Cum să vă dezvoltați propriul stil de mână

Obțineți scrisul dvs. observat prin faptul că aveți propriul stil de mână unic. Poate doriți să vă curățați scrisul, deoarece este prost sau greu de citit, sau poate că doriți să dezvoltați un stil de scriere unic și memorabil. Oricum, dezvoltarea propriului stil de scriere ia o mulțime de practici și creativitate. Începeți prin a stăpâni elementele de bază ale penemicii și a literelor și apoi încercați să creați un stil de scriere unic și personalizat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea abilităților de bază de mână
  1. Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de scriere de mână Pasul 1
1. Învățați să vă țineți stiloul confortabil. Pentru a dezvolta abilități de bază ale penemicii, ar trebui să începeți prin a învăța cum să vă țineți stiloul în mod corespunzător. Confortul este, evident, cel mai important element atunci când vine vorba de a ține un stilou sau creion, dar ar trebui să vă asigurați că distribuiți unional presiunea. De exemplu, încercați și echilibrați stiloul dvs. în mod egal între degetul mare, indicatorul și degetul mijlociu. Acest lucru vă va ajuta să evitați crampe atunci când scrieți și vă va oferi cel mai mult control asupra literelor dvs.
  • Țineți stiloul aproape de vârf pentru o mai bună aderență și control.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de scriere de mână Pasul 2
    2. Experimentați cu diferite ustensile de scriere. Pentru a crea o penemică unică și personală, ar trebui să găsiți, de asemenea, un stilou sau un ustensil care este confortabil pentru dvs. Pixurile pot veni într-o varietate de diferite tipuri, cel mai frecvent în mod obișnuit și gel și puteți găsi că preferați unul peste celălalt. Luați în considerare nivelul de confort al stiloului, grosimii cernelei și nivelul de control pe care îl aveți în timp ce scrieți noi stilouri.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de scriere de mână Pasul 3
    3. Analizați scrisul de mână. Pentru a vă crea propriul stil de scriere, veți dori să începeți prin analizarea scrisului de mână actual și căutați orice zone sau lucruri pe care doriți să le schimbați. Încercați să copiați câteva paragrafe ale textului dintr-o carte sau pe internet pentru a vedea orice modele în scrisul dvs. care pot apărea. Odată ce ați analizat literele, încercați să scrieți din nou același pasaj și de data aceasta concentrarea pentru a corecta sau a schimba unele dintre lucrurile pe care nu le-ați plăcut la scrierea inițială. Acordați o atenție deosebită următoarelor caracteristici ale scrisului dvs. de mână:
  • Spațiere
  • Înclinat
  • Stil
  • Înălțimea literelor
  • Timpul de bază consistent pentru litere
  • Dotarea lui I`s
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unui stil unic de scriere de mână
    1. Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de scriere de mână Pasul 4
    1. Uită-te la fonturile și stilurile de mână pe Internet. Încercați o căutare simplă de imagini Google pentru a găsi idei unice. Încercați să căutați stiluri de pene și să vedeți ce diferite tipuri de litere pe care le puteți descoperi. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține idei și de a alege un stil care se potrivește atât personalității și stilului dvs. de penemism.
    • Pinterest are, de asemenea, numeroase idei diferite pentru scrierea fonturilor pe care doriți să o explorați în timp ce creați un stil de scriere unică.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de scriere de mână Pasul 5
    2. Copiați scrierile de mână pe care le doriți. Aveți un prieten, membru de familie sau coleg al cărui scriere de mână vă place? Examinează îndeaproape scrierile de mână și încercați să determinați exact ce vă place despre stil. Poate că sunteți atrași de modul în care literele lor curg împreună sau consistența în dimensiune. Odată ce ați descoperit ceea ce vă place despre scrierea lor încercați să încorporați o parte din tehnica lor în propria dvs. penemie.
  • Încercați să urmăriți scrisul. Cu cât practici mai mult, cu atât mai ușor va fi să aduceți unele dintre stilul lor de scriere în scrisul dvs. de mână.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați propriul stil de scriere de mână Pasul 6
    3. Creați scrisori consistente. Indiferent de tipul scrisului de mână pe care l-ați decis, cursiv sau tipăriți, ar trebui să creați un set de scrisori consecvente care vă place și care arată bine împreună. Când scrieți o scrisoare felul în care vă place - cu înălțimea, curba și înclinarea corespunzătoare, continuați să scrieți această scrisoare din nou și să umpleți o întreagă pagină. Acest lucru vă va ajuta să dezvoltați o scrisoare consecventă care este unică pentru propriul stil individual.
  • Încercați să scrieți o pagină completă a literelor superioare și mici pentru fiecare literă din alfabet.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de scriere de mână Pasul 7
    4. Găsiți un stil de scriere de mână care se potrivește cu personalitatea dvs. Mulți oameni cred că puteți învăța multe despre o persoană să studieze scrisul lor de mână. Gândiți-vă la tipul de persoană pe care o aveți și încercați să veniți cu modalități de a vă face personalitatea să strălucească în stilul dvs. unic de mână. De exemplu, dacă sunteți considerat dur, poate doriți să dezvoltați litere aldine și unghiulare. În mod similar, dacă sunteți o persoană organizată și ordonată, permiteți ca să se reflecte în scrisul dvs. de mână, creând litere clare, elegante și uniforme.
  • Metoda 3 din 3:
    Practicând scrisul dvs. de mână
    1. Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de scriere de mână Pasul 8
    1. Utilizați scrisul dvs. de mână pe o bază zilnică. În lumea digitală de astăzi, mulți oameni pot merge la un moment dat fără a folosi propriul scrieri de mână. Dacă doriți să vă dezvoltați propriul stil de mână, este important să practicați zilnic scrierile de mână. Deși acest lucru poate părea o corvoadă plictisitoare, există modalități de a face distracție scrisă:
    • Începeți o jurnal zilnic de mână.
    • Scrie scrisori prietenilor și familiei. Care nu ar plăcea să primească o notă scrisă de mână?
    • Scrieți numele și practica semnătura dvs.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați propriul stil de scriere de mână Pasul 9
    2. Încetiniți scrisul de mână. În timp ce vă aflați în procesul de a învăța noi abilități de scriere de mână, este important să vă concentrați și să scrieți încet. Scrierea cu ușurință are o mulțime de control, deci nu ar trebui să vă grăbiți scrisul în timp ce încercați să schimbați sau să creați un nou stil de scriere de mână.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de scriere de mână Pasul 10
    3. Cereți pe cineva să citească scrisul de mână. Odată ce ați dezvoltat cu succes un stil personal de mână, scrieți un paragraf și cereți unui membru de familie sau unui prieten să o citească. Dacă pot citi paragraful fără nici o dificultate, felicitări, ați făcut propriul dvs. script personal de mână! Dacă au probleme, fie să practice mai mult, fie încercați să curățați scriptul. Este important să vă asigurați că scrierea de mână este lizibilă și ușor de citit.
  • sfaturi

    Dacă sunteți un scriitor nedorit, încercați să găsiți o modalitate de a scrie mesaje, dar totuși face să pară bine. Litere mai mici, litere conectate, și înclinarea pot ajuta.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar