Cum să devii un scriitor

Traducerea experienței umane într-o prezentare literară artistică este arta lui scris. Scrierea este o ambarcațiune atentă care urmează anumite tehnici literare și menține standardele de teren. Cele mai multe domenii din scrisul creativ (de la mediul academic și publicare, de a acorda și scrierea tehnică) necesită o diplomă mai mare, inclusiv cel puțin o diplomă de licență și, de multe ori, un MAE în scrierea creativă sau un MA în literatură, jurnalism sau o conexă camp. Deși creativitatea voastră va ieși în următorii ani de ocupație.

Pași

Partea 1 din 3:
Devenind inspirat
  1. Imagine intitulată Scrieți o declarație de interes personal Pasul 3
1. Aflați ce doriți să scrieți. Domeniul mare de scriere creativă a scrisului în subcategorii (ficțiune, poezie, nonfiction creativ) și există chiar genuri specializate (Sci-Fi, Mistere, experimental ... Lista continuă).Aflați ce doriți să scrieți.Scrieți ceea ce doriți să citiți. Cel mai bun scris va izbucni de la ceva ce tu, și poate doar tu, sunt pasionați. Nimeni nu poate scrie modul în care scrieți. Când pasiunea ta este injectată în scrisul dvs., cititorii dvs. vor fi, la rândul său, interesați. Pasiunea dvs. pentru proiectul dvs. de scriere individuală este un instrument puternic care va servi bine ca punct de plecare.
  • Amintiți-vă că nu trebuie să vă limitați la un singur câmp. Mulți scriitori stabiliți se întind și explorează - poate că scriu eseuri creative în timp ce își publică lucrările lor creative non-ficțiune.Poate romanele lor scurte au poezii în interiorul lor. Acest câmp este atât de vast și interesant încât trebuie să aveți un gust perfect pentru toți. Nu vă lipiți de ficțiune, dacă scrieți ficțiune - ar trebui să încercați și non-ficțiune.
  • Imagine intitulată Evitați etapa 12
    2. Setați propria rutină. Rutina vă va ajuta cu siguranță. Stabiliți un anumit moment al zilei, locației și atmosferei pentru sesiunile dvs. de scriere. Pe măsură ce stabiliți această rutină, partea creativă a creierului vă va fi obișnuită să lucreze în aceste condiții familiare. Lucrurile de luat în considerare sunt ..
  • Zgomot: Unii scriitori se bucură de liniște absolută. Este similar cu un muzician care practică muzică în tăcere. Alții vor asculta muzică pentru a-și joga sucurile creative. Alții vor dori compania de prieteni să bea idei.
  • Timpul: Unii scriitori joghează gândurile chiar înainte de a dormi. Orele de dimineață devreme funcționează bine pentru alții, deoarece mai puțini oameni sunt treji să-i deranjeze. Alți scriitori se pot bucura să fie insorțească și, prin urmare, să scrie între pauză de cafea sau alte sesiuni de lucru. Alți scriitori vor dori perioade lungi de timp de scriere neperturbată și vor dedica weekend-urile lor de a scrie.
  • Locație: Stabilirea unei anumite clădiri, cameră sau chiar un scaun poate ajuta procesul de scriere. Această familiaritate vă va instrui creierul pentru a lucra creativ sau tehnic, pentru a vă potrivi obiectivelor. Unele locuri ne dau puterea de a scrie - ciudat, dar adevărat!
  • Imaginea intitulată face mai bine pe pasul SAT 2
    3. Citeste si invata. Recititi lucrurile pe care le-ai bucurat si le-ai studiat - dau seama ce le face eficiente, ce le face sa lucreze.Încercați să înțelegeți structura poeziei dvs. preferate sau evoluția personajelor din romanul dvs. preferat.Găsiți o propoziție pe care credeți că este minunată, și de ce a făcut acest autor să aleagă această frază? Acest cuvânt? Ce ați fi făcut dacă ați fi în locul lui?
  • Nu vă limitați genurile sau câmpurile unice. Pentru a vă îmbogăți cu adevărat experiența dvs. de scriere, trebuie să explorați.S-ar putea să nu vă bucurați de fantezie, dar alți oameni citesc și scriu fantezie pentru un motiv.Citiți cu acest motto în minte: "Am citit să scriu. Am citit să învăț. Am citit să fiu inspirat."
  • Imaginea intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 6
    4. Fii un explorator.Observați lucrurile.Fiți atenți la lumea din jurul dvs. Căutați mistere și încercați să le rezolvați.Dacă aveți întrebări, urmăriți răspunsurile cu interes obsesiv. Luați o notă specială a inimii și neobișnuite.Când scrieți, observați că lucrurile vă vor ajuta să vă dați ceva de scris.Mai mult, poate ajuta la scrierea dvs. mai convingătoare, mai bogată și mai realistă. Observarea este un lucru necesar. Iată câteva indicii care vă vor ajuta să explorați lumea din jurul dvs.:
  • Nimic nu este obișnuit sau plictisitor.Există ceva ciudat sau special pentru toată lumea și totul. Găsiți ceea ce este.
  • Există un mister în fața dvs.: un televizor care nu va porni, o pasăre care nu va zbura.Aflați cum funcționează lucrurile, nu lucrați și de ce.
  • Acordați atenție detaliilor. Frunzele nu sunt doar verzi: au vene lungi, subțiri, tulpini rigide și sunt în formă de pică. Schimbați perspective și veți învăța.
  • Imagine intitulată Proiectul unei propuneri de teză Pasul 7
    5. Tine un jurnal.Scrieți lucrurile pe care le observați sau care vă inspiră.Ia-o oriunde te duci.Unii scriitori celebri au mers chiar cât de mult pentru a coase buzunare suplimentare în jachetele lor pentru a purta mai multe resturi de hârtie.Utilizați acest jurnal pentru a produce idei, luați notă de lucrurile pe care le vedeți, auziți sau citiți și faceți carnea de scris.Când vă blocați pe proiectul dvs., îl puteți revizui pentru inspirație. Înțelegeți că totul poate merge în notebook, pentru că totul este o sursă de inspirație.Unele lucruri utile sunt:
  • Visele: o sursă majoră de ciudat și neobișnuit. Scrieți-l înainte de dispare!
  • Imagini: fotografii și doodle
  • Citate: Lucrurile spun oamenii, sentințe care vă surprind, poezii scurte, în interiorul unui cookie de avere
  • Imaginea intitulată prezintă un proiect științific pas 3
    6. Porniți-vă proiectul.Aceasta este cea mai importantă parte și poate fi foarte greu.Mulți dintre noi se uită în evidență pe ecranul computerului, fără cuvinte să scrie.Unii numesc "blocul scriitorului."Pentru a ajuta, iată câteva exerciții de bază care vă pot ajuta la jogging sucurile creative și să furnizeze materiale pentru proiectul dvs .:
  • Du-te undeva ocupat, de preferință un loc cu o mulțime de oameni.Imaginați-vă că viziunea dvs. a scenei este o cameră video, înregistrând totul.Scoateți notebook-ul dvs. și scrieți exact ceea ce se întâmplă.Includeți toate simțurile, mirosul, auzul, gustul și atingerea.
  • Ia un recorder de voce și spion pe o conversație.Nu lăsați vorbitorii să știe! Ascultă conversația lor.După ce ați înregistrat un timp adecvat, transcrieți conversația pe hârtie.Jucați cu cuvintele - Ștergeți lucrurile, schimbați lucrurile, adăugați lucruri.Creați un nou setare sau o nouă situație.
  • Creați un personaj.Ce vor ei? Frică? Care este secretul lor? Care sunt legate de ei și unde locuiesc ei?Care este numele lor de familie ... dacă chiar au unul?
  • Cât mai curând posibil, Setați obiectivele de scriere și încercați să vă lipiți de ei.
  • Imagine intitulată Scrieți o recenzie online a medicului dumneavoastră Pasul 7
    7. Să vă completeze proiectul. Există un miliard de romane în lume și o povești de jumătate de trilioane. Stabilind un obiectiv și lipirea de ea, cu toate acestea neplăcute de lucru devine, este esențială pentru a vă imagina ceea ce doriți să scrieți. Până când termini orice ați pornit să scrieți în primul rând, veți avea trei lucruri:
  • o idee bună ceea ce vrei cu adevărat să scrie
  • o anumită abilitate cu care să scrie despre asta
  • Tenacitatea de a termina slujba
  • Imaginea intitulată Scrie o strategie de motivare a angajaților Pasul 2
    8. Face parte dintr-o comunitate.Împărtășirea ideilor și feedback-ul este una dintre cele mai bune modalități de a deveni inspirat și de a vă îmbunătăți munca.Acest lucru poate fi înfricoșător pentru scriitorii începători, căci munca dvs. poate fi ceva incredibil de personal și vă poate fi frică de respingere.Cu toate acestea, scrierea în izolare înseamnă că nu numai că nu este nimeni care să citească munca dvs., dar puteți, de asemenea, să riscăm de a combina obiceiurile proaste (fiind prea formulate, redundante sau melodramatice etc.).În loc să fie speriat, gândiți-vă că fiecare persoană cu care vă împărtășiți munca este o persoană potențială care vă oferă idei noi și vă inspirați.
  • Imagine intitulată Scapă de studiul Backlogs Pasul 10
    9. Să adreseze problemele financiare.Fiind un scriitor este aproape ca fiind un super-erou: o slujbă de birou ciudată de zi ... Dragon-Riding, Super Sleuth, Cavaler în Armor Writer noaptea.Unii scriitori creativi nu au locuri de muncă de zi - dar acest lucru este foarte rar.Cu toate acestea, având o slujbă de zi nu este un lucru rău.De fapt, o slujbă bună de zi poate fi chiar utilă pentru scopul dvs. de a deveni scriitor.Când vă găsiți slujba de vis de vis, iată câteva lucruri de luat în considerare:
  • Plata facturile? O slujbă bună de zi ar trebui să vă ușureze sarcinile financiare, astfel încât să puteți scrie fără griji.Stresul nu este favorabil pentru proiectul dvs.
  • Vă lasă suficient timp și energie pentru a scrie? O slujbă bună de zi ar trebui să fie suficient de ușoară la nivelul energiei, astfel încât să nu fiți epuizați după aceea.
  • Oferă o bună "distragere"? Având un spațiu departe de munca dvs. de scriere poate fi de ajutor.Cheltuirea prea mult timp pe un singur proiect poate fi prea imersivă.Este bine să faceți un pas înapoi, relaxați-vă și opriți răsturnarea.
  • Are alți oameni creativi?O slujbă bună de zi ar trebui să vă ofere colegi minunate. Oamenii creativi sunt peste tot! Ei nu sunt doar scriitori sau artiști.
  • Partea 2 din 3:
    Transformând inspirația în cuvinte
    1. Imagine intitulată Scrie Teen Angst Poezie Pasul 6
    1. Arestați cititorul. Nu, nu le puneți literalmente în cătușe! Scufundați-i în munca dvs.Sugeți-le în scris, astfel încât ei să citească și să citească și să nu vrea niciodată să scape, astfel încât să vă vor dori să le căutați la următoarea carte.Pentru a face acest lucru, iată câteva tehnici pe care le puteți utiliza:
    • Simturile.Percepem și experimentăm lumea prin simțurile noastre.O muncă imersivă și convingătoare va avea adesea cititori care văd, atingând, degustarea, auzul și mirosul.
    • Detalii concrete.Aceste tipuri de detalii oferă un anumit sens de înțelegere a ceea ce se întâmplă în scris.Mai degrabă decât generalizarea unei imagini - "Ea a fost destul de" - o specifică: "A avut panglice lungi, auriu, care au fost întrerupți cu margarete."
  • Imagine intitulată Scrieți o factură pentru Congresul Statelor Unite Pasul 3
    2. Scrieți ceea ce știți mai multe despre. Dacă sunteți mai familiarizat cu ceva, puteți scrie despre el în detaliu, realism și profunzime.Dacă nu știți un detaliu important pentru proiectul dvs., faceți cercetări. cauta pe Google. Cereți pe cineva care știe.Cu cât mai multe informații știți despre o situație, o persoană sau o setare, cu atât mai mult veți putea să o redactați în mod realist pe pagină.
  • Imaginea intitulată Scrieți un CV ca un solicitant de locuri de muncă mai vechi Pasul 7
    3
    Luați în considerare structura. Uneori, cel mai bun mod de a scrie o poveste este "structura liniară": începutul, punctul culminant și rezoluția.Cu toate acestea, există multe, multe alte modalități de a scrie o poveste. Ia în considerare "în Media res" - când povestea începe în grosul lucrurilor.Sau, o poveste intercalată de mai multe flashback-uri.Alegeți structura dvs. în funcție de progresul povestii dvs.
  • Imagine intitulată Scrie o carte rapidă Pasul 7
    4. Luați în considerare punctul de vedere:În total, există 9 puncte de vedere diferite.Cele 3 categorii principale sunt prima, a doua și a treia persoană. Când decideți punctul de vedere, gândiți-vă la ce informații doriți ca cititorii dvs. să aibă acces la.
  • Primul POV: Utilizări "I"
  • Implicat - Naratorul este un jucător activ și un nivel de poveste
  • Detașat - Naratorul nu-i spune propria lor poveste în mod specific, dar poate povestea unui personaj central
  • Plural (noi) - un narator colectiv, poate un grup mare de oameni
  • Al doilea POV: Utilizări "Tu"
  • inversate, naratorul se referă la el sau la ea însăși scriitor și poate disociau de gânduri / trăsături / amintiri dezastruoase
  • Tu = un personaj, distinct cu propriile calități unice
  • Tu = adresa directă către cititor
  • Tu = cititorul este un caracter activ în poveste
  • Al treilea POV: Utilizează un nume de caractere
  • Omniscient - Naratorul știe totul, are domnie gratuită în poveste și autoritate completă și poate arunca judecăți
  • Limited - acest pov lipsește ceva. Este ca o fereastră de viziune care devine mai mică și mai mică, pe măsură ce devii mai limitat
  • gândurile și sentimentele personajelor unice -- Harry Potter este limitat la gândurile și sentimentele lui Harry
  • Observator direct - un narator de situație de situație, dar nu poate discerne în mod explicit emoțiile personajelor
  • Fly pe perete - Naratorul este spion, urmărind situația dintr-o perspectivă îndepărtată, dar nu este privită la tot ceea ce informația este limitată de locația naratorului pe perete
  • Partea 3 din 3:
    Nitty-gritty reguli de degetul mare
    1. Imagine intitulată scrie un raport săptămânal Pasul 13
    1. Scrieți zilnic folosind cuvinte simple. Când începeți, încercați să scrieți cel puțin 300 de cuvinte pe zi, astfel încât să vă îmbunătățiți abilitățile de scriere în fiecare zi. Mai mult, simplă este cea mai bună modalitate de a începe. În timp ce vă veți avea, fără îndoială, un vocabular bine aprovizionat (mai mult mai târziu), prea multe cuvinte mari vor conduce pe toți, dar cei mai dedicați cititori departe. Începeți mici. Nu țineți un cuvânt grandios doar pentru că sună fantezie.
  • Imagine intitulată Scrieți un eseu de admitere colegiu Pasul 8
    2. Stick cu fraze scurte la început. Fraze scurte sunt ușor de digerat și sunt foarte lizibile. Asta nu înseamnă că nu poți sau nu, nu ar trebui să scrie o propoziție lungă din când în când. Doar că propozițiile simple oferă informații fără a opri cititorul în melodiile sale, îndepărtându-le pe o insulă de Befdlement.
  • Aruncați o privire la o sentință notorietate lungă și suprasolicitată. Următoarea teză a câștigat satiricul Concurs de scriere proastă locul doi. Nu este un secret de ce se califică ca "Scriere proastă." Propoziția este crăpată în jargon, plină de capturi de capturi imprecise și este prea lungă:
  • "Dacă, pentru o vreme, respingerea dorinței este calculabilă pentru utilizarea disciplinei în curând repetarea vinovăției, justificării, teoriilor pseudo-științifice, superstiției, autorităților falsificate și clasificărilor pot fi văzute ca un efort disperat de a "normaliza" în mod oficial perturbarea unui discurs de divizare care încalcă cererile raționale și luminate ale modalității sale enunțiale."
  • Imagine intitulată Gestionați-vă timpul în Colegiul Pasul 9
    3. Lăsați verbele dvs. să facă lucrarea reală. Verbe sunt marii drivere de propoziții. Ei poartă sens de la un gând la următorul. În plus, ei ajută scriitorii să obțină grade orbitoare de precizie.
  • Acordați o atenție deosebită anumitor verbe problematice. Verbe precum "făcut," "a mers," "a văzut," "simțit," și "a avut," În timp ce ocazional este adecvat, nu adăugați cu adevărat nici un condiment la scrisul dvs. Înlocuiți un cuvânt mai specific pentru verbele problematice, după caz: "realizat," "sarit," "Gazed," "cu experienta," și "sigur" toate comunică idei mai specifice.
  • Utilizați vocea activă în loc de vocea pasivă, ca o regulă de degetul mare.
  • Vocea activă: "Pisica și-a găsit stăpânul." Aici, pisica face munca, ca sa vorbim. Ea găsește în mod activ stăpânul ei.
  • Voce pasivă: "Maestrul este găsit de pisica lui." Aici pisica este mai îndepărtată din acțiune. Maestrul este găsit - pisica nu găsește.
  • Imaginea intitulată obține un doctorat. În Fizica Pasul 19
    4. Aveți grijă să nu utilizați adjectivele. Scriitorul de început va merge nebun cu adjective. Nu este nimic în neregulă cu adjectivele, cu excepția faptului că uneori pot fi redundante și sunt adesea mai obscure - și, prin urmare, mai greu de înțeles - decât alte părți ale vorbirii. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să includeți un adjectiv înainte de fiecare substantiv pentru a descrie substantivul.
  • Uneori, adjectivele sunt redundante. Luați propoziția "M-am uitat când a ridicat ultimul pion și a pus jos, verificând regele, înclinându-și victoria de succes." Ce victorie nu este de succes? Aici, adjectivul pensează pur și simplu ceea ce deja știm. Nu adaugă nimic pentru a ajuta cititorul să înțeleagă ce se întâmplă.
  • Alteori, folosirea scriitorilor adjectivi pot fi destul de obscure. "El este un adversar pustant" este o propoziție care nu este nici accesibilă, nici potrivită. "Puissant" înseamnă puternică și substituirea "puternic" pentru "Puissant" ar fi făcut propoziția atât de ușor de înțeles, cât și suportabilă.
  • Imagine intitulată Scrieți un eseu de admitere colegiu Pasul 18
    5. Fi student de vocabular. Păstrați un dicționar și tezaur de partea dvs. în orice moment. Ori de câte ori întâlniți un cuvânt pe care nu-l cunoașteți, uitați-vă. Este greu să te numești un scriitor dacă nu ești cel puțin marginal interesat de etimologie. În același timp, utilizați vocabularul dvs. cu ușurință. Doar pentru că știi cuvintele "defencerat," "Pyknic," și "poreclă" nu înseamnă că ar trebui să găsiți scuze pentru a le folosi.
  • Studiți rădăcini de cuvinte. Word Roots (în special rădăcinile latine pentru limba engleză) vă vor ajuta să descifrați semnificațiile cuvintelor necunoscute fără un dicționar. Cunoașterea rădăcinilor Mal-, Ben-, Epi-, eu-, Agru-, și con- este un început bun.
  • Imagine intitulată Scrieți o coloană Pasul 12
    6. Spune ce vrei să spui. Este tentant pentru oamenii care folosesc cuvinte pentru a trăi să le folosească puțin. Adesea, când suntem blocați și nu știm ce cuvânt de folositor, lămâiem și scriem un cuvânt care este "suficient de bun." Această strategie este utilă și necesară în conversația de zi cu zi, dar problematică în scris.
  • Pentru unul, nu există context social. Scriitorul nu-și poate folosi mâinile la gestare și nu se poate baza pe expresii faciale pentru a conduce conversația spre claritate. Cititorul este singur și trebuie să se bazeze exclusiv pe cuvintele pentru a aduna înțeles.
  • În al doilea rând, cititorul ia ceea ce spune scriitorul la valoarea nominală. Cititorul nu se așteaptă să ceară scriitorului dacă a însemnat ceea ce a scris - cititorul presupune că scriitorul a însemnat ceea ce a scris ea. Scriitorul nu clarifică cuvinte confuze, ceea ce înseamnă că, dacă scrieți un cuvânt confuz, cititorul este lăsat confuz.
  • Din aceste motive, ia timp să spui ce vrei să spui. Aflați ce vreți să spuneți înainte de a spune asta. Fiți îndrăgostiți să vă smulgeți cuvântul potrivit, chiar dacă vă duce timpul. O mulțime de scriere sub-par este refuzul de a se potrivi cu cuvântul potrivit cu o idee, nu cu probleme cu preocupările complotare sau stilistice.
  • Imagine intitulată Scrieți o coloană Pasul 13
    7. Utilizați limba figurativă pentru efect, nu ca o regulă. Exemple de limbaj figurativ sunt metafora și similă. Cel mai bine este să utilizați metafora și similă atunci când doriți să dramatizați sau să atrageți atenția cititorului la ceva specific. Cum ar fi spunând "te iubesc," Limba figurativă își pierde o mare parte a puterii, dacă este utilizată neîncetat.
  • Imagine intitulată Scrieți un eseu de admitere colegiu Pasul 2
    8. Nu punctuație supra-sau sub-utilizare. Bună punctuație nu este nici văzută, nici auzită, ci este puternică, totuși. Subminați punctuația și cititorii dvs. nu vor putea înțelege sensul propozițiilor dvs. "Să mâncăm, mamă," și "Să mâncăm mama" au două sensuri foarte diferite. Puncturarea excesivă și cititorii dvs. vor fi distrași. Nimeni nu vrea să citească o propoziție în care colonii, semicolonii și liniuțele fac mai multe apariții decât cuvintele reale.
  • Puncte de exclamare. Utilizați puncte de exclamare cu ușurință. Oamenii nu exclamă adesea lucrurile - nici frazele nu merită adesea exclamarea. Elmore Leonard, marele scriitor al crimei, are ca acest lucru să spună: "Păstrați punctele de exclamație sub control. Vi se permite nu mai mult de două sau trei la 100.000 de cuvinte de proză."
  • Punct și virgulă. Semicolonii acționează ca perioade hibride, care leagă două propoziții care au o conexiune logică. Totuși, Kurt Vonnegut argumentează împotriva lor: "Nu utilizați punct și virgulă. Ele sunt hermafrodiți transvestită care reprezintă absolut nimic. Tot ce fac este arată că ai fost la facultate." Deși evaluarea lui Vonnegut ar putea fi puțin dure, probabil că este bine să le folosim din când în când.
  • Imagine intitulată Scrieți un eseu de admitere colegiu Pasul 14
    9. Odată ce ați învățat toate regulile, rupeți-le. Nu vă fie frică să invertiți regulile sau să jucați cu ei pentru a obține un fel de scriere doriți. Unii dintre cei mai mari scriitori au spart cu succes regulile gramaticale, stilistice și semantice, făcând o literatură mai bună făcând acest lucru. Știi De ce Îi rupeți regula în primul rând și înțelegeți efectul probabil. Dar dacă nu sunteți dispuși să luați niște riscuri, ce faceți apel la un scriitor?
  • Scrierea ajutorului

    Exerciții de scriere a probelor

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exerciții de gramatică de probă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Nu am vocabular bun și gramatică, dar am multe idei creative și o imaginație puternică. Ar trebui să scriu ceva?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Scrieți dacă se simte bine. Vocabul și gramatica pot fi reparați de oameni care doar iubesc să editeze, acele suflete care nu pot aștepta să devoreze greșelile și să le transforme. Imaginația dvs. ar trebui să fie ghidul dvs., nu o carte de reguli. Cel mai bun dintre toate, cu cât scrieți mai mult, cu atât mai mult gramatica se corectează prin feedback și învățare. Deci, blocați-o în ea!
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 6helpful 98
    • Întrebare
      Cum știu când să termin un capitol într-o poveste și să continuăm la următoarea?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Ar trebui să terminați un capitol când un anumit moment sau o colecție de momente este terminată. Gândiți-vă la ea ca scenele dintr-un film - când scena se schimbă, treceți la capitolul următor.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 1helpful 44
    • Întrebare
      Eu păstrez deja un jurnal. Nu știu dacă am scriitor este ceea ce vreau cu adevărat să fiu. Îmi place totuși. Este potrivit pentru mine?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Vă place să scrieți, deci continuați să scrieți și să încercați să nu vă gândiți prea mult la scopul final în timp ce vă gândiți la acest lucru. Dacă vă aflați că vă place să scrieți atât de mult încât doriți ca aceasta să fie o parte permanentă a vieții voastre, atunci va funcționa. Dacă pare a fi o coroană constantă și nu sunteți plătit pentru asta, atunci probabil că nu este pentru dvs.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 6helpful 73
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Trebuie să vrei și să dorești să devii un scriitor. Știți ce vreți să scrieți și să vă asigurați că este o pasiune care vă va lua locurile pe care nu le-ați mai fost niciodată înainte și veți vedea că orice doriți să fiți în viața pe care o puteți face pentru că puteți face orice dacă credeți doar.
  • Nu trebuie să scrieți niciodată doar pentru că doriți faima și averea.
  • Să fie pregătiți pentru modificări atunci când obțineți o acceptare. Dacă editorul de carte dorește să schimbe ceva în cartea dvs., încercați să compromiți cu ei sau să respingeți.
  • Scrie ceea ce vine în minte, pentru că nici o cunoaștere nu este o deșeuri. Și nu uitați să vă explorați cuvântul în această lume.
  • Avertizări

    Este posibil să ia multe respingeri până când veți obține o acceptare.
  • Poate dura mult timp pentru a deveni scriitorul pe care doriți să îl fiți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar