Cum să evitați să vă confruntați cu probleme pentru a nu face temele

Temele, în general, nu este atât de multă distracție. Dar în general este o cerință care are un impact destul de decent asupra gradului dvs., deci dacă doriți (sau aveți nevoie) să faceți bine într-o clasă, obținerea temelor de acasă este o afacere mare. Deci, ce se întâmplă dacă uitați să faceți una dintre misiuni? Aveți câteva opțiuni - primul și cel mai bun este, bineînțeles, pentru a nu uita să o faceți în primul rând. Dar dacă aceasta nu este o opțiune, există câteva alte măsuri pe care le puteți lua pentru a încerca să ieșiți dintr-o temă. Citiți mai multe pentru a afla mai multe.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind o judecată bună
  1. Imagine intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 1
1. Spune adevarul. În majoritatea cazurilor, fiind cinstit și direct este cel mai bun mod de acțiune. Arată că sunteți dispus să vă îngrijiți și să vă asumați responsabilitatea și să respectați profesorul să nu încercați să le induceți în eroare cu o poveste gătită.
  • Explicați de ce nu ați făcut temele - poate că ați uitat de misiune, a ajuns acasă târziu, a adormit, etc. Nu vă grăbește motivul, dar utilizați o discreție - dacă nu ați făcut temele pentru că ați fost într-o noapte de noapte, păstrați-vă rațiunea generală (adică "nu am ajuns acasă până târziu") mai degrabă decât prea specific (adică "am fost prea ocupat să fac standuri de butoi").
  • Scuza. După ce vă dau motive, cerem scuze sincer. Nu lucrați peste această parte - sinceritatea scuzei dvs. va avea un impact cât de probabilă va dori ca profesorul dvs. să vă ajute.
  • Explicați că nu se va mai întâmpla din nou - și asigurați-vă că nu. Lăsați-vă profesorul să știe că acesta a fost un exemplu rar al v-a lăsat o responsabilitate și că veți fi atent că nu se întâmplă din nou. Și - această parte este importantă - păstrați-vă cuvântul. Dacă îți uit temele obișnuite, profesorul tău nu numai că nu va înceta să-ți crezi scuzele, vor deveni rapid mai puțin simpatice pentru scuzele tale.
  • Cereți o altă zi pentru a termina misiunea. Cel mai bun scenariu de caz aici este că profesorul dvs. vă va acorda timp suplimentar pentru a finaliza misiunea și nu vă va pedepsi pentru ao transforma în ultimul termen inițial. Mai probabil, totuși, profesorul dvs. va oferi să vă lase să vă întoarceți în misiune târziu, pentru un credit parțial. Nu mângâie sau nu fi nerecunoscător pentru creditul parțial - va face mai puțin probabil ca profesorul dvs. să vă extindă o oportunitate similară în viitor.
  • Imagine intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 2
    2. Explicați că ați încercat, dar nu ați înțeles cesiunea. Această scuză are virtutea făcând-o să pară ca cel puțin ați încercat să faceți temele și că există o cauză rezonabilă de ce nu ați putut termina.
  • Cereți profesorului să vă ajute să înțelegeți misiunea și să vă lăsați o altă șansă să o completeze. Ambele vă cumpără mai mult timp și are avantajul suplimentar de a vă ajuta să vă ajutați de la domiciliu unu-la-unu.
  • Imagine intitulată Evitați să aveți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 3
    3. Fii creativ. Dacă toate celelalte nu reușește și trebuie să concureze o poveste, cel puțin faceți-o bine.
  • Dacă povestea este creată sau amuzantă, profesorul tău ar putea să vă taie niște slabe pur și simplu pentru că nu le-ați dat una dintre aceleași scuze plictisitoare pe care le aud mereu.
  • De exemplu, poate că sa întâmplat așa că părinții tăi au ieșit noaptea trecută și te-au lăsat cu un prieten de familie care sa dovedit a fi clarvăzător și a ars toate temele pentru că a privit în viitor și a văzut că dacă nu a distrus Este toată pisica voastră ți-ar rupe temele la bucăți în timp ce dormi și ai respira într-o cantitate fatală de biți de hârtie bornică și sufocați până la moarte.
  • Metoda 2 din 3:
    Evitând scuze proaste
    1. Imaginea intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 4
    1. Nu fi evident. Una dintre cele mai importante părți de a obține o mică distanță de la profesorul dvs. nu este să-și insulte inteligența. Nu ești primul student care să uite temele și să încerci să ieși din ea. Profesorul dvs. a auzit probabil o listă de scuze mai mult decât numărul de ani în care ați trăit, așa că nu mergeți cu prima scuză evidentă sau lame care vine la capul vostru. Probabil că nu te va duce nicăieri.
    • Ar trebui să fie evident, dar nu folosiți "Câinele mi-a mâncat temele."S-ar putea să nu vă deranjează nici măcar să vină cu o scuză deloc.
    • Nu spuneți doar că "am pierdut-o" dacă nu puteți veni cu un set credibil de circumstanțe extenuante pentru a explica cum sa pierdut. Spunând că tocmai sa pierdut aleatoriu este destul de transparent.
  • Imagine intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 5
    2. Nu dați vina pe tehnologie. Spunând că imprimanta nu a funcționat sau computerul dvs. îngheț este cu siguranță o scuză de ultima generație. Cu ubicuitatea imprimantelor și a stocării cloud, spunând că tehnologia misterios deturnat temele tale este o scuză destul de subțire.
  • În loc să învinovățească imprimanta sau laptopul dvs. etc., Explicați-vă că ați avut probleme când încercați să imprimați (sau orice altceva) la domiciliu înainte de clasa, dar pe care îl veți trimite prin e-mail profesorului dvs. până la sfârșitul zilei. Puteți cumpăra mai mult timp cu asta și tastați rapid.
  • Doar asigurați-vă că le trimiteți de fapt până la sfârșitul zilei - de preferință până la ora 17:00.
  • Imagine intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 6
    3. Nu pledezi ignoranța. Spunând că nu știați că a fost datorat sau nu era în clasă când a fost repartizat nu va funcționa, din trei mari motive.
  • În primul rând, deoarece este responsabilitatea dvs., nu a lor, pentru a vă asigura că sunteți la curent cu misiunile, această scuză este destul de mult ca și cum ați spune profesorului că a fost vina ta.
  • În al doilea rând, pentru că, din punctul de vedere al profesorului dvs., o întreagă clasă a altor studenți a reușit să afle și să facă temele, așa că în mod evident nu este la fel de greu ca și cum o faci să fie.
  • În cele din urmă, scuza de ignoranță nu va funcționa, deoarece atunci când sunteți absenți, profesorul dvs. se așteaptă ca veți afla tot ce ați pierdut. Dacă nu, profesorul tău va vedea din nou ca vina ta.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând situația în primul rând
    1. Imagine intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 7
    1. Faceți un plan de jocuri de acasă. Bazându-vă pe scuze pentru a vă scoate din temele, nu este un plan bun pentru termen lung. Dacă vă aflați frecvent uitați sau altfel să nu faceți temele, aveți nevoie de un plan mai bun de joc.
    • Începeți prin scrierea oricărei sarcini și data scadentă de îndată ce este atribuită.
    • Asigurați-vă că scrieți toate misiunile în același loc, astfel încât să nu pierdeți nici unul sau trebuie să mergeți într-o căutare disperată de fiecare dată când doriți să știți ce se datorează. Un planificator de zi, notebook-ul dedicat la domiciliu sau aplicația de programare sunt toate opțiunile bune.
  • Imaginea intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 8
    2. Ia o Planul de teme. Știți când sarcinile dvs. sunt datorate și au un program în loc care vă va ajuta să completați fiecare misiune după data scadentă.
  • Ori de câte ori obțineți o misiune, estimați cât timp va dura pentru a finaliza și a retrage timpul necesar în consecință.
  • Dacă este o misiune care va dura câteva zile sau chiar câteva săptămâni, lăsați-o deoparte cât mai multe blocuri, deoarece va trebui să o completați peste acea perioadă de timp.
  • Imagine intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 9
    3. Faceți temă o rutină. Anulați o perioadă de timp pentru a face temele în fiecare noapte. De preferință o face în același timp în fiecare noapte, astfel încât să devină parte a rutinei tale.
  • Nu aglomerați la temele - nu vă lăsați să jucați jocuri video sau să discutați pe Facebook până când ați terminat misiunile de noapte.
  • Faceți mai întâi sarcinile mai grele. Obținerea lucrărilor mai grele din calea mai întâi este o utilizare mai eficientă și mai plăcută a timpului dvs.
  • Imagine intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 10
    4. Utilizați ore libere sau interne pentru a face temele. Dacă vă aflați că vă luptați pentru a vă termina toată temele din cauza constrângerilor de timp, folosiți biți mici de nefuncționare pentru a vă ajuta să faceți mai multă dent în munca dvs.
  • Dacă aveți o perioadă de sala de studiu, o perioadă liberă, câteva minute între clase, o călătorie cu autobuzul de 10-15 minute, etc., Utilizați acel moment pentru a lucra la temele. Sigur, ați prefera să vorbiți cu prietenii sau să jucați pe telefon, dar dacă doriți să faceți temele dvs., va trebui să faceți timp pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 11
    5. Întreabă pentru ajutor. Dacă vă aflați că vă îmbătrâniți de temele sau nu puteți obține sarcinile făcute, deoarece vă luptați să înțelegeți subiectul, cereți ajutor.
  • Începeți prin abordarea profesorului. Explicați-vă dificultățile și cereți ajutorul lor. Asta e vorba de profesorii dvs., la urma urmei, pentru a vă ajuta să învățați. (Și dacă arată orice reticență de a ajuta, să le reamintească acest lucru.) Sunt cea mai bună sursă de ajutor, deoarece aceștia care fac și clasifică temele și având ajutorul unui insider este adesea de neprețuit.
  • Obțineți ajutor de la un coleg de clasă. Dacă profesorul dvs. nu este capabil să dea cât mai mult ajutor, suplimentați-vă ajutorul cu ajutorul unui coleg de clasă care înțelege materialul și se descurcă bine în clasă. Dacă nu sunteți sigur cine ar putea fi, adresați-vă profesorului dvs. sugestii.
  • Ia un tutore. Multe școli oferă servicii gratuite de călătorie peer-tutoring care pot fi un ajutor semnificativ. Adresați-vă profesorului sau unui administrator dacă sunt disponibile astfel de servicii. Dacă nu, luați în considerare căutarea la angajarea unui tutore. Există o serie de servicii profesionale de îndrumare pentru a alege, sau ați putea încerca să angajați un student colegiu local pentru ajutorul de tutor.
  • Imagine intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 12
    6. Tăiați distragerile. Cum ar fi sau nu, studierea necesită focalizare și concentrare. În consecință, o mare parte a faptului că nu se face temele nu are de-a face cu distragerile.
  • Chiar dacă credeți că sunteți un mare maretasker, încercând să faceți temele la domiciliu, de asemenea, trimiteți text, prindeți-vă pe Facebook și faceți clic pe cât de mult urăsc temele vă rănește de fapt mai mult decât să vă ajutați să treceți prin proces.
  • În plus, deși multitasaskingul poate fi un avantaj pentru anumite activități, nu este un bun atunci când studiază. Când ești multitasask, mintea ta lasă trenul actual de gândire (cum ar fi, de exemplu, trigonometrie) și ocupă un nou tren (poate trimite un prieten despre planurile de mâine), iar rezultatul este că ajungi să faci mai rău pe ambele.
  • Găsiți un spațiu liniștit, fără distracție, pentru a vă face studiul. Cu atât mai bine vă puteți concentra, cu atât veți face mai bine munca dvs. și cu atât veți trece mai repede. Puneți departe sau opriți tot ce știți că vă va distrage atenția (telefonul dvs., alertele Facebook, orice).
  • Dacă vă aflați distras de gândurile altor lucruri pe care ar trebui să le faceți sau doriți să faceți o bucată de hârtie lângă dvs. unde puteți scrie aceste gânduri în timp ce ei vin. Nu locuiesc pe ele, doar le scrieți și știți că vă puteți întoarce mai târziu la ei.
  • Setați obiective mici și recompensați-vă când le atingeți. De exemplu, setați un obiectiv pentru a studia timp de 15-20 de minute drept și apoi recompensați-vă cu un mic tratat când faceți acest lucru.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar