Cum să fii poet

Poezia este o modalitate excelentă de a capta un sentiment sau o experiență în foarte puține cuvinte, dar poate fi o provocare de a scrie. Poezii pot acoperi o mare varietate de emoții și pot explora subiectele pe care un cititor nu le-ar considera în mod normal. Căutați inspirație, așezați-vă pentru a scrie, și găsirea unui editor, puteți fi un poet înainte de ao ști!

Pași

Partea 1 din 4:
Studierea poeziei
  1. Imaginea intitulată Fii un poet pas 1
1. Participă la ateliere de către autori locali. Verificați cu librării dvs. locale sau bibliotecile pentru a vedea dacă acestea au planificate evenimente pentru vizitarea poeților. Acestea includ, de obicei, o lectură de către poet și atelier de lucru propria dvs. poezie. Profitați de aceste evenimente, astfel încât să puteți continua învățarea.
  • Vedeți dacă orașul dvs. sau un oraș lângă dvs. găzduiește o conferință a scriitorului. Acolo, puteți întâlni alți scriitori și puteți participa la sesiuni de curs.
  • Imaginea intitulată Fii un poet pas 2
    2. Luați cursuri de scriere creative online sau în școală. Uită-te la universitatea locală sau la colegiul comunitar pentru a găsi opțiuni în clasă sau pentru a vedea dacă sunt disponibile prelegeri online. Scrierea creativă acoperă multe elemente de bază, cum ar fi povești scurte și poezie. Vedeți dacă există o clasă oferită de poezie ca fiind accentul său principal.
  • Căutați pe YouTube sau Vimeo pentru Masterclasses sau prelegeri de la poeții profesioniști.
  • Imaginea intitulată Fii un poet pas 3
    3. Luați în considerare obținerea unui MFA în poezie. Obținerea gradului de masterat vă va ajuta să vă expuneți la mai multe poezii, precum și să vă ajutați propriul stil de scriere. Profesorii dvs. vă vor ajuta să vă ghideze și să vă facă să gândiți critic pe ceea ce face și nu funcționează în poezii.
  • Multe MFA solicită să aveți cursuri prealabile sau o experiență similară. Asigurați-vă că verificați școala în care aplicați pentru informații despre ceea ce aveți nevoie.
  • Obținerea unui MFA în poezie nu garantează că veți obține un loc de muncă ca poet profesionist.
  • Partea 2 din 4:
    Găsirea inspirației tale
    1. Imaginea intitulată este un POET PASUL 4
    1. Alegeți un subiect care contează pentru dvs. Gândiți-vă la ceea ce prețuiți în viață sau faceți o experiență pe care ați avut-o în viață ca Punct de plecare pentru poemul dvs. Faceți o listă de puncte din viața dvs. care v-a afectat să găsiți teme pe care le puteți utiliza ca bază pentru scrierea dvs.
    • De exemplu, dacă ați avut un accident sau o persoană apropiată de dvs. a murit, puteți scrie despre mortalitate sau sărbătorirea vieții.
    • Inspirația ar putea veni în orice moment și vă poate surprinde. Transportați un tampon mic de hârtie și un stilou cu dvs. sau utilizați funcția Notele de pe telefonul dvs. pentru a scrie ceva care apare în cap.
  • Imaginea intitulată Fii un poet pas 5
    2. Scrieți cu emoțiile dvs. Gândiți-vă la lucrurile care vă fac fericiți, trist, supărați sau orice alte sentimente pe care le aveți. Când aveți o miză emoțională în subiectul pe care îl scrieți, poezia dvs. va părea mai puternică și mai pasionată.
  • Luați în considerare publicul pentru poemele pe care le scrieți. Subiectul nu trebuie să se refere la fiecare dintre cititorii dvs., dar ar trebui să înțeleagă emoțiile pe care le conectați la aceasta.
  • Imaginea intitulată Fii un poet pas 6
    3. Uită-te printr-o carte sau un site plin de solicitări de scris. Achiziționați o carte specifică pentru poezia solicită să găsească inspirație când aveți nevoie de ea. Alte site-uri web oferă o cerere nouă în fiecare zi, astfel încât să nu revizuiți niciodată același prompt de două ori. Chiar dacă nu scrieți o poezie de la prompt, brainstormați ce înseamnă prompt pentru dvs.
  • Revizuiți scrisul solicită o dată într-o vreme să job jos idei noi, probabil că nu ați gândit inițial.
  • Imaginea intitulată Fii un etapă de poet 7
    4. Găsiți ceva obișnuit pentru a descrie într-un mod extraordinar. Uitați-vă în jurul casei dvs. și în natură pentru a face o listă a lucrurilor pe care le considerați de la sine. Gândiți-vă la noi modalități de a descrie aceste evenimente comune folosind similele și metaforele. Ia în considerare ce sentimente evocă.
  • De exemplu, vă puteți gândi cum se simte în fața unui incendiu cald sau cum vremea este în timpul sezonului dvs. preferat.
  • Imaginea intitulată Fii un poet pas 8
    5. Citiți alți poeți pentru a obține un sentiment de idei. Citiți poeții clasici, cum ar fi Emily Dickinson, Robert Frost sau William Blake. Găsiți stiluri pe care le doriți și continuați să le citiți pentru a înțelege cum structurează poemele lor.
  • Adresați-vă bibliotecarului local sau unui profesor de literatură pentru sugestii de poezie.
  • Încercați să scrieți o poezie care să-și piardă stilul ca o încălzire.
  • Imaginea intitulată Fii un PORT PASUL 9
    6. Căutați poeți contemporani în reviste literare. Uită-te în biblioteca dvs. și online pentru jurnalele cum ar fi gard, broklyn feroviar sau poezie. Aceste jurnale vă pot ajuta să găsiți noi poeți pe care nu vă puteți familiariza și să vă ajutați să vă expuneți la stilurile curente.
  • Jurnalele literare enumeră adesea potențiale editori pe care le puteți contacta ulterior atunci când aveți poezii ale dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un poet pas 10
    7. Du-te la Open Mic sau Slam Poezie Nights. Întrebați-vă la cafenelele locale sau librării pentru a vedea dacă oferă nopți în care oamenii își pot împărtăși munca. În acest fel, vă puteți întâlni cu poeții locali și auziți munca lor efectuată.
  • Dacă aveți poezii doriți să citiți sau să efectuați, aceste nopți sunt oportunități excelente pentru a vă practica.
  • Partea 3 din 4:
    Scriind poezii
    1. Imaginea intitulată să fie un Pasul Poet 11
    1. Setați timpul în fiecare zi pentru a vă concentra pe scriere. Găsiți un moment în programul dvs. când simțiți cel mai productiv pentru a vă scrie poezia. Chiar dacă faceți doar o sesiune de brainstorming, lucrați la obținerea ideilor pe hârtie și pregătiți-le pentru poezia dvs.
    • Fiecare persoană are un timp care funcționează cel mai bine pentru ei pentru a scrie. Încercați câteva momente diferite de-a lungul zilei pentru a găsi când sunteți cel mai productiv.
  • Imaginea intitulată este un Pas cu Poet 12
    2. Decideți despre stilul de poezie pe care doriți să îl scrieți. Există multe tipuri diferite de poezii pe care le puteți scrie, atât structurate, cât și nestructurate. Uită-te la stilurile poeților pe care îi admirați și încercați să scrieți ceva similar, deoarece sunteți familiarizat cu structura.
  • Multe poezii urmează o schemă de rimă specifică, dar rima nu este necesară. Încercați poeme versete gratuite pentru a avea mai multă libertate.
  • Haikus sunt poezii scurte de 3 linii care discută, de obicei, subiecte precum natura sau momentele de frumusețe.
  • Imaginea intitulată Fii un Pas cu Poet 13
    3. Imaginile Brainstorm asociate cu subiectul pe care doriți să-l scrieți. Scrieți subiectul principal sau tema poeziei dvs. în centrul unei bucăți de hârtie. Incorporați fiecare dintre cele 5 simțuri în sesiunea de brainstorming pentru a încapsula pe deplin experiența pe care doriți să o transmiteți.
  • Evitați utilizarea clișeelor ​​în brainstorming, cum ar fi frazele precum rece ca gheata sau ocupat ca o albină.
  • Imaginea intitulată este un Pas cu Poet 14
    4. Utilizați o tezaur pentru a găsi cuvinte mai puternice și mai descriptive. Căutați cuvântul pe care doriți să îl înlocuiți în tezaurul dvs. pentru a găsi alte cuvinte cu o definiție similară. Evitați utilizarea cuvântului foarte, Dar, în schimb, găsiți un cuvânt mai puternic pentru a descrie momentul.
  • Imaginea intitulată Fii un POET PASUL 15
    5. Citiți-vă poeziile cu voce tare când le terminați. Luați pauze ori de câte ori există o pauză de linie sau o semnătură de punctuație. În acest fel, veți putea auzi ritmul cuvintelor când vor fi vorbit. Dacă vă împiedicați cuvintele sau ceva nu sună destul de bine, ajustați formularea.
  • Practică Efectuarea poeziei tale pentru a obține o idee despre modul în care alții îl pot citi.
  • Imaginea intitulată Fii un poet pas 16
    6. Revizuiți-vă poemele până când sunteți mulțumit de modul în care sună. Reveniți în poezia dvs. și ajustați frazele care nu au sunet corect sau ritmuri care nu curg bine. După fiecare editare, citiți din nou poezia dvs. cu voce tare pentru a vedea dacă editările dvs. au funcționat. Odată ce te bucură de ea, ești gata să împărtășești.
  • Adresați-vă prietenilor că aveți încredere sau învățătorilor din literatură să vă uitați peste poeziile dvs. pentru a vedea dacă au un feedback constructiv pentru dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Publicarea poeziei
    1. Imaginea denumită este un POET PAS 17
    1. Caută editori care acceptă stilul tău de poezie. Există diverse medii de tipărire și online, care au observații deschise pentru poezie, dar pot accepta doar anumite stiluri. Uită-te prin site sau publicație pentru a vedea ce în mod normal este publicat și adaptat observațiile dvs. spre liniile directoare.
    • Uită-te pe site-ul lor pentru toate orientările de trimitere pe care le pot avea.
    • Adresați-vă bibliotecarului local pentru cartea de piață a poetului actual publicată anual. Această carte afișează toate locurile care acceptă observații și stilurile pe care le preferă.
    • Priviți-vă pentru scamuri de publicare. Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat sau cer bani când trimiteți în poemele dvs., nu le folosiți.
  • Imaginea intitulată Fii un poet pas 18
    2. Alegeți cea mai bună lucrare pentru a trimite la publicații. Chiar dacă nu credeți că o anumită publicație merită cea mai bună lucrare, puneți-vă întotdeauna cel mai bun picior înainte. Trimiteți doar poezii pe care le-ați revizuit și ați făcut-o de câteva ori.
  • Asigurați-vă că vă dublați sau chiar triple, verificați ortografia și gramatica în poemul dvs. înainte de ao trimite.
  • Imaginea intitulată Fii un poet pas 19
    3. Furnizeaza un scrisoare de intenție împreună cu depunerea dvs. Spuneți editorului publicației despre dvs. și orice istorie de publicare pe care o aveți. Păstrați litera mai mică de 1 pagină lungă. Mulțumesc editorului pentru timpul și considerația pentru a vă uita la munca dvs.
  • Scrisorile de intenție nu sunt necesare pentru toate observațiile. Verificați cu liniile directoare pentru locul în care doriți să vă trimiteți pentru a vedea dacă este necesar.
  • Includeți informații Dacă poemul pe care îl trimiteți a fost publicat anterior.
  • Imaginea intitulată Fi un poet pas 20
    4. Urmăriți observațiile dvs. într-o foaie de calcul. Efectuați un document în Excel, Google Foile sau un alt program similar de calcul tabelar. Notați numele poeziei, unde ați trimis-o și data depunerii. Includ dacă acesta a fost acceptat sau respins.
  • Păstrarea unei foi de calcul vă permite să urmăriți cu ușurință istoricul publicației dvs. și vă va împiedica să trimiteți în mod accidental aceeași poezie la același editor.
  • Imaginea intitulată Fii un poet pas 21
    5
    Auto-publică o colecție de poezie. Compilați-vă poemele într-un document și utilizați o resursă de publicare ca Amazon pentru a crea o copie fizică sau o carte electronică a muncii dvs. În acest fel oamenii vă pot susține colecția și veți primi profituri și recunoaștere pentru munca dvs. grea!
  • Utilizați Twitter și Facebook pentru a vă promova colecția pentru a permite celorlalți să știe că este disponibil pentru cumpărare!
  • sfaturi

    Continuați să citiți poezia pentru a vă îmbunătăți continuu propriile abilități de scriere.
  • Găsiți un grup de scrisori sau oameni în care aveți încredere să vă uitați și să vă ajutați să vă revizuiți poemele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar