Cum să vă inspirați să scrieți

Toți scriitorii trebuie să-și reîmprospătați inspirația din când în când. Viața de zi cu zi este plină de scriere de inspirație și puteți găsi idei în cărți și povestiri, de asemenea. În plus, stimularea creativității dvs. prin diferite exerciții, cum ar fi Freareriting sau Asociația Word, vă poate ajuta să generați idei proaspete și să bateți blocul scriitorului. Aproape orice poate fi o muză, așa că încercați diferite metode și inspirații pentru a vă inspira pentru următoarea dvs. capodoperă!

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea inspirației zilnice
  1. Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 1
1. Transportați un jurnal de scriere sau un recorder cu dvs. în orice moment. Dacă aveți întotdeauna jurnalul și recorderul dvs., veți fi pregătiți pentru orice timp de inspirație de timp. Jot o notă ori de câte ori o idee vine la tine sau să înregistrezi un dialog interesant pe care l-ai auzit. Apoi, reveniți prin notele dvs. sau ascultați înregistrările dvs. atunci când aveți timp liber și vedeți dacă le puteți transforma într-o poveste.
  • Dacă întâlniți pe cineva interesant, întrebați-i dacă vă puteți așeza cu ei pentru un interviu, apoi întrebați-le despre unele dintre cele mai memorabile experiențe.
  • Aceasta este o mare tehnică dacă aveți nevoie de inspirație pentru un blog. Notați sau înregistrați toate ideile dvs. în timp ce mergeți despre ziua dvs., apoi să le dezvoltați în posturi. În acest fel, veți avea întotdeauna un flux de conținut nou.
  • Dacă preferați scrierea creativă, lăsați-vă imaginația să vă plimbați când sunteți în public. Dacă auziți un mic fragment de conversație, încercați să vă imaginați povestea din spate. De exemplu, ați auzit pe cineva spunând ceva de genul: "Apoi, el a avut nervul să ceară o altă felie de tort!"Creați un scenariu în mintea voastră, unde ar fi o cerere scandaloasă, apoi utilizați-o într-o poveste.
Sfat de experți
Julia Martins, Manager de conținut

Julia Martins, Manager de conținut

BA în engleză, Stanford UniversityJulia Martins a absolvit Universitatea Stanford în 2017, cu un burlac în limba engleză, cu accent pe scrierea creativă. Julia a primit, de asemenea, onoruri în studiile feminine, de gen și sexualitate. În cadrul echipei de conținut, Julia gestionează proiectul sumar al articolului, care rezumă articolele noastre pentru dispozitivele inteligente. Ea angajează, de asemenea, editori care ajută la producerea articolelor cuprinzătoare, bine cercetate pe .
Julia Martins, Manager de conținut
Julia Martins, Manager de conținut
BA în engleză, Universitatea Stanford

Julia Martins, scriitorul creativ, ne spune: "Fiecare scriitor are diferite "Reguli" despre cum să vă inspirați, cât de des ar trebui să scrieți, ceea ce ar trebui să scrieți... Lista continuă! Cel mai important lucru este că găsiți ce funcționează pentru dvs."

  • Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 2
    2. Schimbați peisajul sau mediul pentru a împrospăta lucrurile. Pornirea mediului vă poate stimula imaginația și poate slăbi idei. Acest lucru ar putea fi orice să stai la o altă masă în timp ce scrieți să mergeți într-o călătorie undeva nu ați mai fost niciodată înainte. Uneori, acest lucru este necesar pentru a vă oferi o perspectivă nouă și oferiți idei noi.
  • Dacă în mod normal scrieți de la domiciliu, ați putea lucra într-o altă cameră a casei dvs., vizitați o cafenea din apropiere sau ieșiți din afară și scrieți.
  • Chiar și ceva la fel de simplu ca schimbarea fundalului de desktop ar putea ajuta.
  • Acest lucru poate fi util dacă aveți blocul scriitorului în timp ce lucrați la un raport pentru școală sau muncă, precum și pentru mai multe forme personale de scriere.
  • Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 3
    3. Scrieți despre ceea ce observați. Dacă aveți probleme să vă gândiți la ceva de scris, încercați să vă uitați la mediul dvs. Indiferent unde vă aflați, puteți alege un element, o persoană sau o situație pe care o puteți observa, apoi scrieți despre el. Includeți detalii despre cine, ce, de ce, cum, și când și încercați să includeți cât mai multe detalii posibil.
  • Scrierea despre ceea ce vedeți vă ajută să vă puneți în prezent. De asemenea, vă poate ajuta să vă perfecționați atenția asupra detaliilor.
  • Alegeți un obiect în cameră, ca un ceas bunic. Scrie despre apariția ceasului, care a făcut-o și istoria sa. Simțiți-vă libertatea de a face povestea ca scandaloasă așa cum doriți. De exemplu, ați putea spune că proprietarul original al ceasului era un pirat și a cumpărat ceasul când sa retras în cele din urmă din marea liberă!
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie pasul 4
    4. Vizitați un loc aglomerat și oamenii se uita pentru idei. Alți oameni pot fi o mare inspirație de scriere și sunt ușor de găsit într-un cadru ocupat, public. Călătoriți într-un loc public, găsiți personaje interesante și urmăriți-le pentru inspirație. Scrie despre aspectul, acțiunile și cuvintele lor.
  • Vizitați locuri ca o cafenea, un mall sau un parc în aer liber.
  • Uneori puteți găsi inspirația pentru scrierea creativă chiar și cele mai luminoase sarcini. Pe măsură ce urmăriți oamenii, încercați să vă gândiți la povestirile imaginative din spate, cum ar fi decizia unei mame suburbane este într-adevăr un spion într-o misiune secretă sau un adolescent mediu care cumpără cafea este într-adevăr un membru al unei familii regale care a scăpat în orașul dvs. pentru a vă bucura de orașul dvs. o viață normală pentru o vreme.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie pasul 5
    5. Ascultați dialogul altora atunci când sunteți în public. Versiunea nevinovată poate face o mare inspirație de scriere. Când vă aflați într-un loc public ca un mall, un restaurant sau cinematograf, ascultați liniile interesante pe care le spun oamenii. Scrie-le jos și le folosiți în următoarea dvs. poveste.
  • De exemplu, dacă ați apărut o luptă cupluri, ați putea scrie câteva linii pentru a le folosi în propria dvs. poveste.
  • Dacă scrieți despre evenimentele curente și ați auzit pe cineva care se ridică cu pasiune despre politică, jigniți câteva dintre liniile lor pentru a revizui mai târziu. Ați putea scrie un post fie de acord sau nu este de acord cu punctul lor de vedere, de exemplu.
  • Țineți minte, dacă ascultați în mod evident conversația sau argumentul altcuiva, ar putea părea înfiorător. Încercați să fiți subtilă - nu văzuiți sau vă puteți înclina mai aproape, astfel încât să puteți auzi mai bine. De asemenea, dacă oamenii din jurul dvs. începe să pară incomod, este probabil o idee bună să luați notele pe care le aveți și să vă mutați într-o altă locație. Amintiți-vă, este vorba despre găsirea de inspirație, fără a copia conversația lor cuvânt-cuvânt.
  • Metoda 2 din 4:
    Stimularea creativității
    1. Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 6
    1. Încercați asocierea cuvântului pentru a obține ideile care curg. Dacă vă simțiți într-adevăr blocați când vă așezați pentru a scrie, încercați un exercițiu de asociație de cuvânt pentru a vă ajuta să vă angajați imaginația. Deschideți un dicționar, alegeți un cuvânt la întâmplare și scrieți tot ceea ce vine în minte pe această temă. Aceasta poate fi o modalitate bună de a se relaxa înainte de a începe să scrieți și puteți găsi chiar și o idee de poveste pe măsură ce citiți prin lista cuvintelor cu care ați venit.
    • Alegeți ceva de genul "libertății" și scrieți tot ce vă amintește de libertate, cum ar fi păsările, zborul sau cerul deschis.
    • Dacă scrieți un raport, faceți Word Association cu subiectul pe care doriți să-l scrieți. Acest lucru vă poate ajuta să restrângeți focalizarea hârtiei înainte de a începe să cercetați. De exemplu, dacă vi se atribuie să scrieți despre Abraham Lincoln, ați putea scrie cuvinte precum "Top Hat", "Penny", "Memorialul Lincoln," Assassination "," John Wilkes Booth "," Adresa Gettysburg "," Emanciparea " Proclamarea "și" dezbaterile Lincoln-Douglas."Apoi, ați putea alege zona care vă interesează cel mai mult ca subiect.
  • Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 7
    2
    FreeWrite pentru a genera idei. Freewriting vă ajută să obțineți cuvinte pe pagină, indiferent de tema sau intenția piesei. Alegeți un subiect, deschideți până la o pagină proaspătă și scrieți. Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce scrieți, concentrați-vă doar pe completarea paginii. Puteți să vă întoarceți la scrierea dvs. și să vă extindeți mai târziu sau să faceți acest lucru doar pentru a vă întoarce vitezele pentru următoarea piesă.
  • Scrieți o asociație narativă sau gratuită.
  • Puteți scrie pentru o anumită perioadă de timp sau până când umpleți un anumit număr de pagini. Aceasta este alegerea dvs.
  • De exemplu, ați putea alege să scrieți despre tigrii. Scrie tot ceea ce vine în minte despre tigrii, cum ar fi atunci când le-ai văzut la grădina zoologică când ai fost 5, sau cum ar fi să fii un tigru în junglă. Ați putea folosi acest lucru pentru un post de blog pe tigrii sau pur și simplu pentru a obține idei pentru noul dvs. roman.
  • Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 8
    3. Ascultați muzică să vă gândiți la idei noi. Muzica vă poate ajuta să vă concentrați și vă poate inspira creativitatea, permițându-vă să vă gândiți la idei noi. Porniți muzica preferată sau încercați un gen nou, cum ar fi folk, clasic sau instrumental. Apoi, gândiți-vă la scrierea dvs. în timp ce ascultați muzica și vă gândiți la orice idei pe măsură ce vin la voi. Dacă observați că muzica vă ajută să vă concentrați, ați putea dori să o ascultați în timp ce scrieți, de asemenea.
  • Utilizați căștile pentru o experiență intimă de ascultare sau pentru a vă întoarce volumul pe difuzoarele dvs. de acasă.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie pasul 9
    4. Utilizați solicitări de scriere pentru a începe. Scrierea solicită vă ajută să vă concentrați atunci când lipsesc idei. Priviți online sau întrebați un profesor pentru o listă de scrisori de scris, apoi alegeți una care vă interesează. Notați promptul, apoi setați un cronometru timp de 30 de minute și scrieți ce vă vine la dvs. în acel moment. După ce 30 de minute sunt în sus, du-te înapoi și lustruiți ceea ce ați scris.
  • Simțiți-vă liber să setați temporizatorul dvs. pentru creșteri mai scurte sau mai lungi.
  • Utilizați aceste instrucțiuni pentru a scrie o poezie, o scurtă poveste, articol - orice vă inspiră.
  • Scrierea ideilor prompte includ "cea mai bună zi din viața mea a fost ..." sau "scrie despre culoarea negru."
  • Sfat de experți
    Julia Martins, Manager de conținut

    Julia Martins, Manager de conținut

    BA în engleză, Stanford UniversityJulia Martins a absolvit Universitatea Stanford în 2017, cu un burlac în limba engleză, cu accent pe scrierea creativă. Julia a primit, de asemenea, onoruri în studiile feminine, de gen și sexualitate. În cadrul echipei de conținut, Julia gestionează proiectul sumar al articolului, care rezumă articolele noastre pentru dispozitivele inteligente. Ea angajează, de asemenea, editori care ajută la producerea articolelor cuprinzătoare, bine cercetate pe .
    Julia Martins, Manager de conținut
    Julia Martins, Manager de conținut
    BA în engleză, Universitatea Stanford

    Julia Martins, scriitorul creativ, adaugă: "Puteți găsi un generatoare de scris de scris online, adresați-vă unui prieten pentru un subiect să scrie despre, sau să găsiți ceva în cameră în care vă aflați și imaginați-vă de unde a venit de la. Nu vă faceți griji cu privire la scrierea unei povesti perfecte sau lipiți exact la promptul de scris - amintiți-vă că aceste instrucțiuni sunt doar acolo pentru a vă ajuta să obțineți sucurile creative care curg!"

  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie pasul 10
    5. Scrie despre hobby-urile și interesele tale. Când încercați să veniți cu ceva de scris, este adesea o idee bună să începeți cu ceva ce sunteți familiarizat cu deja. De exemplu, în funcție de hobby-urile dvs., ați putea scrie despre sport, artă, animale, călătorii, medicină, mașini, oameni sau orice altceva care te lovește. Lucrurile pe care le iubiți deja pot fi inspirație dacă scrieți ficțiune, un raport, un post de blog sau altceva!
  • Pentru o poveste fictivă, de exemplu, vă puteți imagina că petreceți ziua cu eroul de sport preferat, apoi întoarceți-l într-o poveste.
  • Dacă doriți să scrieți un mesaj de blog, extindeți-vă pe rețeta preferată. Descrieți ingredientele pe care le utilizați, dați instrucțiuni specifice, inclusiv timpul de gătire și temperatura și spuneți cititorilor de ce vă place felul de mâncare.
  • Pentru o piesă nonfiction, scrieți o contul biografic al unei călătorii de backpacking pe care l-ați luat sau vorbiți despre istoria unei picturi pe care o iubiți cu adevărat.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie Pasul 11
    6. Reflectați asupra unei memorii sau a unui eveniment din trecut pentru idei. Scrierea despre experiențele trecute este un loc minunat pentru a găsi inspirație. Din moment ce este ceva ce ai trăit, tu ești cea mai bună persoană pentru a scrie despre toate evenimentele, emoțiile și backstory în spatele acestei experiențe. Petreceți ceva timp reluând ocazia în mintea voastră, apoi încercați să spuneți povestea într-un mod pe care îl pictează o imagine vie a ceea ce ați trecut prin.
  • De exemplu, ați putea scrie despre un moment în care vă simțiți albastru, apoi din nicăieri, unul dintre prietenii dvs. ați făcut ceva cu adevărat frumos pentru dvs.
  • De asemenea, puteți scrie despre ceva supărător, ca și când nu ați primit ceva ce ați dorit cu adevărat sau pierderea unui iubit. Pentru a da profunzimea piesei, totuși, încercați să includeți o lecție pe care ați învățat-o din experiență, cum ar fi recunoscătoare pentru ceea ce aveți sau importanța petrecerii timpului cu oamenii pe care îi iubim în timp ce sunt încă cu noi.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie pasul 12
    7. Scrieți din diferite perspective, cum ar fi animalele și obiectele inamice. În loc să scrie din perspectiva dvs. sau din perspectiva unui alt om, încercați să luați punctul de vedere al unui animal, insectă sau obiect. Gândiți-vă la ceea ce ar crede, să se simtă, să audă sau să spună și să le folosească ca inspirație pentru direcția piesei tale.
  • De exemplu, ați putea scrie o poveste de dragoste, dar a spus din perspectiva unui articol de uz casnic, ca un capsator sau un thumbtack.
  • Încercați să spuneți povestea unei etape personale, cum ar fi prima dvs. zi de școală, din perspectiva câinii dvs. de companie sau a pisicii.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind cărți sau povestiri pentru inspirație
    1. Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 13
    1. Găsiți o poveste de știri pentru inspirație. Dacă nu vă puteți gândi la un subiect pentru a scrie, deschideți un ziar sau citiți știrile online. Când găsiți un titlu interesant, citiți îndeaproape întreaga poveste. Gândiți-vă la imaginea de ansamblu din spatele acestei povestiri și utilizați acest lucru pentru a vă ajuta să inspirați ceea ce doriți să scrieți despre.
    • Dacă scrieți un blog despre tehnologie, de exemplu, ați putea începe în fiecare zi citiți pe cele mai recente știri tehnice. Dacă vedeți o poveste despre o nouă tehnologie în dezvoltare, o schimbare a politicii care ar putea afecta startup-urile tehnice sau un scandal care ar putea afecta un jucător mare în industrie, puteți scrie un post de blog care discută implicațiile acestei povestiri.
    • Dacă scrieți ficțiune, ați putea să vă extindeți povestea scriind propria dvs. nevoie de ceea ce sa întâmplat.
  • Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 14
    2. Citiți o carte, un blog sau o revistă pentru idei noi. Una dintre cele mai bune modalități de a găsi inspirație pentru scriere este de a citi constant. Nu numai că va citi ajutor pentru a învăța lucruri noi, dar văzând ceea ce inspiră pe alții să vă inspire. În plus, citirea frecventă vă va ajuta să vă îmbunătățiți propria scriere, deoarece veți începe în mod natural să imită stilul altor scriitori de succes, indiferent dacă scrieți pentru o publicație online sau doriți să publicați un roman.
  • Citiți lucrările de scriitori pe care îi iubiți sau urăsc, sau de scriitori nu ați auzit niciodată. Ceea ce contează cu adevărat este că citiți.
  • Găsiți o revistă pe un subiect care vă interesează și să scoți paginile. De exemplu, ați putea deschide o copie a geografică națională și căutați o nouă descoperire.
  • Poezia poate fi, de asemenea, o mare sursă de inspirație. Încercați să citiți una dintre poemele dvs. preferate, dar uitați-vă de la perspectiva unui scriitor, mai degrabă decât un cititor.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie pasul 15
    3. Urmăriți un film pentru inspirație. Dacă aveți nevoie de idei pentru ceva de scris, vizionați un film, dar păstrați un notebook în apropiere și încercați să evitați să vă pierdeți în complot. În schimb, căutați caractere pentru a construi, dialogul pentru a lucra cu sau peisaje pentru a vă stabili povestile. Apoi, utilizați aceste elemente pentru a vă scrie propria poveste sau roman.
  • Filmele pot oferi, de asemenea, idei minunate despre dialog, caractere sau peisaje.
  • Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 16
    4. Uită-te la o piesă de artă și scrie despre cum te face să te simți. Mergeți la un muzeu sau la o galerie de artă sau uitați-vă la bloguri de artă sau baze de date online. Dacă vedeți ceva pe care îl iubiți cu adevărat, scrieți toate detaliile lucrărilor de artă, inclusiv gândurile și sentimentele dvs. despre bucată. Apoi, extindeți-vă asupra a ceea ce ați scris într-o scurtă poveste sau poezie.
  • Când găsiți o bucată de artă care vă vorbește, vă poate angaja imaginația, oferindu-vă o lume a ideilor noi pentru a scrie despre.
  • Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 17
    5. Încercați să creați "Poezia de blackout" dintr-o pagină de text. Selectați o pagină dintr-un ziar, o revistă sau o carte și să luați un marker permanent negru. Priviți la pagină și căutați cuvinte care vă lovesc. Faceți o linie prin cuvintele pe care nu doriți să le utilizați cu marcatorul dvs., lăsând doar câteva cuvinte. Cuvintele rămase alcătuiesc poezia.
  • Puteți experimenta cu neglijarea multor cuvinte pentru a face poezii scurte sau doar neglijarea unor cuvinte pentru a face poezii mai lungi.
  • Puteți scrie o narațiune largă folosind substantive, verbe și adjective sau creați o poveste mai coerentă folosind cuvinte cum ar fi "este," "de," și "."
  • Acest exercițiu creativ vă poate ajuta să vă inspirați pentru a crea o lucrare mai scrisă sau ați putea decide că doriți să dedicați mai mult timp pentru a obține poezia de blackout.
  • Metoda 4 din 4:
    Băieți blocul scriitorului
    1. Imaginea intitulată se inspiră să scrie pasul 18
    1. Setați un termen limită pentru scrierea dvs. dacă aveți nevoie de o motivație suplimentară. Uneori este mai ușor să găsești inspirație când ești sub presiune. Dacă nu aveți deja unul, faceți-vă răspunzător prin stabilirea propriului termen limită. Apoi, împingeți-vă pentru a păstra acel termen limită, indiferent de ce se întâmplă.
    • Setați obiectivul de a scrie 1.000 de cuvinte pe zi, un articol pe săptămână sau o singură poezie pe zi - indiferent de dvs. pentru dvs. și stilul dvs. de scriere.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie Pasul 19
    2
    Exercițiu Pentru a stimula fluxul sanguin și a genera idei. Exercitarea stimulează activitatea creierului prin creșterea fluxului sanguin, care este utilă atunci când caută inspirația de a scrie. Oferindu-vă o pauză pentru a vă deplasa, poate ajuta, de asemenea, subconștientul dvs. să facă legături, așa că atunci când ați terminat, puteți găsi că sunteți plin de idei proaspete.
  • Încerca alergare, înot, ciclism, sau Yoga. De asemenea, puteți juca un sport tenis sau fotbal.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie Pasul 20
    3. Scrieți în fiecare zi pentru a menține inspirația care curge. Odată ce începeți să scrieți, este mai ușor să continuați să mergeți dacă veți continua să o faceți în fiecare zi. De obicei, veți observa că noile idei vin mai ușor și procesul de scriere va merge adesea mai ușor. Încercați să scrieți în același timp în fiecare zi, deoarece acest lucru vă va ajuta să rămâneți la un program obișnuit mai ușor.
  • Dacă doriți să conduceți un maraton, știți că aveți nevoie de un exercițiu regulat pentru a vă forma corpul în formă dacă doriți să reușiți. Scrierea este aceeași modalitate, cu excepția faptului că vă antrenați creierul în loc de corpul vostru.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie Pasul 20
    4
    Medita timp de 5 sau 10 minute pentru a vă șterge mintea. Luați respirații profunde, concentrându-vă pe inspirarea și expirarea și încercați să vă ștergeți cât mai mult posibil mintea. Prin relaxare, puteți reduce stresul și vă puteți mări atenția. Apoi, când vă întoarceți la scrisul dvs., probabil veți simți mai ascuțit și mai atent.
  • Meditația este o modalitate excelentă de a intra în legătură cu subconștientul dvs., astfel încât să vă ajute să vă rupeți dacă vă luptați să puneți împreună bucățile de poveste împreună.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie pasul 21
    5. Scufundați-vă în natură pentru a găsi pacea și inspirația. Timpul petrecut în aer liber este o modalitate excelentă de a vă stimula creativitatea. Când vizitați natura, veți simți adesea mai mult conectați la lumea din jurul dvs. În plus, atracțiile și sunetele pașnice vă pot oferi spațiul pentru a reflecta, permițându-vă să vă concentrați că nu aveți atunci când stresați despre o pagină goală.
  • Mergeți la o plimbare sau o excursie într-un parc din apropiere. În timp ce sunteți acolo, concentrați-vă asupra copacilor, peisajului și asupra animalelor. De asemenea, puteți vizita un grădină zoologică sau un acvariu local sau doar stați în iarba din afara casei dvs., vizionați păsări și bug-uri care merg.
  • Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 22
    6. Visele de vis pentru a câștiga o nouă perspectivă. Uneori, cel mai simplu lucru pe care îl puteți face pentru a vă inspira este doar să vă lăsați mintea să rătăcească. Găsiți undeva liniștită, închideți-vă ochii și lăsați-vă mintea să meargă oriunde dorește. Permiteți-vă timp să vă gândiți la ceva total nou sau să revizuiți o idee pe care nu ați putea să o puneți împreună ultima dată când ați scris. Concentrați-vă pe imaginile care apar mai degrabă decât asocierea cuvintelor cu ei.
  • Gândiți-vă la acel personaj interesant pe care l-ați așezat lângă aeroport. Imaginați-vă ce este viața lor. Unde locuiesc ei? Ce fac ei pentru o viață?
  • De asemenea, puteți contempla ceea ce ar fi ca să fiți o insectă. Gândește-te la ce ar fi să trăiești într-un stup, ce ai putea face toată ziua și cât de puternică ai fi.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie Pasul 23
    7. Alăturați-vă unui grup de scris pentru a găsi oameni asemănători. Discutarea muncii cu alți scriitori este utilă pentru că vă poate ajuta să vă gândiți la noile subiecte de explorat. De asemenea, puteți primi feedback pentru munca dvs. anterioară, astfel încât să vă puteți extinde.
  • Căutați scrierea comunităților din zona dvs. sau adunați colegii interesați de scris.
  • Întâlniți-vă la o cafenea locală sau cafenea și discutați ideile dvs. de scriere. Schimb de lucru pentru feedback.
  • Imaginea intitulată se inspiră la scrierea pasului 24
    8. Aflați despre scriitorii dvs. preferați și despre obiceiurile lor de scriere. Unii scriitori scriu întotdeauna în aceeași locație, în timp ce alții au rutine pe care le trec înainte de a scrie în fiecare zi. Prin cercetarea obiceiurilor unor modele de rol de scriere, ați putea fi inspirat să găsiți o nouă abordare care va funcționa pentru dvs.
  • De exemplu, Ernest Hemingway obișnuia să scrie primul lucru în fiecare dimineață. Kurt Vonnegut obișnuia să facă sit-up-uri și push-up-uri între scrisul său.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie pasul 25
    9. Începeți să scrieți o poveste nouă dacă sunteți blocați. Uneori, un început proaspăt este tot ce aveți nevoie pentru a obține uneltele creative de rotire. Dacă nu vă puteți da seama ce să faceți cu o singură poveste, întoarceți notebook-ul la o pagină nouă sau deschideți un document de cuvânt nou și lucrați la altceva pentru puțin timp.
  • În loc să vă scrieți autobiografia, de exemplu, ați putea scrie despre un om interesant pe care l-ați întâlnit în supermarket.
  • Dacă sunteți blocat la sfârșitul misterului de crimă, încercați să scrieți un cont inspirat al eroului dvs.
  • Imaginea intitulată se inspiră să scrie pasul 26
    10. Experimentați cu medii de scriere diferite. Dacă scrieți în același stil tot timpul, puteți să vă blocați într-o rutină, făcându-vă scrisul să se simtă plat și neinspirat. Pentru a contracara acest lucru, încercați să scrieți ceva diferit de stilul dvs. normal. Acest lucru vă va ajuta să vă întindeți creativitatea, ceea ce vă poate ajuta să veniți cu o nouă inspirație pentru munca dvs. regulată.
  • Dacă ați lucrat la un roman, de exemplu, încercați să scrieți o poezie în schimb.
  • Încercați să scrieți o scurtă poveste dacă scrieți în mod normal bloguri cu formă lungă.
  • Scrierea ajutorului

    Exemplu FreeWRITE

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Puncte de elaborare a paragrafului

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Avertizări

    Plagiatul este inacceptabil din punct de vedere moral și, în unele cazuri, vă poate ateriza în instanță lupta împotriva unui caz de drepturi de autor. Amintiți-vă întotdeauna să vă creditați sursele.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar