Cum să se ocupe de tone de teme

O grămadă de teme de casă poate părea descurajantă, dar este posibil dacă faceți un plan. Faceți o listă cu tot ce trebuie să faceți și să lucrați prin, începând cu cele mai dificile misiuni. Concentrați-vă pe temele și respectați distragerile și veți obține mai eficient prin lucruri. Oferindu-vă pauze și alte recompense vă vor ajuta să rămâneți motivați de-a lungul drumului. Nu vă fie frică să cereți ajutor dacă vă blocați! Stai acolo, și vei bate temele înainte de ao ști.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând un plan
  1. Imagine intitulată Deal cu tone de teme de casă Pasul 1
1. Creați o listă de verificare a sarcinilor pe care le aveți. Înainte de a vă scufunda, faceți o listă a tuturor lucrurilor pe care trebuie să le faceți pentru temele dvs. Pe măsură ce completați fiecare sarcină, traversați-o de pe lista dvs. Satisfacția de a verifica lucrurile va fi motivată să continuați.
  • Imagine intitulată Deal cu tone de temă Pasul 2
    2. Abordați mai întâi cea mai grea temă. Primul dvs. gând ar putea fi de a procra și a renunța la cea mai dificilă temă. Dacă obțineți lucrurile grele din calea când sunteți cel mai alertă, totuși, va fi mai ușor să treceți prin restul grămadei.
  • Faceți un plan pentru a trece prin munca dvs. de lucru, economisind cele mai ușoare sarcini pentru ultimul.
  • Imagine intitulată Deal cu tone de temă Pasul 3
    3. Lucrați într-un loc confortabil, dar fără distracție. Dacă aveți o tona de teme de a trece prin aceasta, acordându-vă toată atenția vă va ajuta să obțineți prin ea cât mai repede posibil. Găsiți un scaun confortabil și o masă pentru a lucra la, dar asigurați-vă că nu sunt într-o zonă zgomotoasă sau cu trafic ridicat, sau riscați potențial distras de familia dvs.
  • Puneți telefoanele și alte distracții departe. Dacă trebuie să vă faceți temele pe un computer, evitați verificarea e-mailului sau a mediilor sociale în timp ce încercați să lucrați.
  • Luați în considerare lăsați-vă familia (sau cel puțin părinții dvs.) să știe unde și când intenționați să faceți temele, așa că vor ști să fie considerați și doar întrerupeți numai dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Deal cu tone de teme de casă Pasul 4
    4. Cereți ajutor dacă vă blocați. Dacă veniți la o parte din temele dvs., că nu știți cum să faceți, cereți unui membru al familiei să vă ajute. În acest fel, nu veți fi încurcați și descurajați. Cu un mic ajutor, puteți trece rapid la următorul lucru.
  • Dacă aveți opțiunea de a vă face temele într-o sală de studiu, bibliotecă sau alt loc în care ar putea fi tutori, du-te pentru el. În acest fel, va fi ajutor dacă aveți nevoie de ea. De asemenea, va fi probabil să vă încheiați cu mai mult timp liber dacă puteți obține munca făcută în școală.
  • Metoda 2 din 3:
    Starea motivată
    1. Imagine intitulată Deal cu tone de temă Pasul 5
    1. Ia o pauză acum și apoi. S-ar putea să credeți că ruperea prin toate sarcinile de temă de la început până la sfârșit este cea mai rapidă modalitate de a face acest lucru. Dacă aveți o tonă de teme, probabil că veți fi ars dacă nu faceți o pauză în fiecare moment și apoi. Cel puțin o dată la două ore, ia o respirație de 15 minute.
    • Pentru a face o pauză, ridicați-vă și mutați-vă de spațiul de lucru. Mergeți în jurul unui pic, și obțineți o băutură sau o gustare.
    • Mutarea în jurul valorii de vă va reîncărca mental, fizic și spiritual, deci sunteți gata să abordați următoarea parte a temei dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu tone de temă Pasul 6
    2. Amintiți-vă de imaginea de ansamblu. Dacă începeți să vă simțiți descurajați de toată temele pe care trebuie să le faceți, faceți un minut și gândiți-vă de ce trebuie să faceți acest lucru. După ce ați luat o pauză, luați 1 minut și faceți toate motivele pentru care într-adevăr trebuie să vă faceți temele. Care sunt obiectivele tale mari? Cum vă va ajuta să le atingeți temele să le atingeți?
  • De exemplu, ați putea scrie "Trebuie să fac această temă de chimie pentru că vreau o medie bună în clasă. Asta îmi va ridica GPA și mă va ajuta să rămân eligibil pentru echipa de baschet și să-mi iau diploma."
  • Obiectivele dvs. ar putea arăta, de asemenea, ceva de genul "Voi scrie această hârtie de istorie pentru că vreau să mă îmbunătățesc ca scriitor. Știind cum să scrie bine și să faci un argument bun mă va ajuta când încerc să intru în școala de drept și apoi pe drum când sper să devin un avocat de succes."
  • Imagine intitulată Deal cu tone de temă Pasul 7
    3. Mită-te. Nu există nici o rușine să vă gândiți la o mică recompensă pentru a rămâne motivați și treceți prin toată temele. Spune-ți că, de îndată ce îți faci temele, vei merge la o plimbare la parc cu prietenii tăi sau doar să te relaxezi cu un film pentru o vreme. De asemenea, puteți spune ceva de genul "Dacă trec prin toate temele mele astăzi, voi avea mai mult timp mâine să mergem cu toată lumea."
  • Metoda 3 din 3:
    Pornirea obiceiurilor bune de acasă
    1. Imagine intitulată Deal cu tone de temă Pasul 8
    1. Discutați cu profesorii dvs. despre ceea ce doresc. Când profesorul tău vă oferă o misiune de acasă, luați un minut să o priviți și să vă asigurați că o înțelegeți. Dacă există ceva care nu este clar profesorului tău, vorbește imediat cu ei. În acest fel, nu veți fi blocați în ultimul moment fără nici o idee ce să faceți.
  • Imagine intitulată Deal cu tone de teme de casă Pasul 9
    2. Faceți un program de teme. Încercați să vă faceți temele în același timp în fiecare zi. Dacă setați un program, atunci veți fi pregătiți și știți exact ce să faceți. Acest lucru vă va împiedica, de asemenea, să vă simțiți vinovați de punerea la dispoziție a temelor./
  • Încercați să faceți temele cât mai curând posibil după ce este atribuit. Spuneți că aveți un set de clase în zilele de luni, miercuri și vineri, iar alta marți și joi. Faceți temele de luni luni, în loc să o eliminați până marți.
  • În acest fel, clasa va fi în continuare proaspătă în mintea voastră, făcând temele ușoare.
  • Acest lucru vă oferă, de asemenea, timp pentru a cere ajutor dacă există ceva ce nu înțelegeți.
  • Imagine intitulată Deal cu tone de teme de casă Pasul 10
    3. Încercați un grup de studiu. Dacă toată lumea din grupul dvs. este serioasă despre a face temele făcute, acest lucru poate fi grozav. Vă puteți ajuta reciproc cu misiunile și întrebați-vă reciproc pentru a vă pregăti pentru examene.
  • Dacă doriți să păstrați toată lumea responsabilă, scrieți un pact pentru toată lumea din grupul dvs. de studiu pentru a semna, cum ar fi "Sunt de acord să petrec 2 ore luni și miercuri după-amiază cu grupul meu de studiu. Voi folosi acel moment doar pentru a lucra și nu vom renunța la distragerile sau jocul în jur."
  • Odată ce toată lumea a ajuns prin temele, nu există nici o problemă cu agăța.
  • Imagine intitulată Deal cu tone de teme de casă Pasul 11
    4. Lăsați-vă profesorul să știe dacă aveți probleme cu păstrarea în sus. Dacă dedicați timp obișnuit să vă faceți temele și încă mai simte că aveți o tonă de făcut, discutați cu profesorul dvs. Ei vă pot oferi sfaturi despre cum să obțineți cel mai eficient, și să vă ajutați dacă există ceva ce nu înțelegeți.
  • Majoritatea profesorilor sunt dispuși să asculte dacă încercați și aveți în mod legitim problemele. Acestea ar putea chiar să ajusteze sarcinile de acasă pentru a le face mai ușor de gestionat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar