dacă aveți un test, asigurați-vă că obțineți tot ceea ce spune profesorul. Faceți o diagramă Venn care să arate diferențe și să facă o diagramă pentru a separa lucrurile. Iată cum: Ia note mai bune
  • Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 4
    5. Păstrați biroul curat dacă aveți unul.Păstrați-o cu mâncăruri și gunoi. Păstrați-vă consumabilele în cazul creionului și nu uitați să nu ascuțiți, să puneți hârtie de decupare sau să puneți biți de radieră în birou. Acum, ștergeți biroul cum ar fi cum vă ștergeți dulapul. Nu scrie pe biroul tău, se gândește ca vandalism și nimeni nu va avea încredere în tine cu lucrurile lor după ce faci asta.
  • Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 5
    6. Utilizați rucsacul corect. Nu vă împingeți temele acolo. Obțineți un liant și păstrați toate documentele importante în ea. Freshen sacul tău și poate adăuga câteva lanțuri cheie drăguțe sau unele autocolante pentru ao face să se potrivească personalității tale. Amintiți-vă să aduceți întotdeauna cazul dvs. de creion, sacul de prânz și liant acasă în sacul dvs. Tratați rucsacul cu grijă și respect. Spălați rucsacul pentru ao menține curat și proaspăt din când în când.
  • Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 6
    7. Încercați să faceți prieteni. Nu încercați să vă implicați într-un grup de fete populare dacă nu sunteți dornici să faceți acest lucru - nu este nevoie să vă forțați să fiți cu oamenii pe care nu vă simțiți confortabil.
  • Încercați să fiți prieteni cu cineva frumos și puteți avea încredere.
  • Nu minți pentru că într-o zi se va prinde cu tine și nimeni nu-i place o falsă fals.
  • Nu vă arătați, deoarece oamenii vor crede că încercați să fiți cei mai buni și că nu vor să stea cu tine.
  • Nu lăsați pe nimeni să vă intimideze sau să ajungă sub piele. Spuneți unui profesor sau unei persoane cu care aveți încredere dacă sunteți agresați.
  • Nu încercați chestia de dating pentru că aveți întreaga dvs. viață de a trăi și nu doriți ca cineva să vă rupă inima când aveți 11 sau 12 ani.
  • Încercați să nu flirtați sau să acționați ca cineva pe care nu îl aveți. Toată lumea are zdrobește, așa că nu credeți că cineva este greșit. Nu trebuie să aveți o relație intimă. Fiind prieteni este suficient de bun, nu-i așa?
  • Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 7
    8. Amintiți-vă că profesorii reprezintă o mare parte a școlii. Spune "Hei" ocazional când îl vedeți oriunde altul, apoi clasă și "Hei buna dimineata" Când intri în clasă. Nu spuneți lucrurile cu voce tare și vibrantă sau prea brun, îl va târî afară și vă va jeniza. Profesorii sunt ființe umane, apără-ți profesorul și încearcă să stea departe de clovnul de clasă și de goofile de clasă, pentru că te-ar putea influența sau te pot face probleme. Nu vorbiți când profesorul vorbește și încearcă să pună întrebări dacă nu înțelegeți, oamenii nu vor râde de tine dacă aveți unul.
  • Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 8
    9. Stați departe de glumele sau cuvintele inadecvate. Dacă continuați să fiți în jurul lor, puteți să vă bațiți unul într-un timp rău. Oamenii se vor simți ofensați dacă le folosiți. Încercați să rămâneți pe subiect dacă aveți un loc de muncă partener și nu plecați în afara subiectului. Rămâneți prietenos și frumos și încercați cel mai bun pentru a fi cel mai bun.
  • Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 9
    10. Rămâneți în partea de sus a proiectelor și testelor. Proiectele și testele sunt foarte importante.
  • Când aveți un proiect, trebuie să aveți un partener, alegeți pe cineva pe care îl cunoașteți că puteți lucra bine. Nu alegeți aceeași persoană peste și peste pentru că doriți să faceți prieteni și profesorul va vedea că nu puteți lucra cu altcineva.
  • Examinați notele dvs. atunci când aveți un test viitoare și, dacă este necesar, adresați-vă profesorului după clasă pentru un ajutor suplimentar. Începeți să studiați una sau două săptămâni înainte de un test, nu vă înghesuiți până la ora 1:30 dimineața. În schimb, aveți o odihnă bună și un mic dejun sănătos, deci sunteți gata să vă ocupați de testare.
  • Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 10
    11. Du-te la culcare devreme, astfel încât să vă puteți trezi devreme și să vă pregătiți pentru școală. Încercați să vă ridicați la o oră anterioară, astfel încât să puteți avea puțin timp să vă pregătiți. De asemenea, sincronizarea vă va ajuta și la vârsta adultă, așa că faceți practicarea. Este, de asemenea, foarte frumos în afara când te ridici. Ajunge la școală cu câteva minute mai devreme. Când mergeți de la clasă la clasă, nu vă opriți în hol și discutați dacă nu sunteți sigur că aveți timp. Ajungeți la clasă, oamenii găsesc acest lucru extrem de iresponsabil. Unii oameni au o cantitate mare de gelozie, deci dacă fetele medii se ciocnesc în tine, nu-ți face griji pentru ei, ignorați orice insulte și ajungeți la clasă, deoarece, de obicei, scopul mediu al fetelor este de a vă face probleme. Amintiți-vă, oricând act drăguț cu tine, gândiți-vă la asta.
  • 12. Ai grijă de sănătatea ta. Oamenii s-ar putea distra, de asemenea, de greutatea dvs. pentru a fi supraponderali sau sub. Dacă sunteți supraponderal, ați putea dori să încercați să reduceți grăsimea și să obțineți un exercițiu. De asemenea, încercați să dormiți cât mai curând posibil, ca să nu vă treziți cu cercuri întunecate sub ochi și astfel vă puteți concentra la școală.
  • Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 11
    13. Face o rutină zilnică. Ultimul lucru de care aveți nevoie este să fiți stresați mental. Determinați cât timp vă duce să vă pregătiți dimineața. Pentru majoritatea fetelor, este nevoie de aproximativ 1 1/2-2 ore. Deci, dacă școala începe de la ora 8 dimineața, ridicați-vă la ora 6:00, sau dacă la ora 9:00, 7AM sau 6:30, așa cum este foarte util. De asemenea, când ajungeți acasă de la școală, dacă aveți extra-curricular (dans, karate, patinaj etc.) Ar trebui să planificați când veți face temele sau când vă veți termina proiectele, dați-vă doar să vă dați seama.
  • Imaginea intitulată face bine în clasa a șasea (pentru fete) Pasul 12
    14. Utilizați prânzul pentru a vă relaxa. Pranzul este un moment de socializare și relaxare. Împachetați un prânz sănătos cu un măr sau o banană pe lateral. Mănâncă cu maniere, pentru a fi politicos. Amintiți-vă, totuși trebuie să aveți energie pentru a trece prin restul zilei. Dacă doriți să cumpărați masa de prânz, asigurați-vă că banii dvs. sunt sigure. Asigurați-vă că fetele medii nu stau lângă tine. Ei vor încerca să te jeneze și întreg Școala va fi acolo să se uite. Odată ce clopotul sună, ajunge la clasă.
  • sfaturi

    Se ridică pentru tine dacă te îmbraci. Ignorați când trebuie.
  • Amintiți-vă că prietenii tăi adevărați sunt cei care vă acceptă.
  • Fii frumos și prietenos.
  • Încercați să prindeți dacă vădeți în urmă.
  • Exercițiu și mâncați sănătoși.
  • Cumpărați niște spray de respirație sau menta de respirație pentru a vă menține respirația proaspătă.
  • Dacă aveți ceva greșit la un test și nu înțelegeți de ce să treceți prin testul cu profesorul dvs.
  • Nu încercați să fiți prieteni cu oameni care nu vă plac.
  • Nu vă implicați în nici o dramă.
  • Dacă puneți pe make-up, nu-l prăjiți!
  • Nu acționați ca altcineva pe care credeți că este perfect. Nimeni nu este perfect.
  • Nu studiați niciodată târziu, deoarece, dacă studiați târziu, ați putea eșua testul. Deci, începeți să studiați cu aproximativ una sau două săptămâni înainte de testare.
  • Când sunteți la orientare, asigurați-vă că găsiți un anumit lucru de reținut ce clasă veți merge.
  • Nu accentuați prea mult. Bucurați-vă de a fi un copil. Odată ce sunteți în școala medie, liceul și colegiul este când trebuie să vă faceți griji, și este mai greu să fii copilul naiv pe care l-ai avut odată.
  • Faceți o pungă de urgență cu o pensulă, cravate suplimentare de păr, chapstick / balsam de buze și poate o oglindă mică.
  • Finalizați-vă temele în momentul în care ajungeți acasă și puneți-l în rucsac seara, astfel încât să nu vă grăbiți dimineața și, eventual, uitați ceva.
  • Nu pierdeți timpul în încercarea de a fi popular sau încercați să impresionați / obțineți băieți. Concentrați-vă pe munca școlară și / sau în sport.
  • Ignorați comportamentele rele. Nu copiați, urmăriți sau învățați comportamente rele. Gândiți-vă cât de greu va fi să vă întoarceți la propriul comportament.
  • Avertizări

    Nu lăsați pe cineva să vă intimideze.
  • Nu te prinde cu clicuri sau grupuri care nu-mi pasă de tine.
  • Amintiți-vă să vă păstrați combinația de dulapuri cu dvs. Păstrați-o în altă parte decât încuietoarea însăși sau cineva va avea acces la totul în dulapul tău.
  • Nu se afișează sau nu se laudă.
  • Nu minți, bârfă sau încercați să fiți răcoritori.
  • Dacă cineva vă cere să săriți la clasă, gândiți-vă cine sunteți și cine sunt, și faceți o mică listă de pro / con.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar