Cum să echilibrați temele și treburile

Uneori ești atât de ocupat cu lucrurile ca și cum ai face feluri de mâncare, curățând camera, cosind gazonul și fă-ți temele că nu există suficient timp pentru lucrurile distractive din viață. În timp ce temele și treburile sunt importante, nu înseamnă că trebuie să ocupe tot timpul. Echilibrarea temelor și a treburilor vă vor oferi timpul suplimentar de care aveți nevoie pentru a socializa și bucurați-vă de hobby-urile preferate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea dvs. organizată
  1. Imaginea intitulată Faceți alegeri bune pe tot parcursul luptelor în viața 6
1. Face o listă. O modalitate excelentă de a vedea lucrurile pe care trebuie să le completați este făcând liste de treburi și teme de casă. Faceți acest lucru când vă treziți în fiecare zi, astfel încât să aveți o bună înțelegere a celui mai bun mod de a vă gestiona timpul în acea zi.
  • Pe măsură ce completați fiecare sarcină, traversați-l pe listă, astfel încât să vă amintiți că nu mai trebuie să faceți acest lucru.
  • Creați lista pe o bucată de hârtie sau telefonul mobil. Listele de stocare din punct de vedere mental lasă loc pentru a uita ceea ce trebuie să faceți.
  • În timpul zilei puteți obține treburi suplimentare sau misiuni de acasă. Când faceți acest lucru, asigurați-vă că le adăugați în lista dvs.
  • Imagine intitulată Disciplina Pasul 6
    2. Creați un program. Având un program de zi vă va permite să gestionați timpul eficient. Dacă vă aflați că alergați peste program pe o anumită sarcină, știți că va trebui să faceți asta în altă parte în ziua dvs.
  • Programul dvs. nu trebuie să fie la fel de specific ca un program de oră pe oră, dar cu atât mai specific sunteți cu atât mai bine. Un program de zi cu zi vă va permite să vă complicați treburile importante pe zi, astfel încât până la sfârșitul săptămânii, veți fi terminat pe toate.
  • O listă bună va avea fiecare coruri enumerate cât va dura. Un program bun ar avea aceste informații:
  • 4:00 P.M. - 5:30 P.M. - Teme pentru acasă
  • 5:45 P.M. - 6:15 P.M. - Sala de mese de vacuum
  • 6:30 P.M. - 7:00 P.M. - Cameră curată
  • 7:00 P.M. - 9:00 P.M. - Socializa!
  • Imagine intitulată lucrează mai bine într-un pas de birou 5
    3. Mențineți o cameră fără aglomerație și spațiu de lucru. Având un spațiu de lucru sau o cameră aglomerată interferează cu capacitatea creierului de a procesa informații. Aceasta înseamnă că o cameră aglomerată poate prelungi timpul de timp să vă facă să vă faceți temele. Ținând cont de curățenia camerei dvs., eliminați o chore pe lista dvs.
  • Aruncați lucrurile departe ca sticle goale de apă sau de bucăți libere de hârtie de îndată ce nu mai aveți nevoie de ele.
  • Cu cât stați mai mult pe partea de sus a dezordinei dvs., cu atât mai puțină lucrare trebuie să faceți totul odată.
  • Imagine intitulată funcționează mai bine într-un serviciu de birou 6
    4. Păstrați temele în foldere separate. Când vă petreceți timpul în căutarea lucrurilor care ar putea fi ușor accesibile, pierdeți timpul prețios care ar putea fi cheltuit să se distreze. Organizarea materialelor pe subiect vă va ajuta să localizați orice temă sau ghiduri de studiu de care aveți nevoie.
  • Păstrarea unui liant sau a unui portar cu compartimente separate vă poate ajuta să păstrați orice teme importante.
  • Asigurați-vă că păstrați lucrurile pe care nu mai aveți nevoie într-un loc separat. Nu doriți ca dosarele dvs. să devină aglomerate și neorganizate.
  • Fii atent când arunci lucrurile pe care le primești în clasă. Este posibil să aveți nevoie de ea pentru un test sau un test în viitor.
  • Imaginea intitulată Du-te la colegiu și să fie aproape de Familia Pasul 3
    5. Utilizați timpul liber pentru a termina acasă la domiciliu. Asigurați-vă că utilizați tot timpul pentru a vă termina temele. Ori ca sala de studiu, așteptând o clasă să înceapă sau să călătorească acasă în autobuz sunt tot timpul puteți începe o parte din temele dvs. Cu cât faceți mai mult în aceste vremuri, cu atât mai puțin trebuie să faceți când ajungeți acasă de la școală.
  • Citirea de lectură pot dura mult timp dacă așteptați să citiți materialul. Folosind timpul liber pentru a citi, puteți începe să lucrați rapid la porțiunea de eseu a misiunii.
  • Metoda 2 din 3:
    Stau la sarcina
    1. Imaginea intitulată are o zi minunată cu iubitul sau prietena ta Pasul 9
    1. Eliminați orice distragere a atenției. Chiar dacă o distragere a atenției nu pare ca o ocupa timpul, efectele cumulative ar putea afecta productivitatea. În loc să răspundeți unui mesaj text neimportant sau prindeți 15 minute de spectacolul dvs. preferat, opriți toate distragerile până când ați terminat cu tot ceea ce este pe lista dvs.
    • Dacă vă place să jucați jocuri video sau pe calculator, salvați-o după temele dvs. Vrei să-ți păstrezi mintea ascuțită, ca să poți obține note bune și încă mai faci cât mai repede posibil.
    • Textingul social este destul de normal, dar de fiecare dată când vă rupeți concentrarea și faceți altceva, faceți timpul pe care trebuie să-l cheltuiți mai mult la temele. Textați persoana înapoi și lăsați-i să știe că veți reveni la ei când ați terminat.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru săptămâna următoare Pasul 5
    2. Nu amânați. S-ar putea să fiți tentați să așteptați să vă faceți treburile, dar nu ar trebui. Unele treburi, cum ar fi curățarea camerei sau spălând mâncărurile acumulate în timp și vă vor duce mult mai mult timp dacă așteptați. Făcând temele de îndată ce ajungeți acasă va face ca să nu vă distrați înainte de a termina.
  • Cu cât vă procrasti mai mult că veți fi subliniat că nu aveți suficient timp pentru a vă termina toate treburile și temele. Fă-o devreme, astfel încât să puteți sta înapoi, relaxați-vă și aveți un moment bun cu prietenii dvs.
  • Imagine intitulată Sortați viața dvs. Pasul 3
    3. Prioritizați ceea ce trebuie să faceți. Unele lucruri sunt mai importante, iar unele treburi durează mai mult decât altele. Este important să obțineți cele mai importante treburi în apropiere.
  • Chiar dacă treburile sunt importante, educația vine în primul rând. Faceți-vă temele înainte de a vă face treburile când ajungeți acasă.
  • Imaginea intitulată Știți când nu vă faceți
    4. Învață să spui nu. Presiunea de la egal la egal vă poate scoate uneori departe de a obține o temă realizată. Obținerea unor note bune este esențială pentru un viitor de succes, deci ar trebui să învățați să spuneți că nu dacă cineva încearcă să vă tragă departe de a face temele.
  • Nu fi nepoliticos. Explicați persoanei că trebuie să faceți temele dvs. sau altfel vă va afecta gradele. Nu încercați să fiți rău, doriți doar să rămâneți în sarcină.
  • Dacă nu sunteți obișnuiți să spuneți oamenilor "nu", singura modalitate de a vă obișnui este să practicați. Prietenii tăi vor înțelege.
  • Imagine intitulată Găsiți activități de voluntariat pentru familia dvs. Pasul 3
    5. Negocia mai puține treburi. Uneori, părinții noștri ne pot atribui treburi fără să ne gândim la volumul școlar școlar, dar educația ar trebui să vină întotdeauna mai întâi. Încercați să discutați cu părinții dvs. despre numărul de treburi pe care le aveți și să le explicați cum interferează cu munca școlară și viața socială.
  • Oferiți ceva în schimbul mai multor treburi, cum ar fi notele mai bune sau ale cărții dvs. de raport.
  • Dacă aveți frați, încercați să tranzacționați treburile cu ei.
  • Nu vă supărați de părinții dvs. dacă vă dați seama că aveți prea multe treburi pentru a face totul făcut. Pur și simplu explicați-le mai întâi și apoi negociați alternativele.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținând un corp și o minte sănătoasă
    1. Imaginea intitulată schimbați viața după ce ați făcut același lucru pentru atât de mult pasul 50
    1. Exercițiu în timpul liber. Când vă exercitați, corpul nostru se simte bine și ajungeți într-o stare mentală mai bună. De asemenea, veți avea mai multă energie pentru treburile mai fizice, cum ar fi luarea buruienilor, frunzelor de frunze sau cosit gazonul, care vă va permite să o faceți mai repede și mai eficient.
    • Exercitarea poate fi, de asemenea, un hobby, ca un sport pe care îl bucurați. Atâta timp cât ieșiți acolo și în mișcare, este mai bine decât să stați în jur!
    • Gym nu este suficient exercițiu pentru majoritatea oamenilor. Asigurați-vă că luați un alt hobby fizic, cum ar fi baschet, hochei, arte marțiale, tenis, dans sau altceva care este provocatoare. Încercați lucruri diferite pentru a vedea ce vă place cel mai bine.
  • Imagine intitulată pierde greutatea fără un plan de dietă Pasul 9
    2. Ia pauze în timp ce lucrați. Dacă lucrați prea mult pentru o perioadă lungă de timp, limitează capacitatea minții tale de a-ți face temele repede.S-ar putea să vă gândiți că lucrați din greu și veți obține prin toate treburile și temele, dar realitatea este că mintea voastră este plictisitoare de a fi suprasolicitată, completați aceste sarcini mai lent decât în ​​mod normal.
  • Mergând afară și luând o plimbare de 10 minute pentru a obține aer proaspăt este un lucru minunat de făcut atunci când faceți o pauză.
  • Imagine intitulată menține o dietă sănătoasă (cu_without fast food) Pasul 2
    3. Mențineți o dietă sănătoasă și echilibrată. Nutriția dvs. afectează cât de bine puteți face sarcini fizice și mentale. Dacă luați prea mult timp pe teme sau treburi, ar putea fi din cauza dietei tale. O mai bună nutriție pe care o obțineți, cu atât mai multă energie veți putea să terminați treburile și munca devreme și să aveți timp să vă petreceți cu prietenii dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți cele mai bune suplimente pentru somnul 2
    4. Dormi suficient. O lipsă de somn limitează funcția dvs. cognitivă - lucrul pe care îl folosiți pentru a vă face temele!Dacă nu obțineți suficient somn pe timp de noapte, încercați să vă culcați mai devreme, deoarece vă poate împiedica să vă faceți griji rapid și poate fi chiar tot mai mult timp în timp ce vă duce la mai multe treburi fizice.
  • Dacă aveți vârsta de 14 până la 17 ani, veți avea nevoie de aproximativ 8 până la 10 ore de somn pentru a vă simți complet odihnit. Dacă aveți peste 17 ani, veți avea nevoie de cel puțin 7 până la 9 ore de somn pentru a vă simți bine.
  • sfaturi

    A face toate cele trei metode împreună vă va oferi cel mai mult timp pentru a fi social și practicați hobby-urile.
  • Încercați să luați un hobby activ sau fizic, astfel încât să puteți rămâne activ în timp ce faceți tot ce vă place.
  • Vineri vă puteți relaxa, deoarece aveți întregul weekend pentru a face ceea ce aveți nevoie!
  • Dacă sunteți într-adevăr blocați pe temele dvs., adresați-vă părintelui sau tutorelui pentru ajutor.
  • Nu luați prea mult. Dacă sunteți subliniat, ați putea spune unui profesor, părintelui / tutorelui sau unui consilier de îndrumare. Având cineva care știe poate ajuta, deoarece vor încerca să vă ajute.
  • Ați putea lăsa telefonul undeva unde nu puteți ajunge până când nu ați terminat cu temele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar