Cum să se comporte ca o prințesă

Comportându-se ca o prințesă este mai mult decât doar folosind manierele. Prințesele sunt femei puternice care își folosesc curajul și inteligența pentru a ajuta pe alții. Prințesele cu îndrăzneală se confruntă cu responsabilitate, tot timpul, lăsându-și frumusețea interioară să aducă lumină tuturor celor din jurul lor. Dacă doriți să învățați să fiți ca prințesa dvs. preferată, permiteți-i lui WikiHow! Începeți cu pasul 1, de mai jos, pentru a afla cum să se comporte ca o prințesă.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând trăsăturile prințesă
  1. Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 1
1
Îmbunătățiți gramatica. Prințesele ar trebui să vorbească bine și așa ar trebui! Este important ca o prințesă să folosească gramatica corespunzătoare. Practicați-vă discursul și îmbunătățiți gramatica și vocabularul dvs. pentru a deveni mai mult ca o prințesă ideală.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 2
    2
    Au postura Printesa. Prințesele ar trebui să stea înalte și mândri. Lucrați la postura dvs. pentru a obține aspectul prințesei.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 3
    3. Face decizii inteligente. Prințesele sunt inteligente și ajută la rezolvarea problemelor. Studiați în școală și aflați mai multe despre lumea din jurul dvs., astfel încât să puteți fi și un rezolvator de probleme.
  • 4
    Lucrează la a fi o ființă umană mai frumoasă. Bunătatea este o calitate foarte importantă prințesă. Fii bun și ajutați pe alții toate șansele pe care le aveți. Fii la fel de frumos în interiorul tău în afară. Acționați umil și gândiți-vă cu înțelepciune.
  • Fi o fată dulce.Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 4
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 5
    5
    Practicați-vă umilința. Bunele prințese sunt umile. Încercați mâna dvs. la umilința reală și oamenii vă vor admira ca o prințesă.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 6
    6
    Practicați bunele maniere. Prințesa ideală practică întotdeauna folosind manierele ei.

    Bacsis: Puteți lucra la utilizarea manierelor prin efectuarea de cercetări online sau prin cererea părinților sau a tutorilor pentru ajutor.

  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 7
    7
    Fi politicos, întotdeauna. Lucrați la politețea dvs., un aspect al manierelor.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 8
    8
    Lucrați la eticheta de luat masa. Un alt aspect important de a se comporta ca o prințesă execută eticheta corectă a cina. Aceasta include în mod corespunzător utilizând toate ustensilele diferite, știind când să începeți să mâncați, cum să acționați etc.
  • Fi discret dacă nu-ți pasă de ceva. Cu siguranță nu doriți ca toată lumea să se uite la spanacul de mestecat. Yuck!
  • Mânca ca o doamnă. Îmbrăcămintea dvs. prințesă ar putea fi ruinată dacă vărsați sosul de spaghete pe față! Mănâncă cu ușurință pentru o masă regală.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 9
    9
    Aveți grijă de corpul dvs. O prințesă ideală este curată și urmează întotdeauna procese adecvate de igienă.
  • Partea 2 din 3:
    Învățând de la prințesele Disney
    1. Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 10
    1. Aflați de la albul de zăpadă. Snow White a muncit din greu, au făcut treburile și au contribuit la casa ei, atât cu piticii, cât și în timp ce trăiesc la castel. Fiind responsabil cum este deosebit de important pentru prințese! Ar trebui să faceți același lucru și să vă ajutați unde puteți, făcând treburile, obținerea unui loc de muncă și, în general, fiind mai responsabil.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 11
    2. Aflați de la Cinderella. Cinderella a fost bună cu toată lumea de la surori crude la șoareci mici. Această bunătate a fost ceea ce a făcut frumusețea ei interioară și a adus sfârșitul ei fericit. Fii bun ca Cinderella, chiar și atunci când nu trebuie. Oamenii vor fi răi pentru tine sau nu ar putea să vă ofere multe de oferit, dar cum arată Cinderella, asta nu înseamnă că trebuie să fii oribil imediat înapoi.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 12
    3. Aflați de la Aurora. Printesa Aurora, numită și frumusețea de dormit sau briar Rose, a fost bună și prietenoasă cu toate animalele din pădurea unde a trăit. A trăit armonios cu mediul în jurul ei și ar trebui să faceți același lucru. Respectați natura și faceți parte pentru a proteja mediul.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 13
    4. Aflați din Ariel. Viața poate fi greu uneori și putem deveni adesea prinși în școală sau alte responsabilități - Ariel ne arată că este la fel de important să găsim bucurie în viață. Ariel a colectat lucrurile și a văzut frumusețea în lucruri pe care nimeni altcineva nu le putea vedea. Ca Ariel, ar trebui să vă bucurați de lumea din jurul vostru și să găsiți fericirea în tot ceea ce faceți.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 14
    5. Aflați de la Belle. Belle a avut-o cu fiara, dar a văzut și pe cineva care avea ocazia reală de a fi o persoană mai bună. Ea ia ajutat să-și vindece propria durere și să găsească fericirea în viață. Ca Belle, ar trebui să ajuți oamenii să fie mai buni. Când vedeți pe cineva care are un timp greu, încercați să le ajutați în loc să le scrieți doar ca o persoană rea. Această bunătate este o calitate cu adevărat prințesă!
  • Aflați din inteligența lui Belle. Belle a iubit să citească și a avut un vocabular bun, care sunt calități asemănătoare prințesei care vă ajută să fiți mai încrezători și mai bine vorbați.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 15
    6. Aflați din iasomie. Jasmine nu a ascultat ceea ce era normal pentru societatea ei, a văzut probleme și a luptat împotriva lor pentru a-și îmbunătăți propria viață. Urmați-vă propria inimă, cum ar fi Jasmine, și faceți ceea ce știți că este corect. Acest lucru poate fi greu uneori, și chiar poate însemna să mergeți împotriva a ceea ce este normal, dar veți fi o persoană mai fericită și mai puternică, la fel ca iasomia.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 16
    7. Aflați din Pocahontas. Pocahontas avea un motiv bun să fie speriat de coloniștii englezi, la fel ca și restul poporului ei, dar în loc să-i judece pentru a fi diferit, ea a lucrat pentru a le înțelege și a găsi un teren de mijloc. A văzut că suntem toți aceiași oameni, poporul lumii și a lucrat pentru a aduce pace și prosperitate pentru toată lumea. Căutați înțelegerea și pacea, cum ar fi Pocahontas, neteziți argumentele și problemele între oamenii din viața voastră, astfel încât toată lumea să fie tratată corect.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 17
    8. Aflați de la Mulan. O mulțime de lucruri pe care trebuie să le facem în viață vor fi destul de înfricoșătoare. Mulan a fost cu siguranță destul de speriat când a trebuit să plece la război pentru a-și proteja familia și țara ei. Dar curajul sau a face ceea ce trebuie să faceți chiar dacă sunteți speriat, este o calitate pe care o veți avea nevoie dacă vă confruntați cu provocările din viața voastră. Fii curajos, ca și Mulan, și ia-ți problemele.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 18
    9. Aflați de la Tiana. Tiana a învățat de la tatăl ei că poți avea aproape orice inima ta poate visa în sus, dar trebuie să muncești din greu pentru ao obține. Tiana a făcut asta și a primit tot ce avea nevoie! Muncesc din greu ca Tiana pentru a vă face propriile visuri să devină realitate. Studiți în școală și obțineți unde doriți să fiți lucrați la locurile de muncă potrivite și obțineți o educație bună, mai degrabă decât în ​​funcție de cineva care va veni la salvare.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 19
    10. Aflați de la Rapunzel. Când Rapunzel și Flynn au intrat în necazuri în bar, în loc să se teamă de oamenii înfricoșători acolo, le-a tratat pe toți oameni normali și a devenit prietenul lor. Cum ar fi Rapunzel, nu judeca oamenii. Nu trebuie să judecați o carte de acoperirea ei - oamenii vă vor surprinde întotdeauna!
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 20
    11. Aflați de la Merida. Merida a trebuit să-i salveze pe mama după ce a făcut o greșeală destul de gravă, ceea ce era greu și înfricoșător, dar foarte mult de făcut. Ca Merida, ar trebui să faci ceea ce trebuie, mai ales când e greu. Aceasta este una dintre calitățile definitorii ale unei prințesă și aproape fiecare prințesă de pe această listă a trebuit să facă acest lucru exact același lucru. Este posibil să nu fie întotdeauna ușor, dar vă puteți urma inima, faceți ceea ce trebuie să vă găsiți fericirea.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 21
    12. Aflați din Eva (din filmul Wall-E). Ea este loială, puternică, curajoasă și îngrijirea. Ea nu renunță niciodată. Ea urmează ordine, dar rămâne adevărată pentru inima ei. Îl întâlnește pe Wall-e și este bună cu el, că nu dorește nici un rău să vină la el. A fi ca și cum ar fi trebul de a face este să fii curajos, puternic, bun, să nu renunți niciodată și să faci întotdeauna ceea ce este corect.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 22
    13. Aflați de la Anna și Elsa. Anna a aflat că nu ar trebui să vă grăbiți în dragoste. Și tu trebuie să știi că este numai după o vreme de cunoaștere a cuiva, poți să ai încredere și să-i iubești. Elsa a învățat să fie încrezător în sine în puterile ei și să nu se teamă să-i arate talentele și să le folosească pentru un bine mai bun. Ambele surori au aflat că familia este foarte importantă. Trebuie să învățați să luați dragostea lentă, să vă încredeți în sine și să vă iubiți familia. Dacă aveți talente ciudate, acceptați-le ca Elsa și nu vă sperie de ei.
  • Partea 3 din 3:
    Învățarea de la prințesele vieții reale
    1. Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 23
    1. Fi activ în propria voastră viață. Ia controlul asupra destinului tău. Ieșiți și faceți lucruri care vă vor spori viața mai degrabă decât să aștepte ca un prinț să vină.
    • Fi ca prințesa Zhao de Pingyang. Această prințesă nu a început viața ca pe o prințesă. Ea a făcut unul! Ea a trăit în China, cu o perioadă lungă de timp în urmă și când tatăl ei a decis că a vrut să-și ia controlul asupra Chinei, ea nu la așteptat, ci sa alăturat bătăliei, ridicându-și armata proprie și a ajutat-o ​​pe tatăl ei. Ea a preluat controlul asupra destinului ei și ar trebui să faceți același lucru.

    Fericirea voastră va veni când o veți urmări, nu în timp ce vă așteptați să vă găsească.

  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 24
    2. Lupta pentru libertate. Deși nu este posibil să nu aveți titlul de prințesă, încă mai aveți oameni să vă protejați. Suntem cu toții, în întreaga lume, aceiași oameni, dar mulți sunt tratați ca mai puțin și sunt abuzați. Lupta pentru libertatea lor, pentru că asta ar face o adevărată prințesă!
  • Fi ca rani lakshmibai. Prințesa Lakshmibai, care a fost o regină ca soția unui rege, a fost o prințesă indiană care a luptat pentru libertate pentru oamenii ei din britanici. Ea a văzut că oamenii ei fiind abuzați și tratați ca mai puțin decât omul și fiul ei, care ar fi trebuit să fie rege, dezbrăcat de putere și un viitor. În loc să părăsească bătălia oamenilor, ea a luptat pentru poporul ei și libertatea lor. Ar trebui să faceți același lucru.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 25
    3. Definiți-vă în termenii voștri. Nu lăsați pe nimeni să vă definească. Faceți lucrurile care vă fac și vă bucurați. Lumea vă va spune care sunt lucrurile de fată și care sunt lucrurile băiat sau vă vor spune că ceva este doar pentru o anumită cetățenie - acele lucruri nu contează. Nu ascultați acei oameni. Fiți persoana pe care o aveți.
  • Fi ca princess sirivannavari nararatana. Această prințesă de studii din Thailanda și este doar o fată tipică...Cine joacă sport! Ea nu lăsă "feminitatea" să o împiedice să facă lucruri care sunt de obicei luate în considerare pentru băieți.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 26
    4. Se străduiesc mai mult din viață. Ajungeți la stele, indiferent de ce vă spun oamenii. Doriți mai mult pentru viața voastră și urmăriți aceste vise. Nu luați același loc de muncă ca și părinții dvs., deoarece asta vor să faceți. Nu ascultați doar când oamenii spun că trebuie să luați slujba unei fete. Urmăriți visele dvs. pentru a vă găsi fericirea.
  • Fi ca printesa sikhanyiso dlamini. Această prințesă din Swaziland, Africa nu lasă regulile culturii ei să o definească. Se luptă împotriva multor restricții învechite și își urmărește visele și lucrurile pe care le dorește pentru ea însăși. Ar trebui să faceți același lucru.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 27
    5. Ajuta la a face lumea un loc mai bun. Găsiți cauzele pe care le credeți și luptați cu toate acestea. Puteți volunta sau deține un fond de strângere de fonduri. De asemenea, puteți ajuta prin donarea jucăriilor sau a hainelor pe care nu le aveți nevoie sau le folosiți foarte des. Spuneți părinților dvs. că doriți să ajutați oamenii - vă vor ajuta să găsiți modalități de a contribui la lume.
  • Fi ca prințesa Diana. Printesa Diana a fost mama Printului William și Prințul Harry. Deși a murit foarte tânăr, ea a lucrat foarte mult în timpul vieții ei pentru a face lumea un loc mai bun. A lucrat pentru cauze precum combaterea epidemiei SIDA și a lucrat, de asemenea, pentru a ajuta oamenii pe care ceilalți nu cred că merită să fie ajutați, cum ar fi dependenții de droguri și persoanele fără adăpost.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 28
    6. Inspira speranța. Uneori viața devine foarte greu, pentru tine și pentru alții. Ori devin greu și face ca oamenii să fie foarte trist. Când se întâmplă acest lucru, ar trebui să încercați să inspirați speranța, chiar și atunci când lucrurile par fără speranță. Rămâi optimist și lucrați întotdeauna pentru cel mai bun rezultat, chiar și în cele mai dure ori.
  • Fi ca regina Elizabeth. Acum este regina Marii Britanii, dar Elizabeth era doar o prințesă în timpul celui de-al doilea război mondial. În acel moment, teroarea războiului se afla în prim-planul minții copiilor din întreaga Marea Britanie. Elizabeth a adus speranță tuturor vorbind despre radio și de a lucra pentru efortul de război.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 29
    7. Lupta pentru egalitate. Suntem toți oamenii, așa că merităm drepturi și oportunități egale. Dacă vedeți că oamenii fiind tratați nedrept, vorbiți, fie că este în casa dvs. sau pe jumătate din întreaga lume. Când vocile suficiente vorbesc, se poate întâmpla o schimbare reală, iar viața oamenilor poate fi făcută mai bine.
  • Fi ca prințesa ameera al-Taweel. O prințesă din Arabia Saudită, Ameera este o icoană a drepturilor egale pentru femeile din țara ei și în Orientul Mijlociu. Ea își folosește puterea de a încerca să îmbunătățească condițiile pentru alte femei care nu au primit oportunitățile pe care le are.
  • Imaginea intitulată se comportă ca o prințesă Pasul 30
    8. Fi inteligent! Nu vă fie frică să fiți inteligenți. Dacă vedeți băieți care nu-ți plac creierul, atunci sunt băieți răi, nu farmecul prințului. Aflați despre lucruri, deoarece învățarea este distractivă! Veți face acest lucru mai multe lucruri interesante - cel mai deștept sunteți, cu atât va fi mai ușor să salvați lumea. Studiați greu în școală și nu vă fie frică să vă folosiți creierul!
  • Fii ca prințesa Lalla Salma. Prințesa Lalla Salma din Maroc a obținut o diplomă în inginerie și a lucrat cu calculatoare înainte de a-și lua titlul regal! Ca și această prințesă brain, ar trebui să încercați să fiți inteligenți!
  • sfaturi

    Fii elegant și amabil pentru toată lumea.
  • Încercați să învățați să fiți respectuoși și să aveți o conștiință clară.
  • Nu este Tiara care face prințesa, este atitudinea ei cinstită și personalitatea îngrijitoare.
  • Fiind o prințesă este totul despre atitudinea ta, nu cât de mulți bani ai sau cine sunt părinții tăi. Fiți întotdeauna acolo pentru a vă sprijini prietenii prin vremuri grele și construiți o reputație pozitivă. Acesta va plăti în cele din urmă.
  • Nu bârfe. Te face să arăți rău și trashy, exact opusul unei prințese ideale.
  • Dacă doriți să fiți o prințesă din motive egoiste, doar scoateți acest lucru, deoarece o parte din a fi o prințesă nu este bogată sau având o casă mare. Este vorba despre loialitate, redevență și dăruire. Asta e tot ce trebuie să fii o prințesă.
  • A se distra! Ești tânăr oricum - trebuie să întâlnești oameni noi. Bucurați-vă de viață și cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să încercați să vă găsiți.
  • Fiind o prințesă înseamnă că ești frumos și amabil. Nu este vorba despre haine și machiaj.
  • Este ușor să vă preocupați de comportamentul ca o prințesă, deci asigurați-vă că vă distrați!
  • Fiind o prințesă nu înseamnă doar că puteți face orice, înseamnă să vă asigurați că toată lumea are o viață bună și este fericită.
  • Nu fi prea zadarnic! Oamenii vor crede că îți pasă doar de tine.
  • , Face fapte bune pentru oameni, nu doar pentru oamenii de cel mult nevoie.
  • Fii umil, util, bun și curat.
  • Îngrijirea mediului și nu încercați să ucideți nimic. Nici măcar prefăcătoare.
  • Nu lăsați oamenii să vă spun ce să purtați și să fiți voi înșivă.
  • O prințesă este încă o prințesă fără coroana ei, dar o prințesă nu este o prințesă fără caracterul ei de îngrijire.
  • Nu vă schimbați pentru a fi cineva pe care nu-l faceți și nu lăsați oamenii să vă schimbe.
  • Nu renunta. Dacă faceți o greșeală, atunci continuați să încercați mai mult...
  • Chiar și prințesele fac greșeli. Nu toată lumea o face pentru prima dată. Ridică-te și începe din nou.
  • Asigurați-vă că vă dați o bună reputație. Nu lăsați oamenii să vă scape și nu vă schimbați pentru că sunteți voi.
  • Au curaj și să fie amabili, căci acesta este cel mai bun mod de a fi o prințesă.
  • Nu încercați întotdeauna să fiți perfecți - pur și simplu să fiți singuri.
  • Dacă aveți un animal de companie, nu le loviți sau loviți-le. Care este abuzul pe animale și nici un fel de prințesă nu ar fi aprobat. În schimb, dacă animalul dvs. de companie îi dau o firmă "Nu."
  • Întotdeauna să fii politicos și să folosești maniere.
  • Ajutați pe toți cei care au nevoie de ea, o prințesă bună îi ajută pe subiecții ei!
  • Fii autentic, grijuliu și amabil pentru toată lumea din viața ta, chiar și cei care sunt lipsiți de respect față de tine.
  • Nu este exteriorul care contează, este înăuntru! Asta te face frumoasa si asta te face cine esti. Încrederea în sine este esențială! "Fiți cine sunteți și spuneți ceea ce simțiți, pentru că cei care se gândesc, nu contează și cei care contează nu minte" - Bernard M. Baruch.
  • Fiind o prințesă este despre a arăta dragostea și îngrijirea altora, nu despre a fi frumos.
  • Avertizări

    Doar pentru că ești o prințesă nu te face mai bine decât alții. Relaxați-vă puțin și fiți umili.
  • Fiți atenți că nu vă faceți rău. O adevărată prințesă va fi bună cu toată lumea și nu face pe nimeni să se simtă inferior.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar