Cum să fii bun cu oamenii din întreaga lume

Sunteți dornici să răspândiți bunătatea din întreaga lume? S-ar putea să se simtă descurajantă până când îți dai seama că există o mulțime de modalități autentice și realiste de a răspândi bunătate în jurul lumii din locul în care locuiți! Adăugarea piesei zilnice de bunătate față de lume sporește speranța că omenirea va continua să se îndrepte spre crearea unui viitor mai bun pentru toată lumea.

Pași

  1. Imagine intitulată Obține Nirvana Pasul 12
1. Recunoașteți că bunătatea este contagioasă. S-ar putea să fi auzit că mizeria este contagioasă - este. Din fericire, bunătatea și fericirea sunt și mai contagioase, deoarece oamenii ar prefera să se simtă bine decât nefericiți. Prin demonstrarea bunătății în acțiunile și cuvintele dvs. cât mai des posibil, vă ajută să hrăniți realitatea că bunătatea este o modalitate mai bună pentru omenire. De asemenea, arătați altora cum să fiți amabili prin exemplele dvs. Răspândiți-o făcând-o.
  • Imagine intitulată formează o filozofie spirituală Pasul 8
    2. Aflați mai multe despre alte culturi și oameni din întreaga lume. Bunătatea crește de la înțelegerea altora. Numai prin a face efortul de a afla cum trăiesc alții și ce prețuiesc că puteți crește în înțelegere și, prin urmare, să vă măriți simțul conexiunii și altruismului față de ceilalți. Încercați să faceți conexiuni reale, cum ar fi prietenii online (vechiul sistem PAL PAL) și prin întreprinderea proiecte comune împreună online. Veți beneficia foarte mult de învățarea cel puțin o altă limbă, permițându-vă să vedeți cultura din perspectiva de a fi imersată în limba sa.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 15
    3. Donați la o caritate cu legături la nivel mondial. Oriunde locuiți, banii dvs. pot face viața mai bună în altă parte în lume când îl canalizați prin organizații de caritate reputate. Alegeți caritate pe baza a ceea ce prețuiți și ceea ce face caritatea pentru a face o diferență pozitivă.
  • Imagine intitulată Ajutați un prieten pe moarte Pasul 12
    4. Voluntar pentru a face munca de caritate undeva dincolo de propriul cartier. Dacă aveți timp să vă donați abilitățile ca voluntar, puteți răspândi o mulțime de bunătate prin generozitatea dvs. de timp și de predare sau de ajutor. Poate că aveți un bloc de timp pentru a călători în străinătate într-un loc care are nevoie de lucrători voluntari. Sau poate doriți să faceți o lucrare voluntară prin mijloace online, cum ar fi rapoartele de scriere, completarea cererilor de grant sau scrierea instrucțiunilor utile pentru oameni. Există multe oportunități online de a oferi voluntar într-un mod care face o diferență față de lume.
  • Imaginea intitulată ajuta un prieten de sine izolat pasul 4
    5. Petreceți timp Crearea comunității bune. Lumea este, de asemenea, propria dvs. curte și comunitatea locală. Găsind modalități de îmbunătățire a spiritului comunitar, împărtășirea și susținerea, puteți contribui la multă bunătate altor persoane. Aflați deja ce sisteme de sprijinire a comunității există deja în zona dvs. și ceea ce lipsește. Vă puteți ajuta cu proiectele existente sau aveți energia și timpul pentru a începe ceva nou? Câteva exemple ar putea include adăposturi fără adăpost, bucătării de supă, grădini comunitare, facilități de îngrijire a copilului, activități de concediu pentru copii, împărtășirea abilităților, cum ar fi gătitul, DIY și viața de sine, etc.
  • Imagine intitulată Scrieți o factură pentru Congresul Statelor Unite Pasul 10
    6. Arătați-vă bunătatea în mass-media socială. Puteți răspândi bunătatea prin intermediul mediilor sociale, cum ar fi Twitter, Facebook, Google+, etc. Lăsați povești care ridică spiritele oamenilor, care recunosc că alții buni fac și care dezvăluie partea cea mai bună a naturii umane. Adresați-vă prietenilor să împărtășiți aceste povestiri în jurul său pentru a ajuta și mai mulți oameni să vadă ce este bun despre lume și umanitate. O mulțime de povești negative (despre care există prea multe prea multe) și strălucește o lumină asupra acțiunilor de tip, grijuliu și plin de compasiune acolo. Inspirați pe alții să fie la fel de buni.
  • Distribuiți experiențe uimitoare pe care le-ați avut prin mijloace video și foto. Ce fel de acte, artă, zicale și altele asemenea ați văzut în ultima vreme? Dacă le-ați capturat prin imagine sau video, împărțiți-le pe YouTube, Pinterest, Twitter, etc., astfel încât alții să poată răspândi minunată!
  • Luați timp pentru a lăsa recenziile postărilor pe blog pe care le-ați iubit, pentru a lăsa referințe pentru persoanele pe care le cunoașteți și pentru a le oferi oamenilor Fan Mail. Internetul este bine cunoscut ca un loc în care aprecierea rămâne tăcută - ajuta la răspândirea bunătății prin aprecierea mai tare decât plângerile!
  • Imagine intitulată Scrieți un eseu ccot Pasul 7
    7. Apăra oamenii care sunt victimele intimidării online. Ca instrument, Internetul în sine este neutru când vine vorba de utilizarea sa. Din păcate, există unii utilizatori care aleg calea mai închisă când vine vorba de a fi online, folosind-o ca o săpun cu thuggery, intimidare și agresiune, care vizează îneca vocile tuturor celor care nu sunt de acord cu ei. Cyberbulls, Trolii Online, și trolls nu definesc umanitatea. Ei sunt oameni al căror sentiment propriu al realității este deformat de orice experiență rea pe care au avut-o și au ales să-i facă pe alții. Oricare ar fi motivația lor, nu-i lăsa să câștige. Omenirea este mai bună decât asta și este bunătate care va arăta calea.
  • În cazul în care contribuabilii sau liderii online încearcă să rănească pe alții, să se ridice pentru cei de la capătul de primire și să prezinte bunătatea ca o forță. Prin a fi bun și refuzând să vă retrageți din cauza naturii medii-spirited a atacului, evitați să cădeți pentru intimidare și să refuzați să vă alăturați sau să fiți înfășurat de ea. Și refuzând să permită atacurilor online, ați răspândit mai multă bunătate în întreaga lume, cerând că cuvintele de gen și gândirea motivată devin standardul pentru interacțiunile online de pretutindeni. Nu da in!
  • Imagine intitulată Ajutor Copii fără adăpost Pasul 2
    8. Aliniați-vă munca și interesele de afaceri în moduri care răspândesc bunătatea și empatia. O lume globalizată înseamnă că o mare parte din ceea ce facem la locul de muncă sau în afacerile noastre are un impact în altă parte. Căutați să atingeți empatia dvs. pentru a vă ajuta să vedeți lumea prin ochii altor oameni și să nu mai vedeți totul ca fiind totul despre propriile tale probleme.
  • Amintiți-vă că adevărații oameni sunt la sfârșitul acțiunilor dvs., lanțul dvs. de aprovizionare, deciziile dvs. și cunching-ul dvs. Evidențierea oamenilor reali vă va ajuta să vă păstrați acest lucru și să vă conectați la alții. Dacă nu știți cum vor fi afectați oamenii de acțiunile dvs., faceți efortul de a afla mai degrabă decât să-l blocheze!
  • Imagine intitulată Anonim Verificați garanțiile restante Pasul 1
    9. Inițiative de sprijin care promovează pacea în întreaga lume. Pot fi puțină bunătate pentru persoanele care trăiesc sub conflicte civile sau războaie. Un obiectiv important al omenirii este de a trăi împreună în pace, împărtășirea cunoștințelor și susținerea reciprocă. Uneori uităm asta. Dar puteți face mult dacă sunteți în afara unei regiuni care suferă de conflicte. Puteți sprijini organizațiile de caritate în aceste zone, puteți oferi abilitățile și cunoștințele noastre, dacă este cazul pentru a ajuta la proiectarea de noi legi, trimiteți pachete de îngrijire, negociați, învățați noi abilități etc. Puteți merge online și semnează petiții, împărtășiți știri și informații și sprijiniți persoanele care suferă de acțiuni ilegale sau abuzuri ale drepturilor omului. Face pace regula, nu opțiunea, insistând asupra bunătății și în picioare pentru ceea ce este chiar acolo unde este incomod și neconvențional.
  • Imaginea intitulată este un aliat pas 13
    10. Trăiesc cu bunăvoință. Oriunde te afli în lume, bunătatea ta are un efect de ripple. Dacă trăiești viața îngrijită pentru alte persoane și ființe, îți pasă de starea lumii și de familia ta și de prietenii tăi trăiesc și îți pasă de omenire ca un întreg, exemplul tău va lumina calea pentru ceilalți. Și chiar dacă nu veți fi conștienți de faptul că de cele mai multe ori, orice faptă și acțiunea vor afecta pe cineva pozitiv, undeva în lume.
  • Această bunătate poate include acordarea atenției la locul în care au fost făcute hainele dvs. și dacă oamenii au fost plătiți corect pentru munca lor.
  • Bunătatea poate fi, de asemenea, exprimată spre mediul natural. Puteți alege să trăiți mai durabil.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Bunătatea include conștientizarea lanțului de aprovizionare care aduce produse și confort pentru casa și masă. Gândiți-vă serios despre locul în care este provenit stilul dvs. de viață - sunt lucrurile pe care le folosiți și le îngrijiți de derivate etic? Bunătatea ta poate însemna o viață mai bună în altă parte, cum ar fi atunci când preferați produse comerciale echitabile asupra acelor produse care nu au transparență în practicile lor de angajare și de mediu.
  • Când a zâmbit mi-am dat seama, l-am trecut pe el.
  • Ar trebui să vă amintiți că a fi bun cu oamenii poate fi ceva la fel de simplu ca zâmbind la ei să înveselească o zi nefericită. Le-ai putea face fericiți și se vor gândi "Persoana bună care mi-a zâmbit, chiar dacă nu le-am întâlnit niciodată".
  • Zâmbind este contagios, îl prinde ca gripa,
  • Când cineva mi-a zâmbit astăzi, am început să zâmbesc.
  • Am trecut în jurul colțului și cineva mi-a văzut zâmbetul
  • M-am gândit la zâmbetul acela, apoi mi-am dat seama de valoarea sa,
  • Un zâmbet unic, la fel ca al meu, ar putea călători în jurul pământului.
  • Deci, dacă simțiți că începeți un zâmbet, nu lăsați-l nedetectat
  • Să începem o epidemie rapidă și să luăm lumea infectată!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar