Cum să găsiți stilul dvs. De scriere

Un stil de scriere este modalitatea personală a unui autor de a comunica cu cuvintele. S-ar putea să vă gândiți la stil ca semnătura dvs., deoarece fiecare autor și persoană are unul diferit. Un stil este creat cu voce, personalitate și starea de spirit a povestii. Tehnica dvs. se poate schimba în funcție de tipul de scriere pe care îl faceți, pe care îl scrieți și publicul dvs. Citiți mai departe pentru a afla cum să găsiți propriul stil unic, special, scris.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți stilul dvs. de scriere Pasul 1
1. Fii original. În scris, întotdeauna doriți să fiți originali. Nu copiați sau utilizați cuvintele exacte dintr-un text diferit în scrierea dvs. Nu numai că nu este unic și necreativ, dar este și ea plagiat. Dacă vă place paragraful sau propoziția pe care altcineva le folosește în scris, schimbați-o puțin. Găsiți sinonime și schimbați formularea. Încercați să utilizați vocabularul care reflectă atât cine sunteți și pe cine scrieți. În plus, înainte de a vă scrie ideea, încercați să căutați în sus dacă cineva a făcut-o încă pentru a evita accidental utilizarea activității sau a ideilor altcuiva.
  • Dacă luați inspirație sau utilizați piesa de scriere a altcuiva ca sursă, creditați-le fie citând sursa ta sau menționând unde ați câștigat inspirația la sfârșitul piesei dvs. într-o notă de subsol.
  • Imagine intitulată Găsiți stilul de scriere Pasul 2
    2. Citit. Citirea vă poate ajuta să găsiți și să vă îmbogățiți stilul de scriere, deoarece puteți vedea exemple de alte stiluri în acest fel. Citirea muncii altor persoane vă poate stimula, de asemenea, să scrieți, deoarece vă puteți simți mai inspirat. Încercați să citiți o serie de diferite tipuri de lucrări.
  • Imagine intitulată Găsiți stilul de scriere Pasul 3
    3
    Scrie de multe ori. Acest lucru poate părea un pas simplu, dar este crucial atunci când încercați să găsiți și să vă dezvoltați stilul de scriere. Nu trebuie să scrieți o poveste specifică în fiecare zi, ceea ce vă poate face să vă plictisiți și să scrieți să începeți să vă simțiți ca o corvoadă. În schimb, scrieți despre ziua dvs., o experiență de viață, fanfiction sau chiar un articol . Scrierea este cea mai ușoară și cea mai bună modalitate de a găsi și de a vă îmbunătăți stilul de scriere.
  • Imagine intitulată Găsiți stilul dvs. de scriere Pasul 4
    4. Utilizați vocea. Când scrieți, nu uitați să utilizați Ton și Voce. Vocea este personalitatea pe care o luați în scrisul dvs. Este punctul de vedere prin care spuneți o poveste. Tonul este identificat de atitudinea pe care o transmite o bucată de scriere. Scriitorii creează tonuri prin elemente precum alegerea cuvintelor, structura sentinței și gramatica.
  • Imagine intitulată Găsiți stilul de scriere Pasul 5
    5. Setați obiectivele de scriere. Setarea obiectivelor de scriere este foarte important și ușor. Un bun exemplu de scop scris este să scrieți cel puțin 500 de cuvinte pe zi. Scopul dvs. poate fi mai mult sau mai puține cuvinte, ceea ce este în regulă. Nu uitați să stabilească obiective rezonabile pe care le puteți realiza. Obiectivul fiecărui scriitor este special pentru ei și face parte din stilul lor de scriere.
  • Imagine intitulată Găsiți stilul dvs. de scriere Pasul 6
    6. Configurați un program. Setați mementouri pentru fiecare zi sau orice ați decide programul dvs. ca să fie. Indiferent dacă este pe telefonul dvs. sau într-un planificator, asigurați-vă că ați creat-o pentru un timp pe care nu sunteți ocupat și că poate rămâne concentrat pe scriere.
  • Imagine intitulată Găsiți stilul de scriere Pasul 7
    7. Urmăriți cât de multe cuvinte scrieți. Este o idee bună să urmăriți cât de multe cuvinte scrieți pe zi sau lună. Există multe modalități de a face acest lucru. Dacă utilizați o scriere electronică, sistemul pe care îl utilizați ar trebui să spună numărul de cuvinte scrise. Dacă o faceți cu mâna, utilizați un "contra contra" (un articol mic, cu un PEG în care faceți clic pentru numărul pentru a merge în sus). Ele sunt relativ ieftine, dar foarte adaptate și utile. La sfârșitul zilei / luna scrieți câte cuvinte ați scris în acel moment și adăugați-l la numărul dvs. de cuvinte totale.
  • Imagine intitulată Găsiți stilul dvs. de scriere Pasul 8
    8. Participa la Nanowrimo. National Noua Luna de scriere sau Nanowrimo, este un "concurs" scris intre 1 noiembrie si 30 noiembrie in fiecare an. De-a lungul lunii, scrieți un roman (aproximativ 50.000 de cuvinte). Vă poate ajuta să vă îmbunătățiți foarte mult stilul de scriere. Nu trebuie să scrieți nici un roman întreg, poate fi o nouă (17.500-399999 de cuvinte), un romanetru (7.500-17.499), sau chiar o scurtă poveste (7,500 și sub).
  • De asemenea, puteți participa la alte evenimente de scriere.
  • Imagine intitulată Găsiți stilul dvs. de scriere Pasul 9
    9. Ia o Zona de scriere. Au un loc specific doar pentru scriere. Ar putea fi biroul tău, o cafenea sau chiar masa ta de mese. Ar trebui să aveți toate consumabilele de care aveți nevoie pentru a scrie în acea zonă, cum ar fi creioane, pixuri, radieri, notebook-uri, note, electronice, încărcătoare și orice altceva de care aveți nevoie. Păstrați zona de scriere curată și organizată.
  • Imagine intitulată Găsiți stilul dvs. de scriere Pasul 10
    10. Bucurați-vă de scris. Eventual cel mai important și mai util lucru atunci când încercați să găsiți și să vă dezvoltați stilul de scriere se bucură de ceea ce scrieți. Dacă nu vă bucurați de ceea ce scrieți, nu veți dori să scrieți, ceea ce vă poate afecta stilul de scriere. Înțelegeți că dacă scrierea nu vă interesează, asta e în regulă. Scrisul nu este pentru toată lumea și este destul de greu.
  • Imagine intitulată Găsiți stilul dvs. de scriere Pasul 11
    11. Ia pauze. Uneori, este posibil să aveți nevoie doar de o vacanță de la scriere. Asta e perfect! Este crucial să luați pauze. Dacă nu vă puteți strecura și nu mai puteți să vă scrieți. Luarea pauzelor vă poate ajuta, de asemenea, să găsiți inspirație și vă va face să vă simțiți mult mai bine. Poate fi la fel de simplu ca mersul pe jos în jurul blocului sau așezat pe o bancă la un parc.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar